-
Ο χρήστης johnnypatras έγραψε:
Γεια σας!Υπάρχει δυνατότητα αποστολής στην Πάτρα;; Απλά ενημερώστε με, αν όχι, θα ανέβω Αθήνα.
Για τον αντάπτορα δεν νομίζω πως τίθεται θέμα, το κόστος άντε να είναι το πολύ πολύ 20 ευρώ, ε;;
ναι μπορουν να το στειλουν παντου στην Ελλαδα, κανενα προβλημα.
ο ανταπτορας δε νομιζω να ειναι ακριβος, ουτε δυσκολος να τον βρουμε.
-
ΟK!
Nass, θέλω κι εγώ ζύγισμα , μου φαίνεται ότι έχω πάρει μερικά κιλά τελευταία
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
1)
Τελος θα θελατε να συναντηθουμε καπου οι Αθηναιοι για να μου δωσετε χερι με χερι τα λεφτα????Τι θα λεγατε για Κυριακη πρωι στο Μικρολιμανο??? Αν θελετε μπορουμε να παμε και αλλου.Προταση κανω κ περιμενω να δω τι θα κανουμε τελικα,ποτε κ που θα συναντηθουμε.
θα ειμαι εκτος Αθηνων τη Κυριακη, αλλα μενουμε πολυ κοντα, οποτε τη Δευτερα θα κανονισουμε να σου τα δωσω
-
Ζυγισμα θελω κ εγω
Εχω αδυνατισει τωρα τελευταια......
Σπυρο μπορουμε να συναντηθουμε και την Δευτερα ή την Τριτη η οποτε θελετε τελοσπαντων.........
Απλα ας ορισει ο Νικος(ΚΟUK) μια ημερομηνια για να οργανωθουμε..
-
Και όπως υποσχέθηκα ..... για να σας μπλέξω
http://www.race-technology.com/WebPage2 ... 22FAQ.html
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Και όπως υποσχέθηκα ..... για να σας μπλέξωhttp://www.race-technology.com/WebPage2 ... 22FAQ.html
το θεμα ειναι να μας πεις και 5 πραγματα ομως!!!!
-
Αυτο το εχω ηδη εγω
Βασικα δεν ειναι δικο μου,αλλα ενος φιλου.
Μπορουμε οταν το παρουμε με το καλο το RR μας,να κανουμε τις συγκρισεις....
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Αυτο το εχω ηδη εγωΒασικα δεν ειναι δικο μου,αλλα ενος φιλου.
Μπορουμε οταν το παρουμε με το καλο το RR μας,να κανουμε τις συγκρισεις....
γενικα τι λεει, αξιζει σε σχεση με το αλλο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Και όπως υποσχέθηκα ..... για να σας μπλέξω
http://www.race-technology.com/WebPage2 ... 22FAQ.html
το θεμα ειναι να μας πεις και 5 πραγματα ομως!!!!
Απλά ... είναι καλύτερο !! Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι έχει 2 accelerometers τα οποία είναι αυτορυθμιζόμενα σε συγκεκριμένα όρια.
Δηλ. δεν χρειάζεται να είσαι πάντα στην ίδια ευθεία αφού μικρές αποκλίσεις τις διορθώνει.
Επίσης εκτός από το βάρος , σε βάζει και υπολογίζεις το rolling resistance και το Cd του αυτοκινήτου για να είναι πιο ακριβής η μέτρηση ιπποδύναμης.
Και επιπλέον σε κάθε run βγάζει χρόνους ανα 10 Kmh (τα οποία τα ορίζεις εσύ) και όχι μόνο τα προκαθορισμένα
Είναι και φθηνότερο ...
Μέσα στο site έχει πολλές πληροφορίες ... -
Μπερδευτηκα....
Δεν εχω αυτο,αλλα το AC-22......
-
θα με τρελανετε????
αφου ειναι καλυτερο, εμεις γιατι παμε να παρουμε το αλλο????
-
επισης βλεπω οτι παιρνει και GPS, πραγμα που σημαινει οτι μπορει να σου δειχνει ακομη και πραγματικη ταχυτητα και καταγραφη θεσης (πχ σε πιστα).
Βασιλη, διευκρινησε αμεσα!!!!
-
Στα test το AP-22 βγαίνει καλύτερο , με μεγαλύτερη ακρίβεια ,εύκολα επεκτάσιμο (με GPS) και με καλύτερο πρόγραμμα.
To GTECH είναι πιο εύκολο στη χρήση , βλέπεις και στην οθόνη του διαγράμματα και είναι πιο εμφανίσιμο . -
Μπραβο ρε Βασιλη, μας εφτιαξες τη μερα!
-
Δεν πειράζει .... θα τα μελετήσουμε όλοι και το ξανασυζητάμε
Τι λέτε ;; -
Τι λέτε ;;διαβαστε λοιπον!
-
Μην αποπροσανατολίζεσθε!!!
Το άλλο που λέει ο Κύρος κάνει λιγότερα στην βασική έκδοση και είναι και κακάσχημο!!!
Λοιπόν!
Την Τρίτη 26/7, στις 18:00 ραντεβού για καφέ στο Skipper στον Αλιμο!Και δίνουμε τα λεφτά στον Βαγγέλη!
Οι υπόλοιποι που δεν μπορούν να έρθουν θα πάρουν pm (από τον Βαγγέλη βεβαίως βεβαίως) με νουμερο λογαριασμού για κατάθεση!
Αυτά.-
-
Τι λέτε ;;Τώρα... Τρέχα γύρευε...
Αφού αυτό το οποίο έχουμε στο στόχαστρο είναι επίσης καλό (και έχει και πολύ καλύτερο display), λέω να επιμείνουμε σε αυτό.
Τελικά πόσο βγαίνει με την μαζική παραγγελία; 290 ευρώ;
-
Οντως αυτο που λεει ο Κυρος αξιζει μονο εαν παρεις και το GPS μαζι. Αλλα εκει ξεφευγουμε απο κοστος...
Το αλλο μια χαρα ειναι για τη χρηση που θελουμε και κυριως ειναι πολυ πιο ευχρηστο, ακομη και για καθημερινη χρηση.
Κυρο, για το μπελα που μας εβαλες, οταν βρεθουμε μας κερνας ολους καφε!!!
για την αγγαρια που μας εβαλες πρωι πρωι να διαβαζουμε αγγλικα!!!
-
Gtec PRO RR Ή ΘΑΝΑΤΟΣ....
Φιλε Δημητριε το ποσο θα πληρωσουμε ο καθενας εξαρταται απο την προμηθεια που θα παρει η τραπεζα για να στειλουμε το εμβασμα...
Αυριο το πρωι θα ενημερωσω παντως....
Κατα τα αλλα μεσα για τον καφε που λεει ο προεδρος.
I will be there.
Group Buy G tech Pro SS/RR