Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Γνώμη μου ειναι οτι παντρεύεσαι όποτε εσυ νιώθεις έτοιμος!!
Μην ξεχνάμε οτι η γενιά των πατεράδων μας παντρευοταν στα 20-21-22.Στα 25 είχαν παιδί!
Τώρα αλλάξαν λίγο τα πράγματα αλλά ο κύριος σκοπός του γάμου είναι να φτιάξεις οικογένεια.Να κάνεις παιδιά. Μονο κ μόνο αυτο.Αν δεν εισαι έτοιμος για κουτσούβελα μην παντρεύεσαι ΠΟΤΕ!Μείνε μαζί με την κοπέλα κ αν δέχεται (που δεν θα δεχτεί) να συζήσει μαζι σου χωρίς να παντευτείτε ΚΑΠΟΤΕ(έτσι λενε) τότε Ο.Κ.
Είμαι υπέρ του γάμου αλλα οι σημερινές γυναίκες ειναι ξεκαπίστρωτες.Χρησιμοποιούν την ελευθερία κ την ανεξαρτησία σε λαθος βαθμο.Οι σημερινοι μπαμπάδες έγιναν νοικοκυροι κ χαζομπαμπάδες που σιδερώνουν κ μαγειρεύουν.Οχι οτι δεν μου αρέσει αλλα σε ένα βαθμό.Να κρατάμε κ λίγο τις παραδόσεις..Ο ανδρας ειναι ανδρας κ η γυναίκα γυναίκα.Αλλωστε η μητέρες 'κρατάνε' ένα σπιτι.Κανουν καλύτερο διαχειρισμό οικονομικών κ συντηρουν το σπίτι.Γιαυτο άλλωστε έχουν κ τον τελευταίο λόγο στο χτισιμο κ την διαρυθμιση του σπιτιου!! Αυτές θα το καθαρίζουν κ θα το πλένουν.Ο ανδρας έχει τον τελευταίο λόγο στην αγορά του αυτοκινήτου.Στην οικογένεια μας παντως έτσι έγινε κ ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι...!!!Παραδοσιακά!!
Κι εγώ που νόμισα ότι ο άντρας είναι γυναίκα κι ανάποδα Τι σημαίνει αυτό δηλαδή; ή μήπως να μην δουλεύουν οι γυναίκες;
Τελευταίο λόγο στην αγορά αυτοκινήτου ο άντρας; Το ίδιο το φόρουμ το διαψεύδει κατάφορα αυτό
Προτιμώ να έχω την οικονομική διαχείριση μόνος μου και ν'αγοράσω το σπίτι που θέλω και φυσικά το αυτοκίνητο που θέλω (και έγιναν και τα δύο)