-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Παντως, στο ονομα της γυναικειας απελευθερωσης αρκετοι εχουν χαλαρωσει και περιμενουν τις κινησεις απο τις γυναικες. Γκρινιαζουν για αυτο αλλα ταυτοχρονα βολευονται και κρυβονται πισω απο αυτο. Καποιοι επαναλαμβανω.Εδώ έχω να πω κάτι. Μια περίοδο έκανα συχνά 'παιχνίδι' σε άγνωστες κοπέλες σε συγκεκριμένο μαγαζί (live rock σκηνή με πολύ καλό κόσμο) και ανακάλυψα ότι ενώ υπήρχε πληθώρα ελεύθερων γυναικών σε παρέες των δύο ή τριών καμμία δεν ήταν διατεθειμένη να ανταποκριθεί και όλες φέρονταν από αδιάφορα έως εχθρικά. Εκτός από μία πανέμορφη μικρή κοπελίτσα η οποία έκανε το λάθος να αρνηθεί το ποτό που την κέρασα -αυτό που έπινε- και να με ξενερώσει Τις πρώτες φορές έλεγα 'εντάξει μωρέ, έχουν γκόμενο που δουλεύει νύχτα και δεν μπορεί να βγει μαζί τους Σάββατο βράδυ' και άλλες πιθανές εξηγήσεις. Μετά από αρκετές προσπάθειες όμως σκέφτηκα πως δεν μπορεί όλες να έχουν γκόμενο ο οποίος λείπει τυχαία και άρχισα να ρωτάω φίλες μου πώς θα συμπεριφέρονταν αυτές σε αντίστοιχη κατάταση. Οι απαντήσεις ήταν απογοητευτικές. 'Όχι, δεν θα έδειχνα κανένα ενδιαφέρον, αν με θέλει ας κόψει το λαιμό του και ας γίνει καραγκιόζης για να τον προσέξω'. 'Μα δεν γνωρίζεις σοβαρούς ανθρώπους σε ένα μπαρ, όλοι οι ανώμαλοι στην πέφτουν, καλύτερα μέσα από παρέα για να έχει και συστάσεις' (τι μύθος κι αυτός!). Μετά ρώτησα φίλους μου αν έχουν παρατηρήσει το ίδιο φαινόμενο και όλοι μου το επιβεβαίωσαν και μου είπαν πως στις τάξεις των ανδρών υπάρχει πλέον τόση δυστοκία γι'αυτή την αδιαφορία των γυναικών που οι περισσότεροι αποφάσισαν από αντίδραση να μην κάνουν ποτέ την πρώτη κίνηση. Τελικά κι εγώ σταμάτησα τις προσπάθειες.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τελικά κι εγώ σταμάτησα τις προσπάθειες.τελικά δεν υπάρχουν άντρες αφού δεν μας την πέφτει κανείς και βέβαια αν κάνει την κίνηση μπορεί να χαρκατηριστεί λιγούρη/μπακούρη/καμάκιας που το κάνει σε όλες, θα ανέβει η αυτοεκτίμηση μας και φυσικά αφού πετύχαμε το 'σκοπό μας' θα φάει και φτύσιμο
Ρε ουστ!
-
Θεωρώ ότι το θέμα 'αντρες vs γυναίκες' ειναι ενας φαυλος κύκλος...Εμεις θέλουμε τους αντρες 'καπως' και οι αντρες θέλουν τις γυναίκες 'καπως' (ανάλογα με τα βιώματαπου κουβαλα και με τις προβολές που κανει το υποσυνείδητό του)...
Επιμένω ότι χρειάζονται υποχωρήσεις και απο τις 2 πλευρές! Και ΗΜΑΡΤΟΝ βρε παιδιά (αντρες).....Πάρτε και καμια πρωτοβουλία γιατι χανόμαστε....Φλερτάρετε και λίγο ακόμα και μετα απο μια σχεση 3 χρόνων,κανονίστε και σεις κατι όμορφο και cosi.....Φτάσαμε στο σημείο η γυναίκα να κλέινει εστιατόριο για ρομαντικό δείπνο! ΑΝ είναι δυνατόν! ....Ισως τότε βρείτε και την τρυφερότητα στις γυναίκες....
Το χειρότερο το εκανε μια φίλη μου! Του πήγαινε λουλούδια! Ο κος ποτέ δεν έκανε το ίδιο! Μα ποτε!!! Και μετα της την έλεγε και οτι 'βγάλτα απο το βάζο γιατι μαραθηκαν και δεν είναι ωραία'!!!! Το 'δεν υπάρχουν άντρες' είναι σχετικό....Και μην μου πείτε όλοι σας ότι σας ευνουχίζει η γυναικεια συμπεριφορα! Αφου είστε άντρες!!!! -
Πάντως εγώ είμαι φαλοκράτης και το θεωρώ τιμή μου και καμάρι μου!
Μπορεί να είναι λίγο άσχετο με το θέμα, αλλά το γράφω επειδή βλέπω ότι αρκετοί φίλοι εδώ μέσα ίσως δισκολεύονται να που ότι και αυτούς, αυτό τους καλύπτει.
Σας πληροφορώ ότι από 'έρευνα' που διενεργώ εδώ και κάποια χρόνια έχω καταλήξει ότι και οι γυναίκες αυτό θέλουν και πολλές δεν το ξέρουν και άλλες δεν τολμάνε να το πουν γιατί πάει κόντρα με το ρεύμα της εποχής και φοβούνται ότι θα τις περάσουν ντεμοντέ.
Λοιπόν φίλοι μου.Αφήστε τα περί ισότητας και δημοκρατικών δικαιωμάτων των γυναικών στην άκρη, δείξτε την υπεροχή σας (χωρίς να σας τρέμουν τα πόδια όμως) και όλα θα πάνε καλά.
Οι ευτυχισμένοι γάμοι και σχέσεις είναι αυτοί- αυτές που ακολουθούν παραδοσιακά μοντέλα στην δομή τους και στην ιεραρχία τους.
Θα μπορούσα να αναφέρω πολλά παραδείγματα και από μένα και από φίλους αλλά είμαι σίγουρος ότι και εσείς έχετε άλλα τόσα να καταθέσετε.
Επιστροφή σε παλιές καλές δοκιμασμένες λύσεις που έχουν αναφορά και στα γονίδια μας λοιπόν και όλα θα πάνε καλά.
Δεν κάνω καθόλου πλάκα για όσους νομίζουν αυτό. -
δεν ξερω εαν ειναι καλη ιδεα αυτο, γιατι εστω και την αποψη σου να εκφρασεις (κυριως δημοσια)κινδυνευεις να χαρακτηριστεις ως μισογυνης, σοβινιστης, να σου βγαλουν ονομα οτι εχεις ερωτικες προτιμησεις για το ιδιο φύλο, μπορει και φασίστας. ασε που μετα θα σε αποφευγουν ολες.
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
δεν ξερω εαν ειναι καλη ιδεα αυτο, γιατι εστω και την αποψη σου να εκφρασεις κινδυνευεις να χαρακτηριστεις ως μισογυνης, σοβινιστης, να σου βγαλουν ονομα οτι εχεις ερωτικες προτιμησεις για το ιδιο φύλο, μπορει και φασίστας. ασε που μετα θα σε αποφευγουν ολες.Επειδή τα έχω τα χρονάκια μου έχω να σου πω ότι κατάρχην όλα αυτά που λέω πρέπει να τα λέει η καρδούλα σου για να τα κάνεις.Δηλαδή γεννιέσαι φαλοκράτης, δεν γίνεσαι.
Μετά, σίγουρα κάποιες από τις γυναίκες σίγουρα θα 'τσινήσουν' αλλά και πολλές άλλες θα σε δουν με θετικό μάτι, να μην το γράψω αλλιώς και με κόψει η λογοκρισία
Και εν τέλει στα παλιά σου τα παπούτσια πως θα σε πουν.Ας μείνουν αυτοί δημοκράτες, ας κάνουν και εκλογές στην σχέση τους και ας μείνουν δυστυχισμένοι.
Και κάτι για το τέλος.
**Οι αδερφές τις μισούν τις γυναίκες, ενώ οι φαλοκράτες τις γουστάρουν ** -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
**Οι αδερφές τις μισούν τις γυναίκες, ενώ οι φαλοκράτες τις γουστάρουν **Ααααακριβώς! Αν ρίξετε μια ματιά στις επιταγές της μόδας (την οποία λυμαίνεται το λόμπι των ξεφωνημένων) και στι τι απαιτήσεις έχει από γυναίκες και (προσφάτως) άνδρες θα καταλάβετε. Πασάρει στις γυναίκες ένα πρότυπο εκμεταλλευόμενο τη γυναικεία ανασφάλεια και την ενοχική φύση τους που εξαιρετικά λίγες μπορούν να ακολουθήσουν χωρίς να γίνουν γελοίες, το οποίο τελικά τις κάνει αντιερωτικές. Απ'την άλλη στους άνδρες προβάλλει είτε ένα πρότυπο 'metrosexual' με υποβόσκουσα ομοφυλοφιλία είτε μια ακραία φαλλοκρατική συμπεριφορά (fast cars/fast women κτλ.) με προφανή για μένα σκοπό να τους 'εξουδετερώσει' ως πιθανές επιλογές για τις γυναίκες. Θεωρία Συνωμοσίας; Ίσως. Δεν μπορώ να το αποδείξω.
-
Λες ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που κι εγώ τόσα χρόνια λέω στις γυναίκες που ξέρω και όλες μου λένε πως είμαι ένας 'κολλημένος straight'.
-
κυριε kyan το προχωρησατε πολυ!!!
Αν και εχετε δικιο!! Αλλα αυτοι την δουλεια τους κανουν, οσοι τα χαφτουν φταινε. Και μην μου πειτε οτι ακομα κι εσεις δεν εχετε πεσει θυμα καποιου μοντελου και προτυπου συμπεριφορας απο αυτα που πασαρονται ως πρεποντα!! Ολοι εχουμε, πολυ ή λιγο!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Λες ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που κι εγώ τόσα χρόνια λέω στις γυναίκες που ξέρω και όλες μου λένε πως είμαι ένας 'κολλημένος straight'.ακου τωρα....
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Λες ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που κι εγώ τόσα χρόνια λέω στις γυναίκες που ξέρω και όλες μου λένε πως είμαι ένας 'κολλημένος straight'.Και αυτό είναι ψόγος δηλαδή;
-
Απλά πράγφματα ρε Κώστα.
Οι μόδιστροι προσπαθούν πάση θυσία να κάνουν τίς γυναίκες άσχημες!!! -
Μα για στάσου! Τόσα χρόνια σας βασανίζουν με πρότυπα εντελώς εξωπραγματικά, να μην πω άρρωστα. Πρώτα η Twiggy, μετά η Kate Moss. Σου λέει: κυρία μου, εσύ δεν πρέπει να βάλεις κάτι πιο τολμηρό, γιατί δεν έχεις ύψος 1.75 με βάρος 35 κιλών! Και δώσε επίμονη καλλιέργεια ανασφάλειας για την εμφάνισή σας...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
κυριε kyan το προχωρησατε πολυ!!!Γιατί; Δεν ψάχνουμε τους λόγους που αποτυγχάνουν οι σχέσεις ή που δεν ξεκινούν καν;
Αν και εχετε δικιο!! Αλλα αυτοι την δουλεια τους κανουν, οσοι τα χαφτουν φταινε. Και μην μου πειτε οτι ακομα κι εσεις δεν εχετε πεσει θυμα καποιου μοντελου και προτυπου συμπεριφορας απο αυτα που πασαρονται ως πρεποντα!! Ολοι εχουμε, πολυ ή λιγο!
Όλοι έχουμε πέσει σε κάποια λούμπα. Το σημαντικό είναι να το καταλάβεις κάποια στιγμή και να ξεφύγεις.
ΥΓ: Δεν είπαμε κομμένος ο πληθυντικός και το 'κύριε';
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Λες ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που κι εγώ τόσα χρόνια λέω στις γυναίκες που ξέρω και όλες μου λένε πως είμαι ένας 'κολλημένος straight'.
Και αυτό είναι ψόγος δηλαδή;
Το 'κολλημένος' έχει χροιά ψόγου. Όμως...
Καλύτερα κολλημένος και straight, παρά... Τέλος πάντων!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Γιατί; Δεν ψάχνουμε τους λόγους που αποτυγχάνουν οι σχέσεις ή που δεν ξεκινούν καν;
Ναι σωστα. Γι'αυτο κι εγω εκανα μια παρατηρηση οτι το προχωρησαμε πολυ!
Όλοι έχουμε πέσει σε κάποια λούμπα. Το σημαντικό είναι να το καταλάβεις κάποια στιγμή και να ξεφύγεις.
Μα αυτο ειπα κι εγω. Συμφωνουμε λοιπον.
ΥΓ: Δεν είπαμε κομμένος ο πληθυντικός και το 'κύριε';
Ναι το παμε
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
**Οι αδερφές τις μισούν τις γυναίκες, ενώ οι φαλοκράτες τις γουστάρουν **
Ααααακριβώς! Αν ρίξετε μια ματιά στις επιταγές της μόδας (την οποία λυμαίνεται το λόμπι των ξεφωνημένων) και στι τι απαιτήσεις έχει από γυναίκες και (προσφάτως) άνδρες θα καταλάβετε. Πασάρει στις γυναίκες ένα πρότυπο εκμεταλλευόμενο τη γυναικεία ανασφάλεια και την ενοχική φύση τους που εξαιρετικά λίγες μπορούν να ακολουθήσουν χωρίς να γίνουν γελοίες, το οποίο τελικά τις κάνει αντιερωτικές. Απ'την άλλη στους άνδρες προβάλλει είτε ένα πρότυπο 'metrosexual' με υποβόσκουσα ομοφυλοφιλία είτε μια ακραία φαλλοκρατική συμπεριφορά (fast cars/fast women κτλ.) με προφανή για μένα σκοπό να τους 'εξουδετερώσει' ως πιθανές επιλογές για τις γυναίκες. Θεωρία Συνωμοσίας; Ίσως. Δεν μπορώ να το αποδείξω.
Θεωρίες συνομωσίας;Μπα,όχι!Απλά εφαρμογή κανόνων της διαφήμισης θα έλεγα.
-
Αν τελείωνε στην προσπάθεια να σε κάνει να αγοράσεις ένα πράγμα ας ήταν, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με μία προσπάθεια αλλαγής προτύπων και αυτό είναι πιο βαθύ.
Παρακολουθώ μερικές φορές κάποια σήριαλ.
Εκεί μόλις αρχίσει κάποιος άντρας σηκώσει την φωνή σε μία γυναίκα η γυναίκα αμέσως απαιτεί να της ζητήσει συγνώμη και προτάσει την τα δικαιώματα της και τον σεβασμό της προσωπικότητας της.
Αμέσως οι άντρες πρωταγωνιστές σπεύδουν να ζητήσουν συγνώμη και να κάνουν και ένα δωράκι στην προσβεβλημένη γυναίκα για να τους συγχωρέσει
Δεν έχω δει κανένα σεναριογράφο να προχωράει σε άλλο δρόμο.Δηλαδή να δείχνει έναν άντρα που δεν κάνει πίσω άλλα στην ανάγκη δείνει και καμία σφαλιάρα.
Εδώ δείχνουν γυναίκες που κερατώνουν τους άντρες τους και στο τέλος οι άντρες είναι αυτοί που ζητάνε συγνώμη
Έλεος πια ρε.
Υπάρχουν και άλλοι άντρες στην κοινωνία.Αυτοί που έχουν την κατάσταση στα χέρια τους και κάνουν κουμάντο στο σπίτι τους και που προσφέρουν ασφάλεια στην γυναίκα τους και στα παιδιά τους.Για μένα αυτοί οι τύποι αντρών που μας πλασάρουν τα σήριαλ προβάλουν αδερφίστικες συμπεριφορές.Για μένα αδερφή δεν είναι αυτός που είναι ομοφυλόφιλος αλλά και αυτός που δεν αντιδρά δυναμικά σαν άντρας δηλαδή την στιγμή που η ισότητα από μόνη της δεν αρκεί να λύσει τα προβλήματα των σχέσεων.
Δεν σας κάνει εντύπωση που ένα Τούρκικο σήριαλ που προβάλει κανονικούς τύπους ανθρώπων έως και φαλοκράτες σπάει ταμεία.
Προσπαθούν τα κοριτσάκια να δουν πως είναι οι άντρες στο πιο κανονικό γιατί έχουν βαρεθεί οι έρημες να βλέπουν και στην τηλεόραση αλλά και στον δρόμο τα θηλυπρεπή ανδροειδή που μας πλασάρουν για πρότυπα.Έχω να πω στους νεότερους που αυτή την στιγμή είναι στην πρώτη γραμμη: Παιδιά λυπηθήτε τις γυναίκες και αντιμετωπίστες της με υπεροχή γιατί και αυτές αυτό θελουν.
Αλλιώς τις στέλνεται κατ ευθείαν στους ψυχιάτρους.
Ευτυχώς που ψυχίατροι σαν τον Θανάση Ασκητή είναι φαλοκράτες και προβάλουν το σωστό μοντέλο -
Θοδωρή, όχι υπεροχή!
Στα ίσα!Να παρατηρήσω ακόμα κάτι.
Αν είναι να είμαστε όλοι το ίδιο, δεν έχει νόημα.
Ακόμα και στα σήριαλ που αναφέρεται ο Θοδωρής, κάποιος έχει τον ρόλο του προστάτη, του αρχηγού.
Χρειάζεται. Για την ισορροπία.ακόμα χειρότερα είναι στα Αμερικάνικα σήριαλ. Που η γυναίκα έχει δίκηο ανεξαρτήτως υπόθεσης!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θοδωρή, όχι υπεροχή!
Στα ίσα!Να παρατηρήσω ακόμα κάτι.
Αν είναι να είμαστε όλοι το ίδιο, δεν έχει νόημα.
Ακόμα και στα σήριαλ που αναφέρεται ο Θοδωρής, κάποιος έχει τον ρόλο του προστάτη, του αρχηγού.
Χρειάζεται. Για την ισορροπία.ακόμα χειρότερα είναι στα Αμερικάνικα σήριαλ. Που η γυναίκα έχει δίκηο ανεξαρτήτως υπόθεσης!!!
Τώρα και στην Ελλάδα Νίκο!
Χρόνο με τον χρόνο υπάρχουν όλο και σε περισσότερα σήριαλ όπου οι κερατωμένοι άντρες (τρόπος του λέγειν άντρες δηλαδή) ζητάνε και συγνώμη από τις γυναίκες που τους κεράτωσαν.
Σίγουρα έχω φοβίσει με αυτά που γράφω και πιστεύω αλλά δεν αντέχω να βλέπω μιά χαρά άντρες να θέλουν να εκφραστούν όπως οι φύση τους έχει ρυθμίσει και να φοβούνται να το κάνουν μήπως και μείνουν μόνοι τους ή μήπως είναι out.
Διαζύγια