-
Ολα αυτα ειναι αποτελεσμα του μειωμενου budget..
Εμενα δεν μου αρεσε το πως ξεκινησε το review της 458.. Καπως αποτομο...
-
Εμενα μου αρεσε!
Ο Κλαρκσον ηταν οπως παντα γραφικοτατος και η παρουσιαση τη 458 απλα Γ @ Μ Η Σ Ε
Το αφιερομα στην Αγγλικη αυτο-βιομηχανια συγκηνιτικο και αρκετα ειλικρινες -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Το αφιερομα στην Αγγλικη αυτο-βιομηχανια συγκηνιτικο και αρκετα ειλικρινεςΌχι ακριβώς στην αγγλική αυτοκινητοβιομηχανία εν γένει αλλά ειδικά στη μικρή cottage industry σπορ αυτοκινήτων (built in a shed, with recycled canoe parts.. ) και έρχεται εντελώς σε αντιδιαστολή με το '£1200 British Leyland cheap-car challenge' (10χ07)...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Το αφιερομα στην Αγγλικη αυτο-βιομηχανια συγκηνιτικο και αρκετα ειλικρινες
Όχι ακριβώς στην αγγλική αυτοκινητοβιομηχανία εν γένει αλλά ειδικά στη μικρή cottage industry σπορ αυτοκινήτων (built in a shed, with recycled canoe parts.. ) και έρχεται εντελώς σε αντιδιαστολή με το '£1200 British Leyland cheap-car challenge' (10χ07)...
Καλυψε και τα δυο θεματα, απλα το 'cottage industry sport cars' ειναι το θεμα που τονισαν.
Ο Κλαρκσον θα μπορουσε να πει κ αλλα για την Rolls και την Bentley που τις εχουν οι Γερμανοι, για την Lotus kai thn Jaguar που πηγαν σε Ινδους (αν δεν κανω λαθος) και την personal favorite μου TVR.
Οταν ειδα τα κουφαρια των Sagaris πονεσε η καρδια μου....
Ανεφερε δυο στατιστικα νουμερα καποια στιγμη ο Κλαρκσον σχετικα το πως διαμορφονοταν ο πλυθησμος της Μ.Βρετανιας τοτε, γυρο απο τις βιμηχανικες μοναδες και τωρα, γυρο απο τα αστικα κεντρα.
Με λιγα λογια... Δεν θελει να δουλεψει κανενας στη βαρια βιομηχανια πλεον και απο παραγωγικος λαος, εχουν γινει καταναλωτικος, με αποτελεσμα η οποια βαρια βιομηχανια οχι και τοσο σιγα να οδευει προς ανατολή μερια, απ οπου προερχοντε τα περισσοτερα αγαθα. Και καποια που αρπαξαν οι Γερμανοι (Ρολλς και Μπεντλεϋ) -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Ολα αυτα ειναι αποτελεσμα του μειωμενου budget..Εμενα δεν μου αρεσε το πως ξεκινησε το review της 458.. Καπως αποτομο...
Δεν μου άρεσε που θυμήθηκε κάτι Φερραρι 20 -30 ετών να πει οτι όλες δεν είναι καλές και κούκλες...Κάποτε (πριν 5-6 σεζόν) θα αναφερόταν σε πολύ πιο πρόσφατα παραδείγματα...
Πάντως η κόντρα με την 430 είναι Ασύλληπτη διαφορά!
Γενικά μου δόθηκε η εντύπωση κλείσ' το να πάμε διακοπές, αλλά και για κάποιο λόγο μου φάνηκε σαν γενικότερος επίλογος...
-
Tα κατεβασα ολα (Season 1-15), εκτυπωσα και εξωφυλλα για τα dvd box και ειμαι κομπλε για καλοκαρι...
-
Εκτός από την Italia...όλο το υπόλοιπο ήταν άκρως βαρετό.
Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν!
(ήξερα από εσωτερικές πηγές ότι ο May έχει 430 και ότι αυτή είναι μικρή σεζόν )
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Εκτός από την Italia...όλο το υπόλοιπο ήταν άκρως βαρετό.Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν!
το ότι έχει ο JM την F430 ήταν γνωστό μιας και είχε βγει είδηση σε sites.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Εκτός από την Italia...όλο το υπόλοιπο ήταν άκρως βαρετό.Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν!
Αν έβρισκες όλο το υπόλοιπο άκρως βαρετό, τότε κατά τη γνώμη μου δε χρειάζεται να ανυπομονείς για την επόμενη σεζόν.
-
Εμένα μου άρεσε αρκετά το επεισόδιο (καλύτερο απ' τα περισσότερα της season), μου άρεσε πολύ η δοκιμή της F458 και μου άρεσε πολύ και το αφιέρωμα στις βρετανικές αυτοκινητοβιοτεχνίες. Το βρήκα πολύ ειλικρινές και συγκινητικό.
Αλλά όντως σύντομη η διάρκεια της περιόδου. Οι τελευταίες είχαν 7-8 επεισόδια και σίγουρα ένα σπέσιαλ, το οποίο μάλλον το έφαγε το φτωχικό -γενικά- budget. Κι αναρωτιέμαι τι χειρότερο θα γίνει με τις περικοπές στο BBC που ανακοίνωσε ο Κάμερον. Γιατί η F430 του May (και τα αντίστοιχα των υπολοίπων) σίγουρα θεωρούνται πρόκληση για ένα δημόσιο μέσο που επιχορηγείται αποκλειστικά απ' το κράτος.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αν έβρισκες όλο το υπόλοιπο άκρως βαρετό, τότε κατά τη γνώμη μου δε χρειάζεται να ανυπομονείς για την επόμενη σεζόν.
Γιατί?
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Εμένα μου άρεσε αρκετά το επεισόδιο (καλύτερο απ' τα περισσότερα της season), μου άρεσε πολύ η δοκιμή της F458 και μου άρεσε πολύ και το αφιέρωμα στις βρετανικές αυτοκινητοβιοτεχνίες. Το βρήκα πολύ ειλικρινές και συγκινητικό.Αλλά όντως σύντομη η διάρκεια της περιόδου. Οι τελευταίες είχαν 7-8 επεισόδια και σίγουρα ένα σπέσιαλ, το οποίο μάλλον το έφαγε το φτωχικό -γενικά- budget. Κι αναρωτιέμαι τι χειρότερο θα γίνει με τις περικοπές στο BBC που ανακοίνωσε ο Κάμερον. Γιατί η F430 του May (και τα αντίστοιχα των υπολοίπων) σίγουρα θεωρούνται πρόκληση για ένα δημόσιο μέσο που επιχορηγείται αποκλειστικά απ' το κράτος.
ο james βγαζει και λεφτα σαν πιλοτος νομιζω τον ειχα πετυχει στο airliners να λεει οτι ειτε φετος ειτε του χρονου παει για το atpl
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το ότι έχει ο JM την F430 ήταν γνωστό μιας και είχε βγει είδηση σε sites.
Στην στηλη του στην αγγλικη telegraph ειχε γραψει για την ferrari οταν την πρωτοπηρε
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Γιατί η F430 του May (και τα αντίστοιχα των υπολοίπων) σίγουρα θεωρούνται πρόκληση για ένα δημόσιο μέσο που επιχορηγείται αποκλειστικά απ' το κράτος.Το TV License δεν χορηγεί το topgear.com, το περιοδικό Top Gear που βγαίνει σε πολλές χώρες (+ Ελλάδα), τα βίντεο και DVD του κάθε παρουσιαστή ξεχωριστά, τα βιβλία (ο Clarkson έχει best sellers), τα shows (Top Gear Live), ίσως και τα διεθνή δικαιώματα (πωλήσεις στον ΣΚΑΪ π.χ.) χωρίς να είμαι και βέβαιος για το τελευταίο.
-
ειχε πολυ αγγλια αυτη η σεζον και καθολου ταξιδια(ακομα και στην ισλανδια και στην γερμανια ειχε πολυ μικρη διαρκεια)
λογικα θα εχει ενα σπεσιαλ επεισοδειο το φθινοπωρο -
Καλό ήταν, μου άρεσε, και είχε και αρκετό γέλιο. The anagram of the number plate of JC...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Tα κατεβασα ολα (Season 1-15), εκτυπωσα και εξωφυλλα για τα dvd box και ειμαι κομπλε για καλοκαρι...Nα κατεβασεις και τα Clarkson Movies Εχουν φαση
http://www.torrentz.com/e0b8d4b89b193c6 ... 62909681f3Σημερα ειδα το αφιερωμα στα αμερικανικα αυτοκινητα
Ηξερα οτι ειναι χαλια αλλα τοσο πολυ δεν το περιμεναΣε μια αλλη ταινια εβγαλε το 106 GTi το δευτερο καλυτερο σε αισθηση και fun to drive αυτοκινητο μετα την Ferrari 550 Maranello .Tοσο καλο ειναι τελικα?
-
Τα clarkson movies είναι τρελό respect
Apocalypse now τρομερό -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Apocalypse now τρομερόΤα εχω ολα
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Nα κατεβασεις και τα Clarkson Movies Εχουν φαση
Apocalypse now τρομερόEληφθη, οβερ.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion