-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Εσύ πού είδες πώς τον κοιτάζει???Θες να μου πεις ότι μετά από τόσα TG που έχεις δει δεν ξέρεις το βλέμμα του Stig???
@νδρέας
-
Πάντως στο επεισόδιο με τον αγώνα στον Λονδίνο όταν είδε την φάτσα του μικρού στην εφημερίδα που διάβαζε την πέταξε μακριά
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάντως στο επεισόδιο με τον αγώνα στον Λονδίνο όταν είδε την φάτσα του μικρού στην εφημερίδα που διάβαζε την πέταξε μακριάΤο είχα ξεχάσει αυτο
@νδρέας
-
ο στιγκ εχει περισσοτερα συναισθηματα..
-
ολα τα λευτα ο Στιγκ, μεχρι που σκεφτομαστε να γυρισουμε αντιστοιχο βιντεακι στην πατρα
-
Ο χρήστης kostas christ έγραψε:
ολα τα λευτα ο Στιγκ, μεχρι που σκεφτομαστε να γυρισουμε αντιστοιχο βιντεακι στην πατραΣτείλε pm θέλω συμμετοχή σε αυτό. Έστω και σαν μπούμαν που λέει ο λόγος.
@νδρέας
-
μολις βρουμε φορμες κρανος καμερες και λοιπο εξοπλισμο ξεκιναμε οποτε θα σε εχω στα υποψη
-
Έχει κανείς το torrent?
-
Επρεπε να δει3ουν χρονο στο τελος!!!
Δε λεω αλλα, 8α 8εωρη8ω spoiler. Kαλουλι επισοδειο ηταν. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Έχει κανείς το torrent?Ναι.
-
Άμα λάχει το δίνουμε κιόλας.
http://www.mininova.org/tor/1025236 -
ρε παιδια εχω δει οτι υπαρχουν καποια dvd απο το renn.tv ξερετε τιποτα παραπανω? που μπορουμε να τα βρουμε ολα αυτα?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άμα λάχει το δίνουμε κιόλας.
http://www.mininova.org/tor/1025236thank you
-
Np...
-
http://www.autoblog.com/2007/12/02/vide ... g-who-won/
-
Καλό το επεισόδιο σε γενικές γραμμές, αν και το βρήκα ελαφρώς υποτονικό...
Όλα τα λεφτά το VXR8 και ο Hamilton (που οδηγεί ενα 'pimpmobile' όπως είπε )
-
περί του επισοδείου....
Για μένα τα λεφτά είναι
α. Ο Clarkson να σπικάρει το γύρο του Sting στο VXR8 σε άπταιστα Αυστραλιανά (όχι και τόσο)
β. Τα comments για την επιλογή των Αμερικάνων να ανακυρήξουν Υβριδικό της χρονιάς το Escalade με κινητήρα 6 λίτρων και ηλεκτροκινητήρα των 20 ίππων. (ακούστε τι λέει για τον Leno ....)
γ. Το κομμάτι με τα κλασσικά που δεν είδα το πρωί αλλά May + Clarkson = Sure Fun
δ. Το κομμάτι με το BMW που πάει μόνο του στην πίστα και ο Clarkson δεν ξέρει πως σταματά......
Τώρα για τον Hamilton.... πάρα πολύ γλύψιμο μέχρι αηδίας... Δεν το περίμενα Ο χρόνος με το Liana έγινε σε πίστα που στέγνωνε με άλλα καλύτερα ελαστικά για το Suzuki και το συνέκρινε με το χρόνο του Webber που ο άνθρωπος έτρεχε σε μία πίστα που το νερό που έπεφτε θα γέμιζε τον Μαραθώνα.
-
O Ηami απέδειξε για μια ακόμα φορά οτι είναι σπαστικός ακού Pimpmobile
Κατα τα άλλαααα ωραίο επεισόδιο ειδικα το κομμάτι με τα κλασσικά ( οπου και πάλι ο Ιερεμίας δεν ξέρει πως σταματάει ). -
Πολύ καλό το επεισόδιο. Μου άρεσε πάρα πολύ...
Κουφαίο το τέλος πιστεύω, και όντως θα είχε φάση να βάζαν τον χρόνο.
-
Το κομμάτι με τον Hamilton πολύ κατάσταση...
Αυτό το παιδί πότε θα καταλάβει ότι δεν μπορεί να περάσει το στυλάκι του γ@μιά που του μαθαίνουν οι επικοινωνιολόγοι του όταν έχει το μπαμπά του δίπλα ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Ο Μπέκαμ (επειδή αυτόν κατάλαβα ότι έχει βάλει ως στόχο μαζί με το team του) άφησε τον μπαμπά όταν τέλειωσε την ακαδημία της Manchester Utd και τα έφτιαξε με ένα spice girl.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion