-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
...λες ρε coyot να την πατησα λογω αυτοκινητου?Είμαι σχεδόν βέβαιος!
-
Με αναγκάζετε να επαναλαμβάνομαι...
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?p=312861&highlight=�������#312861Καλημέρα σας.
-
ΓΡΑΜΜΟΣ ?
ΓΡΑΜΜΑΤΑ! -
Γνώμη μου ειναι οτι παντρεύεσαι όποτε εσυ νιώθεις έτοιμος!!
Μην ξεχνάμε οτι η γενιά των πατεράδων μας παντρευοταν στα 20-21-22.Στα 25 είχαν παιδί!
Τώρα αλλάξαν λίγο τα πράγματα αλλά ο κύριος σκοπός του γάμου είναι να φτιάξεις οικογένεια.Να κάνεις παιδιά. Μονο κ μόνο αυτο.Αν δεν εισαι έτοιμος για κουτσούβελα μην παντρεύεσαι ΠΟΤΕ!Μείνε μαζί με την κοπέλα κ αν δέχεται (που δεν θα δεχτεί) να συζήσει μαζι σου χωρίς να παντευτείτε ΚΑΠΟΤΕ(έτσι λενε) τότε Ο.Κ.
Είμαι υπέρ του γάμου αλλα οι σημερινές γυναίκες ειναι ξεκαπίστρωτες.Χρησιμοποιούν την ελευθερία κ την ανεξαρτησία σε λαθος βαθμο.Οι σημερινοι μπαμπάδες έγιναν νοικοκυροι κ χαζομπαμπάδες που σιδερώνουν κ μαγειρεύουν.Οχι οτι δεν μου αρέσει αλλα σε ένα βαθμό.Να κρατάμε κ λίγο τις παραδόσεις..Ο ανδρας ειναι ανδρας κ η γυναίκα γυναίκα.Αλλωστε η μητέρες 'κρατάνε' ένα σπιτι.Κανουν καλύτερο διαχειρισμό οικονομικών κ συντηρουν το σπίτι.Γιαυτο άλλωστε έχουν κ τον τελευταίο λόγο στο χτισιμο κ την διαρυθμιση του σπιτιου!! Αυτές θα το καθαρίζουν κ θα το πλένουν.Ο ανδρας έχει τον τελευταίο λόγο στην αγορά του αυτοκινήτου.Στην οικογένεια μας παντως έτσι έγινε κ ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι...!!!Παραδοσιακά!!
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Γνώμη μου ειναι οτι παντρεύεσαι όποτε εσυ νιώθεις έτοιμος!!Μην ξεχνάμε οτι η γενιά των πατεράδων μας παντρευοταν στα 20-21-22.Στα 25 είχαν παιδί!
Τώρα αλλάξαν λίγο τα πράγματα αλλά ο κύριος σκοπός του γάμου είναι να φτιάξεις οικογένεια.Να κάνεις παιδιά. Μονο κ μόνο αυτο.Αν δεν εισαι έτοιμος για κουτσούβελα μην παντρεύεσαι ΠΟΤΕ!Μείνε μαζί με την κοπέλα κ αν δέχεται (που δεν θα δεχτεί) να συζήσει μαζι σου χωρίς να παντευτείτε ΚΑΠΟΤΕ(έτσι λενε) τότε Ο.Κ.
Είμαι υπέρ του γάμου αλλα οι σημερινές γυναίκες ειναι ξεκαπίστρωτες.Χρησιμοποιούν την ελευθερία κ την ανεξαρτησία σε λαθος βαθμο.Οι σημερινοι μπαμπάδες έγιναν νοικοκυροι κ χαζομπαμπάδες που σιδερώνουν κ μαγειρεύουν.Οχι οτι δεν μου αρέσει αλλα σε ένα βαθμό.Να κρατάμε κ λίγο τις παραδόσεις..Ο ανδρας ειναι ανδρας κ η γυναίκα γυναίκα.Αλλωστε η μητέρες 'κρατάνε' ένα σπιτι.Κανουν καλύτερο διαχειρισμό οικονομικών κ συντηρουν το σπίτι.Γιαυτο άλλωστε έχουν κ τον τελευταίο λόγο στο χτισιμο κ την διαρυθμιση του σπιτιου!! Αυτές θα το καθαρίζουν κ θα το πλένουν.Ο ανδρας έχει τον τελευταίο λόγο στην αγορά του αυτοκινήτου.Στην οικογένεια μας παντως έτσι έγινε κ ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι...!!!Παραδοσιακά!!
Κι εγώ που νόμισα ότι ο άντρας είναι γυναίκα κι ανάποδα Τι σημαίνει αυτό δηλαδή; ή μήπως να μην δουλεύουν οι γυναίκες;
Τελευταίο λόγο στην αγορά αυτοκινήτου ο άντρας; Το ίδιο το φόρουμ το διαψεύδει κατάφορα αυτό
Προτιμώ να έχω την οικονομική διαχείριση μόνος μου και ν'αγοράσω το σπίτι που θέλω και φυσικά το αυτοκίνητο που θέλω (και έγιναν και τα δύο)
-
ε ωραια, ετσι ειναι το σωστο...
πρωτα να τακτοποιηθεις..σπιτακι, αυτοκινητακι, εργενικη ζωη να γουσταρουμε, και μετα... η φυσικη ροη των πραγματων...μαλλον πλησιαζει η ωρα σου για αυτο εισαι φρικαρισμενος (..με την καλη εννοια )
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
πρωτα να τακτοποιηθεις..σπιτακι, αυτοκινητακι, εργενικη ζωη να γουσταρουμε, και μετα... η φυσικη ροη των πραγματων...μαλλον πλησιαζει η ωρα σου για αυτο εισαι φρικαρισμενος
με το γάμο έτσι κι αλλιώς έρχεται η ώρα σου
οπότε σκοπεύω να ζήσω πολλά χρόνια ακόμα υπό ΚΣ -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
πρωτα να τακτοποιηθεις..σπιτακι, αυτοκινητακι, εργενικη ζωη να γουσταρουμε, και μετα... η φυσικη ροη των πραγματων...μαλλον πλησιαζει η ωρα σου για αυτο εισαι φρικαρισμενος (..με την καλη εννοια )
Μηπως και η δικη σου η ωρα δεν ειναι μακρυα???? Ωραια θεωρια και φοβερη η σειρα των πραγματων!
-
μα εγω δεν ειμαι κατα του γαμου.
ειμαι παραδοσιακος τυπος...προικα κλπ -
Προικα? Σοβαρα μιλας τωρα? Σε νοιαζουν τετοια πραματα απο τον ανθρωπο που αγαπας???!!!!!
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Προικα? Σοβαρα μιλας τωρα? Σε νοιαζουν τετοια πραματα απο τον ανθρωπο που αγαπας???!!!!!είδες πως σου κακοφαίνεται;
όταν όμως ζητάνε οι γυναίκες αντίστοιχα 'προίκα' είναι από αγάπη; Ή μήπως δεν γίνονται αυτά στις μέρες μας; Φωτιά να πέσει να μας κάψει!
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Προικα? Σοβαρα μιλας τωρα? Σε νοιαζουν τετοια πραματα απο τον ανθρωπο που αγαπας???!!!!!Βοηθανε και αυτα
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Προικα? Σοβαρα μιλας τωρα? Σε νοιαζουν τετοια πραματα απο τον ανθρωπο που αγαπας???!!!!!γιατί σου φαίνεται παράξενο??? (αν και μάλλον αστειεύεται ο φίλος)
Ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών νοιάζεται για την 'προίκα' (μεταφορικά) του αντρός της, οι άντρες γιατί όχι???
Μπορεί να ακούγομαι κυνικός, αλλά δυστυχώς συμβαίνει. Λάθος?
-
oh yes!
ζητω η παραδοση!!!:lol:(ειδες lkar?)
-
Ελατε τωρα ρε παιδια! Θα ενιωθα πολυ ριγμενη αν ο ανθρωπος μου μου ζηταγε προικα!!! Και στο πρωτο σκαλι να ημουνα θα εφευγα στεγνα!
Αυτα ειναι τριτοκοσμικα! Μηπως τις θελετε και νοικοκυρες με μπουργκα να σφουγγαριζουν με τα χερια το πατωμα????
Ρε Πετραν...Και αν σου ελεγε οτι δεν εχει λεφτα τι θα εκανες?
Παιδια ξεκολλατε και κοιτατε να εχετε τα ατομα που αγαπατε πανω απο ολα!Ακομα και απο τα λεφτα!
-
doublepost
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Ελατε τωρα ρε παιδια! Θα ενιωθα πολυ ριγμενη αν ο ανθρωπος μου μου ζηταγε προικα!!! Και στο πρωτο σκαλι να ημουνα θα εφευγα στεγνα!Αυτα ειναι τριτοκοσμικα! Μηπως τις θελετε και νοικοκυρες με μπουργκα να σφουγγαριζουν με τα χερια το πατωμα????
Παιδια ξεκολλατε και κοιτατε να εχετε τα ατομα που αγαπατε πανω απο ολα!Ακομα και απο τα λεφτα!
Μαζί σου!
ΑΛΛΑ: στο ξαναλέω, ένα ΠΟΛΥ μεγάλο ποσοστό των γυναικών, 'ψωνίζει' άντρα με βάση τα λεφτά, την κοινωνική θέση κλπ που αυτός έχει! Κι ας μην ζητάνε προίκα, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο!
σε ξαναρωτάω: κάνω λάθος???
-
ρε zabia, εσενα αν ο αντρας σου σου ελεγε οτι δεν εχει λεφτα, τι θα εκανες?
απλα πραγματα...edit:
και δεν ειπα εγω ποτε και πουθενα οτι ειναι πανω τα λεφτα απο τον ανθρωπο σου...αυτο ειναι η απολυτη ξεφτιλα του ειδους..
αλλο ομως αυτο και αλλο η...καλη-ελληνικη-παραδοσιακη προικα -
Δεν θα τον αφηνα παντως στεγνα! Δουλειες υπαρχουν και με οτι βγαλουμε θα κανουμε οτι ειναι να κανουμε! Εκτος αν ηταν τεμπελης...Τοτε τα πραματα θα ηταν αλλιως!
Τεσπα! Απλα εσεις μαλλον θελετε γαμο με κοριτσια απο φαμιλιες! Με γεια σας!
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Ελατε τωρα ρε παιδια! Θα ενιωθα πολυ ριγμενη αν ο ανθρωπος μου μου ζηταγε προικα!!! Και στο πρωτο σκαλι να ημουνα θα εφευγα στεγνα!Αυτα ειναι τριτοκοσμικα! Μηπως τις θελετε και νοικοκυρες με μπουργκα να σφουγγαριζουν με τα χερια το πατωμα????
Sorry, αλλά που ζεις; (οκ ότι είναι τριτοκοσμική η Ελλάδα το ξέρουμε )
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?