-
καλα δε σε προστατευει τελειως , αλλα ζωνη φορας
λες και στα σχολικα τα παιδακια φορανε καλυτερες?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
To γράφω ΚΑΙ εδώ. Ο Μπέρνι δεν φοράει ζώνη, το πέρασμα κάτω από τη μασχάλη δεν είναι φόρεμα ζώνης...
και βεβαια ειναι
μπορει να σε γραψει καποιος για αυτο ? δε νομιζω
προφανώς και δεν είναι...
το θέμα είναι αν μπορεί να σε γράψει κάποιος (ελληναράδες ρε πούστη μου ) ή οτι δεν θα ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός τραβήγματος της ζώνης και θα μας ενα αλα μαικ ταισον κροσε στην μουτσούνα?? -
Υποψιάστηκα ότι ο Bernie έχει κάνει μπάι-πας καρδιάς για να κρατάει έτσι τη ζώνη. Η Wikipedia συμφωνεί με την υποψία μου.
Καλό μάτι πάντως όποιος το πρόσεξε!
-
avel
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Υποψιάστηκα ότι ο Bernie έχει κάνει μπάι-πας καρδιάς για να κρατάει έτσι τη ζώνη. Η Wikipedia συμφωνεί με την υποψία μου.Καλό μάτι πάντως όποιος το πρόσεξε!
αχα! μας την έφερε πάλι ο σκύλος ο Μπέρνι. Από πουθενά δεν μπορείς να τον πιάσεις τον σατανά!
-
12 Ιουνη το 1ο επεισόδιο από ότι βλέπω.
-
Ο Clarksson και οι φιλοι του στην Αλβανια ,στους μαφιοζους και στους κλεφτες αυτοκινητων οπως λεει στο βιντεο.
Γαμω τα γελια το πτωμα -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
12 Ιουνη το 1ο επεισόδιο από ότι βλέπω.Τελικά πήγε για τις 26 ;;
-
Έτσι λέει το finalgear. Εκείνη τη εβδομάδα είναι τα εισητήρια για το πρώτο γύρισμα.
-
Τελος το Traction καπου διαβασα.Δεν ανανεωθηκε για την νεα χρονια.
-
Google advanced settings...
http://totefteri.blogspot.com/2011/06/t ... -mega.html
-
τρομερη εκπομπη, εγω απορουσα πως γινεται ενα τετοιο διαμαντι να υπαρχει ακομη στην Ελληνικη trash tv.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τελος το Traction καπου διαβασα.Δεν ανανεωθηκε για την νεα χρονια.τρομερη εκπομπη, εγω απορουσα πως γινεται ενα τετοιο διαμαντι να υπαρχει ακομη στην Ελληνικη trash tv.
Μεγαλη απωλεια
Επιτελους τελος αυτη η σαχλαμαρα εκπομπη επιπεδου autotriti
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Τελος το Traction καπου διαβασα.Δεν ανανεωθηκε για την νεα χρονια.
τρομερη εκπομπη, εγω απορουσα πως γινεται ενα τετοιο διαμαντι να υπαρχει ακομη στην Ελληνικη trash tv.
Μεγαλη απωλεια
Επιτελους τελος αυτη η σαχλαμαρα εκπομπη επιπεδου autotriti
+1
-
ποτε θα αρχισει το top gear παλι?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ποτε θα αρχισει το top gear παλι?Tην Κυριακη
-
Αυτή τη Κυριακή, 26 Ιουνίου!
Reviews: BMW 1-series M, Mini Rally Car, Jaguar E-type
Features/Challenges: Jeremy celebrates the 50th Birthday of the Jaguar E-type by driving the modern one, Richard is in South Africa to test a bigger, even more rugged alternative to the famous Hummer, James meets up with Gold Medal Winner Amy Williams and races her in the new Mini Rally Car
Guest: Alice Cooper -
Ο χρήστης Delijohn έγραψε:
Αυτή τη Κυριακή, 26 Ιουνίου!
Reviews: BMW 1-series M, Mini Rally Car, Jaguar E-type
Features/Challenges: Jeremy celebrates the 50th Birthday of the Jaguar E-type by driving the modern one, Richard is in South Africa to test a bigger, even more rugged alternative to the famous Hummer, James meets up with Gold Medal Winner Amy Williams and races her in the new Mini Rally Car
Guest: Alice Cooper -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
ποτε θα αρχισει το top gear παλι?
Tην Κυριακη
Που το βλεπετε?
-
Eγω ή live μεσω των γνωστων τροπων αν ειμαι σπιτι αλλιως final gear
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion