-
top gear εχω δει 5 επεισοδια...τα τελευταια αυτης της σεζον...απο τα αλλα που λετε δεν εχω δει κανενα αλλα καταλαβαινω πως κινουνται...
αυτο που εχω να πω ειναι οτι το top gear ειναι απιστευτο σοου...οι ανθρωποι κανουν Τηλεοραση (φυσικα με μεγαλο μπατζετ)...
και, εκτος χαβαλε, δειχνουν καποια πραγματα και πως λειτουργουν...στη πραξη...εγω αυτο δεν το ειχα ξαναδει πουθενα, ποσο μαλλον στις σελιδες ενος περιοδικου...
τα σκετσακια ειναι απιστευτα!
-
adis4gr κατέβασέ τα ΟΛΑ! Στο mininova υπάρχουν άπειρα.
Έχω δακρύσει απ' τα γέλια με κάποιες ατάκες τους.
Winter Olympics!
-
τωρα καλυπτω τον μαιο...
εχω δει οτι εχουν μερικοι φουλ σεζον αλλα δε βλεπω πολλους δοτες...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τωρα καλυπτω τον μαιο...εχω δει οτι εχουν μερικοι φουλ σεζον αλλα δε βλεπω πολλους δοτες...
Kapia stigmi anevike ena torrent giro sta 28Gb me ola ta neas epoxis TopGear.
Mpori na psilokremaei alla etsi kai alios einai tosa ta episodia pou mexri na dis kapio paleotero exei vrei piges gia allla.
Psaxe gia auto axizei!
Pio kata thn gnomh sas einai to kalitero episodio??????
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν τα πράγματα έγιναν όπως τα περιγράφει αυτός, όμως.Lipon ton petixa prin 2 kalokeria sthn mykono, agalia me ena vivlio tou pou ixa agorasei meso net opou kai tou zitisa na mou ypograpsei. (o typos epathe plaka pou einai anagnorisimos kai sthn ellada)
Rotontas ton pos kai diakopes sthn ellada mou ipe pos thelei na erxete toulaxiston kathe 2 xronia dioti tou aresoun poli ta nisia.......
-
Ο χρήστης Pironi έγραψε:
Pio kata thn gnomh sas einai to kalitero episodio??????
Aυτά τα δύο κατά την γνώμη μου!
Supercars Through France
Και το δευτερο είναι το επεισόδιο που άλλαξαν stig.........και παρουσίασαν Μ3 CSL και Μ HISTORY.. -
Ο χρήστης Pironi έγραψε:
Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν τα πράγματα έγιναν όπως τα περιγράφει αυτός, όμως.
Lipon ton petixa prin 2 kalokeria sthn mykono, agalia me ena vivlio tou pou ixa agorasei meso net opou kai tou zitisa na mou ypograpsei. (o typos epathe plaka pou einai anagnorisimos kai sthn ellada)
Rotontas ton pos kai diakopes sthn ellada mou ipe pos thelei na erxete toulaxiston kathe 2 xronia dioti tou aresoun poli ta nisia.......
Παραλίγο να έρθει και φέτος, αλλά τελικά δεν...
-
Από τα αγαπημένα μου επεισόδια είναι εκείνο που δοκιμάζουν τα αυτοκίνητα που είναι ασιατικής καταγωγής (πλην ιαπωνικών) και τα ΘΑΒΟΥΝΕ. Μιλάμε για ΤΟ ΓΕΛΙΟ. Στο καπάκι έχει και παρουσίαση του Ariel Atom, που ήταν από τις πιο καλές κατ' εμέ.
Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ένα επειδόδιο πάντως. Είναι τόσο τεράστιο το υλικό που παντού υπάρχουν καλά επεισόδια.
@Adisgr: Δότες πολύ δύσκολα θα βρεις, γιατί δεν υπάρχουν τα μέσα. Χρησιμοποίησε τα torrents, όπως κάνουμε όλοι μας
-
τωρα καλυπτω τον μαιο...εχω δει οτι εχουν μερικοι φουλ σεζον αλλα δε βλεπω πολλους δοτες...
τι θα κερδισω;; ;
-
Τα καλύτερα επεισόδια κατά τη γνώμη μου ήταν αυτό με την σύγκριση μεταξύ Ferrari 360 Challenge Stradale και Porsche GT3 RS και αυτό με την παρουσίαση της Enzo (με όλα τα Pink Floyd υπονοούμενα λόγω Nick Mason) και ενδιάμεσα τη σύγκριση παλιών και νέων supercars. Tα δύο κορυφαία επεισόδια με διαφορά, πιστεύω. Συγκλονιστικά αυτοκίνητα, απίστευτο χιούμορ.
-
Αυτά δεν είναι επεισόδια, αλλά μεμονωμένες δοκιμές!! Εγώ κατάλαβα ολόκληρο επεισόδιο
Αφού λέμε για δοκιμές λοιπόν, μεταξύ των κορυφαίων βάζω και την εξής δοκιμή: Porsche Carrera GT
-
Εγώ ψηφίζω Veyron episode.
Όσες φορές και εάν το είδα πάντα έμενα με ανοιχτό στόμα και από 5th gear το τελευταίο αυτής της σεζόν.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τωρα καλυπτω τον μαιο...
τι θα κερδισω;; ;
εχει προσφερθει κατοχος πουντο με εδρα τη 'πινεζα' να μου δωσει μερικα...
εχεις και συ πονηρε?
-
τωρα καλυπτω τον μαιο...
τι θα κερδισω;; ;
εχεις και συ πονηρε?
κοίτα να δεις που θα προκυρηχθεί διαγωνισμός για το ποιός θα δώσει στον αχαΐρευτο Top Gear!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
τωρα καλυπτω τον μαιο...
τι θα κερδισω;; ;
εχεις και συ πονηρε?
κοίτα να δεις που θα προκυρηχθεί διαγωνισμός για το ποιός θα δώσει στον αχαΐρευτο Top Gear!
Τα λεφτά μου τα ποντάρω σε αυτόν τον funkyreverend που από τότε που γνώρισε τον adis4gr όλο συμβουλές προσφέρεται να του δώσει.. Πιστεύω ότι θα τον εξυπηρετήσει και τώρα..
-
Είμαστε off topic
-
Μιας και ο opterios φαίνεται πως είναι ακόμα σε διακοπές-mode ας βάλω εγώ αυτά που βρήκα μόλις γύρισα!
Best Motoring - 2006-09 [New Subaru Impreza S204][Gallardo.C6-Z06.997S.Murcielago].avi
Άντε να δούμε και καμία version με καναν υπότιτλο....
-
Πολύ πιθανό να δούμε και έκδοση με υπότιτλους... Του TOP GEAR τουλάχιστον !!
Απο τις 2/9 και κάθε Σάββατο 18:00 στον Σκάϊ !!!
Με τον ανταγωνισμό ανάμεσα στα κανάλια μπορεί να δούμε και τα υπόλοιπα σύντομα
-
Ο Σκάι θα δείχνει παλαιότερα επεισόδια, προφανώς. Μάλλον θα δείχνει του discovery το μοντάζ των εκπομπών.
-
Να κάνω μια ερώτηση για ένα εντελώς άσχετο θέμα….????
Πια η άποψη σας για το BMW Z1?
Εάν το βρίσκατε σε καλή τιμή θα το αγοράζατε?
Ουσιαστικά ρωτάω εδώ μέσα διότι υπάρχει μια διαφορετική κουλτούρα για το αυτοκίνητο…..
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion