-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Βρε σεις!!!
10' σας άφησα και το κάνατε COSMOPOLITAN!!!!Λοιπόν κορίτσια για να μην το παιδεύουμε άλλο:
-Όλοι οι άντρες είναι ίδιοι (γουρουνοφέρνουν)Λοιπόν αγόρια για να μην το παιδεύουμε άλλο:
-Όλες οι γυναίκες είναι πουτ@@@ εκτός από τη μάνα μας, κ.τ.λ., κ.τ.λ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ??
ή πρέπει να σας τα πει και ο Random?
Τι νομίζεις ότι θα γράψω στο επόμενο τεύχος???? (πλάκα κάνω, μη μου αγχώνεστε!)
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Είδες που αγχώθηκες???
Βγάλε φωτογραφίες στην Ιταλία που θα πας και δε θα γράψω τίποτα! -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Είδες που αγχώθηκες???
Βγάλε φωτογραφίες στην Ιταλία που θα πας και δε θα γράψω τίποτα!Ότι πείτε κυρία Έλσα μας!!!
-
Λοιπόν μωρά μου,
ήγγικεν η ώρα!!!Πάω να ετοιμάσω τα μπαγκάζια μου και βουρρρρ για το Μιλάνο!!!!
Καλά να περάσετε όπου και αν πάτε το 3ήμερο. Θα τα πούμε από βδομάδα.
Τσίου!!
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Λοιπόν μωρά μου,
ήγγικεν η ώρα!!!Πάω να ετοιμάσω τα μπαγκάζια μου και βουρρρρ για το Μιλάνο!!!!
Καλά να περάσετε όπου και αν πάτε το 3ήμερο. Θα τα πούμε από βδομάδα.
Τσίου!!
Αυτό το λες για να μας καταρρακώσεις, έτσι???
Άντε καλά να περάσεις! -
Αυτές τις γενικεύσεις να μην άκουγα/διάβαζα...
Όλοι οι άνδρες είναι γουρούνια... Όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες...
Θ'αρχίσω από το δεύτερο:
Οι πουτάνες είναι καλό πράγμα για τον κοινωνικό ιστό. Άλλωστε, το είχε πει κι ο Βασίλης: 'Ευτυχώς που η πατρίς δικαιώνεται σε ταβέρνες, πλατείες κι αλάνες. Ευτυχώς που δεν χάθηκε ο έρωτας, ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες'. Έχω εξηγήσει πιο πριν γιατί ακριβώς είναι καλές οι πουτάνες - άλλωστε και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι προνοούσαν ώστε να υπάρχουν λειτουργοί του αγοραίου έρωτος, κατανοώντας τη σημαντικότητα του ρόλου τους στον κατευνασμό των ορμών και στην εξημέρωση των παθών.
Είναι όντως οι γυναίκες πουτάνες; Δεν το νομίζω. Επίσης, δεν συμφωνώ με την απόδοση στις πουτάνες όλων των αρνητικών χαρακτηριστικών που μπορεί να έχει μια γυναίκα, χαρακτηριστικά που μπορεί να τα εκδηλώνει και ένας άνδρας. Λόγου χάριν, έχω γνωρίσει κοπέλες (μεταξύ αυτών και μπαργούμεν σε κωλάδικα) που όντως πηγαίνανε με τον έναν και τον άλλον, αλλά, όταν βρίσκονταν με τους φίλους τους - και δη τους καλούς τους φίλους - , ακόμη κι αν δίπλα είχαν το θεότεκνο, έθεταν την παρέα σε πρώτη προτεραιότητα. Στην τελική, για να χρησιμοποιήσω τη φράση μίας εξ αυτών, τι σημασία έχει ένα παλούκι πάνω - ένα παλούκι κάτω;
Από την άλλη, έχω γνωρίσει γυναίκες - κατά τα άλλα σοβαρές και με επαγγέλματα 'γοήτρου' - που δεν είναι ικανές να ξεχωρίσουν πώς θα φερθούν στο φίλο, πώς στον εραστή, πώς στην ξεπέτα. Πώς να τις χαρακτηρίσω αυτές, όταν βλέπω ότι οι πραγματικές πουτάνες έχουν πολύ μεγαλύτερη κοινωνική νοημοσύνη από τις εν λόγω 'κυρίες'; Μήπως ένας καλύτερος όρος είναι ο γιαλαντζί πουτάνα;
Ας πιάσω τώρα το χοιροστάσιο...
Γιατί, άραγε, είμαστε γουρούνια; Αν εξαιρεθούν όσοι - καθ' οιονδήποτε τρόπο - δεν σέβονται τις γυναίκες τους (και ως ασέβεια εννοώ και το κέρατο και την κακοποίηση και την ψυχολογική ισοπέδωση και τη συναισθηματική βία ΚΑΙ το κόλλημα με την πρώην), είμαστε, σε γενικές γραμμές, νορμάλ. Τα ίδια άλλωστε τα βλέπουμε να τα κάνουν και πολλές γυναίκες.
Συνεπώς, ας βάλουμε όλοι τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Μαλάκες άνδρες υπάρχουν παντού. Κυρίες μου, μην τους επιλέγετε, εφ'όσον λέτε πως δεν σας αρέσουν! Μην κολλάτε! Παρατήστε τους και κοιτάξτε γύρω σας.
Αλλά κι εμείς οι άνδρες δεν τα πάμε καλύτερα. Όταν κολλάμε με κάποια που δε νοιάζεται για το πώς νιώθουμε, τι σκεφτόμαστε, αν κάτι μας πειράζει απ'όσα κάνει... Ε, με συγχωρείτε, αλλά πάμε γυρεύοντας!
Δηλαδή, άμα διαλέγουμε γουρούνια (οι γυναίκες) και γιαλαντζί πουτάνες (οι άνδρες), γιατί διαμαρτυρόμαστε; Caveat emptor... Ας προσέχαμε!
Οπότε, τι χρή ποιείν;
Να κατανοήσουμε ότι, όσο επιλέγουμε τέτοια άτομα που μας ταλαιπωρούν, στην πραγματικότητα δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να επιβραβεύουμε αυτά τα άτομα και τον μηχανισμό (γονείς/σχολείο/παρέες/ΜΜΕ) που δημιουργεί και διαιωνίζει αυτό το σκάρτο προϊόν, τιμωρώντας παράλληλα αυτούς που έχουν μάθει να συμπεριφέρονται πιο καλά και, κατά πάσα πιθανότητα, δεν είναι οι τύποι που κάνουν φιγούρα, που κάνουν μπαμ από μακριά.
Ωραία... Το κατανοήσαμε αυτό; Σιγά το δύσκολο, θα μου πείτε. Στα λόγια είναι εύκολο. Στην πράξη τι γίνεται; Μετά, ας εξετάσουμε αν σεβόμαστε τους εαυτούς μας. Μόνον τότε θα μπορέσουμε να κάνουμε μια πιο σοβαρή επιλογή.
Και κάτι άλλο: όταν βλέπετε τον/την σύντροφό σας να δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για σας, μη νομίζετε ότι ντε και καλά το κάνει λόγω ψυχολογικής αδυναμίας ή ανασφάλειας ή λόγω ανικανότητος να βρει κάποιον άλλον άνθρωπο, οπότε κάνει το παν για να σας κρατήσει. Παίζει πολύ σοβαρά να είναι ειλικρινείς αυτές οι εκδηλώσεις και τα αισθήματα να είναι αληθινά. Εφ'όσον λοιπόν δείτε ότι αυτό ισχύει, σεβαστείτε την αγάπη που σας δίνει ο άλλος/η άλλη. Δε μπορείτε να το κάνετε; Μην τον/την βασανίζετε.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Άλλωστε το ότι πήγαινε για διάλυση φαινόταν πάντα πολύ πιο μπροστά.Είσαι τυχερός. Για πολύ, λέμε.
Αν κάποιος ψάχνει για νοικοκυρά και μάνα κλπ κλπ....πρόβλημά του.
Αν μια κοπέλλα δεν ενδιαφέρεται για αυτά και τον αφήσει να νομίζει ότι ενδιαφέρεται, πρόβλημά της.
Για σύντροφο ψάχνουν οι άνθρωποι, όχι για υπηρέτη!Έστω ότι πάμε στα 50, παντρεμένοι με παιδιά από τα 30. Ξέρετε τι γίνεται τότε; Ξαναβρισκόμαστε μόνοι με το σύντροφό μας - και 20 όμορφα και εύκολα χρόνια θα έχουν περάσει. Θα μας περιμένουν τουλάχιστον άλλα 40 δύσκολα (λόγω ηλικίας) χρόνια.
Κι αν δεν τα έχουμε βρει με το σύντροφο,... γ@μα τα....Όσο για τα τελευταία ποστ...
Ααα, ρε γμτ. Τπτ δεν αλλάζει. Εγωιστές ήμασταν, είμαστε και θα 'μαστε. Ένθεν κακείθεν. -
caveat emptor - caveat venditor skullone
-
απο την δικη μου εμπειρια , εχω εκτιμησει περισοτερο τις περιοδους που ειμαι μονος μου. κοιτω πισω, κανω συγκριση και εχω φτασει στο παραπανω συμπερασμα.
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
απο την δικη μου εμπειρια , εχω εκτιμησει περισοτερο τις περιοδους που ειμαι μονος μου. κοιτω πισω, κανω συγκριση και εχω φτασει στο παραπανω συμπερασμα.Σωστός, αρκεί να μην είναι ΠΟΟΟΟΛΥΥΥΥ μεγάλες.
Πλάκα κάνω, ρε, 'ντάξει;
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
απο την δικη μου εμπειρια , εχω εκτιμησει περισοτερο τις περιοδους που ειμαι μονος μου. κοιτω πισω, κανω συγκριση και εχω φτασει στο παραπανω συμπερασμα.Καλά αυτό δεν συγκρίνεται είναι το καλύτερο απ' όλα!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Άλλωστε το ότι πήγαινε για διάλυση φαινόταν πάντα πολύ πιο μπροστά.
Είσαι τυχερός. Για πολύ, λέμε.
Αν κάποιος ψάχνει για νοικοκυρά και μάνα κλπ κλπ....πρόβλημά του.
Αν μια κοπέλλα δεν ενδιαφέρεται για αυτά και τον αφήσει να νομίζει ότι ενδιαφέρεται, πρόβλημά της.
Για σύντροφο ψάχνουν οι άνθρωποι, όχι για υπηρέτη!Έστω ότι πάμε στα 50, παντρεμένοι με παιδιά από τα 30. Ξέρετε τι γίνεται τότε; Ξαναβρισκόμαστε μόνοι με το σύντροφό μας - και 20 όμορφα και εύκολα χρόνια θα έχουν περάσει. Θα μας περιμένουν τουλάχιστον άλλα 40 δύσκολα (λόγω ηλικίας) χρόνια.
Κι αν δεν τα έχουμε βρει με το σύντροφο,... γ@μα τα....Όσο για τα τελευταία ποστ...
Ααα, ρε γμτ. Τπτ δεν αλλάζει. Εγωιστές ήμασταν, είμαστε και θα 'μαστε. Ένθεν κακείθεν.Και ο εγωισμός αυτός είναι που σκοτώνει τη ζωη (αυτο κάπου το εχω διαβάσει)...Για όλα τα άλλα συμφωνώ
Και δυστυχώς για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκα πανω σε αυτα....Πριν απο λίγη ώρα μάθαμε ότι έφυγε μια συνάδελφος για το πιο μακρυνό της ταξίδι...Η κοπέλα είχε χωρίσει πριν απο κανα δίμηνο (απο σχεση που είχε)-με δική της απόφαση- και επειδη απελπιστηκε γιατι αγαπούσε αλλα ήξερε ότι δεν θα έπαιρνε την αγάπη που ζητούσε που αφέθηκε τοσο πολύ, κατεληξε με ασιτια στο νοσοκομείο και η καρδιά της δεν αντεξε και εσβησε!
Μιλάμε για εναν αγγελο 28 χρονων! Αν είναι ποτέ δυνατόνΕχουμε γονατίσει όλοι μας!
Κοφτε τους εγωισμούς...Αγαπήστε και δώστε!
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Και ο εγωισμός αυτός είναι που σκοτώνει τη ζωη (αυτο κάπου το εχω διαβάσει)...Για όλα τα άλλα συμφωνώΚαι δυστυχώς για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκα πανω σε αυτα....Πριν απο λίγη ώρα μάθαμε ότι έφυγε μια συνάδελφος για το πιο μακρυνό της ταξίδι...Η κοπέλα είχε χωρίσει πριν απο κανα δίμηνο (απο σχεση που είχε)-με δική της απόφαση- και επειδη απελπιστηκε γιατι αγαπούσε αλλα ήξερε ότι δεν θα έπαιρνε την αγάπη που ζητούσε που αφέθηκε τοσο πολύ, κατεληξε με ασιτια στο νοσοκομείο και η καρδιά της δεν αντεξε και εσβησε!
Μιλάμε για εναν αγγελο 28 χρονων! Αν είναι ποτέ δυνατόνΕχουμε γονατίσει όλοι μας!
Κοφτε τους εγωισμούς...Αγαπήστε και δώστε!
Χίλια κρίματα ρε γμτ.
Μέ χάλασες τήν μέρα. -
Σορυ βρε Hunter δεν ειχα τετοια προθεση
Απλα ηθελα να δειξω οτι πρεπει λιγο να αφησουμε τη σφαγη και να πιασουμε το αληθινο νοημα των ανθρωπινων σχέσεων... -
Απίστευτο! Κρίμα για την κοπέλα...... Ό,τι και να'ναι πάντως δεν αξίζει να χαλάσεις (πόσο μάλλον να χάσεις) τη ζωή σου...........................
-
Κρίμα για την κοπέλλα! Πολύ ακραίο παράδειγμα! Αμαρτια να φεύγει ένας άνθρωπος για τέτοιο λόγο!....
-
zambia τι αυτοκινητο εχεις?
-
Ενα fiataki Punto χιλιοφαγωμενο
Αλλα επειδη εμεινα ευχαριστιμενη σχετικα (αν εξαιρεσουμε τα ανταλλακτικα τα οποια τα χρυσοπληρωνω κατα καιρους) λεω να παω για ενα Panda 4χ4....Που ειναι και κατι τοις πιο οικογενειακο!
Διαζύγια