-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το ρωτησα ηδη, διαβασε πιο πανωΝαι, αλλά αυτός ακόμα να σου απαντήσει...
Δεν χρειάζεται ούτε οδηγοί αγώνων να είμαστε, ούτε να τα σπάμε.
Είτε στην πίστα, είτε στα βουνά, είτε σε Χαλκιδικίσιους δρόμους, είναι πολύ χρήσιμο! Για να ξέρεις τι σου γίνεται, αλλά κυρίως για διασκέδαση - παιχνιδι.Με αυτήν την λογική, να μην μπαίνουμε και σε πίστες, μιας και δεν διαθέτουμε υπεραυτοκίνητα...
Σας είπα ότι θέλω και 'γω ένα RR, ε;
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
το ρωτησα ηδη, διαβασε πιο πανω
Ναι, αλλά αυτός ακόμα να σου απαντήσει...
μη βιαζεσαι, μπορει να πεσαμε παω στο tea time!!!
σε βαλαμε στη λιστα γκρινιαρη!!
-
νεωτερα.......
- does it support a flash memory of more than 2 MB? What type of flash merory is that?
It's internal and doesnt have the capacity to be upgraded.
- how much time you will need to deliver the kit?
Delivery would be by recorded air mail - usually takes about 5 days.
- the price of 200UK pounds includes individual delivery to each person's home address?
**
Yes we can do this but we would need payment from one single source, by international bank transfer, for the total amount.**
Thanks
Chris -
Πλάκα έχει! Για γράψε ένα RR και για μένα.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Πλάκα έχει! Για γράψε ένα RR και για μένα.done
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
νεωτερα.......- does it support a flash memory of more than 2 MB? What type of flash merory is that?
It's internal and doesnt have the capacity to be upgraded.
Χμ... αυτό θα το δούμε! ....αν κανείς από εσάς που θα το πάρετε δεχτεί να του το κατσαβιδιάσω το RR του!
-
Την Τετάρτη, θα υπάρχει διαθέσιμο RR για παίξιμο στην πίστα...;)
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Την Τετάρτη, θα υπάρχει διαθέσιμο RR για παίξιμο στην πίστα...;)το εχεις? Ειμαι σιγουρος, για το εφε ρωταω!
πες μας μερικα πραγματα αν μπορεις!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Την Τετάρτη, θα υπάρχει διαθέσιμο RR για παίξιμο στην πίστα...;)
το εχεις? Ειμαι σιγουρος, για το εφε ρωταω!
πες μας μερικα πραγματα αν μπορεις!
Σ'ενα ταξίδι μου πέρυσι στις ΗΠΑ, αγόρασα το GTech Pro, το οποίο και αναβαθμίστηκε σε RR με software download από το website της εταιρίας...
Τα νούμερα που βγάζει το μηχανάκι είναι και αξιόπιστα και επαναλαμβανόμενα. Αλλά...
Διαβάστε παρακάτω κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το μηχάνημα και τό πώς μπορείτε αξιόπιστα να βγάλετε νούμερα χωρίς αυτά να στερούνται αξιοπιστίας...
**Μετρήσεις Ιπποδύναμης/Ροπής: **http://www.gtechprosupport.com/support/HP1.htm
**Πρόγραμμα PC Pass 2.0: **http://www.gtechprosupport.com/support/PASS.htm
**Σύγκριση μεταξύ RR/SS: **http://www.gtechprosupport.com/support/RRSS.htm
Περισσότερη υποστήριξη: http://www.gtechprosupport.com/support/
**ΥΓ. **RTFM (Read the F$%&ing manual )πριν ξεκινήσετε να κάνετε Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ! Έτσι ώστε να αποφευχθούν απογοητεύσεις. και έντονα αποκλίνουσες μετρήσεις!!!
ΥΓ2. Προσοχή, όποιος το πάρει, να μην κάνει calibration του επιταχυνσιόμετρου!!! Είναι ήδη calibrated, και δεν είναι δουλειά για μας!
ΥΓ3. Θεωρείται από τα καλά cartech gadgets...
-
thanks theo!
Επειδη θα το εχεις μαζι σου τη Τεταρτη, προτεινω να καθυστερησουμε την αγορα του μεχρι τοτε, μιας και θα το δουν αρκετοι απο κοντα και θα μπορεσουν να εχουν προσωπικη αποψη για το αν το θελουν ή οχι
-
Σε λίγες μέρες θα σας πω αν είμαι 100% μέσα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
thanks theo!Επειδη θα το εχεις μαζι σου τη Τεταρτη, προτεινω να καθυστερησουμε την αγορα του μεχρι τοτε, μιας και θα το δουν αρκετοι απο κοντα και θα μπορεσουν να εχουν προσωπικη αποψη για το αν το θελουν ή οχι
Εκτιμώ πως πρέπει να το παραγγείλετε ανεξάρτητα από το όποιο demo κάνουμε στα Μέγαρα, μέρος το οποίο ίσως να μην είναι και το πιο ενδεδειγμένο....
Άλλωστε πολλά πράγματα φαίνονται μέσω του Pass 2.0 software...
και laptop **ΔΕΝ **θα έχω μαζί μου!!!
Εγώ θα έλεγα πως όποιος έχει τα λεφτά να το πάρει και κάνει κέφι τέτοια γκατζετάκια, να κάνει βουρ στον πατσά...Εγώ ήδη έχω βάλει πλώρη για άλλου....βλ. GPS Datalogger (DL1/2, & Dash2)
-
Το θέλω γιατι θα ήθελα αφ' ενός να παρατηρώ τις επιπτώσεις από τις αλλαγές που θα κάνω (φίλτρα, καταλύτες, μπουζί, βενζίνες κλπ) αλλά και για να έχω μια συνεχή παρατήρηση της συμπεριφοράς του αυτοκινήτου σε διαφορετικές συνθήκες!
Να δώ π.χ. τι διαφορά έχει μια 95άρα από μια 100άρα (που πολλά λέμε αλλά τίποτα δεν βλέπουμε!!)...να δω τι διαφορά έχει μια κρύα μέρα (π.χ. 0 βαθμούς lkar!!! ) από μια ζεστή!!
Και άλλα τέτοια και όποτε το αποφασίσω στα αυτοκίνητα της οικογένειας!!!
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Εγώ ήδη έχω βάλει πλώρη για άλλου....βλ. GPS Datalogger (DL1/2, & Dash2)
για πες....
κοστος κτλ κτλ -
Ρε σεις, όλοι για πάρτη σας ατομικά θα το πάρετε? Εγώ δεν έχω καμία διάθεση να δώσω 300Ε αυτή τη χρονική στιγμή! Είναι εκτός μπατζετ και μόλις αγόρασα και ζαντολάστιχα. Αν είναι κάτι ομαδικό για 5-6 άτομα είμαι μέσα. Αλλιώς, όλο και κάποιος κουκστελιοβαγγοσπυρος θα το 'δανείζει' για μετρήσεις στη...Θήβα!
-
κατεβασα το Πρόγραμμα PC Pass 2.0: http://www.gtechprosupport.com/support/PASS.htm
εχει πολλα χρησιμα πραγματα μεσα, δοκιμαστε το!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το θέλω γιατι θα ήθελα αφ' ενός να παρατηρώ τις επιπτώσεις από τις αλλαγές που θα κάνω (φίλτρα, καταλύτες, μπουζί, βενζίνες κλπ) αλλά και για να έχω μια συνεχή παρατήρηση της συμπεριφοράς του αυτοκινήτου σε διαφορετικές συνθήκες!Να δώ π.χ. τι διαφορά έχει μια 95άρα από μια 100άρα (που πολλά λέμε αλλά τίποτα δεν βλέπουμε!!)...να δω τι διαφορά έχει μια κρύα μέρα (π.χ. 0 βαθμούς lkar!!! ) από μια ζεστή!!
Και άλλα τέτοια και όποτε το αποφασίσω στα αυτοκίνητα της οικογένειας!!!
Σωστά αυτά που λες πως θες να μετράς. Ξεχνάς όμως ότι για να βγάλεις σωστά συμπεράσματα θα πρέπει να είσαι σε θέση να έχεις, να μην πως απόλυτα, τουλάχιστον σχετικά ελεγχόμενες παραμέτρους.
Τούτων ούτως εχόντων (ceteris paribus), μπορείς τότε να βγάζεις συγκριτικά στοιχεία από το GTech...
Ειδάλλως όλο και κάτι θα σου 'χαλάει' στατιστικά τη μαγιά και τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά επισφαλή όσον αφορά την αξιοπιστία τους...Θα τα πούμε όμως αυτά (και άλλα πολλά βεβαίως, βεβαίως!) a la piste...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ρε σεις, όλοι για πάρτη σας ατομικά θα το πάρετε? Εγώ δεν έχω καμία διάθεση να δώσω 300Ε αυτή τη χρονική στιγμή! Είναι εκτός μπατζετ και μόλις αγόρασα και ζαντολάστιχα. Αν είναι κάτι ομαδικό για 5-6 άτομα είμαι μέσα. Αλλιώς, όλο και κάποιος κουκστελιοβαγγοσπυρος θα το 'δανείζει' για μετρήσεις στη...Θήβα!εγώ ξέρω και κάποιον κουκστελιοβαγγοσπυροτεο που μπορεί να σε βόλευε...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εγώ ήδη έχω βάλει πλώρη για άλλου....βλ. GPS Datalogger (DL1/2, & Dash2)
για πες....
κοστος κτλ κτλΜην μιλάμε εδώ για αυτά τα μαραφέτια...γιατί και ισχυρότερα είναι, και πολύ ακριβότερα από τα 300 eurokids pου κάνει το GTech RR.
Άλλα 'γούστα', για άλλο thread
-
Εδώ είμαι
ενα RR παρακαλώ
Group Buy G tech Pro SS/RR