-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δεν εννοώ ακριβώς αυτό
Ακόμα και την Μπελούτσι να έχεις, από ένα σημείο και μετά θα αρχίσεις να θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα και θα ζητάς κάποια άλλα...
Η μόνη διαφορά σε σχέση με τις κοινές θνητές είναι οτι με τη Μόνια αυτό το **σημείο **θα αργήσει κάπως παραπάνω να φτάσει...Ρε παιδιά, είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ για αυτά που λέτε, ή συζητάμε για χαβαλέ; Φαντάζεστε η Μόνικα να είναι μία ψυχαναγκαστική γκόμενα, που να ασχολείται συνέχεια ΚΑΙ ΜΟΝΟ με την εμφάνισή της, να μην ξέρει να κάνει ΤΙΠΟΤΑ άλλο πέρα απ' τη δουλειά της (και το προφανές), να έχει τρελές απαιτήσεις και να σας τα πρίζει ΜΟΝΙΜΩΣ και, εκτός αυτού, να σας κάνει ρεζίλι στο επίσημο δείπνο με το αφεντικό σας, επειδή θα γίνει φέσι απ' τις Μαργαρίτες και θα βγουν τα βυζιά της έξω απ' το αβυσσαλέο ντεκολτέ ακριβώς την ώρα που θα σας σερβίρει το επιδόρπιο ο νεαρός σερβιτόρος;;;
Το κούρασα επίτηδες, απλά θέλω να σας θυμίσω πως ό,τι λάμπει, δεν είναι πάντα χρυσός, μπορεί κάλλιστα να είναι ένα σπασμένο μπουκάλι ή ένα κομμένο κουτάκι από μπύρα!
Just a thought...
-
Καλά είπα κι εγώ να τους ξενερωσω λίγο αλλά εσύ το παραγ#$@σες!
-
Ναι, αλλά τι κομμένο κουτάκι από μπύρα, έτσι;;;
-
Καλά είπα κι εγώ να τους ξενερωσω λίγο αλλά εσύ το παραγ#$@σες!Έτσι, έτσι! Ή είσαι μίζερος ή δεν είσαι! Τώρα με τα γιαλαντζί σχόλια θα ξενερώσει ο κόσμος;
(Αναρωτιέμαι πόσοι από εσάς βγάλατε τη Monica από wallpaper με το που διαβάσατε το post μου... Κανείς ελπίζω, ε; )
-
egw exw tin Karina Monimws
-
deite to avatar μου για να δειτε ποια ειναι τελεια γυναικα......στα μαμαρια μου αν με ξεφτιλιζει με το αβυσσαλεο ντεκολτε της
-
Πέστα ρε ράντομ! Άντε, τους δίνουν το άλογο και κοιτάν την μασέλα του!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Η Σκλεναρίκοβα-Καρεμπε;
Εκείνη με τα πόδια που φτάνουνε στο αύριο
Εντι-έντιτ:αυτή-αυτή
(πάντως το φαί στό σπίτι τους,το τρώει μόνο ο μαύρος μου φαίνεται )Η πλάκα είναι ότι όταν ο σύζυγος έπαιζε στον Ολυμπιακό, οι ΠΑΟΚτζήδες του φωνάζανε 'Καρεμπέ σαβουρογάμη'!
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
deite to avatar μου για να δειτε ποια ειναι τελεια γυναικα......στα μαμαρια μου αν με ξεφτιλιζει με το αβυσσαλεο ντεκολτε τηςΝαι μωρέ, 'νταξ... Τέλεια γυναίκα και μαλακίες τούμπανο τώρα... Έχουμε δει 100 φωτογραφίες της και την αναγορεύσαμε σε τέλεια γυναίκα! Ρε Άγγελε, έλεος! Είσαι κ μεγάλος άνθρωπος. Να τα λέμε αυτά για πλάκα, αλλά η τέλεια γυναίκα μπορεί να έχει τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοση διαφορά απ' την πανέμορφη γυναίκα, όση το νόστιμο φαγητό απ' το όμορφο φαγητό! Ας μη σκεπτόμαστε τόσο ανώριμα!
(και να σας πω και κάτι άλλο; 99,9% και η Μόνικα έχει τον κάλο της! Αλλιώς, με αυτόν τον τράγο θα ήταν; Άσε με που σου λέω τώρα!!! Φαίνεται το πράμα)
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
deite to avatar μου για να δειτε ποια ειναι τελεια γυναικα......στα μαμαρια μου αν με ξεφτιλιζει με το αβυσσαλεο ντεκολτε της
Ναι μωρέ, 'νταξ... Τέλεια γυναίκα και μαλακίες τούμπανο τώρα... Έχουμε δει 100 φωτογραφίες της και την αναγορεύσαμε σε τέλεια γυναίκα! Ρε Άγγελε, έλεος! Είσαι κ μεγάλος άνθρωπος. Να τα λέμε αυτά για πλάκα, αλλά η τέλεια γυναίκα μπορεί να έχει τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοση διαφορά απ' την πανέμορφη γυναίκα, όση το νόστιμο φαγητό απ' το όμορφο φαγητό! Ας μη σκεπτόμαστε τόσο ανώριμα!
(και να σας πω και κάτι άλλο; 99,9% και η Μόνικα έχει τον κάλο της! Αλλιώς, με αυτόν τον τράγο θα ήταν; Άσε με που σου λέω τώρα!!! Φαίνεται το πράμα)
-
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω! ΓΥΝΑΙΚΑ, πραγματικά. Ο ορισμός της λέξης. Μαγειρεύει άραγε;
Α-ΔΙΑ-ΦΟ-ΡΟΝ**.-**
Α-δια-φορον όσο τη βλέπεις εκ του μακρώθεν. Κάτσε να την είχες γκόμενα και θα σου λεγα αν θα σε ενδιέφερε ή όχι.
Info από την -celebrity gossip scientist- κοπέλα μου: 'H Monica Bellucci κάνει τις δουλειές του σπιτιού (ναι, όπου ζει με τον ασχημομούρη) με ψηλά τακούνια...'
Καληνύχτα σας παιδιά!!! Όνειρα γλυκά!
-
Εξαρτάται από το τί πιστεύει ότι είναι οι 'δουλειές του σπιτιού'.
-
...Μην το πας στο πονηρό! Δεν ξέρω, αυτή η πληροφορία διέρρευσε και μάλιστα από Ελληνίδα φίλη της...
-
Μαρίσα Νιούτον
Κι έλεγα...γιατί ζεσταίνομαι....
Πού είσαι mirage να βάλεις καμια keeley...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
http://www.men24.gr/ast/cov/jp/jp_5_b.jpg
Μαρίσα Νιούτονhttp://www.men24.gr/ast/cov/jp/jp_8_b.jpg
Κι έλεγα...γιατί ζεσταίνομαι....
Πού είσαι mirage να βάλεις καμια keeley...
ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ
ΕΓΚΡΙΝΩ
οχι σαν την αλλη που ηταν σα ντα κασπαζα
εγω δε βαζω φωτο.... οι κακοι μοντερειτορς δε μ'αφηνουν
-
Η δεσποινίδα σε πιο καλιτεχνικό χώρο κινείται; Στο μουσικό ή στην υποκριτική;
-
Ε όχι και ντα κασπαζα η Keeley ρε.... Που να το διαβάσει αυτό ο mirage..
-
tazio
**Η Μαρίσα Νιούτον είναι ηθοποιός. Έχει πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων στην αμερικανική σειρά ''Joe Schmo 2'' όπου έπαιξε το ρόλο της χαζούλας Μορόνικ σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. **
Πολύ....δροσερό πλάσμα...
-
Είναι φανερή από τη πρώτη ειδικά φωτογραφία η υποκριτική της φλέβα.
Αλλά και στη δεύτερη φωτογραφία είναι διακριτές οι φωνητικές ικανότητές της.
-
Βλέπω κεφάκια, απογευματιάτικα, παλικάρια ....
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#1]