-
Γενικα στην 3η σαιζον,τα περισσοτερα επισοδια ηταν ανω του μετριου και πραγματικα καμια σχεση με τα παλαιοτερα τους.
Τωρα δε ξερω τι γουστα εχεις,αλλα στο δικο μου τοπ θα εβαζα τα 14-15(το ενα εχει γρηγορα suv με λιγο off road και το αλλο ενα 300zx,ενα subaru legacy station κ ενα tahoe στα χιονια ως winter beaters καθως και μια continental χωμενη στο χιονοδρομικο).Eπισης το 11 με τα ταξι βρηκα ενδιαφερον και το προχθεσινο με το ταξιδι στην ισλανδια ειχε πολυ βασσανισμα αλλα περασε ευχαριστα η ωρα.Αυτα μ αρεσαν εμενα,διαλεγεις και παιρνεις θεμα
Σιγουρα παντως εχει γινει πολυ καλυτερο απο παλαιοτερα -
Ευχαριστω ρε φιλε, θα ριξω μια ματια με το που βρω χρονο, μαλλον θα κατεβασω τα πρωτα 16 επεισοδια που εχουν βγει και θα τα βλεπω σιγα σιγα.
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Ευχαριστω ρε φιλε, θα ριξω μια ματια με το που βρω χρονο, μαλλον θα κατεβασω τα πρωτα 16 επεισοδια που εχουν βγει και θα τα βλεπω σιγα σιγα.Tην καλυτερη δουλεια κανεις...Τα χεις ολα κ οτι σου κανει κλικ το κρατας Θα σ αρεσουν παντως,ειδικα οι ατακες τους εχουν ανεβει επιπεδο πια.
-
Δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ το θέμα, αν όχι ας μεταφερθει
Ποια είναι η γνώμη σας για αυτήν την εκπομπή?Εγώ έχω μια απορία...γιατί όλα τα αυτοκίνητα που παρουσιάζει θα είναι είτε audi είτε vw είτε mercedes είτε κανα citroen,ford?
Δεν έχω δει ποτέ μου να βάλει ένα toyota, ένα suzuki, ένα mitsubishi...
Τι παίζει?
Δεν είναι λίγο παράξενο?
Διαλέγουν με αντικειμενικό κριτήριο τα αυτοκίνητα ή ό,τι τους συμφέρει? -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Εμενα αυτο που μ ενοχλει περισσοτερο διαχρονικα στο fg,ειναι ο johny και βλεπω οτι τελευταια κανει δοκιμες και παιρνει χρονο.Οι αλλοι παραειναι ονοματα,για να ανεχομαι να βλεπω τον τζωνυ διπλα τους.Πολυ αδιαφορος,ουτε λιγο χερας(ή τουλαχιστον τετοιο ρολο του εχουν δωσει).
Σιγουρα ομως παραμενει δυνατη προσπαθεια και μ αρεσει πολυ που δοκιμαζουν πιο καθημερινα αυτοκινητα ορισμενες φορες.Ο εν λογω δεν παλευεται,ειναι πολυ βαρετος,και (racist mode ON)Ινδο-σκατοφατσα(racist mode OFF),για να κολλαει με τους αλλους...αλλα μην ξεχνατε οτι στην Αγγλια πλεον υπαρχουν 4 γενιες Ινδων,σε μεγαλο ποσοστο πληθυσμου,οποτε παιρνει ποντους απο κει...
Ο tiff κανει μεγαλο αγωνα για να μην ειναι βαρετος μεσηλικας,ωστοσο στα υπερ του,ειναι οτι ειναι χερας...
Ο Plato παλικαρια απο τα λιγα,χερας τρελος,αλλα μαλλον βαριεται και αυτος λιγο στο υπολοιπο βαρετο σχημα...
Η vicky ενδιαφερουσα ως παρουσια,καπου δεν κολλαει με τους υπολοιπους...Γενικα πιστευω οτι και 4 παραπανω ειναι αταιριαστοι (ισως λιγο plato+tiff) μεταξυ τους,και δεν δινουν αυτη τη παιδικη-αφελεια-χαζομαρα του TG...
Παρολα τα super αυτοκινητα,τις αποστολες,τα μακραν καλυτερα του TG καψιματα,δεν την παλευω να το βλεπω...Μην ανοιξω το στομα μου τωρα για το USTG...
-
Εσύ τι πιστεύεις? Κάνε μας μία ανάλυση.
-
Ξερω γω...
Μου φαίνεται λίγο παράξενο σε μένα...
Εγω δει τα επεισόδια που έχει βάλει και σε κανενα δεν αναφερει για toyota,mitsubishi,suzuki ή κανενα chevrolet...Πχ να πω το λόγο που άνοιξα το θέμα!
Έχει βάλει το hyundai i20, το citroen ds3, το vw up και polo και δεν έχει βάλει ας πουμε το toyota yaris που ανήκει στην κατηγορία του...
Βάζει μόνο ευρωπαΪκά?Δεν ξερω...μηπως έχει κανενα συμφέρων και βάζει αυτό που το βολεύει?
(Χωρίς να ξερω πολλά απο αυτοκινητα και χωρις να θελω να πω οτι ειναι κακια η εκπομπη ουτε ο Στεφανής)
Απλά μια απορία εκφράζω που μου φαινεται παραξενο αυτό το γεγονός... -
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
...
Το ειδα όλο,αλλα ομολογουμένως δεν αξιζε ιδιαιτερα το επεισοδιο.Π.χ το θεμα με τα bluetooth ηταν βαρετο παρα τα παντιλικια του plato.
Εμενα αυτο που μ ενοχλει περισσοτερο διαχρονικα στο fg,ειναι ο johny και βλεπω οτι τελευταια κανει δοκιμες και παιρνει χρονο.Οι αλλοι παραειναι ονοματα,για να ανεχομαι να βλεπω τον τζωνυ διπλα τους.Πολυ αδιαφορος,ουτε λιγο χερας(ή τουλαχιστον τετοιο ρολο του εχουν δωσει).
Σιγουρα ομως παραμενει δυνατη προσπαθεια και μ αρεσει πολυ που δοκιμαζουν πιο καθημερινα αυτοκινητα ορισμενες φορες.**
Ο Τζόνις τα σπάει!** Για αυτό και έμεινε από όλους τους άλλους που υπήρχαν στις προηγούμενες σεζόν.Τα @@ μας; Ναι!
Bρίσκω ΠΟΛΥ πιο εκνευριστική την και καλά γκόμενα Vicky. Ο Johny ειδικά σε θέματα με πρακτικό όφελος τα σπάει όπως τι να προσέξεις σε αγορά μεταχείρου. Ολοι χρειάζονται στο 5th gear. Αν είχε μόνο από Νeed-Plato θα βαριόμασταν.
edit: Ξεκίνησε νέα παραλλαγή της σειράς των Wheeler Dealers. Τrading up λέγεται. Καλούλα είναι. Το αυθεντικό δεν σταμάτησε απλά τελείωσε η σεζόν του.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν είχε μόνο από Νeed-Plato θα βαριόμασταν.Μόνο για αυτούς τους 2 το βλέπω. Οι άλλοι με κάνουν να βαριέμαι αφάνταστα. Δώστε γκάζια στο λαό!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν είχε μόνο από Νeed-Plato θα βαριόμασταν.
Μόνο για αυτούς τους 2 το βλέπω. Οι άλλοι με κάνουν να βαριέμαι αφάνταστα. Δώστε γκάζια στο λαό!!!
Να φανταστώ ότι xάνεις test-drives που θα σε ενδιέφεραν;
-
Δεν μου αρέσουν τα review της. Τα βλέπω αλλά είναι μέτρια. Στο τελευταίο επεισόδιο που οδηγούσε την F12... υπνηλία. Δεν μάθαμε τίποτα ουσιαστικό! Εκεί έπρεπε να είναι ένας Tiff ή ένας Jason και να αρχίσουν να σου αναλύουν λεπτομέρειες!!!
-
Το έχουν κάνει και αυτοί. Και μάλιστα θυμάμαι ότι και οι δύο οδήγησαν την 458.
-
Στην F12 αναφέρομαι όμως, όχι στην 458. Φαντάζομαι ότι θα την οδηγήσουν στην πίστα όταν φτάσει στην Αγγλία. Τότε θα δούμε proper review!
-
Ωραίο το τελευταίο επεισόδιο του fifth gear. Με άρεσε η γερμανίδα Σμιτς με τον Τιφ και το τεστ του Μοργκαν με τον Πλάτο.
-
O James May είχε καταστρέψει 11 ζάντες κατά τη διάρκεια της δοκιμής του Range Rover
λογικό σκέψου πόσες διέλυσαν στην αφρική
-
To αρθρο λιγο χαλια ομως.Και 10 χιλιαρικα να τους κοστισαν(που δε τους κοστισαν) 11 ζαντες ειναι μεγαλη εταιρια,οχι κανα συνοικιακο βουλκανιζατερ.
-
UPDATE: Top Gear responded to us, insisting that May only punctured five tires, not 11 wheels.
James didn't bust 11 rims during filming. In fact, during the actual race when it was run for real as you saw on the TV, he broke nothing on the car at all. During subsequent filming for cutaway and beauty shots the Range Rover picked up a few punctures, about five in all, as did several of the crew cars.
UPDATE 2: We spoke with Land Rover, who also insist that no wheels were broken in the Top Gear test.I was aware of tire punctures during Top Gear shoot which is not uncommon during heavy duty offroading with standard M&S tires which we always use (we like using customer tires instead of special usage off road tires as its more realistic).
Wheels getting scuffed and gauged by media is a daily occurrence. Saying they were destroyed was simply hyperbole. Nothing unusual occurred with the Top Gear shoot. Much ado about nothing.http://jalopnik.com/james-may-destroyed ... -471836901
-
Το Traction εχει γινει εμετικο. Τελος.
-
To Traction είναι εμετικό από το 2005 και μετά...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
To Traction είναι εμετικό από το 2005 και μετά...Ρε ξεκινησε στις 7 και απο τις 7 και τεταρτο, εχει διαφημισει ολους τους χροηγους (Carglass, Anytime κλπ.) Νταξει ειπαμε διαφημιση αλλα εδω ξεπερασαμε τα ορια!!
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion