-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Αντε και *******, ******.
Eτσι ετσι,δεν το εχεις δει και αφου δεν εχεις τι να πεις, βριζεις.All time classic.....
Ξύπνα.
-
Πάντως ρε παιδιά παρά τους κανονισμούς, παρά το ότι η FERRARI δεν κερδίζει το θέαμα στην F1 είναι όλο και χειρότερο.......
Επειδή τυχαίνει να παρακολουθώ και άλλους αγώνες αυτοκινήτου νομίζω ότι το DTM , το INDY ακόμη και τα CART εχούν πολύ περισσότερο θέαμα και προσπεράσεις από την F1.
Στην Φ1 έχουμε φτάσει σε σημείο να λέμε την απόπειρα προσπέρασης , τρέλα, επικίνδυνη κλπ.....Χθες ας πούμε είχε DTM , το θέαμα ήταν εξαιρετικό, και έτρεχε και ¨Ελληνας (ο Μαργαρίτης). Πολλά προσπεράσματα, πολλά πιτσ στοπ για αλλαγές ελαστικών , πολλές τράκες, έξοδοι κλπ.....
Πιστεύω ότι η φάση με τα λάστιχα έκανε ακόμη περισσότερο κακό στο σπορ. Τώρα όλοι οι οδηγοί τρέχουν για να προστατέψουν τα λάστιχα , σαν την θεία μου που πάει με 80 για να της βγάλουν περισσότερα χλμ.
-
Βγάλε τα ασημένια γυαλιά και θα δεις που κάνεις λάθος.
Βαλε εσυ την κασετα στο βιντεο πρωτα και μετα μιλα.Πριν ομως το δεις μοκο...Οταν δεν ξερεις θα το βουλωνεις
υποθέτω πως ο FireBro δεν είπε ότι οι Schumacherικοί δεν πανηγύριζαν με την έξοδο του Kimi, αλλά σχολίασε ως υπερβολές το παρακάτω:
Δυστηχως γι αυτους δεν ειχε χτυπησει σοβαρα...
relax!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Forza_MS έγραψε:
[υποθέτω πως ο FireBro δεν είπε ότι οι Schumacherικοί δεν πανηγύριζαν με την έξοδο του Kimi, αλλά σχολίασε ως υπερβολές το παρακάτω:Δυστηχως γι αυτους δεν ειχε χτυπησει σοβαρα...
Eχεις την κασετα του αγωνα?Αν ναι,δες τη φαση του Ραικονεν και μετα πεσ μου τη γνωμη σου .
relax!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω ηρεμος ειμαι
-
Το πόσο ήρεμος είσαι φαίνεται από την υπογραφή σου. Το πόσο υποκειμενικός από τα posts σου.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Το πόσο ήρεμος είσαι φαίνεται από την υπογραφή σου. Το πόσο υποκειμενικός από τα posts σου.Ασε με εμενα και κοιτα τη δικη σου υπογραφη(ψυχολογικα προβληματα?,πρωινη?) και τα δικα σου posts που οι μισοι μεσα στο φορουμ θελουμε ignore list.Aκομα δε το εχεις δει και επιμενεις να απαντας.Αν μπορουσε ισως o mschumacher να κανει upload το replay της εξοδου απο την εξεδρα θα γελαγαμε πολυ.Δεν ξανασχολουμαι μαζι σου απλως σε παραπεμπω στην υπογραφη για να τελειωνουμε
-
Πολύ ήρεμος είσαι...
Να ήσουν και αντικειμενικός λιγάκι δεν θα έκανε κακό... -
Ειρηνη υμιν!!!
-
Αν μπορουσε ισως o mschumacher να κανει upload το replay της εξοδου απο την εξεδρα θα γελαγαμε πολυ.Γιατί διάλεξες εμένα?
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Αν μπορουσε ισως o mschumacher να κανει upload το replay της εξοδου απο την εξεδρα θα γελαγαμε πολυ.
Γιατί διάλεξες εμένα?
Eπειδη εκανες upload καποιους γυρους απο germany 2004.Νομιζω οτι εσυ εχεις την δυνατοτητα.
-
Μα εγώ δεν αμφισβητώ ότι πανηγύρισαν. Απλά σου λέω να είσαι πιο αντικειμενικός και να μην υπερβάλεις.
-
Αν μπορουσε ισως o mschumacher να κανει upload το replay της εξοδου απο την εξεδρα θα γελαγαμε πολυ.
Γιατί διάλεξες εμένα?
Eπειδη εκανες upload καποιους γυρους απο germany 2004.Νομιζω οτι εσυ εχεις την δυνατοτητα.
την έχω
-
Μα εγώ δεν αμφισβητώ ότι πανηγύρισαν. Απλά σου λέω να είσαι πιο αντικειμενικός και να μην υπερβάλεις.Μα βρε Δημητρη το παιδι δεν υπερβαλει,απλα λεει αυτα που ειδε...τοσο απλο...
-
Οταν πχ ο Κιμι εσκαγε με 200+km/h στο Χοκενχαίμ(καλη ωρα ενα χρονο πριν) οι 'fan'(?) του σουμι πανηγυριζαν εξαλλα......Δυστηχως γι αυτους δεν ειχε χτυπησει σοβαρα......Καποιος που αγαπαει το αθλημα χαιρεται περισσοτερο με μια νικη απο εγκαταλειψη αντιπαλου ή με νικη μετα απο μαχη?
Μπααα, καμμία υπερβολή. Απλά οι οπαδοί στις εξέδρες έλεγαν από μέσα τους 'μακάρι να έσπασε κανένα κόκκαλο' αλλά δυστηχώς γι αυτούς δεν έπαθε τίποτα.
Οι φίλαθλοι των Schumacher/Ferrari έκαναν ακριβώς ότι ειχαν κάνει και στην Imola το 1999 με τον Hakkinen. Α ναι εκεί δεν έπιασε η κάμερα τους φιλαθλους οπότε δεν μπορούμε να πούμε πως πανηγύριζαν. Εγώ ακόμα ακούω τις φωνές τους...
Μην θυμηθούμε τι έγινε την ίδια χρονιά στον Καναδά με τον Schumacher. Κανένας McLaren-ικος δεν χάρηκε... Σιιιίγουρααα... αφου δεν έπιασε η κάμερα τις εξέδρες όπως είχε κάνει στο Hockenheim το 2004 με το τέταρτο replay...
Μα τι λέω βέβαια όμως; Εμας τι μας νοιάζει ο Hakkinen και ο Schumacher; Εμείς μόνο τον iceman_angel βλέπουμε και μας νοιάζει.
Απλά στο Hockenheim το 2004 ο σκηνοθέτης με το τέταρτο replay που μας έδειξε έτυχε και είδαμε να σηκώνουν έξι άτομα τα χέρια τους και να πανηγυρίζουν.
Δηλάδη αν την Κυριακή ο Alonso στουκάρει μπροστά στην εξέδρα της Mercedes θα χρειαστούμε την κάμερα για να δούμε πως οι McLaren-ικοι θα χαίροντε...;
Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο οι φίλαθλοι στις εξέδρες δεν πανηγυρίζουν από μίσος αλλά λόγω τις έντασης και λόγω μιας ανακούφισης.
Α και μην μου πέιτε πως δεν υπάρχει κανένας φίλαθλος του Raikkonen που δεν θα θέλει να πάθει κάτι το μονοθέσιο του Alonso στα επόμενα GP. Είτε είναι μηχανικό πρόβλημα, είτε είναι έξοδος (στούκα), είτε οδηγικό λάθος όπως φέτος στον Καναδά.
Εγώ δεν βλέπω πως γίνεται να χάσει το πρωτάθλημα πλέον ο Alonso μετά από μάχη... πρέπει κάτι άλλο να γίνει... για να χαρεί ο Raikkonen. Και δεν πιστεύω να μην το καταχαρεί o Kimi αν κάνει δύο συνεχόμενα DNF o Alonso...
Αν δεν καταλαβαίνετε κάτι ή έχετε κάποια απορία, είμαι στην διάθεση σας.
-
Φυσικα και χαιρομαι οταν εγκαταλειπει ο Alonso ή ο Schumacher.Δε χαιρομαι ομως οταν τον βλεπω να χτυπαει με 250 στο τοιχο αν δε βεβαιωθω οτι ειναι ενταξει.(Silverstone 1999).Στα @@ η εγκαταλειψη αν πρωτα ο οδηγος δεν ειναι οκ κατι που προφανως στη γερμανια δεν ισχυει(σε συτο αναφερομαι οχι στο 'ΜΑΚΑΡΙ να παθει κατι')Ποιος ειπε οτι αυτο ισχυει μονο για τον** iceman**?An ετσι συμπεριφεροταν ενας μακλαρενικος παλι μαλακια ειναι.Αυτο φαινεται και απο το αρχικο μου post....>Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Γενικοτερα υπαρχει μισος
-
...Καποιος που αγαπαει το αθλημα χαιρεται περισσοτερο με μια νικη απο εγκαταλειψη αντιπαλου ή με νικη μετα απο μαχη?Φυσικα και χαιρομαι οταν εγκαταλειπει ο Alonso ή ο Schumacher.
...........
-
...Καποιος που αγαπαει το αθλημα χαιρεται περισσοτερο με μια νικη απο εγκαταλειψη αντιπαλου ή με νικη μετα απο μαχη?
Φυσικα και χαιρομαι οταν εγκαταλειπει ο Alonso ή ο Schumacher.
...........
Προφανως οταν υπαρχει μαχη προτειμω να κερδισει στα ισα.Οταν δεν υπαρχει δε μου κακοπεφτει η εγκαταληψη...Τα ευκολως εννοουμενα......
-
Όπως είπα και παραπάνω με μάχη δεν κέρδιζει το πρωτάθλημα φέτος ο Raikkonen, οπότε...
-
Όπως είπα και παραπάνω με μάχη δεν κέρδιζει το πρωτάθλημα φέτος ο Raikkonen, οπότε...οποτε τι?
-
Οπότε κράτα τα δάχτυλα σου σταυρωμένα.
Ποιος φταίει? Η Ferrari η Bridgestone ή κανένας από τους δυο