-
Πραγματική ιστορία: Πριν καμιά δεκαριά χρόνια εβδομηντάχρονη γεροντοκόρη έδωσε αντιπαροχή το σπιτάκι της και τα 2 στρέμματα γης που φιλοξενούσαν τα ζωντανά και το λαχανόκηπό της. Στα συμβόλαια ο δικηγόρος ρωτούσε αν κανενός άλλου του μυρίζει κατσικίλα.
Nα ζήσουν τα ανήψια της να την θυμούνται. Tο σπιτάκι ήταν στη Λ. Kηφισίας στη καρδιά του 'city'. -
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Νομιζω οτι αυτη η αγορα δεν ειναι υγειης.
Το πολυ φτηνο χρημα (χαμηλα επιτοκια) σε συνδυασμο με τη μανια του Ελληνα για κεραμμυδι φερνει αυτο το ρυθμο για αγορες νεοδμητων. Ειναι και που θελουν αντισεισμικες κατασκευες ολοι γιατι τα παλια ειναι και λιγο αστα να πανε.
Αλλα ρε παιδια με δεδομενο τα τοσο χαμηλα εισοδηματα δε γινεται να ειναι οι τιμες εκει που ειναι. Θα κανει κανα μπαμ σε λιγο. Προχθες στα νεα ελεγε για -30% στις μεταβιβασεις και -25% στα στεγαστικα σε σχεση με 2005. Απο την αλλη παλι αντικειμενικες και υλικα ανεβαινουνEίναι το χρήμα πολύ φτηνό και τα επιτόκια χαμηλά;
Δηλαδή θα έπρεπε τα επιτόκια να είναι υψηλώτερα;
Πως προκύπτει αυτό;Με μπερδεψες, εννοω οτι το κοστος δανεισμου ειναι χαμηλο. Δεν ειπαμε οτι θα επρεπε να ειναι υψηλοτερα τα επιτοκια απλα ειναι αυτος ενας λογος του αγορασε αντι να νοικιασεις.
-
θα σας πω και εγω μια ιστοριουλα....
το 2002 πηγα στον Πειραια να δω (ως επιθεωρητης των αγοραστων) 2 πλοια της ακτοπλοιας που τα πουλαγανε...
μεσα στα πλοια βρηκα τον γιο του εφοπλιστη ως αντιπροσωπο του ιδιοκτητη(παραδοσιακος εφοπλιστης απο '70 στην ακτοπλοιας )!!!!
εκει πιασαμε την κουβεντα, τον ρωτησα λοιπων γιατι τα δινουν ολα τα βαπορια τους (4 συνολικα), η απαντηση του ηταν *'**φιλε μου αλλου ειναι το χρημα, τωρα *χτιζω 6 μεζονετες στην Πολιτεια ξερεις ποσα θα βγαλω ????'
α καταλαβα του ειπα και τελειωσε εκει η κουβεντα μας !!!!
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
θα σας πω και εγω μια ιστοριουλα....το 2002 πηγα στον Πειραια να δω (ως επιθεωρητης των αγοραστων) 2 πλοια της ακτοπλοιας που τα πουλαγανε...
α εισαι και εσυ του συναφιου? σαρβεγιορ? (οφφ τοπικ)
-
Τα βαπορια εχουν απλως τρελα χρηματα,αν ξερεις την δουλεια.
Οι μαιζονετες εχουν υποπολλαπλάσιο κερδος αλλα πολυ πιο ευκολο... -
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
το 2002 πηγα στον Πειραια να δω (ως επιθεωρητης των αγοραστων) 2 πλοια της ακτοπλοιας που τα πουλαγανε...
Κι άλλος τοπογράφος στο forum? Να ανοίξουμε τεχνική εταιρεία ρε παιδιά
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Tοπογραφος ?????? (καπου το εχασα)
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Tοπογραφος ?????? (καπου το εχασα)
μη στεναχωριεσαι, ο Mirage το χασε
surveyors λεγονται ΚΑΙ οι τοπογραφοι στα αγγλικα αλλα γενικα σημαινει ερευνητης
-
Και οι εκτιμητές επίσης, και φυσικά μπορεί να είσαι τοπογράφος και εκτιμητής ακινήτων. Δεν το έχασα πουθενά μια ερώτηση έκανα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και οι εκτιμητές επίσης, και φυσικά μπορεί να είσαι τοπογράφος και εκτιμητής ακινήτων. Δεν το έχασα πουθενά μια ερώτηση έκανα.Eεεε, τα πλοία δεν είναι ακίνητα, εκτός κι αν είναι χαλασμένα.
-
Ποιά ειναι μια καλή/δίκαιη τιμή για σοβαντίσματα μέσα / έξω ;
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Ποιά ειναι μια καλή/δίκαιη τιμή για σοβαντίσματα μέσα / έξω ;Με υλικα ή οχι?? τι οροφος? θελει σκαλωσιες που να περιλαμβανονται στην τιμή?? απο τι υλικο ειναι ο τοιχος τουβλο, YTONG??
-
Κλασσικό τούβλο,
Τιμή χωρίς υλικά αλλά με σκαλοσίες
Για Αlfa-Block/YTong ζητάνε λιγότερο ;
-
Κλασσικό τούβλο,Τιμή χωρίς υλικά αλλά με σκαλοσίες
Για Αlfa-Block/YTong ζητάνε λιγότερο ;
8 με 10 το μετρο με σκαλωσιες, ειναι καλη τιμη.
Οχι ζητανε περισσοτερο.
-
Μα το σοβάντισμα σε Alfa-Block/ΥΤΟNG δεν είναι πολύ πιο έυκολο αφού ο τοίχος είναι πολύ πιο ίσιος και με λιγοτερες ατέλειες από ότι το Κλασσίκο τούβλο ;;;;
-
Μα το σοβάντισμα σε Alfa-Block/ΥΤΟNG δεν είναι πολύ πιο έυκολο αφού ο τοίχος είναι πολύ πιο ίσιος και με λιγοτερες ατέλειες από ότι το Κλασσίκο τούβλο ;;;;Επιδει ακριβως ειναι λειο δεν κολλαει ευκολα ο σοβας ειναι ακριβοτερο.
-
περίεργο... εαν βάλει το πλέγμα δεν θα κάτσει ο σοβάς ;;
Τοίχοι με YTONG που έχω δεί είναι τόσο καλοί που ίσως να μην θέλουν οδηγούς και τέτοια αλλά να μπορεί να μπεί το ψιλο (λευκό-μαρμαρο) σοβά κατευθείαν
-
περίεργο... εαν βάλει το πλέγμα δεν θα κάτσει ο σοβάς ;;Τοίχοι με YTONG που έχω δεί είναι τόσο καλοί που ίσως να μην θέλουν οδηγούς και τέτοια αλλά να μπορεί να μπεί το ψιλο (λευκό-μαρμαρο) σοβά κατευθείαν
Το πλεγμα στο τουβλο μπαινει μονο στα δυσκολα και επιφοβα σημεια, στο ytong μπαινει σε ολη την επιφανεια.
Δεν γινεται σοβατισμα μονο με το ψιλο, αυτο ειναι για ομορφια ειναι μονο το φινιρισμα, οταν λεμε σοβατισμα εννοουμε το χοντρο, ειδαλλως ο τοιχος δεν εχει καμια προστασια.
Επισης για το αν ο τοιχος ειναι ισιος ή οχι δεν φαινεται με το ματι..πρεπει να παρεις τα αλφαδι αλουμινιο που ειναι καναδυο μετρα να πας στην ψευτοκασα του παραθυριου ή της πορτας και εκει θα δεις ποσα απιδια βαζει ο σακος...στις περισσοτερες φορες εκπλησεσαι με τις κακοτεχνιες που δεν φαινονται με γυμνο ματι.
-
Από αλλου ξεκινήσαμε και αλλού φτάσαμε...
Ο σοβατζής μου θέλει 5.00
-
[quote='Montecarlo']Από αλλου ξεκινήσαμε και αλλού φτάσαμε...
Ο σοβατζής μου θέλει 5.00
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ