-
Τέλειο και ακριβέστατο!!. Όταν τηλεφωνηθήκαμε, σε κατέταξα στους συνεσταλμένους!!!!!!...... μα έχεις πένα καλέ μου φίλε Οδυσσέα, αχτύπητη!!..... γράφε αγαλλιάζει η ψυχή μας.
Υπήρξα μέλος μιας τέτοιας επιτροπής. Την εποχή εκείνη δεν σήκωνα μύγα στο σπαθί μου, και τα ‘ποντίκια’ μου, ήταν φουσκωμένα!!!. 2 μέρες άντεξα. Ήταν επί τεχνικών θεμάτων. Τους είπα τόσα, που θα έπρεπε να ντρέπονται ακόμη. Ήταν για τον εξοπλισμό των ΚΤΕΟ, και τον εκσυγχρονισμό τους… . Ευτυχώς βγήκαν τα ΙΚΤΕΟ… .
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Αντωνη,
μολις εκανα cut 40 αραδες που εγραψα περι ανεμων και υδατων...
Μην με ενθαρρυνεις βρε φιλε γιατι θα σας κανω να σκυλοβαρεθειτε ολους με τις φλυαριες μου.Ρε σεις κατι σκεφτηκα!!!!!
Αν το αυτοκινητο ειναι σκεπασμενο με καλυμα μετραει για μουσαμας; -
«Μην με ενθαρρυνεις βρε φιλε γιατι θα σας κανω να σκυλοβαρεθειτε ολους με τις φλυαριες μου.»
Όχι εμένα. Το να μπορείς να αναφέρεις θανατερά προβλήματα με χαμόγελο, είναι τέχνη μεγάλη.
Α. -
Επειδη το ερωτημα εχει σχεση ειπα να το βαλω εδω.
Αγωνιστικό με αγωνιστικές πινακιδες. Εχει τους γνωστους περιορισμους κυκλοφορίας. τραιλερ ρυμουλκιση..
Αγωνιστικό με κανονικές πινακιδες. Δεν εχει περιορισμους στην κυκλοφωρία του αλλα περαν των εξοδων ( Τελη ασφαλεια κ.λ.π. ) κινηται 'στο οριο' της νομιμότητας για κυκλοφωρία στο δρομο...
Αγωνιστικό με ιστορικες πινακιδες. Σαφως πιο ελαστική κυκλοφωρία στο δρομο. ( αν μη τι αλλο το πας οδηγόντας δτο συνεργειο κι οχι με το τραιλερ). Παρομοιο κοστος πινακιδων με αυτο των Αγωνιστικών πινακιδων με οφελος επιπλεον αυτο που ειπα περι κυκλοφωρίας. Και τελος, δεν κινηται στο δρομο ( οταν... ) στο οριο της νομιμότητας καθοτι δεν εχει υποχρεωση ΚΤΕΟ κ.λ.π
Αν τα παραπανω ειναι σωστά, το ερωτημα ειναι γιατι οι αγωνιστικές πινακιδες δεν 'παιρνουν' τις ιδιες 'ευκολιες' με αυτες των ιστορικών πινακιδων, οπως πχ η δυνατοτητα κινησης απο και προς το συνεργειο 'με δικη του δυναμη' και να μην υποχρεωνει τον κατοχο να εχει τραιλερ = κανα 1500αρι. Οχι φανταστειτε το συνεργειο σου να ειναι στην...... Κυψελη!!!. Φυσικά και δεν πας με το αγωνιστικό οδηγόντας το στις....Σερρες ας πουμε, αλλα υπαρχουν και τα πρακτικά θεματα, οτι πολλοι κατοχοι δεν 'ξενιτευονται' αλλα τρεχουν μονο κοντινους αγωνες κ.λ.π. κ.λ.π.
( Αληθεια, προβλεπεται η μεταφορά αγωνιστικου απο γερανοφορο της ΕΛΠΑ εναντι καποιου αντιτιμου βεβαιως? προς τον αγωνα - οχι βλαβη κ.λ.π.)
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Αν τα παραπανω ειναι σωστά, το ερωτημα ειναι γιατι οι αγωνιστικές πινακιδες δεν 'παιρνουν' τις ιδιες 'ευκολιες' με αυτες των ιστορικών πινακιδων, οπως πχ η δυνατοτητα κινησης απο και προς το συνεργειο 'με δικη του δυναμη' και να μην υποχρεωνει τον κατοχο να εχει τραιλερ = κανα 1500αρι. Οχι φανταστειτε το συνεργειο σου να ειναι στην...... Κυψελη!!!.
Πρόταση:
- Αγωνιστικές πινακίδες με τις ίδιες ελευθερίες και ασφάλιση που έχουν τα ιστορικά, με μόνη εξαίρεση την πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας εντός κάποιου δακτυλίου σε Αθήνα και Θεσ/νίκη, εξαιτίας του υψηλού θορύβου.
- Ελεύθερη κυκλοφορία τις Εθνικές Οδούς μόνο το ΣΚ του αγώνα, με το αποδεικτικό κατάθεσης του παραβόλου του αγώνα. Στις επαρχιακές οδούς κυκλοφορία όπως τα ιστορικά (πρακτικά ελεύθερη), ώστε να μπορεί κάποιος να δοκιμάσει-ρυθμίσει το αυτοκίνητο.
- Να δίνονται βάσει του Δ.Τ.Τ. της ΕΘΕΑ.
- Να αντικαθιστούν τις κανονικές πινακίδες με κατάθεση αυτών στις ΔΟΥ (μη μόνιμη κατάθεση).
- Να τις δικαιούνται μόνο αυτοκίνητα που έχουν συνέχεια και βάσει των φωτό του Δ.Τ.Τ. τον πλήρη και εν ισχύ εξοπλισμό ασφαλείας της FIA (roll-cage, καθίσματα, πυρόσβεση, ζώνες).
- Σε περίπτωση που πιαστεί αυτοκίνητο να κυκλοφορεί χωρίς να είναι σύμφωνο με το Δ.Τ.Τ., δια παντός αφαίρεση των αγωνιστικών πινακίδων και πολύ μεγάλο χρηματικό πρόστιμο (εγώ θα το έβαζα πάνω από 5000 ευρώ για να μην τολμήσει κανένας κάγκουρας να παριστάνει τον 'αγωνιάρη').
- Το έγγραφο που θα τις συνοδεύει να ανανεώνεται κάθε χρόνο με μια απλή σφραγίδα από την ΕΘΕΑ μόνο σε αυτοκίνητα που την προηγούμενη διετία έχουν περάσει από τουλάχιστον 3 τεχνικούς ελέγχους (ή αλλιώς 3 εκκινήσεις) σε επίσημους αγώνες (μόνο πίστα, σπριντ, ανάβαση ή ράλλυ) με τουλάχιστον 1 τερματισμό. Αν κάποιος δεν έχει τρέξει την προηγούμενη διετία, ας πάρει για ένα χρόνο τις πινακίδες του από τη ΔΟΥ και ας τρέξει μ' αυτές ώστε να δικαιούται τις αγωνιστικές από τον επόμενο χρόνο.
- Η εκπαίδευση των αστυνομικών στην αναγνώριση και κατανόηση τού ποιο είναι αγωνιστικό και σύμφωνο με το Δ.Τ.Τ. μπορεί να γίνει με κατάλληλα έντυπα διανεμημένα στην αστυνομία από την ΕΘΕΑ.
Όποια διοίκηση του σπορ καταφέρει να περάσει κάτι παρόμοιο στους νομοθέτες θα έχει προσφέρει στο σπορ όλα όσα δεν έχουν προσφέρει όλες οι διοικήσεις ως τώρα μαζί.
(Ο καθένας δικαιούται να κάνει όνειρα θερινής νυκτός, ειδικά αφότου έχει λάβει το σημείωμα με τις έκτακτες εισφορές)
-
Φωκιων, θα σου δωσω μια πολυ γρηγορη και νομιζω λογικη απαντηση:
Γιατι τα ιστορικα ειναι αυτοκινητα εκτελωνισμενα και νομιμως παραμενοντα στην Ελλαδα.
Καλημερα. -
Οχι απαραιτητα Γιατρε μου
Υπαρχουν και ιστορικά που ηρθαν απο το εξωτερικό ως 'καναπεδες' κατα προσφιλή εκφραση..
Αλλα αντιλαμβανομαι τι εννοεις
Θα μπορουσα να σου αντιταξω την καταθεση των κανονικών πινακιδων που εχουν κανει πολλοι στα μη ιστορικά αγωνιστικά και ληψη πινακιδων ΕΘΕΑ. κι αυτοι εχουν πληρωσει και εκτελονισμους και τελη για χρονια.
και σαφως υπαρχουν και περιπτωσεις που πρακτικά δεν ειναι δυνατον να μετακινησεις το αγωνιστικό ανεφ τραιλερ, δες πχ τα αυτοκινητα των τροφυ4χ4 που ειναι αλλου ντ' αλλου με διαδρομες αναρτησεων της ταξης του.... 1 μετρου.Αλλα αυτο ειναι 'αρθρο' του προβλήματος ( κατα την γνωμη μου παντα )
το ερωτημα μου ειναι αν θες 'επι της αρχης'...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Φωκιων, θα σου δωσω μια πολυ γρηγορη και νομιζω λογικη απαντηση:
Γιατι τα ιστορικα ειναι αυτοκινητα εκτελωνισμενα και νομιμως παραμενοντα στην Ελλαδα.
Καλημερα.Είναι πάρα πολλά τα ιστορικά που έχουν έρθει από το εξωτερικό, με 'εκτελωνισμό' 100 ευρώ, σε ό,τι κατάσταση μπορεί να φανταστεί κανείς.
Επί της ουσίας: μπορούν από εδώ μέσα να βγουν προτάσεις και ιδέες ώστε να υπάρχει κάποια 'πίεση' προς τη διοίκηση του σπορ ώστε να ξεκινήσει ενέργειες; Δεν αναμένω επιτυχή αποτελέσματα τα λίγα επόμενα χρόνια, αλλά τουλάχιστον ας ξεκινήσει κάποια προσπάθεια. -
Προφανως εχετε δικηο παιδια, χρειαζεται πιεση ν αρχισει κατι. Συμφωνω απολυτα. Εκει που τρελαινομαι ειναι να βλεπω ιστορικα φορτωμενα με σκαλες και υδραυλικα σε οικδομες, ιστορικα να λαιπουν καθε μεσημερι απο το ψυχικο οταν το πρωι ειναι εκει (αρα πανε γραφειο...), ιστορικο renegade να πηγαινει για μπανιο στην Ανδρο καθε μερα. Αυτο σημαινει κακη χρηση που μπορει να την πληρωσουν ολοι. Αρα θα αρχιζα απο τις διαδικασιες προστασιας ενος καλου μετρου και μετα στην επεκταση του. Γιατι ξερω οτι γινονται αναφορες και καταγγελιες και κανεις δεν επιλαμβανεται. Συμφωνειτε?
-
Ευτυχως διαφωνω στο τελευταιο Γιατρε μου.
Οι ιστορικοι 'εδω παρακατω' κατι τετοιες καραμπινατες ιστοριες εχουν αρχισει να τις στελνουν 'αρμοδιως' και υπηρξαν και καποιες αφαιρεσεις και ακομα περισσότερες απειλες για αφαιρεση. Αρα και αυτο 'παλευεται' προς την σωστή κατευθυνσηΕξ αλλου ολλοι οι χωροι θελουν αυτοσυγκρατηση
Γιατι τι ιδιο κακη εικόνα δινει και το μπλε πεζω 106 με ασπρο cage τιγκα στο αυτοκολητο και με αρ συμετοχης απο αγωνα φετινο να πηγαινει προφυλακτηρα οποιον ηταν μπροστα του επι της Λαυριου απο Μαρκοπουλο προς Κερατεα καποια ημερα του Αυγουστου. Οκ ειχε κανονικές πινακιδες... Λες να το επερνε ο Χ μπαρμπας οτι ηταν απλός καυλογκαζος ή οτι ηταν αγωνιστικό κανονικό?Θελω να πω - παντου υπαρχει η 'κακη χρηση' αλλα αυτο δε ( πρεπει να) ειναι κριτηριο να αλλαξει μια αποφαση προς το καλυτερο του γενικου συνόλου.
-
Μετάξι Κιάτου και Ξυλοκάστρου, έχω μετρήσει περίπου 15 ιστορικά. Κυκλοφορούν κανονικά από γερόντια σαν εμένα….. οι περισσότεροι είναι φίλοι….
Έξω από μια τράπεζα είχε παρκάρει ένας ‘ιστορικός’ όνομα και πράμα!. Δεν μπορούσαμε να περάσουμε. Ξαφνικά μπήκε ο ιδιοκτήτης, δεν τον γνώρισα. Κατέβηκα και φώναζα και απειλούσα. Βλέπω ένα χέρι να βγαίνει και να μου κάνει χειραψία. Κολλητός φίλος από το παρελθόν. Κατέβηκε αγκαλιές και φιλιά…. Το τι μούντζες φάγαμε από την ‘ουρά’ δεν περιγράφετε…
Μα και μια διαπίστωση, κανένας δεν τρέχει και δεν κάνει μαγκιές στον δρόμο.
Μα ζητάμε θεσμοθέτηση, που υπάρχει, μα αστυνόμευση?.
Και μην ξεχνάμε και τον ιστορικό, που πήγαινε μέσα στην πόλη στην απλή διαδρομή σαν μουρλός. Στον αγώνα που είχε σαν ορμητήριο τα καμένα βούρλα. Θα γίνει κόλαση εάν τους επιτραπεί……
Α. -
Μαστορα μου επιτρεπεις να διαφωνησω καθετα μαζι σου σε ορισμενα πραγματα.
Α. το 'ιστορικό' δεν ειναι το ιδιο προκλητικό σε καθημερινη κυκλοφωρια στην επαρχια οσο στην Αθηνα ( οχι οτι ειναι επιχηρημα αλλα ετσι ειναι )
Β. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ( κι εγω το πιστευω χωρις το 'υποτιθεται' ) οτι οι Αγωνιζόμενοι ΔΕΝ θα ειναι το ιδιο 'προκλητικοι'. Βλεπεις οι αντιστοιχοι 'πληθισμοι' εχουν τεραστια διαφορά που σημενει οτι εκτός τους ρομαντικους ιστορικους εχουν παρησφρησει και... οκ καταλαβες. Οι αγωνιζόμενοι συγκριτικά ειναι ελαχιστη ποσοτητα οποτε και πιο 'δεμενη' και πιο συνηδητοποιημενη.
Γ. Δε χρειαζεται να αστυνομευσεις εντονα κατι. Απλά ΟΠΟΙΟΝ πιασεις για αντικανονική χρηση του αυτοκινητου, ακομα και τον 'Αντωνη' απλά πολυ απλά θα του παρεις τις πινακιδες απαξ και διαπαντως.δεν θα εχει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ο 'Αντωνης' το δικαιωμα να εχει αγ. πινακιδες στο ονομα του + το συγκεκριμενο αυτοκινητο οσο βρισκεται στην ιδιοκτησια του ή/και των πρωτου βαθμου συγκενων του ( για ευνοητους λογους ). Θελει να το κυκλοφωρησει - αγωνιστει??? ας ξαναπαρει τις κανονικές πινακιδες- ας προσεχε...και ναι θα στις παρω 'εγω' οσο κι αν ειμαι 'κολλητος σου'.Πιστευεις με 2 -3 τετοια περιστατικά ( απο τους ελαχιστους - πρωσοπικά πιστευω κανενας αγωνιζομενος) δε θα το σκεφτει 3 φορες πριν γινει προκλητικός????
Ασε δε που κατα την γνωμη μου πρωτοι οι αγωνιζομενοι ( οπως κανουν και οι ιστορικοι αλλοστε απο οτι εχω καταλαβει ) θα προφηλαξουν απο μονοι τους αυτο το προνομιο και απο μονοι τους θα τραβανε τις 'σφαλιαρες αλλα Τζαννετακο' εκει που πρεπει.....
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Α. το 'ιστορικό' δεν ειναι το ιδιο προκλητικό σε καθημερινη κυκλοφωρια στην επαρχια οσο στην Αθηνα ( οχι οτι ειναι επιχηρημα αλλα ετσι ειναι )
Β. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ( κι εγω το πιστευω χωρις το 'υποτιθεται' ) οτι οι Αγωνιζόμενοι ΔΕΝ θα ειναι το ιδιο 'προκλητικοι'. Βλεπεις οι αντιστοιχοι 'πληθισμοι' εχουν τεραστια διαφορά που σημενει οτι εκτός τους ρομαντικους ιστορικους εχουν παρησφρησει και... οκ καταλαβες. Οι αγωνιζόμενοι συγκριτικά ειναι ελαχιστη ποσοτητα οποτε και πιο 'δεμενη' και πιο συνηδητοποιημενη.
Γ. Δε χρειαζεται να αστυνομευσεις εντονα κατι. Απλά ΟΠΟΙΟΝ πιασεις για αντικανονική χρηση του αυτοκινητου, ακομα και τον 'Αντωνη' απλά πολυ απλά θα του παρεις τις πινακιδες απαξ και διαπαντως.δεν θα εχει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ο 'Αντωνης' το δικαιωμα να εχει αγ. πινακιδες στο ονομα του + το συγκεκριμενο αυτοκινητο οσο βρισκεται στην ιδιοκτησια του ή/και των πρωτου βαθμου συγκενων του ( για ευνοητους λογους ). Θελει να το κυκλοφωρησει - αγωνιστει??? ας ξαναπαρει τις κανονικές πινακιδες- ας προσεχε...και ναι θα στις παρω 'εγω' οσο κι αν ειμαι 'κολλητος σου'.Πιστευεις με 2 -3 τετοια περιστατικά ( απο τους ελαχιστους - πρωσοπικά πιστευω κανενας αγωνιζομενος) δε θα το σκεφτει 3 φορες πριν γινει προκλητικός????
Ασε δε που κατα την γνωμη μου πρωτοι οι αγωνιζομενοι ( οπως κανουν και οι ιστορικοι αλλοστε απο οτι εχω καταλαβει ) θα προφηλαξουν απο μονοι τους αυτο το προνομιο και απο μονοι τους θα τραβανε τις 'σφαλιαρες αλλα Τζαννετακο' εκει που πρεπει.....
Πέρα από όλα αυτά τα σωστά, υπάρχει μια τεράστια διαφορά ανάμεσα στους 'ιστορικούς' και τους 'αγωνιάριδες'. Σχεδόν όλα τα ιστορικά μπορούν να κυκλοφορήσουν άνετα στο δρόμο και πάρα πολλοί κάτοχοι ιστορικών θέλουν και τους συμφέρει να τα κυκλοφορούν. Τα δικά μας αυτοκίνητα όμως, με εξαίρεση ελάχιστα Ν1 και Ν2, απλά και μόνο δεν μπορούν και δε μας συμφέρει να κυκλοφορούν στο δρόμο. Ποιο να πας βόλτα; Το τετραπετάλουδο ΑΧ με το σειριακό που το κόστος κατοχής του φτάνει στα 25 ευρώ/χλμ; Ένα C2 R2; Ή μήπως ένα Ν4 με τα κόστη συντήρησης που έχει αναφέρει ο platis; Ή νομίζεις ότι αντέχεις πάνω από 30' σε μποτιλιάρισμα στριμωγμένος στο μπάκετ ενός ήμι-Α6 που βγάζει 130 db, το οποίο το καλοκαίρι σε υπερθερμαίνει από την έλλειψη μόνωσης και το χειμώνα θες τρία μπουφάν γιατί το ψυγείο του καλοριφέρ θεωρήθηκε περιττό βάρος; Ή μήπως έχει κανένας διάθεση να τρώει ώρες λειτουργίας από το μπλοκέ του, τις πανάκριβες αναρτήσεις του ή το σασμάν του;
Μόνο πανηλίθιος θα έβγαζε για βόλτα στην παραλιακή ή στο Μπουρνάζι τέτοια αυτοκίνητα. Θα μου πεις ότι υπάρχουν κάποιοι πανηλίθιοι. Θα σου απαντήσω ότι πράγματι υπάρχουν, αλλά μετά από λίγο, είτε μέσω στοιχειώδους αστυνόμευσης είτε επειδή θα πάψει να το επιτρέπει η τσέπη, θα σταματήσουν αυτή την ηλιθιότητα. Πάνω από το 95% των κατόχων αγωνιστικών θέλει ή/και μπορεί να κινεί το αυτοκίνητο μόνο για τον αγώνα, για να το πάει στο συνεργείο και για να πηγαίνει μία στο τόσο σε ένα βουνό να δοκιμάζει κάποια πράγματα και να ξεσκουριάζει τα χεράκια του. Για όλο αυτό το συντριπτικό ποσοστό, το αγωνιστικό είναι εξάρτημα με το οποίο κάνουν το σπορ που τους αρέσει και όχι αυτοκίνητο. Αν μπορέσει κάποιος, κάποια στιγμή στο μέλλον, να πείσει τους κρατούντες ότι αυτή είναι η αλήθεια, τότε θα έχει προσφέρει πολύ μεγάλη υπηρεσία στο σπορ. -
Ο χρήστης scn έγραψε:
Μόνο πανηλίθιος θα έβγαζε για βόλτα στην παραλιακή ή στο Μπουρνάζι τέτοια αυτοκίνητα. Θα μου πεις ότι υπάρχουν κάποιοι πανηλίθιοι. Θα σου απαντήσω ότι πράγματι υπάρχουν, αλλά μετά από λίγο, είτε μέσω στοιχειώδους αστυνόμευσης είτε επειδή θα πάψει να το επιτρέπει η τσέπη, θα σταματήσουν αυτή την ηλιθιότητα..μαρκοπουλου.
Μα γι αυτο και εγω ειπα οτι δεν πιστευω οτι υπαρχουν αγωνιζομενοι. Και να το παω και λιγο πιο πονηρα.
Ποσο μπορειτε να ξεχωρισετε αν 'αυτο' που κανει τις παπαριες στο δρομο ΕΙΝΑΙ οντως αγωνιστικο, κι οχι καποιος wannabe καγκουρας που εριξε κακην κακως ενα cage μεσα, 2 μπακετ 2 ζωνες 'τιραντες' και το παιζει 'ραλλιαρης'....Να λοιπον μια ΠΡΟΤΑΣΗ.
Φυσικά ΔΕΝ αναιρει το θεμα τραιλερ. Απλά ειναι για οσους, για διαφορους λογους δεν εχουν-θελουν-μπορουν να εχουν ενα τραιλερ+ το σχετικό αυτοκινητο για την μεταφορά του αγωνιστικου -
Καθαρόαιμο αγωνιστικό, χωρίς τρέιλερ?. Μήπως είναι γυφτιά?. Της δυσκολίες που περιέγραψε ο scn, της πιστεύω και προσυπογράφω. + το θέμα της ασφαλιστικής κάλυψης.
Α. -
Δεν υπαρχουν μονο τα EVO μαστορα....
ο ψιψιρικος με το σαξοραλο να ΜΠΟΡΕΙ να παει μεχρι την εκκινηση του αγωνα που γινεται 50 χλμ απο το σπιτι του...
αλλα και συνεργειο.....Να ΜΠΟΡΕΙ. τι ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ας ειναι δικη του επιλογή, αλλα ας εχει την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.
ασφαλιστικη καλυξη τι εννοεις??
ασφαλιστικη καλυψη εχουν οι ιστορικες πινακιδες οπως σαφως ξερεις. Κατι εννοεις που δεν αντιλλαμβανομαι... -
Καλέ μου Φωκίωνα, μην με λες ‘μάστορα’. Μάστορας είναι και της κατσικάς ο κ…….!!!!..... απλά Αντώνη, αν μάλιστα Αντωνάκη…. 30% έκπτωση στο μαγαζί!!!!.....
Ξεκίνησα πριν της 13 ώρα Ελλάδας, και συνεχίζω μετά της 16.14!. Σαν επιχειρηματίας και εισαγωγέας, πρέπει να παρακολουθώ, προγραμματικές δηλώσεις, και δεν σου κρύβω ότι τώρα έχω μεγαλύτερες ελπίδες……
Εσθάνομε άσχημα όταν ΕΣΥ μου ζητάς να σου επιτρέψω. Ο λόγος σου, είναι ερέθισμα του διατυπωμένου μου λόγου. Εάν δεν μπορώ να σε πίσω εσένα, τότε ο λόγος μου έχει λάθη.
Μα η διατυπωμένη από εσένα αντίθεση, κλίνει με την διατυπωμένη θεσμοθετημένη παράθεση, και αυτός σίγουρα είναι ο λόγος επανεξέτασης του.
Σίγουρα ο ανεγκεφαλισμός ορισμένων, οριοθέτησε θεσμοθετήσεις. Όπως και σίγουρα η εποπτεύουσα αρχή, είναι ανύπαρκτη……
Και σου λέω, ότι παράνομος ον, πάντα τα αγωνιστικά μου, τα δοκιμάζω παράτυπα, σε Πάρνηθα και άγιο Μερκούρη!!!!...
Πάντα με τουλάχιστον 10 άτομα με ασυρμάτους. Και μετά είτε στην Μαρία είτε στον Σπήλιο, λέμε της απόψεις μας, βρέχοντας με το κατάλληλο υγρό!!!..... και σίγουρα τα λευκά φτερά μου έλειπαν!. Μα όταν ακούω φίλο παράγοντα να διαπληκτίζεστε με ιστορικό ‘γρήγορο’ στα καμένα βούρλα, και να μην του παίρνει τα σώβρακα, το θεωρώ κατάντια του αθλήματος.
Όταν λιπών η ένια της λέξης θεσμοθέτηση, είναι γραμμένη στα ούμπαλα των πάντων, πως περιμένεις ορθή θεσμοθέτηση και εφαρμογή?.
Α. -
Ασφαλιστική κάλυψη εάν δεν κάνω λάθος, για συγκεκριμένες περιπτώσεις έχουν, που δεν καλύπτουν 365 μέρες το χρόνο.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ασφαλιστική κάλυψη εάν δεν κάνω λάθος, για συγκεκριμένες περιπτώσεις έχουν, που δεν καλύπτουν 365 μέρες το χρόνο.
Α.Δεν ισχύει αυτό. Έχουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.
Φίλος με ιστορικό Taunus του 1968 τράκαρε με υπαιτιότητα του άλλου, έχοντας πάει για δουλειά με το Taunus. Η ασφαλιστική κάλυψη ήταν κανονική και η ασφαλιστική του υπαίτιου δεν προέβαλε καμία αντίρρηση. -
Κατά συνέπια, και βάσει αφτά που αναφέρεις, νόμιμα κυκλοφορούν.
Α.
Μεταφορά αγωνιστικών αυτοκινήτων