-
ΙΜΗΟ, το καλύτερο επεισόδιο, σε έναν κύκλο που κατά τα άλλα πρόδιδε κούραση και μειωμένο budget. Δείτε το κλιπ της Άστον σε συνάρτηση με τα διαφημιστικά του Σιρόκο και όσα οι διαφημιστές έλεγαν ότι πρέπει να προβάλλεται και θα καταλάβετε πού το πήγαινε ο Κλάρκσον.
-
Epic
http://www.youtube.com/watch?v=RY9u0LxI ... r_embedded
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
ΙΜΗΟ, το καλύτερο επεισόδιο, σε έναν κύκλο που κατά τα άλλα πρόδιδε κούραση και μειωμένο budget.Μειωμένο προϋπολογισμό μπορεί, αλλά κούραση; Από πού κι ως πού;
Δείτε το κλιπ της Άστον σε συνάρτηση με τα διαφημιστικά του Σιρόκο και όσα οι διαφημιστές έλεγαν ότι πρέπει να προβάλλεται και θα καταλάβετε πού το πήγαινε ο Κλάρκσον.
Δεν τό'πιασα. Πού το πήγαινε;
Κάπου αλλού από εκεί που το 'πήγαινε' με το θέμα της Aston Marin αυτό καθ'αυτό;
-
κανενα λινκ;
-
Ο χρήστης moysatos έγραψε:
κανενα λινκ;Κανα διο σελιδες ποιο πισω;;;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
ΙΜΗΟ, το καλύτερο επεισόδιο, σε έναν κύκλο που κατά τα άλλα πρόδιδε κούραση και μειωμένο budget.
Μειωμένο προϋπολογισμό μπορεί, αλλά κούραση; Από πού κι ως πού;
Αυτή είναι η αίσθηση που αποκόμισα, μην περιμένεις βαθυστόχαστες αναλύσεις
Δείτε το κλιπ της Άστον σε συνάρτηση με τα διαφημιστικά του Σιρόκο και όσα οι διαφημιστές έλεγαν ότι πρέπει να προβάλλεται και θα καταλάβετε πού το πήγαινε ο Κλάρκσον.
Δεν τό'πιασα. Πού το πήγαινε;
Κάπου αλλού από εκεί που το 'πήγαινε' με το θέμα της Aston Marin αυτό καθ'αυτό;
Επειδή γράφτηκε αλλού αλλά και εδώ ότι το κλιπ της Άστον είναι αποχαιρετισμός του Κλάρκσον στην εκπομπή, αν το δει κανείς σε συνδυασμό με αυτά που έλεγαν οι διαφημιστές (δηλ. ότι η ταχύτητα δεν πρέπει ποτέ να προβάλλεται, ότι πλέον δεν διαφημίζεται το αυτοκίνητο καθεαυτό αλλά όλα αυτά που περιστρέφονται γύρω από αυτό κ.λπ.), καταλαβαίνει κανείς την απογοήτευση του Κλάρκσον για τη σύγχρονη εικόνα γύρω από το αυτοκίνητο και πόσο πρόκειται να το πολεμήσουν τα επόμενα χρόνια. Προσωπικά, βρήκα το κομμάτι του σιρόκο αποκαλυπτικό, κάτω από το χοντρό γέλιο που έβγαζε.
-
Τι να πω. Στα τόσα χρονια που παίζει το Top Gear, πάντα την ίδια αίσθηση αποκόμιζα, και δε βλέπω κάτι το διαφορετικό τώρα.
Πάντα έθαβαν το Prius και τα λοιπά 'άψυχα' αυτοκίνητα, πάντα επέκριναν τις κάμερες (ή τις κατέστρεφαν, ακόμη ), όπως επέκριναν και τις λεωφορειολωρίδες (κλασικό επεισόδειο αυτό όπου οι οθόνες στο στούντιο έδειχναν καθ'όλη τη διάρκεια μιας εκπομπής live feed από την bus lane της M4, όπου δεν πέρασε κανένα λεωφορείο, και αυτό στην πρώτη σεζόν ακόμη, αν θυμάμαι καλά). Πάντα, επίσης, κορόιδευαν τα χαζά μαρκετίστικα τρικ, στα περισσότερα news segments. Και πολλά ακόμη που μου διαφεύγουν.
Μού έκανε εντύπωση κιόλας που τόσος κόσμος νόμιζε ότι σταματάει το Top Gear or something, και που διαθόθηκε αυτή η φήμη τόσο πολύ στους interwebs που έπρεπε να διευκρινίσουν διαφορετικά οι παραγωγοί του Top Gear.
-
-
Στα τελευταία επεισόδια πολύ γκάιντα πέφτει στους γύρους του Stig. Μόνο εγώ σκέφτηκα ότι για αυτή τη σεζόν ανέλαβε εποχικός Stig ο γέρο-Coulthard;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Στα τελευταία επεισόδια πολύ γκάιντα πέφτει στους γύρους του Stig. Μόνο εγώ σκέφτηκα ότι για αυτή τη σεζόν ανέλαβε εποχικός Stig ο γέρο-Coulthard;Aν ισχύει το γνωστό περί διαφορετικού οδηγού τότε μιλάμε για τους test-drivers των εταιρειών. Αν είναι ένα άτομο δεν είναι ΙΜΗΟ ένας οδηγός F1.
-
Στα τελευταία επεισόδια πολύ γκάιντα πέφτει στους γύρους του Stig. Μόνο εγώ σκέφτηκα ότι για αυτή τη σεζόν ανέλαβε εποχικός Stig ο γέρο-Coulthard;Όταν άκουγε μαθήματα ελληνικών ποιός ήταν;
Το αν υπάρχουν >1 Stig νομίζω μπορεί να το ελέγξει -όποιος έχει όρεξη- κοιτώντας από τις διάφορες εκπομπές τα πλάνα όπου ο Stig στέκεται όρθιος δίπλα στους άλλους παρουσιαστές.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Στα τελευταία επεισόδια πολύ γκάιντα πέφτει στους γύρους του Stig. Μόνο εγώ σκέφτηκα ότι για αυτή τη σεζόν ανέλαβε εποχικός Stig ο γέρο-Coulthard;
Όταν άκουγε μαθήματα ελληνικών ποιός ήταν;
ο Γιωργάκης Παπανδρέου
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Όταν άκουγε μαθήματα ελληνικών ποιός ήταν;
ο Γιωργάκης Παπανδρέου
Μα φυσικα ο Ν. Ευαγγελατος που έτρεχε (ας πω οδηγουσε καλιτερα γιατι το ετρεχε μου ακουγεται βαρύ ) με F3000
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
... ετρεχε με F3000 ...F3 σκετο
-
Στα τελευταία επεισόδια πολύ γκάιντα πέφτει στους γύρους του Stig. Μόνο εγώ σκέφτηκα ότι για αυτή τη σεζόν ανέλαβε εποχικός Stig ο γέρο-Coulthard;Τη στιγμή που βλέπεις το πρώτο ανάποδο τιμόνι πρέπει να σου φύγουν τέτοιες σκέψεις.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Μόνο εγώ σκέφτηκα ότι για αυτή τη σεζόν ανέλαβε εποχικός Stig ο γέρο-Coulthard;
Τη στιγμή που βλέπεις το πρώτο ανάποδο τιμόνι πρέπει να σου φύγουν τέτοιες σκέψεις.
Γιατί;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μόνο εγώ σκέφτηκα ότι για αυτή τη σεζόν ανέλαβε εποχικός Stig ο γέρο-Coulthard;
Τη στιγμή που βλέπεις το πρώτο ανάποδο τιμόνι πρέπει να σου φύγουν τέτοιες σκέψεις.
Γιατί;
Μαλλον υπονοει οτι ειναι κουλαδι....
-
-
http://www.telegraph.co.uk/motoring/new ... -Lego.html
-
Βλέπω Top Gear στο ΣΚΑΙ.
Λέει ο Clarkson...'in America when I drove the Honda NS6 round Laguna Seca...' (ή κάτι τέτοιο) το μετέφρασαν:
'Στην Αμερική όταν είχα οδηγήσει ένα Honda Renault 6...'
Έλεος...
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion