-
Δεν έχω κατεβάσει ούτε ένα επεισόδιο, διαβάζοντας τα σχόλιά σας!! Πρώτη φορά εδώ και αρκετό καιρό που δεν κατέβασα επεισόδια!!
-
Εγώ κατέβασα μόνο το 1ο και επειδή τα σχόλια ήταν παρόμοια για τα επόμενα, δεν μπηκα στον κόπο.
Πολύ κρίμα...
-
Kanate tin kalyteri douleia kai den ta katebasate
-
Ρε παίδες, σε περίπτωση που είδατε το σημερινό top gear από τον σκάι, οι αναλογίες της οθόνης ήταν σωστές; Μόνο σε μένα φάνηκε λάθος η εικόνα σε widescreen συσκευή;
-
http://video.google.com/videoplay?docid ... 1614785518
-
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
http://video.google.com/videoplay?docid=-494190851614785518Apla TELIO!!!!
-
Παιδιά SOS ψάχνω το torrent του DVD του Uwe Alzen που έκανε εκείνα τα τρελά στο Nurburgring με εκείνο το ψόφιο 996, Cup, RS, GT3 GT2 RSR 16v kai Turbo…..
Εάν δεν κάνω λάθος είναι ένα DVD με 7 γύρους και πάρα πολύ In Car.
Thanx! -
Ο χρήστης Pironi έγραψε:
Παιδιά SOS ψάχνω το torrent του DVD του Uwe Alzen που έκανε εκείνα τα τρελά στο Nurburgring με εκείνο το ψόφιο 996, Cup, RS, GT3 GT2 RSR 16v kai Turbo….. Εάν δεν κάνω λάθος είναι ένα DVD με 7 γύρους και πάρα πολύ In Car.
Thanx!έχεις pm
-
Στο σημερινο 5th Gear η VBH οδηγαει το δικο της 2006 S2000 (σταθερη στις επιλογες της) και ριχνει 3 δευτερα σε ενα Μουρανο σε μια πιστα που δεν θυμαμαι πια ητανε.
Επισης εχουν και μια Γκαλαρντο. Οχι τοσο ασχημα σημερα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Παιδιά SOS ψάχνω το torrent του DVD του Uwe Alzen που έκανε εκείνα τα τρελά στο Nurburgring με εκείνο το ψόφιο 996, Cup, RS, GT3 GT2 RSR 16v kai Turbo…..
Εάν δεν κάνω λάθος είναι ένα DVD με 7 γύρους και πάρα πολύ In Car.
Thanx!έχεις pm
Θελω και εγω pm
-
Σημερα ειδα στον ΣΚΑΙ το μεταγλωτισμενο TopGear. Ηταν ενα παλιο επεισοδιο (2004). Ενταξει, η μεταγλωτιση ειναι τραγικο φαινομενο, αλλα εκει που εξοργιστηκα ηταν οταν ο κλαρκσον ειπε στον καλεσμενο του (Lionel Richie) οτι θα τραγουδησει σε εργοταξιο, εννοωντας το Ολυμπιακο σταδιο της Αθηνας. (μαλλον επροκειτο να τραγουδησει στην τελετη εναρξης των αγωνων)
Αν και γελαω με τον κλαρξον και μου αρεσει γενικα το χιουμορ του, δεν μου αρεσουν καθολου τα σχολια που εχει κανει κατα καιρους κατα της Ελλαδας. Καποτε ειχε σχολιασει τους τσολιαδες της Βουλης λεγοντας ειρωνικα οτι αυτος ειναι ο στρατος της Ελλαδας. -
Ο Clarkson είναι καυστικός προς πάντες. Γιατί να μας τσούζει μόνο όταν κάνει χιούμορ για μας;
-
Γιατι ετσι!
Ενταξει οι τσολιαδες.. Μαλλον τρομαξε απο τα παλληκαρια και φοβηθηκε μην κανουν ντα τους Tower guards... Ομως, στο θεμα των Αγωνων, πραγματικα σιχαθηκα τα σχολια των Αγγλων/αμερικ(λ)ανων. Εκεινη την εποχη σπουδαζα στο Λονδινο και μου την ελεγαν και οι συμφοιτητες μου. -
Ναι ρε Λέφο, αλλά όταν γαμούσε η Εθνική στο Euro και η Αγγλία τον έπινε σου λέγανε τπτ ή είχες κατέβει Ελλάδα?
-
συγνώμη, αλλα αν περιμένουμε να γαμήσει η Ελλάδα στο ποδόσφαιρο για να μας δούνε θετικά οι άλλοι λαοι. τοτε... κατι πάει στραβά
-
Στο πρώτο τεύχος της ελληνικής έκδοσης του Top Gear είχε ένα άρθρο χαιρετισμού κι έλεγε ότι κάποτε στην Ελλάδα τον είχαν πιάσει οι αρχές για προσβολή στη σημαία, ή κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι κι ότι είχε γενικά κάτι τρεξίματα σε κάποιο νησί.
Ξέρετε λεπτομέρειες? -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ο Clarkson είναι καυστικός προς πάντες. Γιατί να μας τσούζει μόνο όταν κάνει χιούμορ για μας;Θέμη συμφωνώ 100%. Υπάρχουν και θέματα που έχουν να κάνουν με απλή ασχετοσύνη. Άκουγα πριν κάποιες μέρες σε ένα επισόδειο να λένε ότι στην Ιταλία χρωστάμε την Αστρονομία και κάτι άλλα αντίστοιχα...
@νδρέας
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Γιατι ετσι!
Ενταξει οι τσολιαδες.. Μαλλον τρομαξε απο τα παλληκαρια και φοβηθηκε μην κανουν ντα τους Tower guards... Ομως, στο θεμα των Αγωνων, πραγματικα σιχαθηκα τα σχολια των Αγγλων/αμερικ(λ)ανων. Εκεινη την εποχη σπουδαζα στο Λονδινο και μου την ελεγαν και οι συμφοιτητες μου.Μαζί σου. Είχε τύχει να διαβάσω πάντω σε Ελληνικές εφημερίδες πριν τους Ολυμπιακούς του Σιδνευ σχόλια ακριβώς σαν και αυτα που έκαναν σε εμας... Για τις συγκοινωνίες τους, για μισοέτοιμα έργα και για θέματα ασφαλείας.
Δεν ξέρω πως 11.000.000 Έλληνες ξαφνικά τα ξέχασαν, εγώ που τα θυμόμουν όμως είπα ότι καλα μας κάνανε γιατί και εμείς τα ίδια σκατά λέγαμε.
@νδρέας
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ναι ρε Λέφο, αλλά όταν γαμούσε η Εθνική στο Euro και η Αγγλία τον έπινε σου λέγανε τπτ ή είχες κατέβει Ελλάδα?Eιχα φυγει ρε γαμωτο! Να φανταστεις, πεταγα για Αθηνα στο πρωτο παιχνιδι με την Πορτογαλια! Το αποτελεσμα το εμαθα στην Ελλαδα!
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion