-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Στην περιπτωση αυτη εχει σημασια ποιος/α ειναι ο γάιδαρος.
Μην το γελάς καθόλου
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μην το γελάς καθόλου
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω....Γιατί (να μην το γελάω καθόλου)?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μην το γελάς καθόλου
Για να το σκεφτεται και να το γραφει μαλλον φοβαται το εταιρον μισο και δεν την αδικω καθολου.Αλλωστε ποσο καλα μπορεις να ξερεις τον αλλο οταν καλα-καλα δεν ξερουμε τον εαυτο μας;
-
Μην το γελάς καθόλου
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω....Γιατί (να μην το γελάω καθόλου)?
Βασικά... γιατί το είπε πολύ σωστά ο Βασίλης (BILL33), γι'αυτό
-
(Χωρίς να θέλω να κοκορευτώ) Λυπάμαι που βλέπω απο κοντινούς μου φίλους/ες αλλά και γενικότερα στην κοινωνία τα διαζύγια και οι μυχίες να πέφτουν σύννεφο. Απο την άλλη χέρομαι πραγματικά πολύ που βλέπω τους γονείς μου εδώ και είκοσι χρόνια να εξακολουθούν να αγαπιούνται έχοντας περάσει χιλια δυο βασανα, ζώντας, λόγω δουλειάς, χωριστά. Όχι σε διαφορετικές πόλεις, αλλά σε διαφορετικά κράτη και πάει τώρα να γίνει σε διαφορετικες ηπείρους κι'ομως εξακολουθουν να αγαπιούνται και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ.
Μακάρι να έχω (και όποιος θέλει) την τύχη τους.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
(Χωρίς να θέλω να κοκορευτώ) Λυπάμαι που βλέπω απο κοντινούς μου φίλους/ες αλλά και γενικότερα στην κοινωνία τα διαζύγια και οι μυχίες να πέφτουν σύννεφο. Απο την άλλη χέρομαι πραγματικά πολύ που βλέπω τους γονείς μου εδώ και είκοσι χρόνια να εξακολουθούν να αγαπιούνται έχοντας περάσει χιλια δυο βασανα, ζώντας, λόγω δουλειάς, χωριστά. Όχι σε διαφορετικές πόλεις, αλλά σε διαφορετικά κράτη και πάει τώρα να γίνει σε διαφορετικες ηπείρους κι'ομως εξακολουθουν να αγαπιούνται και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ.Μακάρι να έχω (και όποιος θέλει) την τύχη τους.
Προσωπικά μεγάλωσα σε μια οικογένεια αρκετά δεμένη...
Πλέον μαθαίνω οτι τα περισσότερα ζευγάρια κρατάνε ξεχωριστά 'ταμεία'...?
Δεν μπορώ να καταλάβω....Ποιός ο λόγος...?...Δηλαδή είσαι (ο-η οποιοσδήποτε) διατεθειμένος να μοιραστείς την ζωή σου...τα συναισθηματά σου...τα όνειρα σου...να κάνεις παιδιά με τον άλλον...αλλά όχι το πορτοφόλι σου..? Τόσο σημαντικό είναι.....? -
Όσο χειροτερεύουν οι άνθρωποι, τόσο χειροτερεύουν οι σχέσεις.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
(Χωρίς να θέλω να κοκορευτώ) Λυπάμαι που βλέπω απο κοντινούς μου φίλους/ες αλλά και γενικότερα στην κοινωνία τα διαζύγια και οι μυχίες να πέφτουν σύννεφο. Απο την άλλη χέρομαι πραγματικά πολύ που βλέπω τους γονείς μου εδώ και είκοσι χρόνια να εξακολουθούν να αγαπιούνται έχοντας περάσει χιλια δυο βασανα, ζώντας, λόγω δουλειάς, χωριστά. Όχι σε διαφορετικές πόλεις, αλλά σε διαφορετικά κράτη και πάει τώρα να γίνει σε διαφορετικες ηπείρους κι'ομως εξακολουθουν να αγαπιούνται και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ.Μακάρι να έχω (και όποιος θέλει) την τύχη τους.
Mακαρι να μην κανω τα λαθη του πατερα μου.Παιδι χωρισμενης οικογενειας.
-
Εδώ και λίγο καιρό έχω την εξής απορία....Πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα να παντρευτείς αφού έχεις συζήσει με τον-την σύντροφο σου....?
Σε συζήτηση υποστήριξε γνωστός μου οτι τα πράγματα δεν είναι πολύ διαφορετικά και ουσιαστικά βλέπεις το πραγματικό πρόσωπο του άλλου μόνο αφού παντρευτείς και εν μέρει θεωρήσει ο άλλος οτι 'έδεσε τον γαιδαρό του'....
Ξανα θέτω το ερώτημα... Κάποιοι πρέπει να έχετε ήδη παντρευτεί...
λοιπόν τι ισχύει...Επίσης όσον αφορά το μη κοινό ταμείο της οικογένειας όποιος το εφαρμόζει ας μου πεί γιατί...? πως πήραν αυτή την απόφαση και εάν το θεωρεί βολικό ή όχι....
Με επιχειρήματα όμως... -
Προσωπικά μεγάλωσα σε μια οικογένεια αρκετά δεμένη...
Δεν μπορώ να καταλάβω....Ποιός ο λόγος...?...Δηλαδή είσαι (ο-η οποιοσδήποτε) διατεθειμένος να μοιραστείς την ζωή σου...τα συναισθηματά σου...τα όνειρα σου...να κάνεις παιδιά με τον άλλον...αλλά όχι το πορτοφόλι σου..? Τόσο σημαντικό είναι.....?Συμφωνώ ότι είναι υπερβολικό. Απο την άλλη είμαι πολύ μικρός για να μπορώ να κρίνω...
-
Δεν μπορώ να καταλάβω....Ποιός ο λόγος...?...Δηλαδή είσαι (ο-η οποιοσδήποτε) διατεθειμένος να μοιραστείς την ζωή σου...τα συναισθηματά σου...τα όνειρα σου...να κάνεις παιδιά με τον άλλον...αλλά όχι το πορτοφόλι σου..? Τόσο σημαντικό είναι.....?OI KAΛΟΙ λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους
εγω δεν παντρευομαι με την καμια παντως.. τουλαχιστον οπως τα βλεπω τωρα, μετα απο καμια 15αρια χρονια που θα'μαι 40αρης δεν ξερω πως θα τα βλεπω.
οι λογοι που δε θελω να παντρευτω, ειναι και συναισθηματικοι και πρακτικοι.
παντα μαθαινα να ειμαι αυταρκης και να τα βγαζω περα μονος, και ενω παντα μου αρεσε να αραζω σε σπιτια με παρεες κλπ, παντα προτιμουσα να μενω μονος. Οσες φορες η ελενη εμενε σπιτι μου πανω απο 24ωρο, μου τη βαραγε. μαγειρευε; μ'ενοχλουσε. δε μαγειρευε; παλι μ'ενοχλουσε..
δε θελω κανεναν, ουτε γονεις, ουτε αδερφια, ουτε φιλους, ουτε γυναικες σπιτι μου. Μια χαρα οργανωνω το χρονο μου, πλενω, μαγειρευω..
απο την αλλη, με τη νοοτροπια που εχω, ειναι πολυ δυσκολο να ερωτευτω ξανα καποια (τουλαχιστον δεν εχει συμβει καμια 10αρια χρονια τωρα), ειδικα τοσο πολυ που να θελω να ειμαι οοοοοοοολη την ωρα μαζι της.επισης, δε μου αρεσουν τα οικογενειακα αυτοκινητα
επισης, δεν πιστευω οτι θα γινω καλος πατερας γιατι ειμαι μαλακαςεπισης, ως γνωστον θα φυγω για Ιταλια και δεν ξερω τί θα γινει, εχω τα δικα μου προβληματα αυτον τον καιρο, ψαχνω να δω τι θα γινει με το αμαξι μου κλπ, να κανονισω τα τυπικα, να παρω πληροφοριες κλπ και το τελευταιο που με νοιαζει ειναι οι αγαπες και τα λουλουδια, ποσο μαλλον ενας γαμος, μου φαινεται τελειως αστειος
αυτα
-
Εδώ και λίγο καιρό έχω την εξής απορία....
Πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα να παντρευτείς αφού έχεις συζήσει με τον-την σύντροφο σου....?
Σε συζήτηση υποστήριξε γνωστός μου οτι τα πράγματα δεν είναι πολύ διαφορετικά και ουσιαστικά βλέπεις το πραγματικό πρόσωπο του άλλου μόνο αφού παντρευτείς και εν μέρει θεωρήσει ο άλλος οτι 'έδεσε τον γαιδαρό του'....
Ξανα θέτω το ερώτημα... Κάποιοι πρέπει να έχετε ήδη παντρευτεί...
λοιπόν τι ισχύει...Επίσης όσον αφορά το μη κοινό ταμείο της οικογένειας όποιος το εφαρμόζει ας μου πεί γιατί...? πως πήραν αυτή την απόφαση και εάν το θεωρεί βολικό ή όχι....
Με επιχειρήματα όμως...Το ξεχωριστό ταμείο είναι καινούργιο φρούτο που αν καταλαβαίνω καλά προέρχεται (και δικαίως κατά τη γνώμη μου) από την ανασφάλεια που ρποκύπτει από τα γνωστά πλέον στατιστικά των γάμων.
Αυτά που ακούμε την τελευταία δεκαετία είναι απίστευτα, τόσο σε συχνότητα διαζυγίων και σε συμπεριφορές αντρών και γυναικών. Μάλιστα, οι διαστάσεις είναι τέτοιες, που ακούω και μεγαλύτερους ανθρώπους (που δεν το διανοούνταν στην εποχή τους) να συμβουλεύουν τα παιδιά τους να κρύβουν κάποια χρήματα από το έτερο ήμισυ.
Υπεροβολές; Μπορεί. Ο φόβος και η ανασφάλεια όμως το επιβάλουν
-
Îå÷ùñéóôü ôáìåßï ? ÓéãÜ Ýäþ 'áëëïý ôñþíå ,áëëïý ðßíïõí êáé áëëïý ðÜíå êáé ôï äßíïõí ' ðïõ Ýëåãå êáé ï ìÝãéóôïò Ìçëéþêáò .
Ôï èÝìá ÃÜìïò Ý÷åé êáôáíôÞóåé ìéá ìáìáêßá áðï ôïõò (óõíôïìç ðåñéãñáöÞ Ý÷ù êáé Üëëá)
-Åêêëçóßá, ðïõ ï ðáðÜò óïõ êüâåé ðáñï÷Þ õðçñåóßùí ãéá íá äéáâÜóåé êÜðïéá êåßìåíá íá óå êüøåé äõü âüëôåò êëð êëð Êáôá ôá Üëëá åßíáé ëåéôïõñãüò èñçóêåßáò êáé ðëçñþíåôáé áðï ôï åëëçíéêü êñÜôïò äëä åìáò êïéíþò ôïí ðëçñþíïõìå äýï öïñÝò .
-ÏéêïãÝíåéá ,ðïõ áíáêáëýðôåé üôé ôï ìáôæïýíé ôçò áñóåíéêü Þ èõëçêü èá ðñÝðåé íá äéåôåëÝóåé ôïí óêïðü ôçò ðáíôñåéÜò êáé ôçí åõêáéñßá ãéá åããüíéá .
-ÅìÜò ôïõò ßäéïõò ðïõ åèåëïôõöëïýìå åëðßæïíôáò ï Üëëïò íá áëëÜîåé (åìåßò êáèüëïõ âÝâáéá) ãéá íá óôñþóïõí ôá ðñÜãìáôá ×Á
Êáé ìüëéò ðÜåé êÜôé óôñáâÜ îáìïëáìå êáé Ýíá äéáæýãéï ìå äéêáéïëïãßåò ôïõ ôýðïõ 'Äåí ôá âñßóêáìå êëð êëð ' êáé ìåôÜ ìðïñïýìå íá çóõ÷Üóïõìå áðï üëïõò ëÝãïíôáò üôé ðñïóðáèÞóáìå áëëá åßìáóôáí Üôõ÷ïé !!Êáé ìéá åñþôçóç ,üëïé áõôïß/åò ðïõ ìåôÜ áðï êÜðïéá ÷ñüíéá ìå ôçí äéêáéïëïãßá üôé' öÝõãù ãéá íá æÞóù ôçí æùÞ ìïõ' ìÝ÷ñé åêåßíç ôçí óôéãìÞ ðïéáíïý æùÞ æïýóáí ?
-
Ναι στο γαμο μονο με προγαμιαιο και εξασφαλιση των περιουσιακων μας στοιχειων.... Ποτε δεν ξερεις ποσο υπομονη μπορει να κανει και ποσο διαφορετικος μπορει να ειναι καποιος μεχρι να δεσει το γαιδαρο του...... ειναι μεγαλη αληθεια.. Προσοχη στις παγιδες που στηνουν αρκετες γυναικες που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα(δηλαδη σε γλυκαινουν, σου περνουν τα μυαλα,σου κανουν ολα τα χατηρια και μολις κατοχυρωθουν ΑΠΟ ΤΟΝ Γ@Μ..Μ..ΝΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ γινονται φεμινιστριες και αφεντριες και δεν δινουν δεκαρα για τιποτα)
Εγω ειμαι υπερ της συμβιωσης χωρις καμια εννομη δεσμευση η περιορισμο.
Προσοχη ολοι θελει πολυ ωριμη σκεψη και να βλεπετε τα πραγματα ψυχρα και στυγνα. -
Στην Ελλάδα δεν χρειάζονται τέτοιες άθλιες εξασφαλίσεις. Ο ελληνικός νόμος είναι πολύ δίκαιος και δεν κάνει πλούσιο έναν από τους δύο εξαιτίας του διαζυγίου.
-
ε τότε δεν υπάρχει πρόβλημα να υπογραφεί το προγαμιαίο αφού δεν ενδαφέρουν τα ευρώ
-
Πλάκωσε ο εγκάθετος των γάμων.
ΌΧΙ ΡΕ! Είναι αντιρομαντικό._ -
Αν ήμουν ρομαντικός θα παιρνα... Alfa
άλλο;
-
Γιατί να κάτσω να σε πείσω; Αφού στο τέλος θα πας κουκουλωτός. Έτσι την παθαίνουν τα εξυπνοπούλια.
-
Τα παν κι άλλοι/ες, αλλά δεν
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?