-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Eδω και δυο - τρια επεισοδια Ελληνικα μαθαινει!Exo na dw edw kai 3 bdomades, opote kala ta les
Deite to mono kai mono gia to Van Competition....
APISTEUTO GELIO!!! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι, δεν το είδα. Αλλά τί θα γινόταν αν το έβλεπα; Μήπως δεν θα αγόραζα το Vectra OPC και θα έπαιρνα το Mondeo ST; Σιγά.Αααα, το βρήκα. Επειδή ο κ. Κλάρκσον δεν είπε καλά λόγια για το Vectra (όπως υποψιάζομαι) θα μου κοπεί η όρεξη.
Πίστεψέ με κι εγώ σκεφτόμουν 'κλασσικές υπερβολές του Κλαρκσον' πριν δώ το βίντεο, αλλα μετά...
Έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω οτι τίθεται καν θέμα σύγκρισης, το ST ειναι πιο φτηνό και πιο καλό στο δρόμο...
-
lotusnick
Φανταζομαι!!!Παω να το κατεβασω... -
Σε μιά-μιαμιση ώρα θα έχει τελειώσει το επεισόδιο, οποτε αναμένουμε VUK rip!
-
lotusnick
Eχεις δει το επεισοδιο που ενα apachee κηνυγαει να' lockαρει' μια exige??
Ειναι απιστευτο! -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
lotusnickEχεις δει το επεισοδιο που ενα apachee κηνυγαει να' lockαρει' μια exige??
Ειναι απιστευτο!Enoeite!!!
Exo katebasmena polla gb me Lotus kai auto den tha eleipe.
Kalo einai to latest me tin Exige S
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Όχι, δεν το είδα. Αλλά τί θα γινόταν αν το έβλεπα; Μήπως δεν θα αγόραζα το Vectra OPC και θα έπαιρνα το Mondeo ST; Σιγά.
Αααα, το βρήκα. Επειδή ο κ. Κλάρκσον δεν είπε καλά λόγια για το Vectra (όπως υποψιάζομαι) θα μου κοπεί η όρεξη.
Πίστεψέ με κι εγώ σκεφτόμουν 'κλασσικές υπερβολές του Κλαρκσον' πριν δώ το βίντεο, αλλα μετά...
Έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω οτι τίθεται καν θέμα σύγκρισης, το ST ειναι πιο φτηνό και πιο καλό στο δρόμο...
Πιο καλό? Το ST είναι έτη φωτός μπροστά... Για να είμαι ορθός, το ST και το MPS είναι φυσιολογικά! Η OPEL και τα άστριφτα εκτρώματα που πουλάει για 'σπορ' είναι έτη φωτός πίσω. Βασικά σε τέτοιους κουβάδες δεν πρέπει να δίνεται έγκριση τύπου Έτσι, υποβιβάζεται η προσπάθεια των λοιπόν εταιριών που ξοδεύουν λεφτά σε R&D και σέβονται τον καταναλωτή. Εξάλλου, όπως είπε και ο θεος (σσ. JC), τα VAUX-HOLE σχεδιάζονται σε coffe break ανθρώπων που σιχαίνονται τα αυτοκίνητα!!!!
ΜανοςΚ >Μήπως δεν θα αγόραζα το Vectra OPC και θα έπαιρνα το Mondeo ST; Σιγά.
Καλά αυτό το λες σοβαρά??!!??! Αν είναι ποτέ δυνατόν ένας σκεπτόμενος άνθρωπος να επιλέξει ΟPC, και ειδικά VECTRA!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!! Αυτό ξεπερνά τον αυτοκινητιστικό παρωπιδισμό και φτάνει σε σημείο .....
-
torrent παρακαλω για εμας τους αδαεις.;
-
Ο χρήστης fiestapower έγραψε:
Καλά αυτό το λες σοβαρά??!!??! Αν είναι ποτέ δυνατόν ένας σκεπτόμενος άνθρωπος να επιλέξει ΟPC, και ειδικά VECTRA!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!! Αυτό ξεπερνά τον αυτοκινητιστικό παρωπιδισμό και φτάνει σε σημείο .....
Φίλε μου, σεβαστή η άποψή σου, αλλά εδώ συζητάμε για άλλο θέμα, και πιο συγκεκριμένα για τις εκπομπές Top Gear, Fifth Gear, Best Motoring.
Σε ευχαριστώ πολύ
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Φίλε μου, σεβαστή η άποψή σου, αλλά εδώ συζητάμε για άλλο θέμα, και πιο συγκεκριμένα για τις εκπομπές Top Gear, Fifth Gear, Best Motoring.
Σε ευχαριστώ πολύ
thanks tazz
-
Ο χρήστης fiestapower έγραψε:
ΜανοςΚ >Μήπως δεν θα αγόραζα το Vectra OPC και θα έπαιρνα το Mondeo ST; Σιγά.Καλά αυτό το λες σοβαρά??!!??! Αν είναι ποτέ δυνατόν ένας σκεπτόμενος άνθρωπος να επιλέξει ΟPC, και ειδικά VECTRA!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!! Αυτό ξεπερνά τον αυτοκινητιστικό παρωπιδισμό και φτάνει σε σημείο .....
Ναι, εντάξει. Ξεκόλλα όμως. Εννοούσα ότι με αυτά τα λεφτά δεν θα έπαιρνα κανένα από τα 3.
Ας μας τα δείχνουν οι τύποι της εκπομπής για να βλέπουμε τι ψάρια πιάνουν αλλά ως εκεί. Βέβαια ειδικά το ST δεν θα το έπαιρνα με τίποτα τόσο παλιό που είναι ως μοντέλο και με τέτοια ποιότητα. Καλύτερα μτχ BMW 2.0-2.5. -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
(οι μπάτσοι στο τελος μηπως ήτνα κάπως στημένο?)
Εννοείται, όπως και το 90% όσων γίνονται σε αυτές τις 'κόντρες'. Αλλά τι μας νοιάζει; Οι άνθρωποι είναι κορυφαίοι διασκεδαστές και ξέρουν να κάνουν Τηλεόραση με Τ κεφαλαίο.
(Ο δε Jeremy δεν την έστριβε άσχημα τη Lambo, ε;)
Και μια λεπτομέρεια: όσοι είδατε το fifth gear της 10ης Ιουλίου, προσέξατε ότι ο δρόμος που ο Jason Plato δοκίμασε το Brook Double R είναι ο ίδιος ακριβώς με αυτόν που ο May και ο Hamster δοκίμασαν τα MPV;
Ακομα νομιζεις οτι στα εντυπωσιακοτατα ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ πλανα με drift με supercars, οδηγει ο Clarkson? Εγω απλα σου λεω οτι πρεπει να εχουν πολυ καλο υπευθυνο μονταζ στην εκπομπη...
-
Όντως το μοντάζ ειναι εκπληκτικό, πάντως σε όσα εξωτερικά πλάνα η κάμερα ειναι αρκετά κοντά πάντα φαίνεται να οδηγεί ο εκάστοτε δοκιμαστής...
BTW πολύ καλό και το τελευταίο επεισόδιο (το χτεσινό), αρκετό γέλιο και ατάκες. Highlights το gig των Who και τα van trials...
P.S. Μόνο σ' εμένα δεν αρέσει καθόλου το Noble? Όπως είχε πει και ο JC για το Micra CC, 'It looks like a scrotum!'
-
Ρε λέτε ο Button να άλλαξε το μικρό κάθετο παμπρίζ όπως τον συμβούλεψε ο Clarksson και γι'αυτό να κέρδισε??
-
Χαχαχα, κι εγώ αυτό σκέφτηκα ρε Μιχάλη!!!!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ρε λέτε ο Button να άλλαξε το μικρό κάθετο παμπρίζ όπως τον συμβούλεψε ο Clarksson και γι'αυτό να κέρδισε?? -
Από Σεπτέμβρη θα βλέπουμε TopGear από το ΣΚΑΙ!!!!!!!!! Το κανάλι ανέλαβε τη μετάδοση των επεισοδίων της εκπομπής για την Ελλάδα!!!! Για αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα να τα κατεβάσουν από net.
-
Ας ελπίσουμε ότι δε θα είναι παλαιότερα επεισόδια.
-
Ας ελπίσουμε οτι δεν θα είναι μεταγλωτισμένο, οπως η οπρα ή αλλες εκπομπές.
-
Αν είναι μεταγλωτισμένο δε θα μπω στον κόπο καν να ανοίξω την τηλεόραση...!
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion