-
Thank you
-
Κούκλα η sedan!
-
http://www.worldcarfans.com/4071008.002 ... 0-m3-sedan
νομιζω οτι ειναι ακομα πιο επιθετικη η Ε90 μπροστα...δεν επρεπε να της αλλαξουν τα εμπρος φωτα....αλλα και παλι ειναι φοβερη....
με τα φωτακια τα πισω ΜπλακΛαιν......θα φυσαει.....
-
Μήπως το ''καινούργιο'' μούτρο θα μεταφερθεί και στις μη Μ εκδόσεις των σενταν?
Καπου τώρα έρχεται το facelift -
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Μήπως το ''καινούργιο'' μούτρο θα μεταφερθεί και στις μη Μ εκδόσεις των σενταν?
Καπου τώρα έρχεται το faceliftTον Μάρτη του '08.
-
Makari....
-
εγω παλι νομιζω οτι στη σενταν εκδοση αρμοζει πιο πολυ το υπαρχων μουτρακι απ οτι το νεο....
-
H μουρη της Ε 90 ,ειναι το χειροτερο της σημειο κατα την αποψη μου.Τα πισω φωτα τα συνηθισα...
Αμα της βαλουν τη μουρη της κουπε...Eiναι και πρακτικη μαλιστα η Μ3...
-
Ερχεται και η cabrio...
-
Εγώ τώρα αν παραδεχθώ ότι η sedan μού βγάζει περισσότερη 'αλητεία' από την κουπέ θα είμαι πολύ Kangaroo?
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Εγώ τώρα αν παραδεχθώ ότι η sedan μού βγάζει περισσότερη 'αλητεία' από την κουπέ θα είμαι πολύ Kangaroo?Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και γω! (χωρίς τις ενοχές που αφορούν το συμπαθές μαρσιποφόρο)
-
Ισως ειναι τα πιο επιθετικα πισω φωτα...Ειναι οντως πιο αγρια και τελικα αρεσουν.Βεβαια στη αρχη καποιοι μιλαγαν για Primera& Charisma
-
Ε είναι από πριμέρα ή καρίσμα, απλά κάθονται εξίσου καλά στην Ε90.
-
Eιμαι με τον pik. οσον αφορα στα Blackline πισω φωτα. Προσ8ετουν πολλη 'κακια' κ 'αγριαδα'. Στην Μ3 περιμενα να τα ειχαν standard.
Επισης καπου πηρε το αυτι μου οτι η ανοιχτη Μ3 κα8υστερει λογω προβληματων σχετικα με το βαρος της. Εχετε ακουσει τπτ πιο συγκεκριμενο?
-
Το λέει και η Κινέζα εδώ...
Youtube Video -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Εγώ τώρα αν παραδεχθώ ότι η sedan μού βγάζει περισσότερη 'αλητεία' από την κουπέ θα είμαι πολύ Kangaroo?Η 'αλητεία' δεν είναι κατ' ανάγκην αυστραλική, δόκτωρ μου.
(Η αδέξια ανάμιξή της με τη χλίδα είναι).Απολύτως 'νόμιμο' το γούστο σου λοιπόν και εύστοχη η παρατήρησή σου. Εγώ προτιμώ την κουπέ, ως πιο κλασσάτη.
Για τους ίδιους λόγους προτίμησα μια Οκτάβια από ένα Λεόν.
-
Kάτα τη γνώμη μου η σεντάν είναι πολύ πιο σφηνοειδής από την κουπέ που είναι ολίγον ''αμερικανίζουσα'' και πλαδαρή . Καλύτερη επιλογή η σεντάν ως Μ3 και εκκεντρικότατη για μπε-εμ επιλογή θα είναι η στέισον.ΓΟΥΣΤΑΡΩ.....
-
Ειδα σημερα μια ασπρη με ελληνικα νουμερα και απλα ηταν απιστευτα σεξυ....
απο λεωφορο Αθηνων μεχρι μεταμορφωση την χαζευα εγω και ολος ο κοσμος... επαθα πλακα..599
ΜΖ4 coupe
m3αριστοκρατικη πουτανια.Τελος
-
ΚΑΛΑ Η 4ΘΥΡΗ Μ3 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.....
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΧΑΛΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΣΠΟΡ ΚΟΥΠΕ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Μ3 ΣΕ ΣΤΥΛ ΦΟΚΟΥΣ S MAX..ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣ
ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Μ3 ΕΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΕΒΟ10 Η ΕΝΑ STI ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ Μ3....
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΚΑΛΑ Η 4ΘΥΡΗ Μ3 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.....ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΧΑΛΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΣΠΟΡ ΚΟΥΠΕ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Μ3 ΣΕ ΣΤΥΛ ΦΟΚΟΥΣ S MAX..ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣ
ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Μ3 ΕΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΕΒΟ10 Η ΕΝΑ STI ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ Μ3....
ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΜΕ 316 ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΖΑΝΤΑ, ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ..Κ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ Μ3..ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧ
Nέα BMW M3...