-
Ο χρήστης Pironi έγραψε:
Όντως το voice over δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά από το ολότελα....
Τον Clarkson τον ντουμπλάρει ο Σταρόβας ή μου φάνηκε...?
Σαφώς και δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση του.
Φαντάζεστε να πρέπει να πείτε στην TV «πετάγεσαι σαν Φλεγόμενος Κόκορας»Πετάει όμως και ένα '...μιλάμε για πολύ γκάζι φιλ(λλλ)αράκι' για την Exige που κόλλαγε πολύ και έδωσε καλό τόνο στο voice over.
Τα επιφωνήματα και ο ξεματισμένος κόκκορας πάντως έγραψαν.....
Ας ελπίσουμε ότι θα βελτιωθεί με τον καιρό
-
Είδα σήμερα τα 2 πρώτα επισόδεια της S08 του 5th Gear..
Περισσότερο οδήγηση από το TG, λιγότερο show όμως.
Μου άρεσε που είχε το δεύτερο επισόδειο και θέμα σχετικά με την ασφάλεια της οδήγησης.
-
Το καινούργιο τεύχος του EVO UK αφιέρωμα στην Veyron. Σε ένα συγκριτικό λοιπόν με την McL F1 λέει ο Madden πως τα Expectations για το Bugati είναι πολύ μεγάλα αφού το έχει πει τέλειο ο JC….
Έχω την αίσθηση πως δίνουν αρκετή σημασία στη εκπομπή Top Gear στην Αγγλία διότι και σε άλλα τεύχη κάνουν κριτική στις παρουσιάσεις. (συνήθως όχι και πολύ καλά σχόλια…) -
Ο JC, όσο κι αν ακούγεται περίεργο, έχει μια πολύ απλοϊκή και ξερή προσέγγιση όταν αξιολογεί ένα αυτοκίνητο. Εντελώς συναισθηματική/υποκειμενική η εκάστοτε αξιολόγησή του, λαμβάνει ενίοτε υπόψη του και πιο αντικεμενικά ζητήματα, αλλά τελικά, πιο πολύ επικρατεί η ρομαντική του πλευρά.
Μπορώ να καταλάβω τους λόγους για τους οποίους μαζεύει κακή κριτική, αλλά είναι επειδή θεωρώ πως είναι δύσκολο να τον καταλάβεις. Για μένα, είναι άψογος σε αυτό που κάνει, στην προσέγγιση δηλαδή ενός ρομαντικού petrolhead, ενημερωμένου μεν, ερασιτέχνη δε. Όποιος το καταλαβαίνει, καλώς. Όποιος δεν το καταλαβαίνει...πάλι καλώς...αλλά ποσώς μας ενδιαφέρει...
-
κάτι σαν το Θεοφράστου...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κάτι σαν το Θεοφράστου...Aκριβώς αυτό...
Φαντάσου να κοπανούσε ο Clarkson τα ταμπλό και τα ντουλαπάκια στο pagani και στην veyron...
-
Εχουν βγει επεισοδια του TG 'φρεσκα' ?
Αν ναι μπορειτε να δωσετε καποιο link για downloading ? -
Μόνο μέσω torrents. Αν ψάξεις στο http://www.mininova.org, θα βρεις σχεδόν τα πάντα. Και παλαιότερα και καινούργια.
-
Μεχρι 30/7 βρηκα...μαλλον δεν εχει βγει πιο καινουριο
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Μεχρι 30/7 βρηκα...μαλλον δεν εχει βγει πιο καινουριο -
Ο χρήστης Pironi έγραψε:
Μεχρι 30/7 βρηκα...μαλλον δεν εχει βγει πιο καινουριο
και εκει εψαξα...το τελευταιο ειναι 30/7
-
Η σειρά ξαναρχίζει τον Οκτόβρη....οπότε μέχρι τότε υπομονή...
-
Ο χρήστης focus19 έγραψε:
Η σειρά ξαναρχίζει τον Οκτόβρη....οπότε μέχρι τότε υπομονή...a ok.......thnx
-
Με τρόμο αναμένω την σημερινή εκπομπή
-
δεν εχει ουτε το μισο γελιο,αλλα ακομα και τωρα εχει τρελο γελιο.απτο τιποτα καλο ειναι κιαυτο.ακομα κι ετσι οτι καλυτερο εχω δει στην ελληνικη τηλεοραση για αυτοκινητα.
-
To είδα και εγώ για πρώτη φορά χθες! Πέθανα στο γέλιο, ειδικά με την φωνή του Richard Hammond! Είχα την εντύπωση ότι άκουγα τον τυφλό φίλο της Εσμεράλδα!!
-
Το είδα κι εγώ χτες. Το ευχάριστο είναι ότι δεν είναι του Discovery τα επεισόδια, αλλά τα κανονικά του BBC.
Δε λέω, αποδεκτό είναι...αλλά ρε γμτ...πρέπει να τον ακούς!!
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
δεν εχει ουτε το μισο γελιο,αλλα ακομα και τωρα εχει τρελο γελιο.απτο τιποτα καλο ειναι κιαυτο.ακομα κι ετσι οτι καλυτερο εχω δει στην ελληνικη τηλεοραση για αυτοκινητα.μία από τα ίδια.
ιδίως εγώ που δεν μπορώ να τα κατεβάζω...μια χαρά είμαι.
Λίγο μου την σπάει αυτή η εικόνα έτσι όπως την έχουν παραμορφώσει...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
To είδα και εγώ για πρώτη φορά χθες! Πέθανα στο γέλιο, ειδικά με την φωνή του Richard Hammond!** Είχα την εντύπωση ότι άκουγα τον τυφλό φίλο της Εσμεράλδα!!** -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λίγο μου την σπάει αυτή η εικόνα έτσι όπως την έχουν παραμορφώσει...Πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία κάθετης συμπίεσης 16:9 της TV.
Ο σκοπός είναι να μεταδίδεται με τη μέγιστη ανάλυση, ώστε να φαίνεται καλύτερα, αντί να χάνονται γραμμές λόγω του letterbox.
Κανονικά υπάρχει και ένα flag που θα έπρεπε να θέσουν οι ίδιοι εκεί στον ΣΚΑΪ ώστε η TV να το κάνει μόνη της, αλλά... εδώ είναι Ελλάδα...
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion