-
-
τσ τσ τσ παιδιά του rapid και υπόλοιπων ηλθοτήτων...
εχεις πμ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τσ τσ τσ παιδιά του rapid και υπόλοιπων ηλθοτήτων...εχεις πμ
γιατί ρε συ, το πληρώνω μαζί με ένα φιλαράκι κ είναι οικονομικό.
πμ δεν μου έστειλες πάντως
μια κ το είδα το επεισόδιο τώρα πια, ωραίο ήταν, κ μεγάλο σε διάρκεια!! 1 ώρα!!
επίσης ξέρει κάποιος το fifth gear πότε θα ξεκινήσει? -
στον stefan το στειλα καημένεεεε
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
γιατί ρε συ, το πληρώνω μαζί με ένα φιλαράκι κ είναι οικονομικό.οντως πιο οικονομικό είναι απο τα δωρεάν trackers
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
οντως πιο οικονομικό είναι απο τα δωρεάν trackers
τα τρακερς μου είχαν σπάσει τα νευρα που κολλαγαν στο 99%, που δεν έβρισκες seeders (αν λεγεται ετσι), που ήμουν σε κάποιο φορουμ κ είχε ratio για να δίνεις κ εσύ, κτλ κτλ
προφανώς πολλά από αυτά θα έχουν αλλάξει (? )
αλλά το να μπαίνεις στο εκάστοτε φόρουμ που έχει ραπιντ περιεχόμενο, να κατεβάζεις ότι ταινια ή σειρά θες (σχεδόν) με υπότιτλους, ΠΑΝΤΑ σε full speed (1300 κάτι/sec), αξίζει τα 20ευρώ το χρόνο
@elteoπάντως έχει γεράσει αρκετά ο κλάρκσον. φαίνεται κ στο τρόπο ομιλίας του, στο προσωπο του, αλλά κ στο πως κινείται
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Panda μία ώρα είναι. Απλά το παρατράβηξαν με τα αεροπλανοτέρατα και πρέπει επιτέλους να το ξανακάνουν όπως παλιά που αφιέρωναν έστω ένα 10λεπτο δεν κάποιο/α νορμάλ αυτοκίνητο/α. Έχουν βγει ένα κάρο μικρά και μεσαία και τα ξεπετάνε στα news.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
οντως πιο οικονομικό είναι απο τα δωρεάν trackers
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Panda μία ώρα είναι. Απλά το παρατράβηξαν με τα αεροπλανοτέρατα και πρέπει επιτέλους να το ξανακάνουν όπως παλιά που αφιέρωναν έστω ένα 10λεπτο δεν κάποιο/α νορμάλ αυτοκίνητο/α. Έχουν βγει ένα κάρο μικρά και μεσαία και τα ξεπετάνε στα news.
+1000
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ευχαριστώ.
δε μου δούλευε το rapidshare, αλλά με ένα ρισταρτ στο ρουτερ μπήκε. αρχίσαν άραγε τα κόλπα οι εταιρίες?εισαι free user? νομιζω οτι το περιορισαν στα 30κμπ και με πολλα κολπα στον ρυθμο κατεβασματος για τους τζαμπε
τορρεντ βαλε αν και για top gear ουτε mb πλεον
Έχω επεισοδια traction σε rapid και torrent.
Επιτέλους και ένα επεισόδιο που γελάσαμε.
-
-
Σχετικά με το Top Gear U.S: μού έκανε τρομερή εντύπωση που μπορούσαν να οδηγούν τις νταλίκες σε δημόσιο δρόμο. Στο αντίστοιχο challenge στο Αγγλικό επεισόδιο, δεν τους είχαν αφήσει έξω από το test track! Ο Rutledge Wood μάλλον θα έχει δίπλωμα, αφού είχε και εμπειρία από παλιά, αλλά οι άλλοι;!
-
to US top gear 28/02 μου άρεσε πολύ
-
kαλά παπαριές. ο άλλος έφερε 10 τούμπες με το σαμουραι κ βγήκε ατσαλάκωτος-δίχως ούτε σκονη . κ το αμάξι μετά πήρε μπρος κ συνέχισε το επεισόδιο! Αμερικανάκια μας περνάνε?
καλό επεισόδιο πάντως, όπως κ το άλλο με τα pony cars, κ κυρίως το τελευταίο. Απιστευτα πλάνα-φυσική ομορφιά κ σκηνοθεσία -
το τελευταίο στα Rocky mountains ήταν πολύ καλό σε πλάνα. Αλλά από στόρι μες την μαλακία.
-
Πάντως, όσον αφορά την απορία μου παραπάνω με τις νταλίκες, έχω την υποψία ότι παίρνουν κάποια ειδική άδεια για να κυκλοφορούν στους δρόμους. Γιατί παρατήρησα ότι τα minivans τους δεν είχαν καν πινακίδες κυκλοφορίας.
-
Παίδες, ας είμαστε ειλικρινείς... η προσπάθεια των Αμερικανών είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αξιοπρεπής και αν δεν είχαμε το βρετανικό να συγκρίνουμε, θα μιλούσαμε για μία εξαιρετική παραγωγή από μόνη της. Χίλια μπράβο για τη σοβαρότητα με την οποία αρπάξανε το εγχείρημα κι ελπίζω να τα πηγαίνει καλά στις ΗΠΑ για να συνεχίσει, να τραβήξει κι άλλη χρηματοδότηση και να γίνει ακόμα καλύτερο.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Παίδες, ας είμαστε ειλικρινείς... η προσπάθεια των Αμερικανών είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αξιοπρεπής και αν δεν είχαμε το βρετανικό να συγκρίνουμε, θα μιλούσαμε για μία εξαιρετική παραγωγή από μόνη της. Χίλια μπράβο για τη σοβαρότητα με την οποία αρπάξανε το εγχείρημα κι ελπίζω να τα πηγαίνει καλά στις ΗΠΑ για να συνεχίσει, να τραβήξει κι άλλη χρηματοδότηση και να γίνει ακόμα καλύτερο.εμένα μου αρέσει πιο πολύ το αμερικάνικο κ ας είναι αυτοκινητιστικά σε τελείως διαφορετική κουλτούρα. οι άγγλοι μου φαίνονται πια πως επαναλάμβανονται μονότονα με φτηνό χιούμορ ενώ μου φαίνονται οι δυο από αυτούς μου φαίνονται πως 'βαρύναν' γερασαν κ ο τρίτος κάνει σα 15χρονος μπουλης
από εκεί κ πέρα, οι εκπομπές αξίζουν για τη φωτογραφία, τοπία, κάμερες από ελικόπτερα κτλ κτλ που έχουν αναφέρει κ άλλοι φίλοι πιο πριν
αλλιώς το fifth gear είναι έτη φωτός σαν εκπομπή αυτοκινήτου! -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Παίδες, ας είμαστε ειλικρινείς... η προσπάθεια των Αμερικανών είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αξιοπρεπής και αν δεν είχαμε το βρετανικό να συγκρίνουμε, θα μιλούσαμε για μία εξαιρετική παραγωγή από μόνη της. Χίλια μπράβο για τη σοβαρότητα με την οποία αρπάξανε το εγχείρημα κι ελπίζω να τα πηγαίνει καλά στις ΗΠΑ για να συνεχίσει, να τραβήξει κι άλλη χρηματοδότηση και να γίνει ακόμα καλύτερο.+oo
rutledge ftw
-
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion