-
Το διάβασα κάπου πριν από μερικές μέρες.
Σε ένα χωριό, στην Μυτιλήνη αν δεν κάνω λάθος, ήρθαν στα χέρια δύο κύριοι εξαιτίας του πάρκινγκ...
Κατέληξαν να παίξουν ξύλο και ο ένας (συνταξιούχος πρώην στρατιωτικός) διακομίστηκε στο τοπικό νοσοκομείο όπου και πέθανε ύστερα από συγκοπή που υπέστη.Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι ο καυγάς έγινε σε έναν δρόμο όπου ΔΕΝ υπήρχε πρόβλημα πάρκινγκ και η αιτία ήταν η ελεύθερη θέση που υπήρχε ακριβώς ΜΠΡΟΣΤΑ στα σπίτια των κυρίων που συνεπλάκησαν... (εδώ δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρο το άρθρο σχετικά).
Ο μακαρίτης συνταξιούχος είχε πάει στο νησί για τον γάμο της κόρης του.
Τί να πεί κανείς....
Πού καταλήξαμε... ...Κρίμα... -
Σε ένα χωριό, στην Μυτιλήνη αν δεν κάνω λάθος, ήρθαν στα χέρια δύο κύριοι εξαιτίας του πάρκινγκ...
Κατέληξαν να παίξουν ξύλο και ο ένας (συνταξιούχος πρώην στρατιωτικός) διακομίστηκε στο τοπικό νοσοκομείο όπου και πέθανε ύστερα από συγκοπή που υπέστη.Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι ο καυγάς έγινε σε έναν δρόμο όπου ΔΕΝ υπήρχε πρόβλημα πάρκινγκ και η αιτία ήταν η ελεύθερη θέση που υπήρχε ακριβώς ΜΠΡΟΣΤΑ στα σπίτια των κυρίων που συνεπλάκησαν... (εδώ δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρο το άρθρο σχετικά).
Τί να πεί κανείς....
Τί να πεί κανείς....
Κρίμα αλλά λίγο η κακή στιγμή, λίγο το άγχος, λίγο η μαλ**** που μας δέρνει, δεν θέλει πολύ....
-
Έτσι, έτσι! Λοιπόν, στο εξής ψάξιμο γα παρκάριμα με το δίκανο!
Πάντως, επειδή έχω κάνει φαντάρος Μυτιλήνη, για κάποιο λόγο δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση εκεί!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Κρίμα αλλά λίγο η κακή στιγμή, λίγο το άγχος, λίγο η μαλ**** που μας δέρνει, δεν θέλει πολύ....Βγάλε τη κακή στιγμή, βγάλε και το άγχος, και άσε μόνο την grande μαλ**** που τους βαράει...
Ας σαπίσει μερικά χρονάκια τώρα ο αληταράς που πήρε τη ζωή από τον άνθρωπο και ας μας γίνει εμάς παράδειγμα προς αποφυγήν.Εν έτος 2005 το να χάνονται ζωές με τέτοιο τρόπο, δηλώνει πως κάποιοι δεν έχουν ξεπεράσει ούτε καν τα πιο ηλίθια ζώα του πλανήτη σε νοημοσύνη, συμπεριλαμβανομένου και του συγχωρεμένου μακαρίτη που αν και μας άφησε χρόνους, ήταν το έτερον ήμισυ της παντελώς αναίτιας συμπλοκής βάφοντας στα μαύρα την οικογένεια του στην καλύτερη στιγμή της ζωής της κόρης του..
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Έτσι, έτσι! Λοιπόν, στο εξής ψάξιμο γα παρκάριμα με το δίκανο!Πάντως, επειδή έχω κάνει φαντάρος Μυτιλήνη, για κάποιο λόγο δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση εκεί!
΄
Μιας και βλέπω πως είσαι από το Ηράκλειο, μου φαίνεται πολύ περίεργο που προτείνεις τη χρήση δίκαννου για την εξασφάλιση (ούτε καν ανεύρεση πάρκινγκ).
Κι εγώ που νόμιζα πως έχετε καλύτερο οπλισμό εκεί κάτω...
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Πάντως, επειδή έχω κάνει φαντάρος Μυτιλήνη, για κάποιο λόγο δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση εκεί!
΄
Μιας και βλέπω πως είσαι από το Ηράκλειο, μου φαίνεται πολύ περίεργο που προτείνεις τη χρήση δίκαννου για την εξασφάλιση (ούτε καν ανεύρεση πάρκινγκ).
Κι εγώ που νόμιζα πως έχετε καλύτερο οπλισμό εκεί κάτω...
Όχι, όχι. Δεν κατάλαβες. Το να ΒΡΕΙΣ θέση στάθμεσης στο Ηράκλειο είναι Επικίνδυνη Αποστολή. Αν το καταφέρεις, παίζει μπάλα το δίκανο, γιατί, πως να το κάνουμε τώρα, κάνει μεγαλύτερο σαματά απ' το 9-άρι. Το οποίο βέβαια μπορεί να βολεύει σε συμπλοκές όταν είσαι πίσω απ' την πόρτα του αυτοκινήτου σου και ρίχνεις στους απέναντι με την κατάμαυρη BMW, αλλά ρε παιδί μου, πώς να το κάνουμε, άλλη τρύπα ανοίγει το δίκανο!
Ρε σεις, τι με κάνετε να λέω;;; Ντροπή μου!!!
-
Ρε σεις, τι με κάνετε να λέω;;; Ντροπή μου!!!Και γω που νόμιζα πως τελευταία κυκλοφορείτε με Uzi για κομπολόι....
-
Έτσι, έτσι! Λοιπόν, στο εξής ψάξιμο γα παρκάριμα με το δίκανο!Πάντως, επειδή έχω κάνει φαντάρος Μυτιλήνη, για κάποιο λόγο δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση εκεί!
α ουτε εμενα μετά από 4 χρόνια φοιτητικης ζωης εκει.... (Ασε που μολις ακούω κατι στραβό ή περίεργο, ασυναίσθητα το μυαλό μου στη gasma-land πηγαίνει......
-
Αν είχα απαντήσει πριν από σένα θα είχα δώσει την ίδια ακριβώς απάντηση...
-
μα στη μυτιλήνη; να ήταν στο παγκράτι το...καταλαβαίνω...
είχε πάει για το γάμο της κόρης του, και αντί να κοιτάει το γάμο κοίταγε τη θέση πάρκινγκ και πλακώθηκε γιαυτή; -
Τυχαιο γεγονος.....
Αν ηταν ετσι στην Αθηνα καθε μερα θα ειχαμε καμια 100+ νεκρους απο στραβοτιμονιες και μικροσυμπλοκες.
Για τον εν λογο συνταξιουχος απλα ηταν η αφορμή για να παθει το εμφραγμα, δεν φταιει σε τιποτα ο αλλος.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Τυχαιο γεγονος.....Αν ηταν ετσι στην Αθηνα καθε μερα θα ειχαμε καμια 100+ νεκρους απο στραβοτιμονιες και μικροσυμπλοκες.
Για τον εν λογο συνταξιουχος απλα ηταν η αφορμή για να παθει το εμφραγμα, δεν φταιει σε τιποτα ο αλλος.
Να τρόπος για να λύσουμε το ασφαλιστικό!
Στείλτε συνταξιούχους στην Μυτιλήνη (μιας που έχει και καλό κλίμα που σηκώνει 'τσαμπουκάδες') να τους ξεκληρήσουμε με τις θέσεις πάρκινγκ!!! -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Αν είχα απαντήσει πριν από σένα θα είχα δώσει την ίδια ακριβώς απάντηση...
α ουτε εμενα μετά από 4 χρόνια φοιτητικης ζωης εκει.... (Ασε που μολις ακούω κατι στραβό ή περίεργο, ασυναίσθητα το μυαλό μου στη gasma-land πηγαίνει......
Ο Διοικητής μου στο Τάγμα (98 ΤΜΧΕΘ, Καλλονή) μου έλεγε ότι πρέπει να φταίει το νερό τους. Και μάλλον το εννοούσε, γιατί δεν έπινε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ νερό απ' το δίκτυο! Πάντα εμφιαλωμένο!
-
Τυχαιο γεγονος.....
Αν ηταν ετσι στην Αθηνα καθε μερα θα ειχαμε καμια 100+ νεκρους απο στραβοτιμονιες και μικροσυμπλοκες.
Να τρόπος για να λύσουμε το ασφαλιστικό!
Στείλτε συνταξιούχους στην Μυτιλήνη (μιας που έχει και καλό κλίμα που σηκώνει 'τσαμπουκάδες') να τους ξεκληρήσουμε με τις θέσεις πάρκινγκ!!!Μα γιατι απορεις .... ολοι μας ειχαμε -εχουμε μικροτσακωμους ή και μεγαλυτερους, φανταζεσε να χρεωνομασταν με ποινικες ευθυνες , τα πιθανα παθολογικα προβληματα του αλλου.
Κριμα, για τον ανθρωπο, αλλα τι νοημα ειχε αυτο που εγραψες, 'να σαπιση ο αλλος στην φυλακη' , υπερβολη δεν ειναι??? σε πολλους απο μας, θα μπορουσε να συμβει ενας τσακωμος.....
Τι γινεται ρε παιδια στην Μυτιλινη... ειναι αγριοι??
-
Να συμβεί βρε GFON, δεν λέω. Το φαινόμενο της οδηγικής οργής δεν είναι μόνο ελληνικό. Υπάρχει παντού στο κόσμο, και παντού μπορούν να παρεκτραπούν οι οδηγοί και να γίνει της Κορέας...
Αν 'έφυγε' ο άνθρωπος από έμφραγμα, προφανώς θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός για τον εαυτό του και να μην υπερβαίνει τα 'κόκκινα'
Αν όμως 'έφυγε' από τραυματισμό, πού βλέπεις την υπερβολή σε αυτό που έγραψα;;;
-
Να συμβεί βρε GFON, δεν λέω. Το φαινόμενο της οδηγικής οργής δεν είναι μόνο ελληνικό. Υπάρχει παντού στο κόσμο, και παντού μπορούν να παρεκτραπούν οι οδηγοί και να γίνει της Κορέας...Αν 'έφυγε' ο άνθρωπος από έμφραγμα, προφανώς θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός για τον εαυτό του και να μην υπερβαίνει τα 'κόκκινα'
Αν όμως 'έφυγε' από τραυματισμό, πού βλέπεις την υπερβολή σε αυτό που έγραψα;;;
Ε ναι ενταξει... ο αλλος ηταν 35 χρονων αν τον πλακωσε στις φαπες τοτε και φυσικα και εχει ευθυνη.
Παντως το αποτελεσμα αυτου του περιστατικου, ειναι ο σημαντικοτερος λογος να δινω τοπο στην οργή, τις περισσοτερες φορες, διοτι δεν ξερω που μπορω να μπλεξω και ουτε εχω καμια διαθεση να εχω το κριμα στο λαιμο μου.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Ε ναι ενταξει... ο αλλος ηταν 35 χρονων αν τον πλακωσε στις φαπες τοτε και φυσικα και εχει ευθυνη.Παντως το αποτελεσμα αυτου του περιστατικου, ειναι ο σημαντικοτερος λογος να δινω τοπο στην οργή, τις περισσοτερες φορες, διοτι δεν ξερω που μπορω να μπλεξω και ουτε εχω καμια διαθεση να εχω το κριμα στο λαιμο μου.
Τώρα μιλάς σωστά....
-
Ο Διοικητής μου στο Τάγμα (98 ΤΜΧΕΘ, Καλλονή) μου έλεγε ότι πρέπει να φταίει το νερό τους. Και μάλλον το εννοούσε, γιατί δεν έπινε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ νερό απ' το δίκτυο! Πάντα εμφιαλωμένο!
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ.... εγω έπινα και τα 4 χρονια νερό από το δίκτυο.....
Λέτε να αρχίσω να βαράω;;;;;
Πέθανε για μία θέση πάρκινγκ....