-
Ωραιο επεισόδιο!!O Le Blanc πολυ καλος!Μου αρεσε και το θεμα με τα Nascar!!
-
Μέτριο για εμένα.Το μόνο που μου άρεσε ήταν ο χρόνος του πλακατζή LeBlanc και η εμφάνιση της απόλυτης θεάς,8c spider
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
+1
Απο χθες μονο 15 Gb υλικο κατεβασαεγώ ζήτημα αν κατεβασω 4-5 τη βδομάδα
ειδικά τις ταινίες που τις βγαζουν BRR και με
χρησιμοποίησα internet on the go με κάρτα 5-6 φορές τις τελευταίες 10 μέρες
και με πετούσε έξω όταν έψαχνα τραγούδια από το 4shared κ διάφορα άλλα
αλλά ποτέ όταν πήγαινα youtube κ άλλα νόμιμα...
Αρχίσανε κιόλας?αλλα εφαγα κ εγω μια τετοια φρικη,γιατι με το που μπαινω στο finalgear χθες με πεταει η κωλοcyta.Εγω ημουν σε φαση WTF
μετα απο ενα λεπτο ολα καλα κατεβαζα κομπλε..Ελπιζω σε τυχαιο γεγονος.. -
Εξαιρετικό επεισόδιο! Για πρώτη φορά μετά από καιρό μου δόθηκε η ευκαιρία για ένα χαζό χαμόγελο....
-
Άντε θα το πω και εδώ, αγαπώ Nascar. Συνεπώς, ωραίο επεισόδιο
Ντομάτες
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Άντε θα το πω και εδώ, αγαπώ Nascar. Συνεπώς, ωραίο επεισόδιοΝτομάτες
Το NASCAR είναι όχι μόνο βαρετό, αλλά και η μεγαλύτερη κομμουνιστική συνωμοσία στις ΗΠΑ! Γιατί όλοι στρίβουν αριστερά, ε;
Η αλήθεια είναι όμως ότι καταφέρνουν να το παρουσιάζουν πολύ καλύτερα ως προϊόν από την F1, η οποία πρέπει να μάθει μερικά μαθήματα. Λχ. το πόσες πολλές κάμερες έχουν μέσα στα αυτοκίνητα για in car πλανα, ή ότι όχι απλώς ακούς αποσπασματικά μερικά team radio, αλλά μπορούν οι οδηγοί να μιλάνε ζωντανά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κι επίσης το ότι έχουν πολύ περισσότερο close racing.
Αλλά η λύση σε αυτό είναι κάτι σαν τα Touring Car Championships, όχι 'γύρω-γύρω όλοι, στη μέση ο Μανώλης'. Και να μας δουλεύει κι από πάνω ο Χοντρoya...
Παρεμπιπτόντως:
-
Για να ανεβαίνουν τα επίπεδα purίλας είναι το VHS!
-
γύρω γύρω όλοι να μην δουν μια ταινιούλα να περάσει η ώρα;
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
+1
ειδικά τις ταινίες που τις βγαζουν BRR και με >
Αρχίσανε κιόλας?αλλα εφαγα κ εγω μια τετοια φρικη,γιατι με το που μπαινω στο finalgear χθες με πεταει η κωλοcyta.Εγω ημουν σε φαση WTF
μετα απο ενα λεπτο ολα καλα κατεβαζα κομπλε..Ελπιζω σε τυχαιο γεγονος..δοκίμασα 3-4 φορες να κατεβασω με τόρεντ και κοβόταν η σύνδεση
δυστυχώς άρχισαν -
τι λέτε ρε παιδιά, μια χαρά «έρχεται» σε μένα.
μήπως φταίει κάτι στην γραμμή σου;
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
+1
ειδικά τις ταινίες που τις βγαζουν BRR και με >>
μετα απο ενα λεπτο ολα καλα κατεβαζα κομπλε..Ελπιζω σε τυχαιο γεγονος..δοκίμασα 3-4 φορες να κατεβασω με τόρεντ και κοβόταν η σύνδεση
δυστυχώς άρχισανΝαι ηρθε το τελος
Sent from my MB525 using a vodka burner
-
μόλις ανοίγω το μtorrent, σε 10 δευτερολεπτα κοβεται σ συνδεση
οταν το εχω κλειστό, ολα μια χαρα -
'...the big, v8, rear wheel drive XKR. It's very similar to the Mercedes, except that to my eye looks even better..'
Διαφωνώ καθέτωςΟ χρήστης zorz έγραψε:
vhs( δεν το είχα προσέξει)
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Παρεμπιπτόντως:
( δεν το είχα προσέξει)
Προφανώς είναι παλιότερο όχημα που πουλήθηκε σε κάποια εταιρεία driving experience και η συσκευή βίντεο είναι για να κρατάνε το κατόρθωμά τους οι πελάτες.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
οταν το εχω κλειστό, ολα μια χαραΔεν κόβεται, απλά 'μπουκώνει' επειδή ανοίγει περισσότερα connections απ'ότι σηκώνει το router σου.
Πάνε στο Preferences | Bandwidth | Number of connections και μείωσε τα νούμερα μέχρι να μπορεί να δουλέψει καλά. Επίσης στο upload βάλε όριο γύρω στο 90% της σύνδεσης σου.
( δεν το είχα προσέξει)
Αφού είμαι ειδικός στις classy λεπτομέρειες...
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
οταν το εχω κλειστό, ολα μια χαραΔε τα λενε ετσι απλα αυτα
-
Το μtorrent έκανε εσπευσμένα νέο stable release για το 3.1.2 καθώς τα είχαν κάνει μούτι. Τώρα όλα είναι ok με το νέο release... Εχθές δεν δούλευε τίποτα.
-
Απορώ γιατί παιδεύεστε με torrents. Υπάρχουν sites, στυλ you tube, που το παρακολουθείς απευθείας.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απορώ γιατί παιδεύεστε με torrents. Υπάρχουν sites, στυλ you tube, που το παρακολουθείς απευθείας....με ανάλυση γραμματόσημου, με stutteting και χαμένα τα μισά frames, με ήχο προπολεμικού ραδιοφώνου ΑΜ και χωρίς τη δυνατότητα να το δεις όποτε θέλεις εσύ ή να το κρατήσεις έπειτα...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Απορώ γιατί παιδεύεστε με torrents. Υπάρχουν sites, στυλ you tube, που το παρακολουθείς απευθείας.
...με ανάλυση γραμματόσημου, με stutteting και χαμένα τα μισά frames, με ήχο προπολεμικού ραδιοφώνου ΑΜ και χωρίς τη δυνατότητα να το δεις όποτε θέλεις εσύ ή να το κρατήσεις έπειτα...
Τίποτα από όλα αυτά! Απλά δεν μπορείς να το κρατήσεις αλλά seriously, γιατι να θέλεις να κρατήσει TG? Το 5th Gear όμως θα ήθελα κι εγώ να το έχω.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion