-
Κι εγώ μέσα!!!
Ήδη το σκέφτομαι για μόνος, οπότε σαν ομάδα πιο καλά!!!ΌΜΩΣ!!!!
Να πάρουμε και κανένα κανάλι που έχει τη δύναμη της κινούμενης εικόινας, ή περιοδικό που έχει την πολυτέλεια του να αναλύσει κάτι σωστά, αλλιώς θα είναι τρύπα στο νερό, όποιος μας πετύχει απλά θα βλαστημήσει και κανείς δεν θα σκεφτεί παραπέρα μπας και βγει τίποτα...Α, και στις ευθείες μπορούμε να εναλάσσουμε τη σειρά μας, μην κουράζονται συνέχεια οι ίδιοι!! Οι μπροστινοί κόβουν στα 70-75 και οι πίσω νόμιμη προσπέραση με 80 σε ευθεία με στηθαίο όπως στο Κιάτο...
-
Όταν γυρίσουμε πίσω όμως θα έχουμε πετύχει κάτι ουσιώδες ή θα βγει το συμπέρασμα ότι 30 αυτοκίνητα έδωσαν το καλό παράδειγμα ταξιδεύοντας από Πάτρα - Αθήνα (ή από Αγ. Κωνσταντίνο - Στυλίδα) τηρώντας ευλαβικά τα όρια και ΟΛΟΙ οι επιβαίνοντες γύρισαν πίσω με ασφάλεια άρα τα όρια σώζουν ζωές... Βέβαια υπήρχαν και οι αχρείοι που θέλαν να προσπεράσουν τους '30 που πάνε με 30' αλλά τους έχουν καταγράψει οι τηλεοπτικές κάμερες και θα τους δείξουμε εμείς!
Μέσα κι εγώ.
-
Νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε. Είναι εύκολο και άμεσα πραγματοποιήσιμο. Δε θα κάνουμε δα και έφοδο στα χειμερινά ανάκτορα!!
Είμαστε εκατοντάδες εδώ μέσα. Είναι πανεύκολο να πιάσουμε τα 30 άτομα που λέει ο 'gvala'. Νομίζω ότι και 50 είναι εφικτός στόχος.Μπορούμε να το πουμε και σε γνωστούς μας που δεν έχουν παρτίδες με το forum. Να μαζέψουμε κόσμο.
Καλό είναι το φόρουμ, μια χαρά.
Αλλά πίσω από μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο δεν καταφέρνουμε και πολλά.Σάββατο είναι καλή μέρα, θα μπορεί περισσοτερος κόσμος.
Και Κυριακή και καθημερινή εγώ μπορώ.
Μην το αφήσουμε ρε γμτ! -
Δέν ξεκινάμε ρε παιδιά μέ καμιά επιστολή διαμαρτυρίας;
Νά μπορούμε να διαμαρτηρηθούμε όλοι οι χρήστες τού φόρουμ,όπου καί άν μένουμε. -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Λοιπόν, όταν έρθω Ελλάδα λέω να πάω με ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚ μέχρι Κιάτο!!!Ήτοι ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ στην λωρίδα ανάγκης, ούτε καν στην ευθεία, ΕΥΛΑΒΙΚΗ ΜΕ GPS τήρηση των ορίων, ακόμα και αν είναι 30 χαώ και ικανή απόσταση από τον μπροστινό κι ας είναι σαλίγκαρος, αν δεν κάνει δεξιά να περάσω, ή αν δεν έχει διαγράμμιση που να επιτρέπει προσπέραση και δεν έρχεται άλλος από απέναντι.
Υπολογίζω το Πάτρα - Κιάτο στις 3 ώρες, αλλά έχω έμμονους φόβους πως:
α) το αμάξι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να φτάσει ακέραιο
β) θα σκοτωθεί κοσμάκης μπόλικος από την ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ συμπεριφορά μου
γ) ΔΕΝ θα ζήσω να πω την ιστορίαΑπό την άλλη ρισκάρω να φάω κλήση που θα πηγαίνω με 80 στο όριο 30... (+50 χαώ ο δολοφόνος!!!)
Αν το κάνεις αυτό έλα να σε φιλοξενήσω Κιάτο΄αφού θα χει βραδιάσει!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε. Είναι εύκολο και άμεσα πραγματοποιήσιμο. Δε θα κάνουμε δα και έφοδο στα χειμερινά ανάκτορα!!Είμαστε εκατοντάδες εδώ μέσα. Είναι πανεύκολο να πιάσουμε τα 30 άτομα που λέει ο 'gvala'. Νομίζω ότι και 50 είναι εφικτός στόχος.Μπορούμε να το πουμε και σε γνωστούς μας που δεν έχουν παρτίδες με το forum. Να μαζέψουμε κόσμο.
Καλό είναι το φόρουμ, μια χαρά.
Αλλά πίσω από μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο δεν καταφέρνουμε και πολλά.Σάββατο είναι καλή μέρα, θα μπορεί περισσοτερος κόσμος.
Και Κυριακή και καθημερινή εγώ μπορώ.
Μην το αφήσουμε ρε γμτ!Αν θέλετε Αύγουστο, στη διάθεσή σας!!
-
εχουμε και λέμε : (μέχρι τώρα) ccp-taurus-gvala-Giorgos-George Tabs.
Eξι μέσα σε 10 λεπτά. Δεν είναι και άσχημα.
Αλλος;;;
(εγώ δεν έχω αντίρρηση για Αυγουστο George Tabs. )
-
Και εγω μεσα,γιατι οχι!!!!!
Ειμαστε ελεεινοι και τρισαθλιοι σαν κρατος.....
Αφου το ανωτατο οριο ειναι 120χλμ,γιατι επιτρεπουν να κυκλοφορουν αυτοκινητα με μεγαλυτερη τελικη.Επρεπε να υποχρεωναν τους κατασκευαστες-εισαγωγεις-κλπους, να υπηρχε κοφτης στα 120 και οχι να σου διαφημιζουν οτι το ibiza top gun πιανει 200χλμ. για να ψηνεσαι να το παρεις.ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ μπορει να ακουγεται ειδικα για αυτους που συνειδητοποιουν οτι πηγαινοντας με 100-120 στην Αττικη οδο με ενα συγχρονο κορολλα 1400 εισαι πρακτικα σαν σταματημενος.ΑΛΛΑ κανονικα ετσι χρειαζεται και οχι να αγοραζει ο αλλος το impreza sti και να τον πιανουν στα διυλιστηρια(κοντα στην ελευσινα) με σχεδον 4 λωριδες κυριακη 6 ωρα το πρωι μονο του να πηγαινει με 160 και να πρεπει να δικαιολογηθει στο οργανο!!!!!Ειναι το κλασικο σημειο που μενεις ψιλοαμηχανος.......Δηλαδη τι να πω........Οτι με 120 σε τετοια σημεια ειναι το ιδιο ασφαλη με αλλα λιγο πιο περα στο Κιατο ας πουμε πηγαινοντας με 110?????
Ακομα και η απλη λογικη μας δειχνει πως απο εκει που το 1960 το χ,ψ,κορολακη επιανε με το ζορι 140,δηλαδη λιγο πανω απο τα ορια των δρομων,τωρα το 2005 ο κατασκευαστης σου προσφερει το σειτσεντο με τελικη 150+ αλλα εσυ εκει ,στις 3+ λωριδες με φοβερη ευθεια-ορατοτητα,στηθαιο που εμπιστευεσαι πρεπει να κινησαι με τα ιδια ορια οπως πριν απειρα χρονια.....Ειναι η δεν ειναι παραλογο,οποτε καλυτερα να εβαζαν κοφτες και να μη ζηλευε κανεις τον γειτονα με το σουπερ ντουπερ ουαου....Μετα ομως δεν θα πουλαγε κανεις......Τι σου ειναι η ζωη ,ολο φαυλους κυκλους και διαπλοκες και συμφεροντα....
Μηπως να το κανουμε το ταξιδακι που λεμε,θα εχει πολυ γελιο -
Μέσα κι εγώ!
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Μέσα κι εγώ!Και εγώ....
-
Μήπως θα έπρεπε να το κάνουμε πιο επίσημο το πράγμα, για παράδειγμα να ζητάγαμε τη συνδρομή του περιοδικού που μας φιλοξενεί, ώστε να μην πάμε μόνοι μας και πάει στον βρόντο η προσπάθεια?
Με κάποιο κανάλι από δίπλα και μετάδοση στον 'Εν Λευκώ' για το πόσα... μέτρα διανύσαμε το τελευταίο... μισάωρο και γιατί όχι και κάποιους από το περιοδικό μαζί μας...
Προτεινόμενη ημερομηνία το πρώτο ΣΟΥ-ΚΟΥ του Αυγούστου (6 ή 7/8 )
ΠΑΜΕ?
-
....σε περιπτωση που υπαρχει δυνατοτητα να γινει αυτο ΣΩΣΤΑ, δηλαδη με αρτια οργανωση και καλυψη και προβολη απο τα μεσα ενημερωσης, και σε περιπτωση που συνδιαστει με την παραδοση καποιου διαβηματος, τοτε μπορουμε να το οργανωσουμε και να το κανουμε με πολλα αυτοκινητα.
τα διαφορα αυτοκινητιστικα clubs μπορουν να βοηθησουνε.μπορουμε πχ να κατεβουμε μεχρι κατω κανονικα, να φαμε, να παρουμε δυναμεις, και στο γυρισμο μας να παμε κονβοι ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ οπως λετε
και να φτασουμε τελικα (νυχτα) σε καποιο αρμοδιο μερος (πχ υπουργειο)
και μπροστα σε τηλεοπτικες καμερες (που θα ειναι ειδοποιημενες)
να παραδωσουμε το διαβημα σε καννα....θυρωροεπειδη καμια φορα η κοροιδια ειναι ο καλυτερος τροπος να πει κανεις κατι,
πιστευω οτι κατι μπορει να γινει...λιγο και που ειναι καλοκαιρι, και οι ειδησεις ειναι πλεον πλανα απο παραλιες και στρινγκ, πιστευω πως μια εξυπνα και σωστα οργανωμενη τετοια κινηση, θα ητανε καλο θεμα και για τα καναλια.. -
O τελευταίος πάντως όντως χρειάζεται Hummer
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
O τελευταίος πάντως όντως χρειάζεται HummerΑν είναι 100 αμάξια όποιος πέσει στην 'κίνηση' θα κόψει από νωρίς, αφού θα δει αρκετά αμάξια! (ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΗΣΗ;;; ΝΟΜΙΜΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ!!!!)
-
εχουμε και λέμε : (μέχρι τώρα) ccp-taurus-gvala-Giorgos-George Tabs-Amaxopoulos -cavalino gr-Δημήτρης Ραζής.
Αλλος;;;
Εγώ δεν έχω αντίρρηση για τις ημερομηνίες που γράφει ο taurus
-
Παιδια με 10-20 αυτοκινητα δεν μπορει να γινει κατι.....
Θα ηθελα να συμμετεχω κ εγω,αλλα την ημερομηνια που λετε θα εχω φυγει για Συρο..
Ισως καποιας αλλης μορφης αντιδραση με συγκεντρωση υπογραφων κ σε συνεργασια με ΟΛΑ τα αυτοκινητιστικα club/forum θα απεδιδε περισσοτερους καρπους......
-
?Αυτοί όμως που θα θέλουν να προσπεράσουν δεν υπάρχει περίπτωση να εκνευριστούν και να αρχίσουν προσπεράσματα καμικάζι ανάμεσα στους χαλαρούς εποχούμενους διαδηλωτές? Αν τυχόν γίνει τέτοιο ατύχημα θα είναι κυριολεκτικά ατυχές... Ο τελευταίος λοιπόν με το Hummer να έχει και πανώ που να λέει τι συμβαίνει... Καλύτερα ο τελευταίος να είναι νταλίκα που διαθέτει και μεγάλη επιφάνεια για αφίσα.
Σαφώς και χρειάζεται δημοσιότητα για μέγιστη απόδοση. Οπότε ακόμα καλύτερα να το επισημοποιήσουμε και να πηγαίνουμε ως κονβόυ με αναμένα αλάρμ και φώτα ο πρώτος και ο τελευταίος και μάλιστα με συνοδεία της αστυνομίας!
Εγώ πάντως θα συμμετείχα σε τέτοια προσπάθεια.... αρκεί η πολύωρη βόλτα να συνδυαστεί με τακτικές στάσεις κοινωνικότητας και anger management.... και φυσικά με κάποιο φαγοπότι. Η προτεινόμενη ημερομηνία (6-7/8/05) μάλλον με βολεύει. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
εχουμε και λέμε : (μέχρι τώρα) ccp-taurus-gvala-Giorgos-George Tabs-Amaxopoulos -cavalino gr-Δημήτρης Ραζής.Αλλος;;;
Εγώ δεν έχω αντίρρηση για τις ημερομηνίες που γράφει ο taurus
Κι εγώ μέσα. Στις ημερομηνίες του taurus ( )
-
Ωραία! Μαζευόμαστε σιγά-σιγά.
Αλλά μόνοι μας δεν μπορούμε να πάμε, χρειαζόμαστε και κάποιον 'χορηγό επικοινωνίας' Κύριοι των 4Τ είστε?Και μια σκέψη που έκανα πριν λίγο (ναι, συμβαίνει και αυτό!!
Ο Σταθάκης είναι ο μόνος βουλευτής που έχει επανηλημένως μιλήσει για ανόητα όρια ταχύτητας. Αν, λέω αν, υπάρχει κάποιος τρόπος προσέγγισης, δεν θα μπορούσε να βοηθήσει και αυτός σε κάποια θέματα? (πχ ένα περιπολικό μαζί μας ή ένα κανάλι ή μια ακόμα νύξη στη Βουλή με αφορμή το γεγονός.)Edit: Όσο αφορά τις προτάσεις για συλλογή υπογραφών δεν νομίζω ότι είναι εφαρμόσιμες, για δυο λόγους:
α) Είναι αρκετά χρονοβόρο να γίνει (στη βράση κολλάει το σίδερο) και
β) Το πιο πιθανό είναι να πάει σε κάποιον κάδο αχρήστων πριν καν φτάσει στα (αν)αρμόδια χέρια... -
θα ηθελα να ερθω αλλα θα ειμαι εκτος Αθηνων εκεινο το διαστημα, αν γινει αλλη ημερομηνια ευχαριστως!
Πως είπατε; Αύξηση ορίων ταχύτητας;