-
καλη προσπαθεια αλλα μεχρι εκει.
Τιποτε παραπανω.
η ηλικια αρχιζει και φαινεται πλεον.........
-
Καλό , αλλά το θέμα με καροτσάκια , απλά δεν ,
Κατά τα άλλα , εξαιρετικά τα slow motion στο χιόνι σε άλλη μία άκυρη αλλά απολαυστική σύγκριση .
Μου άρεσε το fisker με 'K' και φυσικά ο παλαβός B Jonshon -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Καλό , αλλά το θέμα με καροτσάκια , απλά δεν ,
Κατά τα άλλα , εξαιρετικά τα slow motion στο χιόνι σε άλλη μία άκυρη αλλά απολαυστική σύγκριση .
Μου άρεσε το fisker με 'K' και φυσικά ο παλαβός B JonshonAπλά +1
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Γιατι βάζει σε σκέψεις? ένα αμάξι με λιγότερα άλογα και πιο συμβατικό σύστημα τετρακίνησης, μου φαίνεται λογικό να είναι πιο γρήγορο σε τέτοιες συνθήκες. Δεν ξέρω πολλά από 4κίνηση,αλλά μου φαίνεται λογικό...
Ωραίο ήταν αυτό το επεισόδιο, αλλά για μένα το πρώτο ήταν το καλύτερο μέχρι τώρα! Δεν ξέρω μου άρεσε και η όλη ιδέα των μειονεκτημάτων ενός supercar μέσα στην πόλη (είδαμε την mp4-12C πως κοπάνησε στα κοτρόνια), όπως επίσης το σημείο στο τούνελ της autostrada, στο οποίο πραγματικα δυνάμωσα τα ηχεία και απόλαυσα!!!
Με βαζει γενικοτερα σε σκεψεις, πρωτον σχετικα με την τοποθετηση του για τα ελαστικα. Καπου αναφερει οτι, τα αντιστοιχα της FF ηταν καπως υποδυεστερα απο της Bentley. Σε κοντινο πλανο παντως, κατι μικρα καρφακια, τα φορουσε η FF...
Η Bentley δηλαδη ΤΙ καλυτερο ειχε στα ελαστικα? Ηταν σε μεγαλυτερο ποσοστο χειμερινα απο αυτα της FF?
Δευτερον, τα ηλεκτρονικα της ferrari, ηδη απο την 430 και επειτα, ειναι στις δυο, αντε τρεις το πολυ καλυτερες επιλογες που υπαρχουν αυτη την στιγμη στην αγορα. Πεντε διαφορετικες ρυθμισεις στο manettino (για την 458 τουλαχιστον, τρεις νομιζω για την california, και εαν θυμαμαι καλα επισης πεντε για την FF...), οπου η καθεμια, ειναι εξοχα μελετημενη για την μεγιστη δυνατη ασφαλεια-αποτελεσματικοτητα-φιλικοτητα-προσφυση, σε καθε ειδος/συνθηκων δρομο.
Ο JC δεν εκανε ΚΑΜΜΙΑ αναφορα ως προς αυτα, πιθανον, οπως ειπε και καποια στιγμη, να τα πηγε και τα δυο ΜΟΝΟ με ΠΛΗΡΩΣ απενεργοποιημενα τα παντα. Εκει, ειναι λογικο η 4κινηση της Ferrari -ως λιγοτερο...4κινητη, με βαση το μεγιστο ποσοστο ροπης που δινει στους εμπρος τροχους, αλλα κα την συχνοτητα εμπλοκης-, να υπολειπεται σε χρονους-αποτελεσματικοτητα σε χιοισμενη επιφανεια, απο το αντιστοιχο πιο original 4κινητο της Bentley...Τα κορυφαια της ομως ηλεκτρονικα (της FF) για αυτο τον λογο υπαρχουν...
Δεν μπορεις ετσι λοιπον, να βγαζεις συμπερασμα, για το ποιο ειναι πιο αποτελεσματικο, καλυτερο, και να επιλεγεις, χωρις να εχεις χρησιμοποιησει ΟΛΑ τα 'οπλα' - δυνατοτητες ενος αυτοκινητου...Εκει διαφαινεται και μια προχειροτητα-βιασυνη κατα την γνωμη μου ως προς το συμπερασμα στην μεταξυ τους κοντρα.
Φυσικα, ακρως σοφο ηταν το τελικο συμπερασμα, που 'φωτογραφιζε' αδιακριτα ενα...Range Rover, ως ιδανικο για τετοιες μετακινησεις...Γρηγορη, απλα πρεπει να παραδεχτουμε οτι οι ιταλοι ακομα μια φορα μας εδειξαν οτι ειναι αμπαλοι
επελεξαν μια κουλη λυση για εντυπωσιασμο , ως συνηθως, και αυτο ηταν ολο
το vw για ακομα μια φορα αποδειχτηκε καλυτερο
και στο κατω κατω γιατι αποκλειεις στις συγκεκριμενες συνθηκες να ειναι χειροτερο?
σε πιστα σιγουρα θα ειναι πολυ μπροστα γιατι μαλλον εκει θα εχει δωσει βαση η ferrari (ειναι και πιο δυνατη) και απλα εχει και μια 4κινηση για να ξεκολαει σε καμια λασπη , αυτο δε σημαινει οτι εγινε και suvκαι το αν εχει χειροτερα λαστιχα ή οχι , ειναι καθαρα λαθος της εταιρειας.. αν δεν εχει καλα λαστιχα ενα τοσο ακριβο αυτοκινητο , τι να πουμε?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Γρηγορη, απλα πρεπει να παραδεχτουμε οτι οι ιταλοι ακομα μια φορα μας εδειξαν οτι ειναι αμπαλοι
επελεξαν μια κουλη λυση για εντυπωσιασμο , ως συνηθως, και αυτο ηταν ολο
το vw για ακομα μια φορα αποδειχτηκε καλυτερο
Ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα...
Πρεπει να ομολογησω παντως οτι αυτος ο γ@μημενος ηχος της FF με μαγευει...
(η συγκεκριμενη Bentley, παροτι, συμφωνοι 8κυλινδρη πλεον, μπροστα της ακουγεται σαν...φθηνο τρακτερ... ) -
Για τις αηδίες των Άγγλων ευθύνονται οι αηδίες των Ιταλών που την λάνσαραν στα χιόνια. Κατά τα άλλα σαφώς και πρόκειται για ένα καθαρόαιμο σπορ GT με μια βοηθητική, πολύ light τετρακίνηση ίσα ίσα για να ανεβαίνει ως το χιονοδρομικό. Αν 'ο αγώνας' ήταν σε νορμάλ δρόμο ή πίστα, φυσικά δεν θα υπήρχε καν σύγκριση.
-
Ρε τι διαβάζω η χορεύτρια ?
Κρίσεις και επικρίσεις σε μία (ακόμα) άκυρη σύγκριση του TG
-
Εγώ πάντως αναπολώ τα ωραία μεσημέρια που έβλεπα Traction
-
...εγω ακομα παλαιοτερα, τα επεισοδια 'απο την θεση του οδηγου', με τον Αρη Σταθακη...
Nα και ενα που βρηκα, με Μοσχου και αγωνιστικες AR 75...
(απο το 2:05 και επειτα, αποσπασμα της εκπομπης)
sorry για το offtopic...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ πάντως αναπολώ τα ωραία μεσημέρια που έβλεπα TractionΕγώ πάλι αναπολώ το σωστό TG πριν 10-15 χρόνια (+F1 στο Beeb με Murray Walker).
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ πάντως αναπολώ τα ωραία μεσημέρια που έβλεπα TractionΜαζοχισμός?
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Όχι, σαρκασμός για τους ξινούς.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι, σαρκασμός για τους ξινούς.Αρχίζω να νιώθω ότι ανήκω σε μια μειοψηφία που τους αρέσει η τρέχουσα σεζόν..
ΙΜΟ, έχουν επιστρέψει στις καλές εποχές, το budget έχει ανέβει. Η φωτογραφία είναι και πάλι πολύ προσεγμένη (@Realzeus: αυτό ακριβώς εννοώ ότι για μένα αξίζει να τα κατεβάζεις, και σε HD μάλιστα), ωραία locations, αναβαθμισμένο χιούμορ (τέρμα στις πλακίτσες επιπέδου 13χρονων για τσουτσούνια).
Όσο για τα συμπεράσματα τους, είπαμε είναι entertainment, όχι factual programming. Λχ. στο FF Bentley, αφενώς μεν έκαναν τη σύγκριση με σβηστά τα ηλεκτρονικά όπως προαναφέρθηκε εδώ, αλλά και στο τέλος είπε στα γρήγορα ο Jezza ότι η Bentley είχε καλύτερα studded λάστιχα, λες κι αυτό είναι λεπτομέρεια...
-
Το θέμα είναι πως η FF μετά απο 4η δεν ήταν και τετρακίνητη οπότε πιστεύω πως κι αυτό έπαιξε τον ρόλο του στο πώς την πήγε ο Stig. Κατα τα άλλα όταν είδα το Range ήξερα και το αποτέλεσμα του συγκριτικου.
Νομίζω πάντως πως το Επι Τροχών ήταν σαφώς ανώτερη εκπομπή. -
Get Ready ,
GO . . .
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
ο Hawthorn στα 4 του;;;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ πάντως αναπολώ τα ωραία μεσημέρια που έβλεπα TractionΦίλε και μένα με κούρασε το εξάμβλωμα που τολμάει και παριστάνει την εκπομπή αυτοκινήτου, το αποκαλούμενο top gear... Κατέβασα traction και βρήκα την υγεία μου και σε podcast παρεμβάσεις ιαβερη στο ραδιο να μιλάει για εκατομβες νεκρών και κομμένα πόδια
Κλαρξον δεν είναι ο Έλληνας κορόιδο να τρώει παπά για να προωθεις εσύ with a little help from my friends, greeks dont eat priest bitch -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...εγω ακομα παλαιοτερα, τα επεισοδια 'απο την θεση του οδηγου', με τον Αρη Σταθακη...Nα και ενα που βρηκα, με Μοσχου και αγωνιστικες AR 75...
(απο το 2:05 και επειτα, αποσπασμα της εκπομπης)
sorry για το offtopic...
πωπω cult video ...
τρελό γέλιο η ομάδα των ιταλών μηχανικών , λες και ήταν από το team των Α.Μ.Α.Ν.
και scary @ 4:15 , αφού δεν έπεσε στο λευκό ιχ πάλι καλά!
-
και γω θα ηθελα να εκφρασώ την σιχαμάρα μου μετα βδελυγμίας απέναντι στον υπάνθρωπο τον Κλαρκσον και την κλίκα του. Τα ψωμιά τους τελιωνουνε... σύντομα θα βρεθεί λύση με το Alter και το 5λεπτο του αυτοκινήτου θα είναι και πάλι στον αερα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
και γω θα ηθελα να εκφρασώ την σιχαμάρα μου μετα βδελυγμίας απέναντι στον υπάνθρωπο τον Κλαρκσον και την κλίκα του. Τα ψωμιά τους τελιωνουνε... σύντομα θα βρεθεί λύση με το Alter και το 5λεπτο του αυτοκινήτου θα είναι και πάλι στον αεραΑυτα ειναι......χαχαχαχαχα
sent from my ICS android
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion