-
Εδω δηλωνουμε συμμετοχες για το πρωτο μας group buy σαν μελη του 4Τ forum.
Το αντικειμενο του ποθου ειναι η μετρητικη συσκευη Gtech pro στις 2 εκδοσεις της SS και RR.(μπορειτε να τις δειτε εδω: http://www.gtechpro.com/index.html )Δηλωνουμε ποιο απο τα 2 θελουμε να αγορασουμε και αν ενδιαφερομαστε για να μοιραστουμε καποιο με αλλους συνφορουμιστες.
Απομενει να συζητησουμε καποια διαδικαστικα που θα προκυψουν στην πορεια(πως θα δωσουμε τα λεφτα,ποιου το ονομα θα μπει στην παραγγελια)
και μετα ειμαστε ετοιμοι για παραγγελια....Here we go.
-
Το αντικειμενο του ποθου ειναι η μετρητικη συσκευη Gtech pro στις 2 εκδοσεις της SS και RR.(μπορειτε να τις δειτε εδω: http://www.gtechpro.com/index.html )Δηλωνουμε ποιο απο τα 2 θελουμε να αγορασουμε και αν ενδιαφερομαστε για να μοιραστουμε καποιο με αλλους συνφορουμιστες.
Απομενει να συζητησουμε καποια διαδικαστικα που θα προκυψουν στην πορεια(πως θα δωσουμε τα λεφτα,ποιου το ονομα θα μπει στην παραγγελια)
-
-
Ενα RR για μένα παρακαλώ!
-
Το 'εργαλειο' ειναι αυτο: http://www.gtechpro.co.uk/
Eχω στειλει email στην Αγγλια και περιμενω νεα για:
- κοστος αν γινει ομαδικη παραγγελια
- διαθεσιμοτητα
- χρονος παραδοσης
Εγω ενδιαφερομαι για το RR.
-
Αν κ ειχα πει οτι ενδιαφερομαι για το SS,η δυνατοτητα επεξεργασιας των δεδομενων μεσω pc καθως επισης και το γεγονος οτι ολοι το RR θα παρετε με οδηγησε κ εμενα στην μεγαλη αποφαση......
1 RR και για εμενα παρακαλωωωωω.
-
1 RR και για μένα παρακαλώ πολύ
-
Ηρθε η απαντηση απο Αγγλια!
**
Hi
The price of 220 UK Pounds includes recorded air mail delivery to any country.
For 10 or more we can do them for 200 UK Pounds each delivered to you in Greece.
We have RR in stock in the UK.
Thanks
Chris**Πειτε μου τι αλλο θελετε να ρωτησω!
edit
Το -
Μια χαρα μας κοβω.....
Για το flash memory μονο Σπυρο ρωτα αν μπορεις...... -
300
-
Ρώτα αν υποστηρίζει μεγαλύτερη flash memory Σπύρο!
-
Εφυγε.....
Hi
some more questions please:
- does it support a flash memory of more than 2 MB? What type of flash memory is that?
- how much time you will need to deliver the kit?
- the price of 200UK pounds includes individual delivery to each person's home address?
Thank you.
Spiros* -
Να ρωτήσω κατι;Τι ακριβώς θα το κάνετε;
Θα δείτε αν το 0-100 που σας λεει ο κατασκευαστής είναι όντως έτσι; -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Να ρωτήσω κατι;Τι ακριβώς θα το κάνετε;
Θα δείτε αν το 0-100 που σας λεει ο κατασκευαστής είναι όντως έτσι;Μα ειναι απλο!
Θα παιζουμε!!! -
Λοιπον κανουμε μια ανακεφαλαιωση.
Το κοστος μαζι με τα μεταφορικα ειναι 292 E.
Ενδιαφερομενοι (για το RR):
**Spiros
CLIO-V6
Kouk
Syele
Δημήτριος
Castor
ΒΑΣΙΛΗΣ
gvala
markvag
chrmes
jim01
Petran
Johnypatras
**θα κανω edit καθε φορα που καποιος θα δηλωνει συμμετοχη.
-
292 για πανω απο 10
321 για κατω απο 10Δεν δοκιμαζετε πρωτα ενα live ρε παιδια; Να παραγγειλετε 10 και να μην σας αρεσει κατι, δεν ειναι κριμα;
(αν και καποιοι, οπως ειδα στο αλλο thread ηδη το εχετε δει) -
Αφού σας είπα! Είμαι και 'γω μέσα! Ενδιαφέρομαι για το RR.
Γράψτε με στα τεφτέρια σας!!!Άμα είναι, να μας δώσετε έναν λογαριασμό για να καταθέσουμε το απαιτούμενο ποσό...
Αλλά θα σας έρθουν τα τεμάχια στην Αθήνα. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει μια πρόσθετη επιβάρυνση για να μεταφερθεί έως την Θεσσαλονίκη.
Ή ο αντιπρόσωπος θα στείλει το κάθε τεμάχιο απευθείας στον τόπο προορισμού; -
Εγω το εχω δοκιμασει.Πλακα εχει αλλα για να βγαλει τα λεφτα του πρεπει να εχεις το αντιστοιχο αυτοκινητο, να κανεις μετατροπες,να κυνηγας χρόνους,και παράλληλα να σπας με πρωτες-δευτερες το αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Αλλά θα σας έρθουν τα τεμάχια στην Αθήνα. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει μια πρόσθετη επιβάρυνση για να μεταφερθεί έως την Θεσσαλονίκη.
Ή ο αντιπρόσωπος θα στείλει το κάθε τεμάχιο απευθείας στον τόπο προορισμού;το ρωτησα ηδη, διαβασε πιο πανω
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εγω το εχω δοκιμασει.Πλακα εχει αλλα για να βγαλει τα λεφτα του πρεπει να εχεις το αντιστοιχο αυτοκινητο, να κανεις μετατροπες,να κυνηγας χρόνους,και παράλληλα να σπας με πρωτες-δευτερες το αυτοκινητο.αφου το μαρτυρησες, πες περισσοτερες πληροφοριες παρακαλω!
Group Buy G tech Pro SS/RR