-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ΥΓ Ηλία από την Ηλεία, **αν **περάσω ποτέ από την Ηλεία (ΟΧΙ για μπαρότσαρκες), θα εχω μια λίστα απορίες μαζί μου! (αν και οι περισσοτερες, πίστεψέ με άλυτες θα μείνουν)
-
Όχι ΑΝ, ΟΤΑΝ.
-
Μετά τη μεζεδοκατάνυξη, όλες οι απορίες θα λυθούν ευκολότατα. Άντε, γιατί πολλά ποστ έχουν περάσει χωρίς μεζέδες κι ανησύχησα.
ΟΤΑΝ, λοιπόν! Την προηγούμενη θα εχεις pm να κλείσεις τραπέζι! (και θα φροντίσω να κουβαλήσω και καμιά γυναίκα μαζί, να έχουμε αντίλογο )
Αν και εμένα μετά τη μεζεδοκατάνυξη με πιάνει μια κρεβατοκατάνυξη αλλο πράγμα -
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Ãéá üëïõò!
Áí ôá ðéóôåýåôå áõôÜ ðïõ ãñÜöåôå, äåí èá öôÜóïõìå ðïôÝ óôï éåñü ãéá íá ìðïñÝóïõìå ìåôÜ íá ðÜñïõìå Ýíá ùñáéüôáôï äéáæýãéï êáé íá ãñÜöïõìå ìåôÜ ôéò ðéêñáìÝíåò éóôïñßåò ìáò óå áõôü ôï topic!Åôò!!!! Ðåò ôá!
Ðáåé ×áèçêå ï ñïìáíôéóìïò...×áèçêáí ïé áíôñåò Ðáíå ïëá
×áìååååååååååååååååíá....Ðñéí áðï ÷ñïíéá ïôáí åé÷á ÷ùñéóåé (áõôïò åöôáéãå ðåñéóóïôåñï) åãù åêëáéãá ãéá ìçíåò êáé ï êïò ìåóá óôç âäïìáäá åé÷å âãåé ìå íåï áìïñå!!!! (ôï ìáèá áöïõ åêïøáí ïëá ôá äåíôñá ôïõ Áìáæïíéïõ íá ìïõ ôá êáíïõí ÷áñôïìáíäçëá).... Ï åãùéóìïò ôïõ öôáéåé ìïõ åéðáí!
Áí êáðïôå îáíá÷ùñéóù óôç æùç ìïõ (êáé áõôïò öôáéåé ðåñéóóïôåñï) ôçí éäéá ìåñá èá ôá óðáù ìå áëëïí?...Èá öôáéåé ï åãùéóìïò ìïû?Aí îáíá÷ùñéóåéò èá îáíáäåóìåõôåßò êáé ïýôù êáèåîÞò .....Üëëùóôå ôï áíèñþðéíï ãÝíïò äåí áíÞêåé óôá ìïíïãáìéêÜ åßäç áõôïý ôïõ ðëáíÞôç.
Ï ñïìáíôéóìüò äåí Ý÷åé ÷áèåß ,ïýôå êáé ïé Üíôñåò áðëÜ êáëýöèçêáí ãéá íá ãëõôþóïõí ôçí ëáßëáðá ôïõ 'öåìéíéóìïý' êáé ïõ÷ß ôçò éóüôçôáò (ðïõ óÞìáéíå ßóá äéêáéþìáôá ðïëéôéêÜ ,åñãáóßáò êëð êáé ïõ÷ß óôçí ìðõñïðïóßá ôï ñåøéìï êáé Üëëåò ëïéðÝò 'åõãåíåßò' äñáóôçñéüôçôåò ).
Ôï íá åßóáé êÜìðïóï êáéñü ìå Ýíá Üíèñùðï êáéñï êáé ìå ôï ÷ùñéóìü ôïõ íá âñßóêåéò áìüñå óôï 7Þìåñï ...óçìáßíåé üôé èá êáôáëÞîåéò îáíá óôá ßäéá ãéáôß ðïëý áðëÜ äåí óêÝöôçêåò ïýôå Ýêáôóåò íá óêåöôåßò ôé óôï äáßìïíá Ýêáíåò ëÜèïò Áëëùóôå ðïëëïß äåí ÷ñåéÜæåôáé íá ÷ùñßóïõí ãéá íá ðÜíå ìå Üëëï/ç .
Êáé êáêþò Ýêëáéãåò ãéá ìÞíåò ...ï Þëéïò áðï ôçí áíáôïëÞ áíÝôåéëå ü÷é áðï ôçí äýóç -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν ηταν προσωπικο το μην ..Τοτε να ξαμολυθουμε ολοι μπας και μας περασει Τι να πω...
Ολοι ιδιοι ειστεΤώρα γίνεσαι απόλυτη και άδικη!
Σε ένα χωρισμο φταίνει και οι δύο.
Ο δικός σου όπως λές σε μια βδομάδα είχε άλλη.
Και?
Αυτό χαρακτηρίζει όλους τους άντρες?Αντίστοιχα υπάρχουν και ιστορίες για κυρίες που κάνουν τα ίδια. Λέει κάτι κι αυτό?
Οχι.
Κάθε σχέση είναι μοναδική.Γνώμη μου είναι ότι μετά από κάτι τέτοιο θα έπρεπε να τον ξεπεράσεις πιο εύκολα...
Μπα! Χαζη μαλλον ειμαι και αθεραπευτα σε αλλη εποχη! Totally
Μάλλον λάθος κάνεις (και στα δύο)!
Και το χειρότερο είναι ότι να βλέπεις όλους όσους γνωρίζεις κάτω από αυτό το πρίσμα!Ξέρεις, αρκει να συνειδητοποιήσεις ότι τα ζητούμενα από ένα άνδρα σε μια σχέση, είναι διαφορετικά από αυτά μιας γυναικας.
Μετά όλα μπαίνουν στην θέση τους!kouk μαλλον εχεις δικιο...απλα εγω δεν το βλεπω ακομα
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
κοιτα lkar, η γυναικα και να σε χωρισει, θελει να σε εχει τακτοποιημενο στην ατζεντα της και στο μυαλο της σαν καποιον για παντα ερωτευμενο με την παρτυ της..
δεν εχω καταφερει ακομα να καταλαβω πληρως τις ριζες αυτου του φαινομενου, περα απο τα εμφανως νοουμενα.
παντως οφειλεται σιγουρα και σε κατι παραπανω απο αυτα που σκεφτεται ο καθενας με την πρωτη-δευτερη σκεψη..zabia, ουτε το δικο μου μυν. ηταν προσωπικο για εσενα.
ητανε μια ανοιχτη προσκληση.
οσο για το 'ολοι ιδιοι ειστε'...
αμα εισαι ρατσιστρια, μην εχεις πολλες απαιτησεις στη ζωη..petran εγω καποτε εφυγα γιατι ηξερα οτι ο αλλος δεν με αγαπουσε και δεν ηταν in love (κι ας μου ορκιζοταν) και σιγουρα οταν εφυγα μετα απο καποιες μερες εκανα το ακατορθωτο...πατησα το delete στην αντζεντα,στο κινητο μου μα πανω απο ολα στο μυαλο και στην καρδια μου
Βεβαια εσπασα το σταθερο με τα χερια μου...Αλλα τηλ δεν τον πηρα! Περιφανη δεν ενιωσα γιατι μου εμεινε μια απορια (παρα το οτι εγω εφυγα), 'ποσο ηλιθια και θυμα και δεδομενη με ειχε'....
Πες τα!!!! Δοξάζω τον Κύριο που ελάχιστοι (μετρημένοι στα δάχτυλα) ήξεραν την προηγούμενή μου σχέση και έτσι δεν έχω να ντρέπομαι και πολύ κόσμο που ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο! (τα γυαλιά είναι ότι στραβώθηκα......)
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Πως φαινεται η διαφορά από τους αλλους;
Αν εννοείς τους γκομενοφύλακες, αν είναι κοντά στο περιβάλον σου τους καταλαβαίνεις από την ευκολία που έχουν στο να συνοδεύουν συχνά πυκνά διαφορετικές γυναίκες.
Φυσικά νομίζουν ότι στα μάτια των υπολοίπων φαντάζουν εραστές των γυναικών αυτών.Μία- δύο θα τους καταλάβεις και η ρετσινιά αυτή θα τους κυνηγάει μιά ζωή.
Αν δεν είναι στο περιβάλλον σου τους καταλαβαίνεις γιατί κυρίως αναλαμβάνουν ρόλο διασκεδαστή στις γυναίκες στις μεγάλες παρέες ( άλλη λούμπα και αυτό για τις παρέες λέω).
Κάνουν καραγκιοζιλίκια και πάλι νομίζουν οι έρημοι ότι οι υπόλοιποι άντρες τους νομίζουν εραστές.
Αν προσέξεις καλά θα τους καταλάβεις.Τους ενδιαφέρει να δέιχνουν και όχι να πράτουν.Φυσικά κάποιος πιο ουσιαστικός από την παρέα τρώει το κοκό και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
Μεγάλη πληγή οι γκομενοφύλακες φίλε μου.Είναι ακόμα γνωστοί με τους χαακτηρισμούς καληνυχτάκηδες, απασχολητές, καταστροφείς και με δύο ακόμη χαακτηρισμούς που δεν γράφονται λόγω λογοκρισίαςΣ' εκείνη τη μεζεδοκατάνυξη που λέγαμε θα σε καλέσουμε ΣΙΓΟΥΡΑ!
Μιλάμε για μεγάλο contribution στην επιστήμη, όχι αστεία! -
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Εμενα αυτη η σκεψη με τρελλαινει και με φτανει στα ακρα....
ποια σκέψη; ότι πάει με άλλη; μήπως τους θες και παρθένους;
προφανώς θα υπήρχε και άλλη πριν και προφανώς θα υπάρξει και άλλη μετά, αυτό έλειπε!!!
Και ναι δεν με απασχολεί καθόλου με πόσους έχει πάει, ούτε με πόσους ΘΑ πάει, το φυσιολογικό αυτό είναι
-
Συγγνώμη τώρα για να καταλάβω!!!
Χρειάζεστε την έξωθεν καλή μαρτυρία (Ελσα και zambia) αν ο πρώην σας ήταν για τα μπάζα??!!! και χωρίσατε!!!.......
Ρε παιδιά, εσεις πως αισθάνεστε έχει σημασία. Οι άλλοι έχουν τα δικά τους να κοιτάξουν.
-
...βρε τους αντρες τους μπαγασηδες... πως ταλαιπωρουνε τις γυναικες...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ποια σκέψη; ότι πάει με άλλη; μήπως τους θες και παρθένους;Η του υψους η του βαθους.. Δηλαδη το οτι δεν θελει η κοπελα να την κερατωνουν σημαινει οτι τους θελει και παρθενους??
-
...Αστα Ελσακι μου! Στο τσακ γλυτωσα την ψυχαναλυση (με αγκαλιασαν οι φιλοι μου)! Και το θειικο ειναι οτι με σταυρωνε παντου ο κυριος οπου στεκοταν και οπου βρισκοταν!!!
Μηπως επειδη δεν κρατουσα καλα τη σκουπα?Εξπερ ειχα γινει! Το ζωον! -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Η του υψους η του βαθους.. Δηλαδη το οτι δεν θελει η κοπελα να την κερατωνουν σημαινει οτι τους θελει και παρθενους??
πως την κεράτωσε ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΩΡΙΣΕΙ;;;;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
που ειναι ο Random τωρα να τα πει ολα???Είμαι σίγουρος ότι παρακολουθεί και την κατάλληλη στιγμή θα επέμβει
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Η του υψους η του βαθους.. Δηλαδη το οτι δεν θελει η κοπελα να την κερατωνουν σημαινει οτι τους θελει και παρθενους??
ετοιμη την ειχε τη βομβα!!! τσ τσ τσ τι σαι συ ρε παιδι μου???
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
define 'κερατώνω'!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ρε παιδιά, για να τη βρει μέσα στην εβδομάδα σημαίνει ότι τουλάχιστον την είχε σταμπάρει από πριν...............
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Ρε παιδιά, για να τη βρει μέσα στην εβδομάδα σημαίνει ότι τουλάχιστον την είχε σταμπάρει από πριν...............
ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Η αυτή είχε σταμπάρει αυτόν...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
define 'κερατώνω'!
Μιλησε η φιλτατη Ελσα!
Εσυ θαλσσοπνιγεσαι αλλα ολα τα παρακολουθεις!!
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
ΑΛΛΟ 'είχε σταμπάρει' και άλλο 'κερατώνει'. Οι γυναίκες δηλαδή δεν 'σταμπάρουν' κάποιον που έχουν δει και τους άρεσε?
-
Δημοσιεύθηκε: 26/10/05 14:20:28
Δημοσιεύθηκε: 26/10/05 14:21:08
Δημοσιεύθηκε: 26/10/05 14:21:27
Δημοσιεύθηκε: 26/10/05 14:22:34
Δημοσιεύθηκε: 26/10/05 14:23:11
Δημοσιεύθηκε: 26/10/05 14:23:46
Δημοσιεύθηκε: 26/10/05 14:23:48
Δημοσιεύθηκε: 26/10/05 14:24:53
Δημοσιεύθηκε: 26/10/05 14:25:00
Δημοσιεύθηκε: 26/10/05 14:27:20
Δημοσιεύθηκε: 26/10/05 14:27:31
Δημοσιεύθηκε: 26/10/05 14:27:45
Δημοσιεύθηκε: 26/10/05 14:28:02
Δημοσιεύθηκε: 26/10/05 14:28:24
Δημοσιεύθηκε: 26/10/05 14:28:28
Δημοσιεύθηκε: 26/10/05 14:29:01
Δημοσιεύθηκε: 26/10/05 14:29:25
Δημοσιεύθηκε: 26/10/05 14:29:4044 σελίδες and counting....
HOLY SHIT που θα 'λεγε κι ο Γαβριήλ!!!
Και που να 'μπαινε κι ο Random
Διαζύγια