-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
ratanplan
Σ'εχει πειραξει πολυ τελικα το οτι η κόρη (που δεν εχεις αποκτησει ακόμα) θα βρει γκομενο ε?
Πλακα έκανα για την ακραια εικόνα!!
Πρέπει να μείνει παρθένα, αν γινόταν και μετά το γάμο...
Ρε συ νταξ, μην κοροιδευετε!
Rat, κάτι άκουγα χτες στον ΣΚΑΙ για ορκισμένες παρθένες στην Αλβανία. Στείλτην εκεί ρε συ! Να τη γαλουχήσουν σωστά οι 'γείτονες' και δεν θα έχεις κανένα φόβο!
Που να πας να κλήσεις το μοτοσακό και να σου πουν 18 μήνες παράδοση ρε!
Onyx, δεν λέω όχι ρε συ, απλά κάπιοι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν τέτοια πίεση και άλλοι όχι! 27 ετών είμαι, δεν νομίζω πριν 30 χρόνια να ήταν τα ίδια σκατά με σήμερα!
Skye σε πια κατασκήνωση πήγες? Εχω πάει 4 ή 5 χρονιές!
Τέσπα, όλα διορθώνονται, απλά δεν θα κάνω κόρη, και τα μισά προβλήματα εξαφανίστηκαν....με τα υπόλοιπα θα δω τι θα κάνω!
-
Skye σε πια κατασκήνωση πήγες? Εχω πάει 4 ή 5 χρονιές!
xidiroglu-likiardopoulou sto σουνιο
μετα ονομαστηκε 'γλαρακια' αν θυμαμαι καλα
με ζητησαν να παω και ομαδαρχης μια χρονια ΑΛΛΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑ γιατι τον επαιζα και βαριομουν -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τέσπα, όλα διορθώνονται, απλά** δεν θα κάνω κόρη**, και τα μισά προβλήματα εξαφανίστηκαν....με τα υπόλοιπα θα δω τι θα κάνω!
Αν ειναι να δωσεις παραγγελια ζητα κορη.
Ρε κανε κορη να δεις και χαδια, να δεις και γαλυφιες ,να δεις και ενα ποτηρι νερο στα στερνα σου.Στο λεει πατηρ αρρενος.
-
DAP, και ο πατέρας μου τα ίδια λέει!
Ρε θα κάνω γιο, και θα αποφεύγω τα αλμυρά
Καλύτερα να κάνεις γιο και να προσέχεις μην σου πάρει κρυφά το αμάξι το τσοχλάνι, παρά να έχεις κόρη και να σου κάνει χάδια και αηδίες για να την κοπανήσει, και σαν γνήσιως άντρας να την πατάς!
Skye, μαλακία έκανες που δεν πήγες ομαδάρχης.....και εγώ το έχω σκυλομετανιώσει!
-
φύσικα θα ψηφίσω ΟΧΙ στο γάμο,για πολλόυς λόγους. είμαι ελεύθερος και θα παραμείνω για μια ζωή διότι η ζωή πάνω απ'όλα θέλει καλοπέραση και δεν είμαι κανας μικρός, είμαι 29 χρονών. Σε 1 χρόνο μπαίνω στα πρώτα άντα. Οι γυναίκες είναι τα πιο γλυκά πλάσματα του κόσμου γι'αυτό γιατί κανείς να δεσμευτεί? Για να την κερατώνει μετα?
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
φύσικα θα ψηφίσω ΟΧΙ στο γάμο,για πολλόυς λόγους. είμαι ελεύθερος και θα παραμείνω για μια ζωή διότι η ζωή πάνω απ'όλα θέλει καλοπέραση και δεν είμαι κανας μικρός, είμαι 29 χρονών. Σε 1 χρόνο μπαίνω στα πρώτα άντα. Οι γυναίκες είναι τα πιο γλυκά πλάσματα του κόσμου γι'αυτό γιατί κανείς να δεσμευτεί? Για να την κερατώνει μετα?Kαλά τα λες μάστορα, μέχρι να την πατήσεις, να τη δαγκώσεις και παράλληλα να τα λέει η λεγάμενη για εσένα αυτά. Εκεί σε θέλω..
Με λίγα λόγια, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες...
-
Εντάξει ρε, άμα η γκόμενα σε έχει στο φτύσιμο και είσαι φουλ έρωτα, δεν είναι δύσκολο......το δύσκολο είναι να το πάρεις πρέφα....μαλλον να το παρεις απόφαση, γιατί πρέφα το έχεις πάρει απλά δεν το παραδέχεσαι! Ε το παίρνεις λοιπόν απόφαση, σφιγγεις τα δόντια, και παίρνεις τον....πούλο! Το συζητάς με 2-3 φίλους και ψάχνεις γρήγορα να βρεις μια άλλη κοπέλα.....όπως πάντα η αντικατάσταση σώζει την κατάσταση!
-
δεν παντρεύομαιιιιιιιιιι δεν παντρευομαιιιιιιιιιι εγώ δε λογικεύομαιιιιιιιιιιι
μονάχα άμα μου βρει καλή νύφη η μάνα μου θα παντρευτώ. αλλιώς θα αλωνίζω αλανιάρης κι ήρεμος.
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
δεν παντρεύομαιιιιιιιιιι δεν παντρευομαιιιιιιιιιι εγώ δε λογικεύομαιιιιιιιιιιιμονάχα άμα μου βρει καλή νύφη η μάνα μου θα παντρευτώ. αλλιώς θα αλωνίζω αλανιάρης κι ήρεμος.
Μήπως θες να σου τη δοκιμάσει κιόλας η μάνα σου?
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΡΕΕΕΕ!!! ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙΙΙΙ!!!
Που μου έχετε και την ψευδαίσθηση ότι είσαστε οι κυρίαρχοι του μ@@νι@@...
-
Δεν έχεις καθόλου άδικο, το καλό με εμένα είνα ιότι δεν θέλει να με αγοράσει καμία, οπότε δεν χρειάζετε και να με πουλήσει! Άσε έχω βρει την υγειά μου εγώ!
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΡΕΕΕΕ!!! ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙΙΙΙ!!!
Που μου έχετε και την ψευδαίσθηση ότι είσαστε οι κυρίαρχοι του μ@@νι@@...
εχεις δικιο αλλα τι εννοεις να συνελθουμε;
δηλαδη τι περιμενεις να κανει καποιος;
αφου το ειπε και η βερα λαμπρου.. το νινι σερνει καραβι
το θεμα ειναι ν'αντιμετωπιζεις τις καταστασεις με τον απαραιτητο στ@@δισμο γιατι αλλιως ή θα καταντησεις να τα σπας στο μακροπουλο και στο γονιδη ή θα αρχισεις να τον παιρνεις -
Δώσ' τον πίσω ρε
-
οπως ελεγε και ο πατερας ενος κολλητου (μακρια απ'τον κ*λο μου και ας ειναι και ενα μετρο)
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μιλάω για όλους τους γ@μ@ω, τους ανεξάρτητους, αυτούς που 'εξουσιάζουν' το 'ασθενές' φύλο και τους υπεράνω δέσμευσης που νομίζουν ότι έχουν τον έλεγχο. Απλά να προσγειωθούν λίγο ή να κατέβουν 2-3 σύννεφα χαμηλότερα, γιατί το 'γδουπ' θα είναι επώδυνο, όταν τους συμβεί...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μιλάω για όλους τους γ@μ@ω, τους ανεξάρτητους, αυτούς που 'εξουσιάζουν' το 'ασθενές' φύλο και τους υπεράνω δέσμευσης που νομίζουν ότι έχουν τον έλεγχο. Απλά να προσγειωθούν λίγο ή να κατέβουν 2-3 σύννεφα χαμηλότερα, γιατί το 'γδουπ' θα είναι επώδυνο, όταν τους συμβεί...
σου ειπα ρε συ..
νταξ ολοι την παταμε γιατι κακα τα ψεματα πιο υπουλο κ πονηρο πλασμα απο τη γυναικα δεν παιζει.. συν οτι αμα εισαι καψουρης δε βλεπεις μπροστα σου (ή εστω δε θες να παραδεχτεις, το ιδιο μου κανει)
το θεμα ειναι οταν φας το γειωμα ποση ψυχικη δυναμη και αυτοσεβασμο εχεις να πεις ζμπουτσαμ και να προβληματιζεσαι αν πρεπει να παρεις τοκ κριστιανο ροναλντο στο φουτμπολ μανατζερ (εγω τον πηρα)dhladh να δεις πιο χαλαρα τα πραγματα και να μπορεις να χρησιμοποιησεις το χιουμορ σου σ'αυτη τη δυσκολη στιγμη
-
Εγω σαν Random πιστευω οτι το θεμα γαμου ειναι λαχειο και οτι σαν αντρας οσο και αν αγαπας τη γυναικα σου αποκλειεται να μην της ριξεις κερατο..
Επισης παντρεψου ανω των 30 ετων, οταν εισαι ετοιμος και οταν θες να κανεις παιδια..
Επισης αν δεν εχεις διατελεσει εστω και λιγο σαν πλειμπου τοτε μην κανεις τη μαμακια και παντρευτεις..
Απαραδεκτοι αντρες οσοι παντρευονται την πρωτη που γνωρισαν και εκαναν σεξ μαζι της...
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Εγω σαν Random πιστευω οτι το θεμα γαμου ειναι λαχειο και οτι σαν αντρας οσο και αν αγαπας τη γυναικα σου αποκλειεται να μην της ριξεις κερατο..Επισης παντρεψου ανω των 30 ετων, οταν εισαι ετοιμος και οταν θες να κανεις παιδια..
Επισης αν δεν εχεις διατελεσει εστω και λιγο σαν πλειμπου τοτε μην κανεις τη μαμακια και παντρευτεις..
Απαραδεκτοι αντρες οσοι παντρευονται την πρωτη που γνωρισαν και εκαναν σεξ μαζι της...
Διαφωνώ στο πρώτο, τα υπόλοιπα τα λέει πάρα πολύ σωστά ο φίλος Random, αλλά κάθε άλλο παρά τυχαίος, όπως αποδεικνύεται!
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Εγω σαν Random πιστευω οτι το θεμα γαμου ειναι λαχειο και οτι σαν αντρας οσο και αν αγαπας τη γυναικα σου αποκλειεται να μην της ριξεις κερατο..Επισης παντρεψου ανω των 30 ετων, οταν εισαι ετοιμος και οταν θες να κανεις παιδια..
E Random αυτα τα παραπανω ισχυουν και για τις γυναικες;
Πως θα σου φαινοταν καποια Rantom να πιστευει ακριβως τα ιδια αλλα για το φυλλο της;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Εγω σαν Random πιστευω οτι το θεμα γαμου ειναι λαχειο και οτι σαν αντρας οσο και αν αγαπας τη γυναικα σου αποκλειεται να μην της ριξεις κερατο..
Επισης παντρεψου ανω των 30 ετων, οταν εισαι ετοιμος και οταν θες να κανεις παιδια..
Διαφωνώ στο πρώτο, τα υπόλοιπα τα λέει πάρα πολύ σωστά ο φίλος Random, αλλά κάθε άλλο παρά τυχαίος, όπως αποδεικνύεται!
Μη διαφωνείς.
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?