-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
άσχετο που να απευθυνθώ για καλά μεταχειρισμένα...ή είναι καθαρά θέμα τύχης;ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πάρε μαζί σου κάποιον δικό σου λαμαρινά γιά να τό ελέγξει,ότι καί άν σού πεί ο πωλητής.
Αν δέν έχεις κάποιον δικό σου,στήν ανάγκη,πλήρωσέ του τό μεροκάματό του,αλλά μήν 'κλείσεις' αυτοκίνητο χωρίς να ψαχτεί. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
άσχετο που να απευθυνθώ για καλά μεταχειρισμένα...ή είναι καθαρά θέμα τύχης;
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πάρε μαζί σου κάποιον δικό σου λαμαρινά γιά να τό ελέγξει,ότι καί άν σού πεί ο πωλητής.
Αν δέν έχεις κάποιον δικό σου,στήν ανάγκη,πλήρωσέ του τό μεροκάματό του,αλλά μήν 'κλείσεις' αυτοκίνητο χωρίς να ψαχτεί.Κι αν δεν μπορείς να βρεις φαναρτζή που να έρθει μαζί σου...ζήτησε να πάς το αυτοκίνητο για έλεγχο!
Αν σου πουν δεν γίνεται...δώσε μας προκαταβολή για να το πάρεις...και άλλα τέτοια....γειάαα σας!! -
πόσα χρήματα λες να δώσεις ρε παιδί μου (πώς φαίνονται οι γυναίκες...)
-
Από σουπερμίνι μέχρι SUV. Υπάρχουν και χειρότερα!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Από σουπερμίνι μέχρι SUV. Υπάρχουν και χειρότερα!εγω σας το είχα πεί απο την αρχή αλλά και σε άλλο θέμα οτι τα γούστα μου ποικίλουν...
και σε τελική εσείς αρχίσατε να μου προτείνετε άλλα αντι άλλων...
ας μου λέγατε μόνο για το corolla και το golf, να μην έπαιρναν τα μυαλά μου αέρα...Εντάξειιιιιιι;;;είδατε που τ'ακούσατε κι όλας....οχι θα γλυτώνατε
-
Εγώ σέ βρίσκω σωστότατη Ρένα.
Καί εγώ όταν σκέφτομαι τό ποιό θα είναι τό επόμενο αυτοκίνητό μου,βλέπω ότι όλα τα αυτοκίνητα τού πλανήτη θα μπορούσανε να είναι.
Μετά τον Περικλή ΤΙ;;;;;;;;;