-
Έχω ασύρματο modem, δεν είναι τόσο εύκολο!
Αφού ανεβάζετε link, κάντε και 'σωστή' δουλειά.
Το πρώτο part από rapidshare, το 2ο part από άλλο site, το 3ο από άλλο κλπ. (πέραν του να δίνετε όλα τα rapidshare link)
Νομίζω σαν και εμένα πρέπει να είναι οι περισσότεροι (μη συνδρομητές rapidshare δλδ) οπότε θα βοηθήσετε αρκετό κόσμο!Σας ευχαριστώ διπλα!
-
Εγω για να βοηθησω το εγραψα.Επειδη δεν ειμαι και πολυ καταρτισμενος στα ασυρματα μοντεμ ποσο δυσκολοτερο ειναι το on/off απο οτι στα ενσυρματα;
Εγω χρησιμοποιω περισσότερο τορρεντ . -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω για να βοηθησω το εγραψα.Επειδη δεν ειμαι και πολυ καταρτισμενος στα ασυρματα μοντεμ ποσο δυσκολοτερο ειναι το on/off απο οτι στα ενσυρματα;
Εγω χρησιμοποιω περισσότερο τορρεντ .Βασικά δεν το έχεις στο δωμάτιό σου. Κάποιοι μπορεί να το έχουν καταχωνιασμένο σε δυσπρόσιτο σημείο.
Το δικό μου δεν έχει on/off! Aπλά το βγάζω και το ξαναβάζω στην μπρίζα!
Και εγώ torrent χρησιμοποιώ. Απλά όταν πρωτοβγεί κάτι καθυστερείς αρκετά ώσπου να υπάρξουν αρκετοί seeders. Γενικότερα βέβαια, torrent rules! -
Mπορεις να κανεις remote restart απο το μενου του Modem, δε χρειαζεται καν να σηκωθεις.
Και μια χαρα ''δουλεια'' εκαναν τα παιδια, μας εβαλαν links που με λιγο δικο μας κοπο μπορουμε να τα βρουμε. -
Εγώ πιστεύω πώς πρέπει να μας τα στέλνουν με courier γραμμένα σε DVD. Με δικά τους έξοδα αποστολής, υπότιτλους, extras και making of. Ή κάνεις μια δουλειά σωστά ή δεν τη κάνεις καθόλου! Όχι ημίμετρα...
-
-
Δεν θα ταν κ ασχημα....
Ειδικα τα extras και making of εχουν ΠΟΛΥ γελιο!!! -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Εγω χρησιμοποιω περισσότερο τορρεντ .Βασικά δεν το έχεις στο δωμάτιό σου. Κάποιοι μπορεί να το έχουν καταχωνιασμένο σε δυσπρόσιτο σημείο.
Και εγώ torrent χρησιμοποιώ. Απλά όταν πρωτοβγεί κάτι καθυστερείς αρκετά ώσπου να υπάρξουν αρκετοί seeders. Γενικότερα βέβαια, torrent rules!Δεν χρειάζεται το ΟΝ/OFF ούτε restart
Απλά πάνω στο εικονίδιο της σύνδεσης (Ιντερνετ) πάτατε Αποσύνδεση και μετά επανασύνδεση. ...
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Και εγώ torrent χρησιμοποιώ. Απλά όταν πρωτοβγεί κάτι καθυστερείς αρκετά ώσπου να υπάρξουν αρκετοί seeders. Γενικότερα βέβαια, torrent rules!Δεν χρειάζεται το ΟΝ/OFF ούτε restart
Απλά πάνω στο εικονίδιο της σύνδεσης (Ιντερνετ) πάτατε Αποσύνδεση και μετά επανασύνδεση. ...
Δε νομιζω να λειτουργει αυτο σε ρουτερ,δηλαδη αμα απενεργοποιησεις την καρτα δικτυου θα χασεις την ip,με την καμμια ισως και παλι ΙΣΩΣ σε USB modem
Εν τελοι η το κλεινεις για 1-2 λεπττα για να εισαι σιγουρος οτι χαθηκε η ip η το κανεις manually με καποιο απο τα προγραμματακια που κυκλοφορουν στο νετ -
Πλάκα κάνεις.
Είπα εγω να απενεργοποιήσεις την καρτα δικτύου .Ούτε να κλέισεις τιποτα δεν χρειάζεται .
Γραφω πιο απλά.
Ανοίγεις των Iterne explorer
πας στον Router
Πας συνδεση Ιντερνετ
κανεις αποσύνδεση στην συνδεση ΙΝΤΕΡΝΕΤ
επανεσύνδεση στην συνδεση ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ΤΕΛΟΣουτε σηκώπάνω , κλείσε Τιποτις
όλα με το ποντικι. -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Πλάκα κάνεις.
Είπα εγω να απενεργοποιήσεις την καρτα δικτύου .Ούτε να κλέισεις τιποτα δεν χρειάζεται .
Γραφω πιο απλά.
Ανοίγεις των Iterne explorer
πας στον Router
Πας συνδεση Ιντερνετ
κανεις αποσύνδεση στην συνδεση ΙΝΤΕΡΝΕΤ
επανεσύνδεση στην συνδεση ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ΤΕΛΟΣουτε σηκώπάνω , κλείσε Τιποτις
όλα με το ποντικι.Πρέπει να βάλει το username+password με το πληκτρολόγιο!!!
(Εκτός και αν είναι τόσο καμμένος ωστε να το κάνει με το εικονικό πληκτρολόγιο..) -
Ρε σπρσκ μαγος ειμαι ,με αυτα που εγραψες το ποιο λογικο ηταν να υποθεσει καποιος οτι εχεις USB modem και εχεις το εικονιδιο πανω στην επιφανεια και το απενεργοποιεις κλπ.
Εστω και παλι η προταση σου δουλευει σε μερικα ρουτερ,πχ το δικο μου US Robotics δεν εχει αυτην την επιλογη,οπως και να εχει αν δεν εχεις προσβαση στο ρουτερ μπορεις να κανεις restart τον ρουτερ απο το μενου του ρουτερ στον εξπλορερ,που ειναι μια η αλλη με αυτο που προτεινεις
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Εστω και παλι η προταση σου δουλευει σε μερικα ρουτερ,πχ το δικο μου US Robotics δεν εχει αυτην την επιλογη,οπως και να εχει αν δεν εχεις προσβαση στο ρουτερ μπορεις να κανεις restart τον ρουτερ απο το μενου του ρουτερ στον εξπλορερ,που ειναι μια η αλλη με αυτο που προτεινεις
αυτό κάνω... ...όμως σε περιορίζει αλλιώς το rapidshare...στην ταχύτητα! Κατεβάζω στην καλύτερη με 250-280kb σε 24αρα γραμμή που κατεβάζει επιβεβαιωμένα με 2 - 2,5 Μb. Eιδικά τα βράδια σ-ε-ρ-ν-ε-τ-α-ι στους free.
για αυτό τσίμπησα μια 3μηνη με 17 ευρά και βλέποντας και κάνοντας...
-
Είδα το 5th Gear νάμπερ 2.
Έλεος Booooringggggg. Μέχρι και τα θέματα του Tiff έχουν χαλάσει.
Η περσινή σεζόν ήταν πολύ καλύτερη. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Πρέπει να βάλει το username+password με το πληκτρολόγιο!!!Δεν χρειάζεται είναι αποθηκευμένα.
Α)Ρε σπρσκ μαγος ειμαι ,με αυτα που εγραψες το ποιο λογικο ηταν να υποθεσει καποιος οτι εχεις USB modem και εχεις το εικονιδιο πανω στην επιφανεια και το απενεργοποιεις κλπ.
Β) Εστω και παλι η προταση σου δουλευει σε μερικα ρουτερ,πχ το δικο μου US Robotics δεν εχει αυτην την επιλογη,οπως και να εχει αν δεν εχεις προσβαση στο ρουτερ μπορεις να κανεις restart τον ρουτερ απο το μενου του ρουτερ στον εξπλορερ,που ειναι μια η αλλη με αυτο που προτεινεις
Α) Είπε ότι έχει ασύρματο. γιαυτό απάντησα άμεσα .
β) Το ίδιο λέμε. απλά εγώ τα έγγραψα κάθετα..... -
ειδε κανεις fifth gear??καλο???
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειδε κανεις fifth gear??καλο???http://www.megaupload.com/?d=9KHA9YKJ http://www.megaupload.com/?d=L48J7OZC http://rapidshare.com/files/189988323/Fifth.Gear.S15E04.WS.PDTV.XviD-WATERS.part1.rar http://rapidshare.com/files/189988651/Fifth.Gear.S15E04.WS.PDTV.XviD-WATERS.part2.rar
Σε 2 links για τους παραπονιάρηδες..
-
Σε dvd δε τοχεις ομως.
Επισης στο putfile γιατι δε το εβαλες?
Extras εχει?
Αν οχι δε το κατεβαζω.
Ποτε θα μαθετε να κανετε καλη δουλεια? -
Πώς κάνω reset το router μου;
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Σε dvd δε τοχεις ομως.
Επισης στο putfile γιατι δε το εβαλες?
Extras εχει?
Αν οχι δε το κατεβαζω.
Ποτε θα μαθετε να κανετε καλη δουλεια?Αυτά τα 2 έβαλαν αυτή την εβδομάδα.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion