-
Ρωτηστε εναν συγγενη σας που εμεινε εργενης,πως του φαινεται.
Δεν κανω σχολια, ουτε θελω να προκαταβάλλω καποιο αποτελεσμα.
Απλα σας λεω να ρωτησετε την γνωμη του,ως 'ειδικού'. -
Κοίτα να ρωτήσω κάποιον που είναι 70 δεν υπάρχει λόγος, γιατί την τελευταία 10ετία τουλάχιστον, θα ζει την άσχημη πλευρά του να είσαι εργένης. απο τα 25 μέχρι τα 50-55 όμως?
Γενικά δεν είπαμε να είσαι εργένης απλά να μην παντρευτείς!
Τι διαφορά έχει να παντρευτείς η όχι, αν μένεις με μια κοπέλα κα ιζείτε κανονικά σαν παντρεμένοι? -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Πλάκα-πλάκα αλλά βλέπω πολλούς και πολλές στα 30+ ανήπαντρους. Με την ακρίβεια και την ανασφάλεια στα επαγγελματικά τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα. Από την άλλη αν το φυσάς το παραδάκι (ikar) γιατί να παντρευτείς;ναι, μόλις ακύρωσα την Cayman -δεν έχει και μπλοκέ- για την F430
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Κοίτα να ρωτήσω κάποιον που είναι 70 δεν υπάρχει λόγος, γιατί την τελευταία 10ετία τουλάχιστον, θα ζει την άσχημη πλευρά του να είσαι εργένης. απο τα 25 μέχρι τα 50-55 όμως?Γενικά δεν είπαμε να είσαι εργένης απλά να μην παντρευτείς!
Τι διαφορά έχει να παντρευτείς η όχι, αν μένεις με μια κοπέλα κα ιζείτε κανονικά σαν παντρεμένοι?Τι θα πει ο κόσμος;;; οι συγγενείς;;;
'Πότε θα φορέσω νυφικό/θα κάνω δεξίωση σε κτήμα;;;; οεο;;;;'
'και πότε θα γίνω μάνα;;;;'
-
Καλα ολα τα αλλα,αλλα το να κοροϊδευεις την μητροτητα νομιζω οτι αλλαζει κατηγορία.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καλα ολα τα αλλα,αλλα το να κοροϊδευεις την μητροτητα νομιζω οτι αλλαζει κατηγορία.Δεν έπιασες το νόημα, αλλά δεν πειράζει
-
Έχω φίλους μπούληδες 36 χρονών που τους σιδερώνει η μαμά!!!!
Έχω φίλες 35άρες που έχουν αρχίσει να μένουν στο ράφι γιατί θέλουν τον Μπραντ Πιτ, και έχουν απομείνει με τις αναλύσεις των αστρολόγων στο προσκεφάλι!!!!!
Έχω φίλες 40άρες και 50άρες που βλαστημάνε που δεν παντρεύτηκαν είναι μόνες και προσπαθούν μπας και τρυγήσουν τίποτα!!!!! Θέλουν και τεκνά παναθεμά τες!!!!!!
Ξέρω φιλάράκια που χτυπάνε γερόντισσες!!!!
Έχω φίλους που έχουν 5 χρόνια σχέση και περιμένουν να πλουτίσουν πρώτα και μετά να παντρευτούν.Ο γάμος είναι φυσικό επακόλουθο και να σας πω την αλήθεια εκεί στα 30 μου (μετά απο κρεπάλες, γήπεδα, μπουζούκια, clubs, καζίνα, Ρασπούτιν, σκι, basket, ποδοσφαιρα κλπ... κλπ..), μου βγήκε η ανάγκη για μια αλλαγή και την έκανα !!!!! Πριν τρεις μήνες ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ, συνειδητά και πραγματικά το γλέντησα κιόλας!!!!!
Ακόμα πατάω στα μέλια ο κουζουλός!!!!!
Πούλησα παλιά σπίτια, αγόρασα καινούργιο, ασχολήθηκα με το γάμο, επιπλώσεις, μαστόρια, κτηματα, DJήδες, ράφτες, λουλουδούδες, χοροδίες κλπ
Αναζογονήθηκα, ξόδεψα τρελά (τα φύλαγα να πάρω ένα καλό αμάξι όπως έλεγα ελεύθερος μου τα πήραν οι άνωθεν... δεν πειράζει θα τα ξαναμαζέψω αλλά θα καθυστερήσει λίγο η αγορά, δεν πειράζει και ας είναι station αντί για Μ3!!!!!!), μου έφεραν και δώρα δε λέω.......
Θα βάλω μπροστά και για κανα τέκνο σε λίγοΣτα πλαίσια του γάμου, Κάνω υποχωρήσεις, βάζω κανα πλυντήριο, οδηγώ πιο προσεκτικά, πάω λαϊκή, super market, ποτίζω κήπο κλπ κλπ μου κάνουν κάζο οι κολλητοί αλλα δεν πειράζει θα τα βρούν μπροστά τους!!!!!!
Πλέον βγαίνουμε εγώ με τη σύζυγο και έχω κολλητούς που κοιτάνε τα δεκαοκτάχρονα και μου την λένε κλείνοντας κανα μάτι.. αλλά είναι 30+ και δεν έχουν μόνιμη σχέση... ούτε προοπτικη γάμο και δυστυχώς ούτε πολύ μυαλό!!!!!Γάμος ΝΑΙ ρε μη μασάτε... οι εν συνείδητα ανύπαντροι πλέον δεν έχουν κάποιον να τους φροντίσει στα γεράματα!!!!
Τώρα ανα τα φέρει η ζωή και χωρίσω ή γίνω τάρανδος από το κέρατο........... και αυτά στο παιχνίδι είναι θα το παλέψουμε να μην το χάσουμε!!!!!
-
Αυτο λέω βρε lkar ότι ουσιαστικά δεν θα αλλάξει κάτι, απλά είναι έτσι η κοινωνία μας!
Και μετά έρχετια και ο πεθερός με τον κουνιάδο και σου λένε..........γαμπρός ή μακαρίτης?
-
υπαρχει γαμος των 20-30-100Κ με τραπεζια, κρεβατια, κεντρα, εκκλησιες, μισητους συγγενεις που δεν θες καν να δεις κτλ κτλ, και υπαρχει και ο πολιτικος (ή σε κανα ξωκλησι) που σε γλυτωνει απο ολα τα παραπανω.
Ναι δεν εχει 'πρεστιζ', αλλα who gives a shit?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πριν τρεις μήνες ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ, συνειδητά και πραγματικά το γλέντησα κιόλας!!!!!
Ακόμα πατάω στα μέλια ο κουζουλός!!!!!Φιλαράκο, είσαι ωραίος! Να ζήσετε πολλά-πολλά χρόνια με υγεία και να χαίρεστε την ευτυχία σας!!! Πιστεύω πως ΜΟΝΟ γάμοι σαν το δικό σου έχουν πιθανότητες να κρατήσουν! Σου εύχομαι την καλύτερη ζωή που μπορείς να ονειρευτείς!!!
Και γιατί όλα αυτά;
Γιατί με τον τρόπο και τον ενθουσιασμό που τα γράφεις, κατάφερες μέχρι και εμένα να χαμογελάσω! Μπράβο σου, σε χαίρομαι ρε μάγκα! Είσαι πολύ ωραίος!!! -
Αν θες να ζήσεις σα σκυλί και να πεθάνεις σαν άνθρωπος, παντρέψου.
Αν θες να ζήσεις σαν άνθρωπος και να πεθάνεις σα σκυλί, μην πανττρευτείς.Best of both worlds: το ονειρικό χαρέμι του Μαρτσέλλο Μαστογιάννι στο '8 1/2' του Φελλίνι: Σύζυγος η μαμά και παλλακίδες οι γκόμενες της ζωής του!
-
Έχω φίλες 40άρες και 50άρες που βλαστημάνε που δεν παντρεύτηκαν είναι μόνες και προσπαθούν μπας και τρυγήσουν τίποτα!!!!! Θέλουν και τεκνά παναθεμά τες!!!!!!
Αν παίζει καμια 40ρα δυνατή προσφέρομαι!
Άντε ρε βίο ανθόσπαρτο!
Ρε συ spiros
αν είναι να γίνει ο γάμος να γίνει σωστά, ούτε να καλέσω 500 άτομα στην εκκλησία και 100 στο τραπέζι ούτε μαλακίες πόσοι βγαίνουν οι καλεσμένοι 300? Ωραία τόσο επι τόσο τόσο +δαχτυλίδια βέρες κουστούμια νυφικά κλπ κλπ μπάμ, μόλις ξόδεψες ένα Μ3 cabrio του 2004....β' εξάμηνο κι'όλλας στα άνωθεν! Ε βασικά μου αρέσει πολύ το Μ3Ας πει και ο cpp που τα έσκασε πρόσφατα, αλλά επειδεί θα παντρέψω τον κολητό μου σε 7 μήνες και τα έχω ψάξει. 300 άτομα σε ένα κτηματάκι και δαχτυλίδι βέρες νυφικό, κουστούμι κλπ κλπ παίζεις 45.000 με 50.000 € Άνετααααααααααααααααααα!
-
Οι γάμοι στην Αθήνα είναι εξωφρενικά ακριβοί πάντως. Για 'δυτικού τύπου' γάμο στην Κρήτη το κόστος είναι σημαντικά χαμηλότερο, χώρια που το έθιμο με το 'φακελάκι' είναι πιο εξυπηρετικό για τους νεόνυμφους.
-
cpp
+oo -
Αν παίζει καμια 40ρα δυνατή προσφέρομαι!
Άντε ρε βίο ανθόσπαρτο!
Ρε συ spiros
αν είναι να γίνει ο γάμος να γίνει σωστά, ούτε να καλέσω 500 άτομα στην εκκλησία και 100 στο τραπέζι ούτε μαλακίες πόσοι βγαίνουν οι καλεσμένοι 300? Ωραία τόσο επι τόσο τόσο +δαχτυλίδια βέρες κουστούμια νυφικά κλπ κλπ μπάμ, μόλις ξόδεψες ένα Μ3 cabrio του 2004....β' εξάμηνο κι'όλλας στα άνωθεν! Ε βασικά μου αρέσει πολύ το Μ3Ας πει και ο cpp που τα έσκασε πρόσφατα, αλλά επειδεί θα παντρέψω τον κολητό μου σε 7 μήνες και τα έχω ψάξει. 300 άτομα σε ένα κτηματάκι και δαχτυλίδι βέρες νυφικό, κουστούμι κλπ κλπ παίζεις 45.000 με 50.000 ? Άνετααααααααααααααααααα!
καλά κι εσύ που θα παντρέψεις μην νομίζεις, ένα σετ 17άρες -ζάντες - με λάστιχα στο νερό τις έχεις
κι αφήστε το 'άψυχο' αυτοκίνητο... με 50Κ που μπορείς να πας... ταξίδι;
-
lkar βλέπω οτι όπου γαμος και χαρά είσαι πρωτος ε?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
lkar βλέπω οτι όπου γαμος και χαρά είσαι πρωτος ε?που να μην πάρει μπροστά η ΜΩΒ την Πέμπτη το βράδυ με το μισό 4TF μάρτυρες
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
lkar βλέπω οτι όπου γαμος και χαρά είσαι πρωτος ε?
που να μην πάρει μπροστά η ΜΩΒ την Πέμπτη το βράδυ με το μισό 4TF μάρτυρες
Βρε ας δω πρόσκληση στον γάμο σου, κι ας μην πάρει η BMW μπροστά!
-
μόνο την πρωταπριλιά -που ψάρωσαν πολλοί -
-
300 άτομα σε ένα κτηματάκι και δαχτυλίδι βέρες νυφικό, κουστούμι κλπ κλπ παίζεις 45.000 με 50.000 € Άνετααααααααααααααααααα!Εμενα με 150 ατομα μου εφτασε 20.000,και δεν μιλαμε για γευμα σε ταβερνα ή οτιδήποτε οικονομικο...απλα το εψαξα λιγο και δεν πληρωνα οποιον εβλεπα πρώτο μπροστα μου...
Οχι οτι ειναι λιγα, αλλα εδω που τα λεμε δεν τα εδωσα εγω
Οι γονεις και τα πεθερικα ξηλωθηκαν, και το ευχαριστήθηκαν!
Παντως αυτα δεν τιποτα σε σχεση με το τι ξοδευεται οταν ερθει ενα παιδι Εγω ήδη το ψαχνω για δημοσιο νοσοκομειο και φακελάκι,οταν και εαν το αποφασισουμε με την συζυγο.
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?