-
Παιδιά και 'γω χθες το παρέλαβα!!!!
Έχω ένα πρόβλημα με την σύνδεσή μου στο internet, γι' αυτό και δεν ενημέρωσα αμέσως!!! (σας γράφω από internet cafe, δεν άντεξα! )Το μηχανάκι είναι πολύ καλό... Το καλιμπράρισα. Απλά σε απότομη αύξηση των στροφών δείχνει να χάνει το σήμα και ο 'δείκτης στροφών' τρεμοπαίζει...
Επίσης νομίζω ότι στις παλϊνές επιταχύνσεις με 'αβαντάρει' λίγο. Πήγα στα Πλατανάκια (ορεινή διαδρομή στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης με πολύ καλή άσφαλτο, με σχεδόν ανύπαρκτη κίνηση και χωρίς σήμανση) και είδα μέχρι 1,05g!!! (στα statistics και στο replay) Πολύ δεν είναι; (έχω και φαγωμένα λάστιχα)
Σε κανονική άσφαλτο δεν έχω δει ποτέ πάνω από 0,78g, αφού είναι πάρα πολύ ολισθηρή...
Πάντως μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις!!!!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Το παρέλαβα .... και άρχισαν τα όργαναΣτο θέμα των στροφών πολλοί έχουν πρόβλημα.
Κάποιοι έχουν συστήσει το καλιμπράρισμα να γίνεται με ανοιχτά τα μεγάλα φώτα ή ακόμα και με το ξεθάμπωμα του πίσω παρμπριζ ανοιχτό. Για δοκιμάστε το
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Το παρέλαβα .... και άρχισαν τα όργανα
Στο θέμα των στροφών πολλοί έχουν πρόβλημα.
Κάποιοι έχουν συστήσει το καλιμπράρισμα να γίνεται με ανοιχτά τα μεγάλα φώτα ή ακόμα και με το ξεθάμπωμα του πίσω παρμπριζ ανοιχτό. Για δοκιμάστε το
ετσι ακριβως ειναι!!!
και σε μενα ειχε προβλημα, καθως οι στροφες που εδειχνε ανεβοκατεβαιναν. Η λυση ηταν να αναψω τα μικρα φωτα και την πισω αντισταση. Ολα διορθωθηκαν αμεσως. -
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Επίσης νομίζω ότι στις παλϊνές επιταχύνσεις με 'αβαντάρει' λίγο. Πήγα στα Πλατανάκια (ορεινή διαδρομή στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης με πολύ καλή άσφαλτο, με σχεδόν ανύπαρκτη κίνηση και χωρίς σήμανση) και είδα μέχρι 1,05g!!! (στα statistics και στο replay) Πολύ δεν είναι; (έχω και φαγωμένα λάστιχα)
Σε κανονική άσφαλτο δεν έχω δει ποτέ πάνω από 0,78g, αφού είναι πάρα πολύ ολισθηρή...
Πάντως μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις!!!!
φροντισε να το φερεις σε 'ευθεια', δηλαδη σταματα σε επιπεδο δρομο και γυρισε το με τροπο ωστε ολα τα επιταχυνσιομετρα να δειχνουν ΜΗΔΕΝ. Ετσι μονο θα παρεις ακριβεις μετρησεις.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
φροντισε να το φερεις σε 'ευθεια', δηλαδη σταματα σε επιπεδο δρομο και γυρισε το με τροπο ωστε ολα τα επιταχυνσιομετρα να δειχνουν ΜΗΔΕΝ. Ετσι μονο θα παρεις ακριβεις μετρησεις.Έχω κάνει ένα καλό αλλά πολύ σύντομο acceleration run, μόνο για να προσανατολίσω το επιταχυνσιόμετρο. Όλα τα άλλα accelaration runs που έκανα ήταν μέτρια (ένα μάλιστα μου έβγαλε 75 άλογα. Ένα άλλο 33,3 άλογα!!! )
Αλλά έκανα 0-100 km/h σε 9,683s.
Πάντως σε επίπεδο δρόμο και σταματημένος όλες οι ενδείξεις είναι πολύ κοντά στο μηδέν...
Έκανα και ένα φρενάρισμα στην Εγνατία με 0,86g. Το φρέναρα οριακά, ώστε να μην μπλοκάρουν οι τροχοί... Η στατική τριβή μεταξύ των (φθαρμένων) ελαστικών μου και του οδοστρώματος δεν σήκωνε άλλα g (δηλαδή επιπλέον δυνάμεις).
Δηλαδή λέτε ότι, αν την ώρα που κάνω drag strip, έχω τα φώτα ή τις πίσω αντιστάσεις ενεργοποιημένες, θα χαθεί το τρέμουλο του 'δείκτη';
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Δηλαδή λέτε ότι, αν την ώρα που κάνω drag strip, έχω τα φώτα ή τις πίσω αντιστάσεις ενεργοποιημένες, θα χαθεί το τρέμουλο του 'δείκτη';σε οποιαδηποτε μετρηση εαν αναψεις την πισω αντισταση ή τα φωτα (ή και τα 2), σαφως θα σταματησει ο δεικτης
-
Καλημέρα Συμφορουμίστες!
Είμαι έτοιμος να παραγγείλω και εγώ το RR!
Τους έχω δώσει ήδη την παραγγελία απλά δεν τους έχω δώσει ακόμα αριθμό κάρτας κτλ.
Τέσπα θα τους κάνω ερώτηση πόσα ακριβώς € είναι γιατί δίνουν τιμή μόνο για 378,68 $
Θα ήθελα να μου πείτε αν είστε όντως ευχαριστημένοι (που απο όσο έχω δεί είστε ) αλλά και αν αξίζει τα λεφτά του!
Ευχαριστώ πολύ!
-
Δεν συμφέρει από Αμερική γιατί αν το σταματήσουν στο τελωνείο θα σου έρθει πιο ακριβά.
Το πήραμε από Αγγλία στο http://www.gtechpro.co.uk... καλό είναι
-
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!
325 € πάει απο ότι βλέπω! Απο οτι βλέπω δεν έρχεται με κάποιο courier αλλά με ταχυδρομείο συστημένο φαντάζομαι έτσι?
-
[quote='digilef']Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!
325
-
οκ λοιπόν!
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας !
Ελπίζω σύντομα να έχετε μετρήσεις και απο το mitsubάκι μου
-
Σήμερα μόλις κατέθεσα τα χρήματα για το RR !
Ελπίζω να έρθει μέσα σε καμμιά εβδομάδα όπως και σε εσάς!
Το manual το έχω μάθει σχεδόν απο έξω απλός θα κοιτάξω για κάποιον τροφοδοτικό για το σπίτι!
Τελικά σχετικά και φτηνή λύση θα βρώ σε κάνα Γερμανό ή σε κατάστημα με Ηλεκτρονικά?
Αν έχετε κάποια ενδεδειγμένη λύση είμαι όλος αυτιάΕίδωμεν Λοιπόν
-
Σε κατάστημα με ηλεκτρονικά μπορείς να βρείς έναν φθηνό και καλό μετασχηματιστή!
Από τα 220V ~ να το κατεβάζει στα 12V ---. Τα amperes όσο περισσότερα είναι, τόσο πιο ανθεκτικός είναι ο μετασχηματιστής σου! Πάντως πρέπει να είναι τουλάχιστον 200mA και πάνω. Προσοχή στο φις που καταλήγει στην συσκευή. Υπάρχουν πολλά παρόμοια, καλύτερα να κουβαλάς και τον μετασχηματιστή της εταιρίας (Tesla electronics) μαζί σου. -
Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!
Θα το ψάξω να δω τι θα μπορέσω να βρώ!
Group Buy G tech Pro SS/RR