-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εγω που θεωρώ ότι υπάρχει ελπίδα?!!!
Εσύ είσαι της δεκαετίας το '60, άσε που άκουσες που μιλούσαμε και για φαγητό.
Δε μετράει.
Βγάλ' την σκούφια σου και βάραμε ρε....
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Για όλους!
Αν τα πιστεύετε αυτά που γράφετε, δεν θα φτάσουμε ποτέ στο ιερό για να μπορέσουμε μετά να πάρουμε ένα ωραιότατο διαζύγιο και να γράφουμε μετά τις πικραμένες ιστορίες μας σε αυτό το topic!Ετς!!!! Πες τα!
Παει Χαθηκε ο ρομαντισμος...Χαθηκαν οι αντρες Πανε ολα
Χαμεεεεεεεεεεεεεεεενα....Πριν απο χρονια οταν ειχα χωρισει (αυτος εφταιγε περισσοτερο) εγω εκλαιγα για μηνες και ο κος μεσα στη βδομαδα ειχε βγει με νεο αμορε!!!! (το μαθα αφου εκοψαν ολα τα δεντρα του Αμαζονιου να μου τα κανουν χαρτομανδηλα).... Ο εγωισμος του φταιει μου ειπαν!
Αν καποτε ξαναχωρισω στη ζωη μου (και αυτος φταιει περισσοτερο) την ιδια μερα θα τα σπαω με αλλον?...Θα φταιει ο εγωισμος μοϋ? -
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Για όλους!
Αν τα πιστεύετε αυτά που γράφετε, δεν θα φτάσουμε ποτέ στο ιερό για να μπορέσουμε μετά να πάρουμε ένα ωραιότατο διαζύγιο και να γράφουμε μετά τις πικραμένες ιστορίες μας σε αυτό το topic!Ετς!!!! Πες τα!
Παει Χαθηκε ο ρομαντισμος...Χαθηκαν οι αντρες Πανε ολα
Χαμεεεεεεεεεεεεεεεενα....Πριν απο χρονια οταν ειχα χωρισει (αυτος εφταιγε περισσοτερο) εγω εκλαιγα για μηνες και ο κος μεσα στη βδομαδα ειχε βγει με νεο αμορε!!!! (το μαθα αφου εκοψαν ολα τα δεντρα του Αμαζονιου να μου τα κανουν χαρτομανδηλα).... Ο εγωισμος του φταιει μου ειπαν!
Αν καποτε ξαναχωρισω στη ζωη μου (και αυτος φταιει περισσοτερο) την ιδια μερα θα τα σπαω με αλλον?...Θα φταιει ο εγωισμος μοϋ?Γυναίκες!!!!
Ποτέ δεν θα καταλάβετε το δράμα του να είσαι άντρας!!!
Όσο και αν το ψάξαμε, ένα είναι το συμπέρασμα:
Ο έρωτας με έρωτα περνάει!!! -
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Γυναίκες!!!!
Ποτέ δεν θα καταλάβετε το δράμα του να είσαι άντρας!!!
Όσο και αν το ψάξαμε, ένα είναι το συμπέρασμα:
Ο έρωτας με έρωτα περνάει!!!Συμφωνώ και επαυξάνω, αλλά μέσα σε μία εβδομάδα???? Έλεος, ρε παιδιά! (εμένα στις 20 μέρες και σκοτωνόμαστε ακόμα γι' αυτό το θέμα! )
-
ααααα.... ολα κι ολα...
οταν μια γυναικα τα μαζευει και φευγει, εγω καταλαβαινω οτι τα μαζευει και φευγει.απλη λογικη.
και κατι αλλο...
καλα τραγουδαει ο δασκουλιδης (?!) ' ο ερωτας με ερωτα περναει'
αλλα να μην ξεχναει κανεις (unisex)
οτι αμα δεν κανεις την αυτοκριτικη σου και την αποδοση των οποιωνδηποτε ευθυνων πριν σου ,
τοτε η στατιστικη λεει οτι και ο επομενος σου ερωτας θα εχει πανω-κατω ιδια καταληξη.... -
... Τον λογο για τον οποιο φευγει τον ρωτησατε ?....
-
this is a public forum.
δεν ρωταμε αδιακρισιες.
εγω την προταση μου την εριξα. -
Δεν ηταν προσωπικο το μην ..Τοτε να ξαμολυθουμε ολοι μπας και μας περασει Τι να πω...
Ολοι ιδιοι ειστε -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Για όλους!
Αν τα πιστεύετε αυτά που γράφετε, δεν θα φτάσουμε ποτέ στο ιερό για να μπορέσουμε μετά να πάρουμε ένα ωραιότατο διαζύγιο και να γράφουμε μετά τις πικραμένες ιστορίες μας σε αυτό το topic!αυτός είναι ο σκοπός, ούτε και σε δημαρχείο για να μην ξεχνιόμαστε
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Συμφωνώ και επαυξάνω, αλλά μέσα σε μία εβδομάδα???? Έλεος, ρε παιδιά! (εμένα στις 20 μέρες και σκοτωνόμαστε ακόμα γι' αυτό το θέμα! )
αφού χωρίσατε (είναι και η περίοδος των 'friends', WE WERE ON A BREAK!!!! )
που είναι ο εγωισμός (ζήλεια) στον άντρα που πήγε αμέσως (και την επόμενη ώρα θα πήγαινα με άλλη αν είχα χωρίσει) ή στη γυναίκα που ΔΕΝ θέλει να πάει ο ΠΡΩΗΝ της (πλέον) με άλλη;
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
... Τον λογο για τον οποιο φευγει τον ρωτησατε ?....δεν χρειάζεται, είναι αξίωμα ότι φταίει ο άντρας
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Ολοι ιδιοι ειστεΟΛΕΣ ίδιες ειστε, που λέτε ότι ΟΛΟΙ ίδιοι είμαστε!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Συμφωνώ και επαυξάνω, αλλά μέσα σε μία εβδομάδα???? Έλεος, ρε παιδιά! (εμένα στις 20 μέρες και σκοτωνόμαστε ακόμα γι' αυτό το θέμα! )
αφού χωρίσατε (είναι και η περίοδος των 'friends', WE WERE ON A BREAK!!!! )
που είναι ο εγωισμός (ζήλεια) στον άντρα που πήγε αμέσως (και την επόμενη ώρα θα πήγαινα με άλλη αν είχα χωρίσει) ή στη γυναίκα που ΔΕΝ θέλει να πάει ο ΠΡΩΗΝ της (πλέον) με άλλη;
Εμενα αυτη η σκεψη με τρελλαινει και με φτανει στα ακρα....
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Δεν ηταν προσωπικο το μην ..Τοτε να ξαμολυθουμε ολοι μπας και μας περασει Τι να πω...
Ολοι ιδιοι ειστεΤώρα γίνεσαι απόλυτη και άδικη!
Σε ένα χωρισμο φταίνει και οι δύο.
Ο δικός σου όπως λές σε μια βδομάδα είχε άλλη.
Και?
Αυτό χαρακτηρίζει όλους τους άντρες?Αντίστοιχα υπάρχουν και ιστορίες για κυρίες που κάνουν τα ίδια. Λέει κάτι κι αυτό?
Οχι.
Κάθε σχέση είναι μοναδική.Γνώμη μου είναι ότι μετά από κάτι τέτοιο θα έπρεπε να τον ξεπεράσεις πιο εύκολα...
-
κοιτα lkar, η γυναικα και να σε χωρισει, θελει να σε εχει τακτοποιημενο στην ατζεντα της και στο μυαλο της σαν καποιον για παντα ερωτευμενο με την παρτυ της..
δεν εχω καταφερει ακομα να καταλαβω πληρως τις ριζες αυτου του φαινομενου, περα απο τα εμφανως νοουμενα.
παντως οφειλεται σιγουρα και σε κατι παραπανω απο αυτα που σκεφτεται ο καθενας με την πρωτη-δευτερη σκεψη..zabia, ουτε το δικο μου μυν. ηταν προσωπικο για εσενα.
ητανε μια ανοιχτη προσκληση.
οσο για το 'ολοι ιδιοι ειστε'...
αμα εισαι ρατσιστρια, μην εχεις πολλες απαιτησεις στη ζωη.. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και?
Αυτό χαρακτηρίζει όλους τους άντρες?Αντίστοιχα υπάρχουν και ιστορίες για κυρίες που κάνουν τα ίδια. Λέει κάτι κι αυτό?
Οχι.
Κάθε σχέση είναι μοναδική.Γνώμη μου είναι ότι μετά από κάτι τέτοιο θα έπρεπε να τον ξεπεράσεις πιο εύκολα...
Μπα! Χαζη μαλλον ειμαι και αθεραπευτα σε αλλη εποχη! Totally
-
καλα ειστε τρελοι???
προσπαθειτε να βγαλετε ακρη με τις γυναικες???που ειναι ο Random τωρα να τα πει ολα???
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
κοιτα lkar, η γυναικα και να σε χωρισει, θελει να σε εχει τακτοποιημενο στην ατζεντα της και στο μυαλο της σαν καποιον για παντα ερωτευμενο με την παρτυ της..δεν εχω καταφερει ακομα να καταλαβω πληρως τις ριζες αυτου του φαινομενου, περα απο τα εμφανως νοουμενα.
παντως οφειλεται σιγουρα και σε κατι παραπανω απο αυτα που σκεφτεται ο καθενας με την πρωτη-δευτερη σκεψη..zabia, ουτε το δικο μου μυν. ηταν προσωπικο για εσενα.
ητανε μια ανοιχτη προσκληση.
οσο για το 'ολοι ιδιοι ειστε'...
αμα εισαι ρατσιστρια, μην εχεις πολλες απαιτησεις στη ζωη..petran εγω καποτε εφυγα γιατι ηξερα οτι ο αλλος δεν με αγαπουσε και δεν ηταν in love (κι ας μου ορκιζοταν) και σιγουρα οταν εφυγα μετα απο καποιες μερες εκανα το ακατορθωτο...πατησα το delete στην αντζεντα,στο κινητο μου μα πανω απο ολα στο μυαλο και στην καρδια μου
Βεβαια εσπασα το σταθερο με τα χερια μου...Αλλα τηλ δεν τον πηρα! Περιφανη δεν ενιωσα γιατι μου εμεινε μια απορια (παρα το οτι εγω εφυγα), 'ποσο ηλιθια και θυμα και δεδομενη με ειχε'....
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Και?
Οχι.
Μπα! Χαζη μαλλον ειμαι και αθεραπευτα σε αλλη εποχη! Totally
Μάλλον λάθος κάνεις (και στα δύο)!
Και το χειρότερο είναι ότι να βλέπεις όλους όσους γνωρίζεις κάτω από αυτό το πρίσμα!Ξέρεις, αρκει να συνειδητοποιήσεις ότι τα ζητούμενα από ένα άνδρα σε μια σχέση, είναι διαφορετικά από αυτά μιας γυναικας.
Μετά όλα μπαίνουν στην θέση τους! -
Ειναι θεμα ζηλιας και υπεροψιας ,'δεν μπορει τοσο γρηγορα να βρηκε αλλη και καλυτερη απο εμενα' .
Διαζύγια