-
Γέλασα πάρα πολύ με το επισόδειο..
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
μόλις το είδα .Λοιπόν μου άρεσε πάρα πολύ. Είχα φοβηθεί ότι θα κοπεί η εκπομπή. ήξερα ότι τελικά δεν θα κοβόταν, αλλά μόνο όταν έιδα το επεισόδειο ήμουν 100% σιγουρος.
Πολύ καλή η jag XKR και ωραία η κόντρα με τον Vantage. Aρκετά γέλιο στο στρώσιμο του δρόμου με κορυφαίες στιγμες ο Jeremy να βγάζει λόγους, ο May να του πετάει το κράνος και να ρίχνει την ντουντουκα στον οδοστρωτήρα, και η ουρά αναμονής στο fastfood-άδικο :ysterical: .
Σοκαριστηκό το video του ατυχήματος, και ακόμα κορυφαίο black humor του Jeremy ότι για να σπάει το ρεκόρ γρηγορότερου ατυχήματος πρέπει να το επαναλάβει στην αντίθετη κατευθυνση.
Τέλος 2 πράγματα μου έκαναν εντύπωση:
- Το παρατσούκλι Princess Diana στον Richard (πως δεν το κρεμάσανε οι Αγγλοι?)
- Το που βρήκανε τόσο χρήματα για την ασφαλτόστρωση του δρόμου και την λειτουργία του 2ου εργοστασίου πίσσας!!
Kαι όταν λέει ο Jeremy ότι θα μπορούσε να ελέγξει το πυραυλοκίνητο με κλαταρισμένο το λάστιχο, και ο Richard του λέει: yeah, you would the world's fastest power drift.
-
έχεις δίκιο
επίσης πλάκα είχε στην ίδια συζήτηση που πάγωσε το vιdeo και του είπε γιατί δεν πρόσεξες το λάστιχο που άρχισε να φθείρεται ώστε να κόψεις λες και πήγαινε με 100
άλλη ωραία ατάκα:
λέει ο Richard ότι στην τηλεμετρία σχολίασαν ότι η αντίδρασή του ήταν ισ'αξια ενός πιλότου αεροσκαφών, και λέει ο May 'yes but from the 1st World War' -
Ρε μη το χαλάτε! Δεν το χουν δει όλοι ακόμα!
Εγω το είδα. Μέτριο, αλλά με αρκετό γέλιο...
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Captain Slow δεν τον φωνάζουν ;;;Captain slow αλλα με τον Sir Jackie Stewart κατάφερε να πάει πολύ πιο γρήγορα....
Όλοι μαθαίνουν με το σωστό δάσκαλο....
-
Kαλύτερα να του'βγαζαν το τσουλούφι τρίχα τρίχα παρά τ'ονομα του James!
Mπορεί όντως να βελτιώθηκε οδηγικά δίπλα στον Sir, αλλά δεν παύει να είναι ο Captain Slow της παρέας... (ή τουλάχιστον Slower...)
Tο αυτό βέβαια και για τον έτερο Kαπαδόκη στην άλλη εκπομπή (βλ. Fifth Gear & Mr. Tσουλούφι-Ford που ο Tiff επιχείρησε, μάλλον ανεπιτυχώς, να τον 'εμπνεύσει' οδηγικά με την Gallardo....)
-
καλα ο Ford ειναι διχασμενη προσωπικοτητα οταν εγραφε στο Car(εχω ολα τα τευχη απο το 1999) πηγε Λονδινο Σκωτια με Gallardo και εγραφε διθυραμβικα σχολια αλλα οταν τον ειδα μια φορα στο 5 ταχυτητα ξενερωσα...ειναι απιστευτα μπουλης...ξενερωτος ...
στο θεμα μας τωρα αυτο το επεισοδιο ειναι ιστορικο γιατι εχουμε την επανεμφανιση ενος που θα μας αφηνε νωρις...εμενα μου αρεσε...ειναι...διδακτικο με αληγορικη σημασια....
-
Το είδα κι εγώ το επεισόδιο και μου άρεσε πολύ. Δε συμφωνώ ότι ήταν μέτριο.
-
Μια χαρά ήταν!
Στο σημείο που έδειξε το ατύχημα και μετά την βουβαμάρα κάποιος από το κοινό φώναξε κάτι....καταλάβατε τι είπε;
Πάντως ψιλοσυγκινήθηκε το Χάμστερ!
-
Όχι ρε γμτ, και αυτή ήταν και η δική μου απορία....
-
μαρεσε το επεισοδιο...φυαικα βγουν και καλυτερα..
αυτος που εκανε τα ριπ και ηταν στα 450 αντι για 700 τι απεγινε?
-
Lost in 'conversion'...
-
EΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!
στον ΣΚΑΙ με υπότιτλους πλέον!
-
-
Ω! ΝΑΙ!
-
-
Αυτό ποιό είναι;
-
Φρεσκο φρέσκο!
-
ω ρε μαγκα...
να πάρει ευχή, θέλω 4mbps τώρα. Δεν αρκεί!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ω ρε μαγκα...να πάρει ευχή, θέλω 4mbps τώρα. Δεν αρκεί!!!
ναι ρε γμτ!!!!!
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion