-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Some say he was there. -
έχει κάποιος να προτείνει αξιόπιστο, γρήγορο τράκερ για το Wheeler Dealers γιατί φέτος καθυστερούν αρκετά στο tpb.
με πμ - ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έχει κάποιος να προτείνει αξιόπιστο, γρήγορο τράκερ για το Wheeler Dealers γιατί φέτος καθυστερούν αρκετά στο tpb.με πμ - ευχαριστώ.
Και απο 'δω αν βρεθεί κάτι
-
-
McLaren P1 vs Porsche 918 Spyder Vs Ferrari Laferrari
Jeremy responded to a Tweet regarding these three cars going head-to-head – and it turns out it’s going to be a half hour special! No more news on this yet, but it’ll surely take place on the Top Gear Test Track with a presenter in each car. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
McLaren P1 (Κλάρκσον) vs Porsche 918 Spyder (Χάμοντ) Vs Ferrari Laferrari (Μέϊ)
Jeremy responded to a Tweet regarding these three cars going head-to-head – and it turns out it’s going to be a half hour special! No more news on this yet, but it’ll surely take place on the Top Gear Test Track with a presenter in each car. -
To βάζω εδώ γιατι δεν νομίζω να ταιριάζει αλλού.
ΑΥτη τη βδομάδα στο MCM ξεκίνησαν το build ενός Legacy με 3.6 turbo boxer κινητήρα. Χορταστικά επεισόδια και πολύ καλά πράγματα. αξίζει
https://www.youtube.com/user/mightycarmods -
Τα βλέπεις και εσύ Ιάσονα? Πρέπει να κάτσω να τα δω και εγώ σιγά σιγά!
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
James May's Cars Of The People.
Πάρα πολύ ωραίο το πρώτο επεισόδιο. Πχοιότητα TG και το soundtrack γαμεί .
Τσειμς Μει σέβας.
BTW στη φώτο που δείχνει τον Ανιέλι με την οικογένεια το μικρό ξανθό παιδάκι με τα μακριά μαλλιά ο Lapo είναι.
-
Ευχαριστώ που μου το θυμισες να το βάλω να το δω
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ευχαριστώ που μου το θυμισες να το βάλω να το δωSent from Corsair's brick
+1 .
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Ευχαριστώ που μου το θυμισες να το βάλω να το δω
Sent from Corsair's brick
+1 .
+2
Κατεβαινει
-
Επεισόδιο #2 is out στα καλά τα μαγαζιά.
James downsizes to explore the weird and wonderful world of the micro car. We discover how austerity and fears of congestion led to European tragicomic motoring disasters in the shape of Britain's infamous three wheelers, French death traps and German absurdities. Elsewhere James takes to the battlefield to settle one of the greatest rivalries in the history of the automotive industry.
Αν και το πλάτιασε σε κάποια σημεία και το topgearιασε σε αλλα καλούτσικο ήταν.
-
Να 'σαι καλα για την ενημερωση φιλος!
Ξεκιναει το κατεβασμα!
-
Με εξαίρεση ενα κομμάτι, που παραήταν Top Gear, εξαιρετικό επεισόδιο. Ειδικά το τελευταίο κομμάτι του.
-
Αγνοούσα την ύπαρξη του FMR Tg500. Εκπληκτικό αμαξάκι. Και σπάνιο. Μου θυμισε LLC rocket.
BTW η γιαπωνία ήθελε περισσότερη ώρα IMO.
-
Η γιαπωνία θα μπορούσε να είναι το μισό επεισόδιο ή και λίγο παραπάνω άνετα.
-
Ηαν πολυ γαματο το 1ο επεισοδιο, μπραβο jmarr.
Σε καποιες φασεις εσκασα στα γελια. -
Βγηκε και το 3ο επεισοδιο
-
Το BBC απέλυσε τον Jeremy Clarkson! http://www.autoblog.gr/2015/03/25/jerem ... -from-bbc/
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion