-
Ωραια....φτιαχτηκα παλι
Η μαντρα εχει φτιαχτει, οποτε και να πεσει τσιμεντακι αλλους 50 ποντους προς τα δεξια (προς τα αριστερα δεν εχει χωρο) δεν εχει νοημα....το να 'φαμε' την μαντρα....απλα δεν παιζει....γαμωτ γαμωτ γαμωτ.....επρεπε να εχω παει νωριτερα να μετρησω τις διαστασεις γαμω την τυχη μου
Θα αρχισω να λεω στον πατερα μου ποσο ωραιο ειναι το σμαρτ το ig aygo κλπ....ωστε οσο κουλα και να παρκαρει να ειμαι οκ
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ωραια....φτιαχτηκα παλιΗ μαντρα εχει φτιαχτει, οποτε και να πεσει τσιμεντακι αλλους 50 ποντους προς τα δεξια (προς τα αριστερα δεν εχει χωρο) δεν εχει νοημα....το να 'φαμε' την μαντρα....απλα δεν παιζει....γαμωτ γαμωτ γαμωτ.....επρεπε να εχω παει νωριτερα να μετρησω τις διαστασεις γαμω την τυχη μου
Θα αρχισω να λεω στον πατερα μου ποσο ωραιο ειναι το σμαρτ το ig aygo κλπ....ωστε οσο κουλα και να παρκαρει να ειμαι οκ
ριξε λιγο μπετο στα αριστερα και μεγαλωνεις την καθε θεση 10 ποντους
οτι παρεις κερδος ειναι
δεν ειναι τιποτα να στρωθει λιγο τσιμεντο ακομη -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ωραια....φτιαχτηκα παλιΗ μαντρα εχει φτιαχτει, οποτε και να πεσει τσιμεντακι αλλους 50 ποντους προς τα δεξια (προς τα αριστερα δεν εχει χωρο) δεν εχει νοημα....το να 'φαμε' την μαντρα....απλα δεν παιζει....γαμωτ γαμωτ γαμωτ.....επρεπε να εχω παει νωριτερα να μετρησω τις διαστασεις γαμω την τυχη μου
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
υπαρχει ακρη να βαλω γκαραζοπορτα αλουμινενια σε λογικη τιμη διαστασης 2,20μ υψος και 2,5μ πλατος με αυτοματο μηχανισμο?ολοι μου ζητανε απο 1200€ και πανω...
ειναι δυο φυλλα αλουμινιου με πολυουρεθανη μεσα και καλα για μονωση κτλ...α) το μπουτον ειναι με κυλιομενο κωδικο και καλα...ή αντιγραφετε και αυτο απο τον επιτηδειο?
β) σε περιπτωση διακοπης ρευματος και εφ οσον δεν υπαρχει προσβαση απο αλλου για το παρκινγκ τι κανουμε?(δεν θελω μηχανισμο εξωτερικα διοτι παραβιαζεται..σωστα?)
ευχαριστω..
Tα 1200€ είναι λογική τιμή προς καλή.
α) Το button αν το χάσεις αντιγράφεται σε 5 δευτ. , αν το έχεις είναι απίθανο να πετύχει τον κωδικό.
β) Έχεις από μέσα τον χειροκίνητο μηχανισμό και κάνεις μία πορτούλα πάνω στην γκαραζόπορτα με κλειδί. ή
Βάλε μία μπαταρία με ένα inverter. Ακριβή λύση ο inverter, αλλά κρατάει να ανοιγοκλείσει πολλές φορές. -
Ξέρω για ηλεκτρικές γκαραζόπορτες που εκτός από τον αυτόματο μηχανισμό έχουν και κλειδαριά, η οποία απενεργοποιεί με ένα συρματόσχοινο τον μηχανισμό ώστε ν' ανοίγει η πόρτα χειροκίνητα. Έτσι βέβαια μπορεί ένα κλεφτρόνι να ανοίξει την πόρτα χωρίς ηλεκτρονικά μέσα...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
α) Το button αν το χάσεις αντιγράφεται σε 5 δευτ. , αν το έχεις είναι απίθανο να πετύχει τον κωδικό.Εχω ακούσει πως με κάποιο κατάλληλο μηχάνημα μπορεί κάποιος να υποκλέψει τον κωδικό σου την ώρα που πατάς το κουμπί...! Για να γίνει αυτό βέβαια, απαιτείται ο συγκεκριμμένος να είναι αρκετά κοντά στην γκαραζόπορτα (20m αν δεν κάνω λάθος)....Ισχύει κάτι τέτοιο..;;;
(Βέβαια και να ισχύει, φαντάζομαι θα πρέπει να ενεργήσει την ωρα που φεύγεις απ΄το σπίτι και οχι καποια άλλη μερα πχ, γιατι με κυλιόμενους κωδικούς προφανώς την επόμενη φορά που θα πατησεις το μπουτόν, ο κωδικός θα έχει αλλαξει...)
-
ειναι οντως κυλιομενοι οι κωδικοι στους συναγερμους?
μαλλον παω για Γερολυματο γκαραζοπορτα.απο οτι εμαθα αυτος και ο Λυριτης προμηθευουν αυτους που πουλανε γκαραζοπορτες..
-
Καμια ιδεα για διαμορφωση αυλης; Ειναι σκετο χωμα τωρα και σκεφτομαι να βαλω deck. Δε θελω γρασιδια, τριφυλι, χαλικια, ασφαλτο, μπετο, παρτερια με λουλουδια και δεντρα. Τι αλλο παιζει σαν ιδεα; Μου καρφωθηκε οτι με το ξυλο μπορει να προσελκυσω απο τερμιτες και φιδια εως ποντικια και κατσαριδες. Στεκει αυτο σαν ενδεχομενο;
-
Μιάς και λέμε για γκαραζόπορτες να ρωτήσω το εξής...
Υπάρχει κάποιος κανονισμός που να αναφέρει το πόσο ποσοστό της πρόσοψης ενός σπιτιού μπορεί να γίνει γκαραζόπορτα;
Δηλαδή εάν θέλω εγώ μπορώ να κάνω όλη την προσοψή μου πόρτα για γκαράζ ώστε να μην παρκάρει κανείς μπροστά; Ή αυτό απαγορεύεται από κάποιον κανονισμό;
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Μιάς και λέμε για γκαραζόπορτες να ρωτήσω το εξής...Υπάρχει κάποιος κανονισμός που να αναφέρει το πόσο ποσοστό της πρόσοψης ενός σπιτιού μπορεί να γίνει γκαραζόπορτα;
Δηλαδή εάν θέλω εγώ μπορώ να κάνω όλη την προσοψή μου πόρτα για γκαράζ ώστε να μην παρκάρει κανείς μπροστά; Ή αυτό απαγορεύεται από κάποιον κανονισμό;
Δεν θυμαμαι ακριβως τον κανονισμο αυτη την στιγμη,αλλ θα το ψαξω αλλα δεν μπορεις να το κανεις αυτο
Στις πυλωτες για παραδειγμα ο κανονισμος προβλεπει μια εισοδο και μια εξοδο για τα αυτοκινητα και οχι καθε θεση να εχει την δικη της εξοδο και εισοδο
Απλα το εργολαβικο δαιμονιο για λογους ευκολιας διαμορφωνει ετσι τις θεσεις ωστε να εχουν ολες αναξαρτητες εισοδους-εξοδους,αχρηστευοντας ταυτοχρονα τις θεσεις παρκιγγκ παραλληλα με το πεζοδρομιο στην οικοδομικη γραμμη του οικοπεδου -
Ο χρήστης balo έγραψε:
Καμια ιδεα για διαμορφωση αυλης; Ειναι σκετο χωμα τωρα και σκεφτομαι να βαλω deck. Δε θελω γρασιδια, τριφυλι, χαλικια, ασφαλτο, μπετο, παρτερια με λουλουδια και δεντρα. Τι αλλο παιζει σαν ιδεα; Μου καρφωθηκε οτι με το ξυλο μπορει να προσελκυσω απο τερμιτες και φιδια εως ποντικια και κατσαριδες. Στεκει αυτο σαν ενδεχομενο;το ξύλο θα μαζέψει τα πάντα βασικά...Αν φτιάξεις ένα κατάστρωμα, από κάτω θα δημιουργηθεί πολιτισμός. Εκτός αν ρίξεις πρώτα μπετό, αλλά πάλι τίποτα δεν αποκλείεται...
Πόσο μεγάλη είναι η αυλή; -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Καμια ιδεα για διαμορφωση αυλης; Ειναι σκετο χωμα τωρα και σκεφτομαι να βαλω deck. Δε θελω γρασιδια, τριφυλι, χαλικια, ασφαλτο, μπετο, παρτερια με λουλουδια και δεντρα. Τι αλλο παιζει σαν ιδεα; Μου καρφωθηκε οτι με το ξυλο μπορει να προσελκυσω απο τερμιτες και φιδια εως ποντικια και κατσαριδες. Στεκει αυτο σαν ενδεχομενο;
το ξύλο θα μαζέψει τα πάντα βασικά...Αν φτιάξεις ένα κατάστρωμα, από κάτω θα δημιουργηθεί πολιτισμός. Εκτός αν ρίξεις πρώτα μπετό, αλλά πάλι τίποτα δεν αποκλείεται...
Πόσο μεγάλη είναι η αυλή;Με εφτιαξες.. 25 m2 περιπου ειναι. Μπετο θα πεσει σιγουρα για να δωθουν και απαραιτητες ρυσεις για τα νερα. Δεν ξερω τι κενο θα υπαρχει μεταξυ του μπετου και του deck απο πανω. φτου γαμωτο ...
-
Καλησπέρα,
Δεν ξέρω εάν το έβαλα στο σωστό μέρος, έκανα μια ερώτηση εδώ για αγορά ακινήτου.....ρίξτε μια ματιά και απαντήστε όσοι ξέρετε...
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Δεν θυμαμαι ακριβως τον κανονισμο αυτη την στιγμη,αλλ θα το ψαξω αλλα δεν μπορεις να το κανεις αυτο
Στις πυλωτες για παραδειγμα ο κανονισμος προβλεπει μια εισοδο και μια εξοδο για τα αυτοκινητα και οχι καθε θεση να εχει την δικη της εξοδο και εισοδο
Απλα το εργολαβικο δαιμονιο για λογους ευκολιας διαμορφωνει ετσι τις θεσεις ωστε να εχουν ολες αναξαρτητες εισοδους-εξοδους,αχρηστευοντας ταυτοχρονα τις θεσεις παρκιγγκ παραλληλα με το πεζοδρομιο στην οικοδομικη γραμμη του οικοπεδουΓια ψάξτο σε παρακαλώ πολύ, καθώς ψήνομαι τρελά να κλείσω ορισμένους @@ που μου την λένε κιόλας εάν παρκάρω ΑΠΕΝΑΝΤΙ από την τεράστια γκαραζοπορτά τους...
Θα φύγουν κάτι ωραιότατες καταγγελίες και μετά θα ψάχνουν για ενοικίαση πάρκινγκ -
γνωριζει κανεις αν αλλαξε ο νομος ή βγηκε καποια καινουρια εγκυκλιος για τα οικόπεδα εκτος σχεδίου,αλλά εντος ζώνης?
ακουγεται και συζητιεται πολυ τις τελευταιες μερες αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο στο νετ. αν γνωριζει κανεις ας μας πει γιατι με ενδιαφερει αμεσα
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Απλα το εργολαβικο δαιμονιο για λογους ευκολιας διαμορφωνει ετσι τις θεσεις ωστε να εχουν ολες αναξαρτητες εισοδους-εξοδους,αχρηστευοντας ταυτοχρονα τις θεσεις παρκιγγκ παραλληλα με το πεζοδρομιο στην οικοδομικη γραμμη του οικοπεδουΓια ψάξτο σε παρακαλώ πολύ, καθώς ψήνομαι τρελά να κλείσω ορισμένους @@ που μου την λένε κιόλας εάν παρκάρω ΑΠΕΝΑΝΤΙ από την τεράστια γκαραζοπορτά τους...
Θα φύγουν κάτι ωραιότατες καταγγελίες και μετά θα ψάχνουν για ενοικίαση πάρκινγκκαπου ειχε συζητηθει πολυ αυτο, ισως και σ'αυτο το θεμα... αν ψαξεις γενικα στον αντιλογο θα το βρεις. και νομιζω οτι οντως ο νομος αλλαξε σε καποια φαση, αλλα... θυμαμαι απο την συζητηση εδω πως ο νεος νομος αφορουσε μονο τις πολυκατοικιες που χτιζονταν απο εκεινο το σημειο και μετα. Δηλαδη αν η πολυκατοικια ειναι πιο παλια.. δεν την πιανει αυτος ο νομος... κατι τετοιο θυμαμαι αλλα δεν ειμαι 1000% σιγουρος
-
Ο χρήστης gianniskid έγραψε:
γνωριζει κανεις αν αλλαξε ο νομος ή βγηκε καποια καινουρια εγκυκλιος για τα οικόπεδα εκτος σχεδίου,αλλά εντος ζώνης?ακουγεται και συζητιεται πολυ τις τελευταιες μερες αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο στο νετ. αν γνωριζει κανεις ας μας πει γιατι με ενδιαφερει αμεσα
σχετικά με την οικοδομησιμότητα εννοείς;;
Για την ώρα η στρεμματική άδεια παραμένει στα 4000τμ
ακούγεται οτι θα πάει στα 8 στρέμματα -
γνωριζει κανεις αν αλλαξε ο νομος ή βγηκε καποια καινουρια εγκυκλιος για τα οικόπεδα εκτος σχεδίου,αλλά εντος ζώνης?
ακουγεται και συζητιεται πολυ τις τελευταιες μερες αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο στο νετ. αν γνωριζει κανεις ας μας πει γιατι με ενδιαφερει αμεσα
σχετικά με την οικοδομησιμότητα εννοείς;;
Για την ώρα η στρεμματική άδεια παραμένει στα 4000τμ
ακούγεται οτι θα πάει στα 8 στρέμματαπότε θα πάει στα 8?
μας έβαλε φωτιές ο σουφλιάς τώρα?
πόσο έγκυρες πηγές έχεις για να λες κάτι τέτοιο? -
μετά τις πυρκαγιές πέρσυ είχε ακουστεί για αλλαγή από τα 4 στρέμματα στα 20... Φαίνεται δε βρήκαν όλοι οι δικοί τους τόσο μεγάλες εκτάσεις και μετά αναφέρθηκε οτι θα πάει στα 8. Από τότε λοιπόν συζητιέται οτι θα πάει στα 8. Κάποια στιγμή είχαν πει οτι θα ισχύσει από φλεβάρη 2009 αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κανένα σχετικό ΦΕΚ απ όσο γνωρίζω
-
μετά τις πυρκαγιές πέρσυ είχε ακουστεί για αλλαγή από τα 4 στρέμματα στα 20... Φαίνεται δε βρήκαν όλοι οι δικοί τους τόσο μεγάλες εκτάσεις και μετά αναφέρθηκε οτι θα πάει στα 8. Από τότε λοιπόν συζητιέται οτι θα πάει στα 8. Κάποια στιγμή είχαν πει οτι θα ισχύσει από φλεβάρη 2009 αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κανένα σχετικό ΦΕΚ απ όσο γνωρίζωκαι οι ήδη υπάρχουσες εκτάσεις που είναι πουλημμένες ως 4-5 στρέμματα, τί θα γίνουν? για τις ήδη αγορασμένες θα μεταβληθεί εξίσου, ή από τα επόμενα συμβόλαια θα ισχύει αυτό που λες? το λέω γιατί σε περιοχές με ακριβά κτήματα, τα περισσότερα είναι αγορασμένα στα 4-5 στρέμματα. τί θα τα κάνουμε αυτά? έ τους μλκς!
ρε το σουφλιά, τίποτα δε πάει σωστά πλέον.
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ