-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αυτο είναι το διπλανό ακριβώς σπίτι απο τον πεθερο μου!.
'Καταραμένη φτώχεια-Άτιμη κενωνία'
.... τους παίρνουμε μάτι όλη μέρα με τόσα ανοίγματα.
-
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Αυτο είναι το διπλανό ακριβώς σπίτι απο τον πεθερο μου!.
'Καταραμένη φτώχεια-Άτιμη κενωνία'
.... τους παίρνουμε μάτι όλη μέρα με τόσα ανοίγματα.
Που να σου πω δηλαδή ότι ο ιδιοκτητης ασχολείται και με την πολιτική σε ένα απο τα δυο μεγάλα κόμματα!
-
-edit-
-
Yπονοείς οτι στο φόρουμ υπάρχουν κακόγουστοι?
-
-edit-
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Όχι βρε, απλά λάτρεις των 'παραδοσιακών' σχεδίων.Δηλαδή αυτό (σε βουνό) είναι άσχημο ή κοινότυπο επειδή είναι 'παραδοσιακό' ?
Εγω αν μπορούσα θα απαγόρευα οποιουδήποτε άλλου ύφους κατασκευές σε τέτοιες περιοχές -
Αυτό δεν ξέρω πως χαρακτηρίζεται... Παραδοσιακό, πάντως, δεν είναι.
Ό,τι είναι πέτρινο - και δη με φτυστή πέτρα - δε σημαίνει ότι είναι παραδοσιακό. Ας εμπεδώσουμε αυτό το απλό, για να πάμε παρακάτω...
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Αυτό δεν ξέρω πως χαρακτηρίζεται... Παραδοσιακό, πάντως, δεν είναι.Ό,τι είναι πέτρινο - και δη με φτυστή πέτρα - δε σημαίνει ότι είναι παραδοσιακό. Ας εμπεδώσουμε αυτό το απλό, για να πάμε παρακάτω...
Κάνω quote γιατί σίγουρα θα μου αλλάξει σελίδα
Άλλες βλακιες και αυτα... Απο την μια έχουμε τα σπίτια 'πυρηνικά καταφύγια' και απο την άλλη τα σπίτια 'ορυχεία πέτρας'.
-
Θέτεις υπεραπλουστευτικά ψευτοδιλήμματα. Μπορεί ένα σπίτι να είναι ΚΑΙ χρηστικό ΚΑΙ ωραίο. Δεν είναι απαραίτητο ένα χρηστικό σπίτι να είναι μπετονένιο κουτί. Οπως δεν είναι αυτονόητο ένα ωραίο σπίτι (όπως πχ. αυτά της Βαλσαμάκη) να είναι ωραίο για να ζεις σε αυτό (για 1002 λόγους, ανέφερα πχ. την ανάγκη συνεχούς A/C το καλοκαίρι λόγω πολύ μεγάλων υαλοπετασμάτων συν την απουσία κουρτινών ΚΑΙ πατζουριών κ.α.). Ακόμα και σε σπίτια μεγάλων αρχιτεκτόνων παρουσιάζονται τέτοια προβλήματα (κλασσικό σχετικό παράδειγμα, η Zaha Hadid, και πόσα από τα σχέδιά της είναι πρακτικά υλοποιήσιμα). Δυστυχώς πολλές φορές οι αρχιτέκτονες παρασσύρονται από την επιθυμία τους για 'ωραίο' σπίτι, για δημοσίευση ή για νίκη σε κάποιο διαγωνισμό και ξεχνάνε ότι το ωραίο σπίτι δεν είναι μόνο για να το βλέπεις αλλά πρωτίστως για να ζεις σε αυτό.
(Δεν είμαι αρχιτέκτονας πολύ δε μάλλον πολιτικός μηχανικός αλλά πολύ κοντινά μου πρόσωπα είναι αρχιτέκτονες και δυστυχώς τα παραπάνω είναι και δική τους άποψη).
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Όχι βρε, απλά λάτρεις των 'παραδοσιακών' σχεδίων.Δηλαδή αυτό (σε βουνό) είναι άσχημο ή κοινότυπο επειδή είναι 'παραδοσιακό' ?
Εγω αν μπορούσα θα απαγόρευα οποιουδήποτε άλλου ύφους κατασκευές σε τέτοιες περιοχέςΑυτό δεν ξέρω πως χαρακτηρίζεται... Παραδοσιακό, πάντως, δεν είναι.
Ό,τι είναι πέτρινο - και δη με φτυστή πέτρα - δε σημαίνει ότι είναι παραδοσιακό. Ας εμπεδώσουμε αυτό το απλό, για να πάμε παρακάτω...
Δεν είπα οτι είναι παραδοσιακό ... είπα ότι είναι 'παραδοσιακό' σύμφωνα με το σκεπτικό του nozomi
Απ οτι έχω καταλάβει θεωρεί 'παραδοσιακό' ότι δεν είναι φουτουριστικό - εκέντρικο. Ισως να χω κατάλαβει λάθος.
Η φτυστή πέτρα τι είναι ?Άλλες βλακιες και αυτα... Απο την μια έχουμε τα σπίτια 'πυρηνικά καταφύγια' και απο την άλλη τα σπίτια 'ορυχεία πέτρας'.
Για βάλε καμιά φωτό απο την δική σου άποψη για σπίτι σε βουνό
Αν δεν ψήνεσαι για βουνό, βάλε για την πόλη δεν θα τα χαλάσουμε εκεί -
-
Eμενα θα μου αρεσε κατι σαν αυτο. Στο βουνο δεν εχεις κοντα γειτονες, οποτε οι γυαλινες επιφανειες δεν ειναι προβλημα.
Η κατι τετοιο για πιο κλασσικο
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Αυτο είναι το σπίτι του ξυλοκοπου βρε συ
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αυτο είναι το σπίτι του ξυλοκοπου βρε συ
Ναι αλλα ειναι σε ωραιο περιβαλλον. Σκεφτομαι να βγαινω στο μπαλκονι και να κοιταω το δασος
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Τα χαιρετίσματα μου στους γείτονες
-
-
Άλλη φάση να γαμάς και να σε βλέπουν τα ρακούν.
-
-edit-
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Όχι βρε, απλά λάτρεις των 'παραδοσιακών' σχεδίων.
Δηλαδή αυτό (σε βουνό) είναι άσχημο ή κοινότυπο επειδή είναι 'παραδοσιακό' ?
Εγω αν μπορούσα θα απαγόρευα οποιουδήποτε άλλου ύφους κατασκευές σε τέτοιες περιοχέςΠαντως μου αρεσε πολυ κ του εχω τραβηξει πολλες φωτογραφιες
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ