-
Δεν υπαρχει Torrent?
Edit
α οκ το βρηκα -
ρε φιλε ακριβως απο πανω εχω βαλει λινκ στο θανιξ
αλλα αν θες κι αλλο και δεν σου κανει του finalgear παρε απο δω http://eztv.it/
σε απλο και high definition
edit α οκ τωρα ειδα οτι το ειδες
-
Eιναι πρωι ακομα δεν βλεπω καλα
-
ενω εγω τα σπαω
-
καλούτσικο ηταν
θέλω ποιο πολύ james may
-
Sound horn y
before entering
hangarThe catering truck, always late, sometime better if it didn't turn up at all
-
Καλό, με θεϊκές ατάκες απο Clarkson οπως πάντα!!!
-
Ο Κλάρκσον τελικά έπεσε ο ίδιος μέσα στο νερό ή έβαλε άλλον να κάνει τη βουτιά με το twingo;; Το βγάλανε έξω μετά; Πως πήραν άδεια από το λιμάνι του belfast για κάτι τέτοιο;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ο Κλάρκσον τελικά έπεσε ο ίδιος μέσα στο νερό ή έβαλε άλλον να κάνει τη βουτιά με το twingo;; Το βγάλανε έξω μετά; Πως πήραν άδεια από το λιμάνι του belfast για κάτι τέτοιο; -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ο Κλάρκσον τελικά έπεσε ο ίδιος μέσα στο νερό ή έβαλε άλλον να κάνει τη βουτιά με το twingo;; Το βγάλανε έξω μετά; **Πως πήραν άδεια από το λιμάνι του belfast για κάτι τέτοιο;**
Money makes the world go round...
-
Βρε τι round; Εδώ μιλάμε για 'μπλουμ'. Και ο άλλος ήταν στο πορτ μπαγκάζ
Και το χειρότερο; Αν υποθέσουμε ότι έφτανε το φερυ, και του έκανε ζημιά; Τρύπα; Και βούλιαζε και αυτό;(το γ@μησα) -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ο Κλάρκσον τελικά έπεσε ο ίδιος μέσα στο νερό ή έβαλε άλλον να κάνει τη βουτιά με το twingo;; Το βγάλανε έξω μετά; Πως πήραν άδεια από το λιμάνι του belfast για κάτι τέτοιο;Λογικά παλι θα το κανανε με air cannon οπώς ειχανε κανει παλιοτερα με τη Jag που είχε τον παλιο Stig:
Youtube Video -
Σχετικα με τον Stig δειτε τι γραφει ενας μηχανικος που φροντιζει την Stratos του προηγουμενου επεισοδίου > Then this week's Stig driver came round(Andy something, I think) and got in the car.
http://www.stratossupersite.com/forum/s ... eadid=7683 (δευτερη παραγραφος)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σχετικα με τον Stig δειτε τι γραφει ενας μηχανικος που φροντιζει την Stratos του προηγουμενου επεισοδίου > Then this week's Stig driver came round(Andy something, I think) and got in the car.http://www.stratossupersite.com/forum/s ... eadid=7683 (δευτερη παραγραφος)
Ωραίο πόστ! Δίνει μια αρκετά καλή ιδέα για το πως παρουσιάζονται τα πράγματα στην τηλεόραση γενικά.
-
Οκ, η αληθεια ειναι πως αρκετοι εχουμε καταλαβει πως ετσι λειτουργουν τα πραγματα στο Top Gear.
Ξερουμε πως θα κανουν υπερβολες οσον αφορα τους χαρακτηρισμους αλλα και τις ενεργειες τους κατα
την παρουσιαση διαφορων αυτοκινητων. Ξερουμε πως θα επιλεξουν το αυτοκινητο x παρολο που το
αυτοκινητο y ειναι καλυτερο και πιο ολοκληρωμενο. Ξερουμε πως για να τονισουν την απολυτη οδηγικη
συμπεριφορα ενος αυτοκινητου, θα δουμε τον Jeremy να αφηνει χερια και ποδια απο το τιμονι φερνοντας
10 τουμπες μεσα σε καποια στροφη κτλΤο θεμα ειναι πως γι'αυτο το γουσταρουμε, το αγαπαμε και περιμενουμε πως και πως τα λινκ καθε
Κυριακη βραδυ για να το δουμε. Το παρακολουθουμε και περναμε καλα χωρις να το παρεξηγουμε.Προκειται καθαρα για μια ψυχαγωγικη εκπομπη που θα βαλει την αντικειμενικοτητα σε δευτερευοντα ρολο,
μπροστα στο να κανει το show πιο ευχαριστο. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω αυτους που παιρνουν το
Top Gear στα σοβαρα. Αν καποιος ενδιαφερεται να ενημερωθει σοβαρα και αντικειμενικα σχετικα με την
αυτοκινηση, υπαρχουν αρκετες επιλογες στον ειδικο τυπο (στο εξωτερικο τουλαχιστον)Τωρα οσον αφορα τον Chris και την επιχειρηση του, το μονο που μπορω να πω μεταξυ σοβαρου και αστειου,
ειναι σχολια του τυπου 'Αny press is good press' κλτ -
Δεν μου άρεσε το 4ο επεισόδιο. Γενικά νομίζω ότι είναι βαρετή η 14η season. Στέρεψαν από ιδέες ;
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Οκ, η αληθεια ειναι πως αρκετοι εχουμε καταλαβει πως ετσι λειτουργουν τα πραγματα στο Top Gear.
Ξερουμε πως θα κανουν υπερβολες οσον αφορα τους χαρακτηρισμους αλλα και τις ενεργειες τους κατα
την παρουσιαση διαφορων αυτοκινητων. Ξερουμε πως θα επιλεξουν το αυτοκινητο x παρολο που το
αυτοκινητο y ειναι καλυτερο και πιο ολοκληρωμενο. Ξερουμε πως για να τονισουν την απολυτη οδηγικη
συμπεριφορα ενος αυτοκινητου, θα δουμε τον Jeremy να αφηνει χερια και ποδια απο το τιμονι φερνοντας
10 τουμπες μεσα σε καποια στροφη κτλΤο θεμα ειναι πως γι'αυτο το γουσταρουμε, το αγαπαμε και περιμενουμε πως και πως τα λινκ καθε
Κυριακη βραδυ για να το δουμε. Το παρακολουθουμε και περναμε καλα χωρις να το παρεξηγουμε.Προκειται καθαρα για μια ψυχαγωγικη εκπομπη που θα βαλει την αντικειμενικοτητα σε δευτερευοντα ρολο,
μπροστα στο να κανει το show πιο ευχαριστο. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω αυτους που παιρνουν το
Top Gear στα σοβαρα. Αν καποιος ενδιαφερεται να ενημερωθει σοβαρα και αντικειμενικα σχετικα με την
αυτοκινηση, υπαρχουν αρκετες επιλογες στον ειδικο τυπο (στο εξωτερικο τουλαχιστον)Τωρα οσον αφορα τον Chris και την επιχειρηση του, το μονο που μπορω να πω μεταξυ σοβαρου και αστειου,
ειναι σχολια του τυπου 'Αny press is good press' κλτ+1
Το ξέρω πως δεν σας ενδιαφέρει η γνώμη μου, αλλά επειδή είναι τζάμπα θα την πω: το 'τεστ' του twingo ήταν εκπληκτικό. -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
+1
Το ξέρω πως δεν σας ενδιαφέρει η γνώμη μου, αλλά επειδή είναι τζάμπα θα την πω: το 'τεστ' του twingo ήταν εκπληκτικό.- ακομα 1
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν μου άρεσε το 4ο επεισόδιο. Γενικά νομίζω ότι είναι βαρετή η 14η season. Στέρεψαν από ιδέες ;καλομαθε η γρια στα συκα?
βεβαια ουτε γρια εισαι ουτε καλομαθες στα συκα αλλα καταλαβαινεις τι εννοω...
-
Δεν εχει TG αποψε
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion