-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το κομμάτι με τον Hamilton πολύ κατάσταση...
Αυτό το παιδί πότε θα καταλάβει ότι δεν μπορεί να περάσει το στυλάκι του γ@μιά που του μαθαίνουν οι επικοινωνιολόγοι του όταν έχει το μπαμπά του δίπλα ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Ο Μπέκαμ (επειδή αυτόν κατάλαβα ότι έχει βάλει ως στόχο μαζί με το team του) άφησε τον μπαμπά όταν τέλειωσε την ακαδημία της Manchester Utd και τα έφτιαξε με ένα spice girl.Τι μαλακας κ αυτος....
Αντι να τις τσιμπησει ολες, εμπλεξε με μια κ αυτη.... Not the pritiest of them all.... -
Γιατί μόνο αυτή was he jumping;
Βασικά o γάμος με τη Victoria έπαιξε καταλυτικό ρόλο και στην -επικοινωνιακή και διαφημιστική- καρριέρα του.
On topic, έχω μια υποψία ότι ο Hamilton του χρόνου θα φάει τα μούτρα του. Φαίνεται ότι τον έχει περιλάβει το σύνολο των βρετανικών media που βρήκαν νέο ήρωα-παιδί θαύμα να ασχοληθούν. Απλά απ' όσο θυμάμαι όλα τα βρετανικά παιδιά θαύμα ήταν loosers όσο ασχολούνται τα ΜΜΕ μαζί τους. Θυμίζω Mansell και Button. -
Καλό επεισόδιο αλλά όχι ακόμα στο επίπεδο που μας είχαν συνηθίσει άλλες χρονιές.
Το θέμα με τα κλασικά άψογο, ο James Blunt γαμάτο τυπάκι (σοβαρά οδηγεί ακόμα Lada Riva?), το θέμα με την Formula θα μπορούσε να είναι και καλύτερο (αν κρίνω από τα μαλλιά του hammond από κάποιο ψυγείο βγήκε) και ο Hamilton ακριβώς όπως τον περίμενα. Ο Jeremy μονο που δεν του έγλειψε τα παπούτσια. Αλήθεια τις πολυθρόνες γιατί τις αντικατέστησαν με stools σε αυτό το θέμα;
@νδρέας
και γιατί καθόταν ο Hamilton δεξιά; αυτό ήταν το καλό προφίλ του και δεν ήθελε να κάτσει απ' την άλλη;
-
ετσι καθοντουσαν παλια στους γυρους που εκαναν οι αλλοι οδηγοι Φ1.
ποσο εκοψε στην χαμερχεντ?του βρηκαμε και ψευδονυμο , ας βρει καποιος το αμαξι του στο αυστραλο θρεντ
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
αν κρίνω από τα μαλλιά του hammond από κάποιο ψυγείο βγήκεΑλήθεια τις πολυθρόνες γιατί τις αντικατέστησαν με stools σε αυτό το θέμα;
και γιατί καθόταν ο Hamilton δεξιά; αυτό ήταν το καλό προφίλ του και δεν ήθελε να κάτσει απ' την άλλη;
Κοίτα κάτι πράγματα που ενοχλούν τους τηλεθεατές!
Έχουμε γίνει υπερβολικά απαιτητικοί με το Top Gear, πιστεύω...
'Καλό επεισόδειο, αλλά οι τρίχες του Jeremy πετάγανε πολύ απόψε! Και ασπρίσανε υπερβολικά!'
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
ετσι καθοντουσαν παλια στους γυρους που εκαναν οι αλλοι οδηγοι Φ1.
ποσο εκοψε στην χαμερχεντ?του βρηκαμε και ψευδονυμο , ας βρει καποιος το αμαξι του στο αυστραλο θρεντ
Αυτό?
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Κοίτα κάτι πράγματα που ενοχλούν τους τηλεθεατές!Έχουμε γίνει υπερβολικά απαιτητικοί με το Top Gear, πιστεύω...
'Καλό επεισόδειο, αλλά οι τρίχες του Jeremy πετάγανε πολύ απόψε! Και ασπρίσανε υπερβολικά!'
Μία διαπίστωση και δύο απορίες διατύπωσα. Τώρα γιατί εσύ το εξέλαβες σαν ενόχληση δεν ξέρω.
Το θέμα με την F1 το βρήκα λίγο. Φανταζόμουν ότι θα έβγαιναν περισσότερα πράγματα. Ελπίζω να μην σε πειράζει η γνώμη μου. Απλά θεωρώ πώς τα μαλλιά του Hammond δείχνουν πώς το ίδιο πιστεύουν και αυτοί.
Κατά τα άλλα να μου επιτρέψεις να είμαι όσο απαιτητικός θέλω. Αυτοί τον έχουν ανεβάσει τον πήχη, τον παλιό καλό τους εαυτό περιμένω να δω και φέτος μόνο στο προηγούμενο νομίζω ότι τον είδα. Αυτά τα απλά.
@νδρέας
-
τρελαθηκαμε παλι στο γελιο....
περιμενω να δω ο Χαμ ποσο γρηγορος ειναι στο στεγνο...
-
Πολυ διασκεδαστικο επεισοδειο κατα τη γνωμη μου. Ειχε αρκετο γκαζι... Ας μην ειμαστε αχαριστοι!
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ας μην ειμαστε αχαριστοι!Θες να τα ακούσεις και εσύ τώρα;;;
@νδρέας
-
Ο χρήστης Tobajara έγραψε:
http://www.autoblog.com/2007/12/02/video-lewis-hamilton-vs-the-stig-who-won/Το video δεν υπάρχει πλέον.
-
μεγαλη εντυπωση ο τζειμς μπλαντ...τον ειχα για τελειως βλημα..
ο αλλος ας σηκωσει κανα κυπελο και μετα να χει μουτρα..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μεγαλη εντυπωση ο τζειμς μπλαντ...τον ειχα για τελειως βλημα..ο αλλος ας σηκωσει κανα κυπελο και μετα να χει μουτρα..
Δεν σηκωσε η Ferrari κουπα φετος;;;;
-
τρελό στήσιμο μέχρι και στο χρόνο του wanabe star... 1.44.7 σε βροχή,αντίθετο άνεμο στην ευθεία,με λάστιχα energy και με κλειστά τα μάτια...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
τρελό στήσιμο μέχρι και στο χρόνο του wanabe star... 1.44.7 σε βροχή,αντίθετο άνεμο στην ευθεία,με λάστιχα energy και με κλειστά τα μάτια...Μπα.... Δεν το νωμιζω....
Ο πιτσιρικας εχει ταλεντο, αλλα τον τρωμε στην μαπα και αυτον και το ταλεντο του και για αυτο το λογο τον αντιπαθουμε....
Δεν ειναι κουλαδι που μας το μοστραρουν για πιλοτο....
Ειναι ΠΟΛΥ καλος πιλοτος F1 που βαρεθηκαμε να τρωμε στη μαπα!!! -
Αυτός ο Τζέιμς Μπλαντ, τόσα λεφτά και LADA;;;;
Ο γύφτουλας
Αυτό με τη βροχή πάντως είναι λίγο περίεργο... Κάποιες από τις μάρκες που αγαπάνε(π.χ. ford), τα δοκιμάζουν στη βροχή και λένε μετά 'Σε στεγνό θα πήγαινε καλύτερα...' -
-
Πολύ γέλιο και τρελές ατάκες το TG!
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
τρελό στήσιμο μέχρι και στο χρόνο του wanabe star... 1.44.7 σε βροχή,αντίθετο άνεμο στην ευθεία,με λάστιχα energy και με κλειστά τα μάτια...Το παραξενο σε αυτο το χρονο, που ειναι ακριβως δεν καταλαβαινω και εχουν βγει ολες αυτες οι θεωριες συνομωσιας
Δλδ αν το παρουμε λογικα ο Hamilton ειναι ο μονος απ ολους που εχει παει στην εκπομπη και ειναι εν ενεργεια στους top οδηγους αυτη τη στιγμη...Απο την αλλη εχουμε τον Webber o οποιος τη μερα που εκανε το γυρο ηταν πισινα η πιστα, ο Button που νομιζω εκανε ιδιο χρονο με Hamilton αλλα σε στεγνο, Mansell + Hill οι οποιοι εχουν αφυπηρετησει και ο Stig φυσικα που δεν ξερουμε ποιος και τι ειναι
-
[...] but I will say I've been in the edit for two days since we recorded the show, and I still keep replaying his second to last corner, because I've never seen a piece of driving quite like it. The world is governed by the rules of physics, but he just seems to have his own set.
During the break after Lewis's interview, a couple of us from the Top Gear office were having a fag round the back of the hangar, and he joined us for a chat. He asked if he could come back and set a dry time, and we thought he was just being polite, but you could tell he meant it because he was saying how if the appointed day was wet, the deal was he could cancel, but if it was dry, he'd be there.
http://www.topgear.com/blogs/planettopg ... -hamilton/
BTW: Τα 'Lewis uncut' και 'News uncut' ανέβηκαν στο site!
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion