-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Γάμος ΝΑΙ ρε μη μασάτε... οι εν συνείδητα ανύπαντροι πλέον δεν έχουν κάποιον να τους φροντίσει στα γεράματα!!!!
δωσαμε, δωσαμε
-
Ο ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ZARDOZ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ Η ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ
ΖΗΤΗΜΑ 1
Ο Γάμος είναι καλό πράγμα αλλά όχι υποχρεωτικό.
Αν θέλεις παντρέψου, αν δεν θέλεις να παντρευτείς πήγαινε στο ζήτημα 2ΖΗΤΗΜΑ 2
Οι μόνοι τρόποι να μην παντρευτείς είναι2.1 Να μείνεις μόνος και μαγκούφης
2.2 Να αλλάζεις γυναίκες όσο σε παίρνει και μετά να σπιτώσεις
μια αλλοδαπή υποσχόμενος της την σύνταξη σου
2.3 Το 2.2 με τέλος βασισμένο στο 2.1
2.4 Να βρείς γυναίκα που να μην σκοπεύει να παντρευτεί,
πράγμα σπάνιο οπότε σας παραπέμπω στο ζήτημα 3ΖΗΤΗΜΑ 3
Για να βρείς γυναίκα που δεν θέλει να παντρευτεί πρέπει3.1 Να κοιτάξεις ανάμεσα στις παντρεμένες/χωρισμένες
3.2 Να βρείς κάποια που δεν μπορεί να κάνει παιδιά και να μη θέλει γάμο
3.3 Να είσαι ο γκαστόνεΟποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας προσθέσει το ζήτημα 4
-
3.4 Να 'χει κάνει την πιο δύσκολη εγχείρηση
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
3.4 Να 'χει κάνει την πιο δύσκολη εγχείρηση -
Η πιο δύσκολη ενχείρηση είνα ινα της βγάλουν την πούτσ@ απο το μυαλό.........όχι ανάμεσα από τα πόδια!
lkar δεν τους παντρεύω μόνος μου θα έχω και συνκουμπάρα την κολητή της νύφης.......κανα 1000ρικο το βλέπω να μου πηγαίνει, δεν γαμιέται ο πρώτος της παρέας που παντρεύεται είνα χαλάλι του!
Tiger 20.000 σου πήγε όλος ο γάμος? Απο προσκλήσεις μέχρι μπουμπουνιέρες?
Ένας άλλος τρόπος να μην παντρευτείς είναι να έχεις 106 με σκούπα εξάτμιση κλπ, να σε βλέπει ο υποψήφιος πεθερός, κα ιαν το παίζεις στα @@ διστής, όσο και να θέλει η κοπέλα, θα βλέπει ότι ουτε εσυ ούτε ο πατέρας της το θεωρείται καλή ιδέα.....και μάλλον θα κοιτάξει για κάτι άλλο!
Άντε ρε με τους γάμους θα βλέπω εφιάλτες βραδιάτικο!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε συ spiros
αν είναι να γίνει ο γάμος να γίνει σωστά, ούτε να καλέσω 500 άτομα στην εκκλησία και 100 στο τραπέζι ούτε μαλακίες πόσοι βγαίνουν οι καλεσμένοι 300? Ωραία τόσο επι τόσο τόσο +δαχτυλίδια βέρες κουστούμια νυφικά κλπ κλπ μπάμ, μόλις ξόδεψες ένα Μ3 cabrio του 2004....β' εξάμηνο κι'όλλας στα άνωθεν! Ε βασικά μου αρέσει πολύ το Μ3ειπα εγω κατι διαφορετικο?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
lkar βλέπω οτι όπου γαμος και χαρά είσαι πρωτος ε?
που να μην πάρει μπροστά η ΜΩΒ την Πέμπτη το βράδυ με το μισό 4TF μάρτυρες
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Tiger 20.000 σου πήγε όλος ο γάμος? Απο προσκλήσεις μέχρι μπουμπουνιέρες?
Αντε να πηγε 22.000 αμα βαλω μεσα μεχρι και την βενζινη που εκαψα με τα πηγαινε-ελα Παραπανω με τιποτα.
Γαμος σε κτημα,κουστούμι από τον Γιαννέτο κτλ -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υπαρχει γαμος των 20-30-100Κ με τραπεζια, κρεβατια, κεντρα, εκκλησιες, μισητους συγγενεις που δεν θες καν να δεις κτλ κτλ, και υπαρχει και ο πολιτικος (ή σε κανα ξωκλησι) που σε γλυτωνει απο ολα τα παραπανω.Ναι δεν εχει 'πρεστιζ', αλλα who gives a shit?
Ακριβώς. Δεν πληρώνω κανένα σούπερσταρ κοιλαρά παπά, καμιάς γκλάμορους χάι εκκλησίας. Ούτε φωτογράφο, ούτε λουλούδια, ούτε κεριά.
Παπαδάκι σε χωριό, οικογένειες, φίλοι λίγοι και καλοί (οι άλλοι έτσι κι αλλιώς, για να φάνε και να κουτσομπολέψουν κακοπροαίρετα έρχονται), φωτογραφίες όποιος φίλος ξέρει να τραβάει καλύτερα, βίντεο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, γαρδένιες και γιασεμί κομμένα από τον κήπο μου και τέλος. Μετά την τελετή, μπίρες στην παραλία μέχρι το πρωί.
edit: αν δεν βρεθεί γυναίκα που να το δεχτεί έτσι, ας τα πληρώσει όλα ο μπαμπάς της, εγώ είμαι φτωχός. Μια φορά πάντως, γαμπριάτικο κουστούμι ΔΕΝ φοράω
-
Krusenstern
Μέσα και εγώ σε αυτό, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και άλλα πράγματα που δεν υπολογίζουμε. Πχ όταν κάποια άτομα σε έχουν καλέσει σε γάμους-βαφτήσια κτλ, είσαι 'υποχρεωμένος' να τους καλέσεις και ας μην είναι της απόλυτης προτεραιότητάς σου... Με αυτά και με άλλα, έλα να δεις για πότε μαζεύονται 300 άτομα στην εκκλησία.
Άσε που αν πω στους δικούς μου ότι πάω στον πχ Πόρο για γάμο σε ξωκλήσσι, θα πάθουν τπτ από την ταραχή τους και είναι και σε επικίνδυνη ηλικία. Γι' αυτούς γάμος=ο πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεσμένος στην χειρότερη. και δε μιλάω για τους δικούς μου μόνο, αλλά για όλους τους γονείς. Διαφωνεί κανείς?
Υπάρχει βέβαια και ο αντίλογος που λεει ότι για τον εαυτό του παντρεύεται κάποιος και όχι για τους γονείς του, αλλά μετά την... πεθερομουρμούρα ποιος την αντέχει?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Διαφωνεί κανείς?Υπάρχει βέβαια και ο αντίλογος που λεει ότι για τον εαυτό του παντρεύεται κάποιος και όχι για τους γονείς του, αλλά μετά την... πεθερομουρμούρα ποιος την αντέχει
διαφωνω εγω, και το εκανα και πραξη μαλιστα!
βρηκα βεβαια και κλιμα κατανοησης, δε μπορω να πω!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άσε που αν πω στους δικούς μου ότι πάω στον πχ Πόρο για γάμο σε ξωκλήσσι, θα πάθουν τπτ από την ταραχή τους και είναι και σε επικίνδυνη ηλικία. Γι' αυτούς γάμος=ο πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεσμένος στην χειρότερη. και δε μιλάω για τους δικούς μου μόνο, αλλά για όλους τους γονείς. Διαφωνεί κανείς?
Παντα υπαρχει η χρυση τομη,δεν χρειαζεται να καλεσεις οποιον ειδες μια φορα στην ζωη σου στο χωριο,εκτος εαν καποιος απο τους εμπλεκομενους(πεθερικα κτλ) ειναι πολιτικος,οποτε καλεις 1.000 ατομα
-
Να ρίξω τιμές ή όχι ????????
Πάντως έγινε μέγα τζερτζελες στο γάμο... όπου μετά τις 3 όπου έφυγαν οι γέροντες και έμειναν οι νέοι είχα κανονίσει καραόκε και τραγουδάγαμε μέχρι τις 6 το πρωί από Καρρά μέχρι και τον Παλιατζή του Στράτου ντουέτα και τέτοια!!!!!!
Λοιπόν δεν είχα κάνει ποτέ απολογισμό αλλά να η ευκαιρία.... Εξηγούμαι ότι έκανα γάμο σχετικά ακριβό με 400 άτομα (Όλοι εκκλησιά, όλοι στο μυστήριο) !!!!!!
Έχουμε και λέμε!!!!!!Νυφικό - 6,000 (Εκεί απλά σε φωνάζουν στο τέλος, βλέπεις κάτι λούγκρες ράφτες και κάτι γλυφτρόνια ράφτισες 'Είναι τέλειο νυφικό' λέει ο ντιντής, “τι ωραίος ο γαμπρός” η τσατσά ράφτισα... Καλώς τα τα παιδιά, καλώς τα 6 – 0)
Παπούτσια νύφης, εσώρουχα - 400
Γαμπρός κουστούμι - 1,500 (Έχω ένα τάγαρο ράφτη από την Καρδιτσομαγούλα αλλά είναι θεός δεν τον αλλάζω με τίποτα!!!! Δουλεύει για χόμπι είναι άρρωστος με την ραπτική και τον παραδέχομαι!!!!)
Παπούτσια Γαμπρού - 300
Βέρες - 300
Στέφανα - 100
Άδειες, δημοσιεύσεις κλπ - 100
Παππάς - Κουμπάρος
Κουμπάρος – 1000
Μακιγιαζ Νύφης – 300 (Δεν το πλήρωσα εγώ, αλλά θάνατος στις φώκιες )
Χτένισμα Νύφης – 300 (Ομοίως με άνωθεν, με ελαφρυντικά σαραντάρα χωρισμένη... χτυπάει παντρεμένους και όχι τεκνά!!!!)
Χορωδία – 300 (Πεταμένα)
Προσκλητήρια – 1000 (Μέση Τιμή.... Εκεί είχαμε το μόνο θέμα στο γάμο.. την μέρα που είχαμε ραντεβού με τον Γουτεμβέργιο το είχα ξεχάσει και ήμουν με τους φίλους στην Στύγα και έκανα σκι και σκαει τηλέφωνο η γυναίκα έχουμε ραντεβού το απόγευμα..... και δεν ασχολείσαι και τέτοια!!!! Τελικά πήγα με την στολή του σκι κατευθείαν και με κοίταγε μια άλλη πεθερά από ένα διπλανό ζευγάρι στο μαγαζί με ένα στυλάκι υποτιμητικό... Τι θέλετε μανταμ????)
Μπουμπουνιέρες – 1000 (Μέση Τιμή)
Πλανόδιος ακορντεόνιστας – 50 (μας πέτυχε στην χεραιτούρα στην εκκλησία από το πουθενά, έκατσε., τι να κάνω ??? του έδωσα κάτι στο τέλος ...)
Φωτογράφος – 1200 (εδώ την πάτησα... γιατί το λαμόγιο μου είπε θα κάτσει μέχρι τις 2 στο κτήμα και δεν μου έκοψε εμένα άλλα ούτε και αυτού να του πω κάτσε παραπάνω... το αποτέλεσμα???? το μέγα γλέντι που έγινε 3 με 6 το πρωί δεν το έχω σε video!!!!!)
Bachelor γαμπρού – 600 (πλήρωσα τα μπουκάλια... οι κολλητοί έβαλαν τα λουλούδια έσκασαν κανά 2000!!!!)
Bachelor Νύφης – 500 (Επειδή ήταν μόνο γυναίκες (τουλάχιστον έτσι φαντάζομαι) για να γίνει λίγο τζερτζελές πήγα το προηγούμενο βράδυ στο κέντρο άφησα 500 euria στην λουλουδου και της λεω ρίξ’ τα αύριο στα κορίτσια...)
Λουλούδια γάμου – 7000 (Φροντίστε να έχει γαρύφαλλα αλλιώς στο κέφι θα σας πετάνε τα κασπω!!!! ) (Πεταμένα)
Κτήμα κυριλέ Penteliko 400* 90 - 38,000 (Ήπιαμε extra κάτι ουίσκι... σπάσαμε και κάτι ψηλά είμαστε 2,000 off από αρχική τιμή 36k!!! Επίσης να έχετε πάντα μια ροτόντα καβάτζα γιατί σκάνε παραπάνω)
Ηχητική Κάλυψη, φώτα, καραόκε – 1,500 (Ήμουν υποχρεωμένος να διαλέξω μια από τις δυο εταιρείες που χρησιμοποιεί το Κτήμα..... και πέτυχα τους καλύτερους... τα είχαν όλα μαζί ευτυχώς... του είχα πει βέβαια «Μεγάλε αν δεν φέρεις μαζί τα CD του Γονίδη, του Πλούταρχου και τα συναφή θα πέσουν σφαίρες!!!!!)
Ταξίδι – 15,000 (Νέα Υόρκη 12 μέρες πολύ καλά, με shopping, δεν ξανάπαω με τίποτα... δεν τους γουστάρω με τίποτα... όποιος λεει περί μεγάλης ζωής ας πάει Brooklyn και Bronx και τα ξανάλεμε)Σύνολο τα άνωθεν 76,000 euro (βάλτε και τα παρελκόμενα που μπορεί να ξέχασα και τα παραπλήσια έξοδα από γονείς κλπ) 80,000 Euria
Επιπλώσεις σπιτιού, κουρτίνες, χαλιά, ηλεκτρικά και τέτοια τα αφήνω απ έξω αν τα βάλω και αυτά ..... Γάμος = 911 Carrera 4SΤέλος είμαι πολύ χαρούμενος γιατί στο γλέντι του γάμου μου γνωρίστηκαν 2 νέοι με 2 νέες και έχουμε και 2 εκολλαπτόμενα ζευγαράκια!!!!
Ξέχασα να πω ότι πριν από ένα μήνα πάντρεψα και την αδελφή μου στην επαρχία .... (αυτή δυστυχώς δεν δουλεύει.... οπότε εκεί πλήρωσε ο daddy και εγώ) οπότε αν δεν παντρέψεις δεν έχει δει τίποτα!!!!!
-
Τα χάπια μου!
Εγώ είμαι περισσότερο με την άποψη του Σπύρου. Αυτά τα εξωφρενικά ποσά που ακούω (παντρεύτηκαν κατι γνωστοι προχθες) καλυτερα να πάνε στο ζευγάρι για το ξεκινημα.
Θα μου πείτε, αν δεν τιθεται οικονομικό θέμα, ας τα ξοδεψουν όπως γουστάρουν...
-
cpp
νταξ μωρε, απλα θα το σκεφτεις 2πλα για να ξαναπαντρευτεις!
πλακα κανω ε, να ζησετε!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Σύνολο τα άνωθεν 76,000 euro (βάλτε και τα παρελκόμενα που μπορεί να ξέχασα και τα παραπλήσια έξοδα από γονείς κλπ) 80,000 Euria
Επιπλώσεις σπιτιού, κουρτίνες, χαλιά, ηλεκτρικά και τέτοια τα αφήνω απ έξω αν τα βάλω και αυτά ..... Γάμος = 911 Carrera 4SΤι λες τώρα!!!
-
Eγω ενα θα πω:που ειναι οι μπουμπουνιερες για το φορουμ;Ε;Που;
Κατ'αρχην να ζησετε και να ευτυχησετε.
Κατα δευτερον ,πολλα τα λεφτα βρε φιλε.Βεβαια δικα σου ειναι οπως θελεις τα διαθετεις.Απο οτι δειχνει παντως τα ξοδεψες και χαρηκες/ατε απο το αποτελεσμα.. -
θα φροντισω να μην εχω ποτε τοσα λεφτα στη τσεπη μου
δε ξερω πως να το χαρακτηρισω.....
ενιγουεη αλλοι το κανουν και αλλοι δε μπορουν ουτε να το φανταστουν -
Υπέρ...
( καθότι D-Jet in προσφάτως...)
αλλά όχι από τώρα, βέβαια!Για τους τζερτζελέδες των 80Κ κανένα σχόλιο! Τα 15Κ για το NYC τα έδινα με όλη μου την ψυχή, για τα υπόλοιπα λυπάμαι! Όχι μόνο μου φαίνονται απίστευτα ακριβά αλλά νομίζω ότι είναι και απίστευτα κιτς.
Όπως είπε και ο Κρούσης, εκκλησάκι (κατά προτίμηση νησιώτικο και όσο γίνεται μακρύτερα από την Αθήνα), απλά ρουχαλάκια, λίγος κόσμος (max 25-30 άτομα) και καλός.
Το σπίτι υπάρχει οπότε από τα 50Κ τα 25 στην κυρά για ένα beetle cabriolet που της αρέσει και τα άλλα 25...βλέπουμε! -
Αν της πάρεις αυτό που της αρέσει με τα 25 χιλιάρικα, εσένα τί θα σου πάρει εκείνη;
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?