-
Μια βοήθεια παρακαλώ....
Έσβησα δυο επεισοδια κατα λάθος...2003-06-15
2003-06-08Προσπάθησα να τα κατεβάσω μόνα τους αλλα δεν γίνεται πρέπει αναγκαστικά να κατέβει όλη season 3....υπάρχει κάποια λύση?
-
Ο χρήστης Pironi έγραψε:
@Pironi Για την BMW είναι εντελώς άσχετο το θέμα ρώτα στο BMW forum ίσως να σε κατατοπίσουν εκεί
They are biased not objective.....
I would like a more J.Clarcish opinion!Ο JC objective ναι καλά το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις
-
Jason Dawe (the fat)
Sorry! -
απο που κατεβαζουμε ολοκληρη σεζον?
-
Για ρίξε μια ματιά στο http://www.finalgear.com η αλλιώς στο http://www.mininova.org/search/top+gear/size
-
μαρέσει πολύ το γέλιο του Jeremy, god he is so funny...
-
Mόλις κατέβηκε το Hot Version Vol.81. Ό,τι και να πω είναι λίγο... Απίστευτη οδήγηση για άλλη μία φορά, ειδικά από ένα τρίτο οδηγό της παρέας με πράσινη φόρμα του οποίου το όνομα δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν είναι πιο γρήγορος απ'τον Tsuchiya αλλά σίγουρα είναι πιο εντυπωσιακός, οδηγάει τελείως τρελαμένα! Σε αυτό το Vol είχαν μάλιστα και δύο εξόδους, εκ των οποίων η μία με το mx5 αρκετά βίαιη (πάνω σε δέντρα σε δεξιά τρίτης). Όλα τα λεφτά ήταν η αντίδραση του Tsuchiya όταν αντίκρισε το διαλυμένο mx5. Πέθανε στα γέλια και χειροκτροτούσε!!
-
Απο ποιo επεισόδιο είναι αυτό το κλιπ ρε παιδιά; Πως και μου ξέφυγε κάτι τέτοιο;
Ο χρήστης pad έγραψε:
Μια βοήθεια παρακαλώ....
2003-06-08Προσπάθησα να τα κατεβάσω μόνα τους αλλα δεν γίνεται πρέπει αναγκαστικά να κατέβει όλη season 3....υπάρχει κάποια λύση?
Όλα τα σοβαρά προγράμματα για torrents (π.χ. uTorrent, Azureus κλπ) σε αφήνουν να επιλέξεις, αν θέλεις, ποια αρχεία θέλεις να κατεβάσεις μέσα από το torrent. Ψαξ' το λίγο, θα τα βρεις.
-
Ο χρήστης Andreas` έγραψε:
Απο ποιo επεισόδιο είναι αυτό το κλιπ ρε παιδιά; Πως και μου ξέφυγε κάτι τέτοιο;Σίγουρα δεν είναι από τα τελευταία επεισόδια του Top Gear (2002-). Μήπως είναι από το Motorworld του JC (ακόμα να δω όλα τα επεισόδια, αν και το έχω στο σκληρό μου );
-
Our biggest road trip ever
http://www.topgear.com/content/news/stories/1053/
Ανυπομονώ από τώρα για τη νέα σεζόν!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Andreas` έγραψε:
Απο ποιo επεισόδιο είναι αυτό το κλιπ ρε παιδιά; Πως και μου ξέφυγε κάτι τέτοιο;Μια βοήθεια παρακαλώ....
Όλα τα σοβαρά προγράμματα για torrents (π.χ. uTorrent, Azureus κλπ) σε αφήνουν να επιλέξεις, αν θέλεις, ποια αρχεία θέλεις να κατεβάσεις μέσα από το torrent. Ψαξ' το λίγο, θα τα βρεις.
Aυτό προσπαθώ να κάνω εδώ και μέρες......επιλέγω μόνο τα δύο επεισόδια.....και αυτό μου κατεβάζει όλη τη σεζόν....
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
2003-06-15
Πάντα υπάρχει λύση
Top Gear - [02x05] - June 8th avi
Top Gear - [02x06] - June 15th avi -
Ουφ, ετεροχρονισμένα, αλλά διάβασα ΟΛΑ τα ποστ! Βλέπω μανιακά τελευταία TopGear, διαβάζω που και που και το περιοδικό, το αγγλικό όμως...
Για σχολιάστε μου λίγο πώς σας φάνηκε το ελληνικό TopGear; Εγώ πήρα τα πρώτα δύο τεύχη και σταμάτησα την προσπάθεια! Το πιο χαρακτηριστικό είναι στους πίνακες με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές: το γνωστό Clarkson say's έγινε ως εκ θαύματος το....Κράνος λέει! Και φυσικά αυτά που λέει είναι ΠΟΛΥΥΥΥ πιο στρογγυλεμμένα! Το θάψιμο που πέφτει σε ορισμένα (ονόματα δεν λέμε προς...το παρόν!), έγινε...γλύψιμο! Ειδικά για κάποια value for money της αγοράς μας... Γενικά, καμία σχέση! Δεν αξίζει να δίνεις 5 ευρώ για το ελληνικό, δώσε τα διπλά και πάρε το αγγλικό! Αυτό είναι...value for money!
(αντε γιατί δεν άντεξα: το...ασύλληπτο Kia Magentis κάτι, στο ελληνικό TopGear έγινε....-το μαντέψατε!- value for money! Ναι, ναι! Στα 22.500 ευρώπουλα, για ένα δίλιτρο κορεάτικο! Το Mondeo μετά τι διάολο είναι; Μάννα εξ ουρανού;) -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Για σχολιάστε μου λίγο πώς σας φάνηκε το ελληνικό TopGear; Εγώ πήρα τα πρώτα δύο τεύχη και σταμάτησα την προσπάθεια! Το πιο χαρακτηριστικό είναι στους πίνακες με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές: το γνωστό Clarkson say's έγινε ως εκ θαύματος το....Κράνος λέει! Και φυσικά αυτά που λέει είναι ΠΟΛΥΥΥΥ πιο στρογγυλεμμένα! Το θάψιμο που πέφτει σε ορισμένα (ονόματα δεν λέμε προς...το παρόν!), έγινε...γλύψιμο! Ειδικά για κάποια value for money της αγοράς μας... Γενικά, καμία σχέση! Δεν αξίζει να δίνεις 5 ευρώ για το ελληνικό, δώσε τα διπλά και πάρε το αγγλικό! Αυτό είναι...value for money!Πολλά από τα σχόλια του Clarkson αφορούν αποκλειστικά στην αγγλική αγορά, και αυτό το 'στρογγύλεμα', που λες, θεωρώ ότι ήταν απαραίτητο να γίνει, για να μη φαίνονται τα σχόλια εκτός τόπου και χρόνου. Από την άλλη, ο JC είναι ένα δημόσιο πρόσωπο στη Μ. Βρετανία, η γνώμη του έχει βαρύτητα είτε αφορά σε αυτοκίνητα είτε σε οποιοδήποτε θέμα της καθημερινότητας, και τα βιβλία του είναι best sellers. Λογικό, λοιπόν, το περιοδικό στην αγγλική του βερσιόν να περιστρέφεται γύρω από την προσωπικότητά του. Στην Ελλάδα, όμως, πέρα από ένα συγκεκριμένο κύκλο fans, παραμένει άγνωστος, και η υπογραφή του από μόνη της δε λέει και πολλά.
Α, και κάτι ακόμα: σε οποιοδήποτε περιοδικό κυκλοφορεί με τη μέθοδο του franchise, το τι μπορεί να μεταφερθεί από την ξενόγλωσση έκδοση στη μεταφρασμένη περιγράφεται με μεγάλη ακρίβεια σε ιδιωτικά συμφωνητικά. Δεν ξέρω κατά πόσο η παράλειψη του ονόματος του JC από τα σχόλια στους πίνακες χαρακτηριστικών αποτέλεσε επιλογή των ανθρώπων της ελληνικής έκδοσης.
-
Τα ίδια και χειρότερα με το EVO.
Μίλησα εντωμεταξύ με ένα παιδί που γράφει στο EVO και μου είπε υπερήφανα πως το ποσοστό των αγγλικών κειμένων είναι πολύ μικρό πλέον…..
Μα για πιο λόγο να σταματήσω να διαβάζω τα κατεξοχήν ελληνικά περιοδικά και να πάρω περιοδικά χωρίς ιστορία εάν δεν υπάρχουν αυτά τα φοβερά εμπνευσμένα κείμενα από την Μέκκα της αυτοκίνησης???? -
-
Για να δούμε μια φωτογραφία, θα πρέπει να την ανεβάσεις κάπου, Σπύρο...!!
Δοκίμασε εδώ
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
2003-06-15
Πάντα υπάρχει λύση
Top Gear - [02x05] - June 8th avi
Top Gear - [02x06] - June 15th aviMπράβο ρε Θέμη!!
Ευχαριστώ! -
Τα σχόλια του ΚΚ για το Top Gear (την εκπομπή) στο τελευταίο editorial των 4Τ το διαβάσατε;
-
Δεν διάβασα τα σχόλια του ΚΚ (έχω απογοητευτεί πολύ από τα ελληνικά περιοδικά , οπότε αγοράζω μόνο σε στιγμές μεγάλης βαρεμάρας...), αλλά να θυμίσω πως κάποτε το TopGear το περιοδικό και οι 4τροχοί είχαν συνεργασία, ώστε να δημοσιεύονται κάποια από τα θέματα του TopGear εδώ. Συνήθως ήταν υπεραυτοκίνητα κλπ...
Για πες, τι λέει; Θετικά ή αρνητικά σχόλια;
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion