-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Δεν θα τον αφηνα παντως στεγνα! Δουλειες υπαρχουν και με οτι βγαλουμε θα κανουμε οτι ειναι να κανουμε! Εκτος αν ηταν τεμπελης...Τοτε τα πραματα θα ηταν αλλιως!Τεσπα! Απλα εσεις μαλλον θελετε γαμο με κοριτσια απο φαμιλιες! Με γεια σας!
αυτό κατάλαβες από το ποστ το δικό μου και του Πετράν???
ή μήπως σου τελείωσαν τα επιχειρήματα?
Ακόμα περιμένω απάντηση σε αυτό που σε ρώτησα 3 ποστ πιο πάνω -
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Δεν θα τον αφηνα παντως στεγνα! Δουλειες υπαρχουν και με οτι βγαλουμε θα κανουμε οτι ειναι να κανουμε! Εκτος αν ηταν τεμπελης...Τοτε τα πραματα θα ηταν αλλιως!Τεσπα! Απλα εσεις μαλλον θελετε γαμο με κοριτσια απο φαμιλιες! Με γεια σας!
WRONG! 1) δεν θέλουμε γάμο και 2) δεν παντρεύεσαι τη φαμίλια
Πίστεψέ με είχα την 'ευκαιρία' να 'καλοπαντρευτώ', (από γνωστή οικογένεια μη χ... ) αλλά φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση
-
Ναι κανεις λάθος! Υπαρχουν κοριτσια που θέλουν την καλη! Δεν ειναι ομως ολα ετσι(η πλειοψηφια δεν ειναι)!Και αυτα που δεν την ψαχνουν ξερεις πως καταληγουν?
Πληγωμενα και με πια κλωτσια στον πισινο!
Τεσπα!
Ισως επειδη εχω κοντινα μου παραδειγματα να ειμαι biased! That's all!
PS: Να λεμε ετυχως δηλ που εχουμε λεφτα???? Τστστστστστς
-
Η απαντηση ενος ηδη κρεμασμ... συγγνωμη, παντρεμενου ηθελα να πω:
[Βαριεμαι να μεταφραζω (ασε που μερικα δεν μεταφραζονται)]Getting married is very much like going to a restaurant with friends. You order what you want, then you see what the other fellow has, and you wish you had ordered that.
At the cocktail party, one woman said to another, 'Aren't you wearing your wedding ring on the wrong finger?' The other replied, 'Yes, I am, I married the wrong man.'
Man is incomplete until he is married. Then he is really finished.
Marriage is an institution in which a man loses his bachelor's degree and woman gets her master's.
A little boy asked his father, 'Daddy, how much does it cost to get married?' And the father replied, 'I don't know, son, I'm still paying for it.'
Young son' 'Is it true, Dad, I heard that in some parts of Africa a man doesn't know his wife until he marries her?' Dad: 'That happens in most countries, son.'
Then there was a man who said, 'I never knew what real happiness was until I got married; and then it was too late.'
A happy marriage is a matter of give and take; the husband gives and the wife takes.
When a newly married man looks happy we know why. But when a ten-year married man looks happy--we wonder why.
Married life is very frustrating. In the first year of marriage, the man speaks and the woman listens. In the second year, the woman speaks and the man listens. In the third year, they both speak, and the neighbors listen.
After a quarrel, a wife said to her husband, 'You know, I was a fool when I married you.' And the husband replied, 'Yes, dear, but I was in love and didn't notice it.'
It doesn't matter how often a married man changes his job, he still ends up with the same boss.
A man inserted an 'ad' in the classifieds: 'Wife wanted.' Next day he received a hundred letters. They all said the same thing: 'You can have mine.'
When a man opens the door of his car for his wife, you can be sure of one thing: either the car is new, or the wife.
A perfect wife is one who helps the husband with the dishes. A woman was telling her friend, 'It is I who made my husband a millionaire.' 'And what was he before you married him?' Asked the friend. The woman replied, 'A multi-millionaire.'
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Ναι κανεις λάθος! Υπαρχουν κοριτσια που θέλουν την καλη! Δεν ειναι ομως ολα ετσι(η πλειοψηφια δεν ειναι)!γιαααα δώσε ένα ποσοστό των γυναικών που πιστεύεις ότι 'ψωνίζουν' άντρα μόνο αν είναι σίγουρες ότι θα πιάσουν 'την καλή' οικονονικά/κοινωνικά! Ένα νούμερο θέλω, έτσι προσεγγιστικά!
**Και αυτα που δεν την ψαχνουν ξερεις πως καταληγουν?
Πληγωμενα και με πια κλωτσια στον πισινο!**
καλά ντάξει. Μην κλαιγόμαστε. Αυτά συνέβαιναν 4-5 δεκαετίες πριν. Σήμερα οι γυναίκες έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση 'πληγώνω τον άλλο και του δίνω και μια κλωτσιά στον πισινό', πες μου ότι δεν το ήξερες!!!
-
zabia ειναι οι καιροι δυσκολοι, μην απογοητευεσαι..
μη νομιζεις πως ειναι μονο οι γυναικες μπερδεμενες..το θεμα ειναι οτι με την προοδο αντι να γινονται τα πραγματα πιο ευκολα, γινονται πιο δυσκολα..
και δεν εννοω στο να τα βγαζεις περα..χεστο αυτο..
στις κοινωνικες σχεσεις, σε θεματα αυτογνωσιας, γενικα ολα ειναι πιο μπερδεμενα..παντως οταν ξεχωριζεις καποιον/α αξιζει σιγουρα τον κοπο να κανεις την υπερβαση ειτε εισαι αντρας, ειτε εισαι γυναικα..
αμα μενεις κοτα, κοτα θα παντρευτεις..kantoniou,
krusestern, εσυ εισαι στην ιδια φαση με τη zabia..
το πανω χερι, το εχει οποιος ΔΥΝΑΤΑΙ να το εχει.
και ο μαγκας (η μαγκας υπαρχει?) ειναι αυτος που εχοντας το πανω χερι, θα φερει ισοροπια.. -
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Ναι κανεις λάθος! Υπαρχουν κοριτσια που θέλουν την καλη! Δεν ειναι ομως ολα ετσι(η πλειοψηφια δεν ειναι)!Και αυτα που δεν την ψαχνουν ξερεις πως καταληγουν?Σωστά με ένα μικρό λάθος. Η πλειοψηφία των γυναικών είναι αυτές που θέλουν 'την καλή'. Πρέπει να ψάξεις με φακό για να βρεις κοπέλα που να διαθέτει το μυαλό μέσα στο κεφάλι και απαλλαγμένη από τα παντός είδους κόμπλεξ που βασανίζουν την πλειοψηφία...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
krusestern, εσυ εισαι στην ιδια φαση με τη zabia..Ας με συγχωρήσει η Zambia, αλλά με προσβάλλει αυτό που λες. Το ψυχολογικό μου προφίλ περίμενε να το κάνεις ΑΦΟΥ γνωριστούμε και κάνουμε παρέα
το πανω χερι, το εχει οποιοw ΔΥΝΑΤΑΙ να το εχει.
και ο μαγκας (η μαγκας υπαρχει?) ειναι αυτος που εχοντας το πανω χερι, θα φερει ισοροπια..εδώ συμφωνούμε.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
zabia ειναι οι καιροι δυσκολοι, μην απογοητευεσαι..
μη νομιζεις πως ειναι μονο οι γυναικες μπερδεμενες..το θεμα ειναι οτι με την προοδο αντι να γινονται τα πραγματα πιο ευκολα, γινονται πιο δυσκολα..
και δεν εννοω στο να τα βγαζεις περα..χεστο αυτο..
στις κοινωνικες σχεσεις, σε θεματα αυτογνωσιας, γενικα ολα ειναι πιο μπερδεμενα..παντως οταν ξεχωριζεις καποιον/α αξιζει σιγουρα τον κοπο να κανεις την υπερβαση ειτε εισαι αντρας, ειτε εισαι γυναικα..
αμα μενεις κοτα, κοτα θα παντρευτεις..kantoniou,
krusestern, εσυ εισαι στην ιδια φαση με τη zabia..
το πανω χερι, το εχει οποιος ΔΥΝΑΤΑΙ να το εχει.
και ο μαγκας (η μαγκας υπαρχει?) ειναι αυτος που εχοντας το πανω χερι, θα φερει ισοροπια..Συμφωνω! Εκει που δεν καταλαβαινω ειναι το εξης ....Γιατι πρεπει παντα καποιος να εχει το πανω χερι?????
krusestern: ακους τετοια παραδειγματα γιατι μπορεις και τα ακους....οι γυναικες παλιοτερα μεγαλωναν με το σκεπτικο ....τον γιατρο,το δικηγορο,το βιομηχανο.....Απλα τοτε δεν υπηρχε η γκλαμουρια και αυτος ο καταιγισμος κουτσομπολιων για να τα ακουμε Μια γυναικα πια δεν χρειαζεται να ειναι εξαρτημενη οικονομικα!Δοξα τω Θεω μορφωνεται και μπορει να σταθει!
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Μια γυναικα πια δεν χρειαζεται να ειναι εξαρτημενη οικονομικα!Δοξα τω Θεω μορφωνεται και μπορει να σταθει!εξακολουθείς και λες αυτά που σου έρχονται στο μυαλό, χωρίς να διαβάσεις αυτά που γράφω. Είπα εγώ ότι δεν μορφώνεται, δεν δουλεύει και δεν μπορεί να σταθεί???
Δεν πειράζει, ας το πάμε your way: Πες μου σε παρακαλώ, τι ποσοστό των γυναικών που μορφώνονται, έχουν καλή δουλειά και μπορούν να σταθούν όπως λες, ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΤΑΝ ΕΝΑΝ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (και ίσως μορφωτικά και κοινωνικά) ΑΝΤΡΑ???
Σε ακούω!
-
Λοιπόν φίλοι μου, υπάρχει μία βασική αρχή καταρχάς.
Ποτέ δεν παντρευόμαστε, όταν ήμαστε ερωτευμένοι, δηλ. στους πρώτους 3 μήνες με 2-3 χρόνια, όσο περίπου διαρκεί το συναίσθημα αυτό.
Αυτό το διάστημα δεν μπορούμε να δούμε καθαρά τα πράγματα, οπότε ο γάμος θα μπορούσε να αποδειχτεί μοιραίο λάθος.Επιπρόσθετα πιστεύω ότι ο γάμος είναι δολοφονικός για το συναίσθημα του έρωτα, με βάση τη δική μου εμπειρία.
Δεν έχω παντρευτεί ακόμα αλλά έχω συμβιώσει για ένα σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Μιλάω για συμβίωση, που δεν διέφερε σε τίποτα σχεδόν από τον γάμο.
Δεν μπορούσα να πιστέψω στο ρυθμό με τον οποίο έχανα το ενδιαφέρον μου μέρα με τη μέρα, και πως ήταν δυνατόν να μη με συγκινεί μία κοπέλα, που μέχρι και πριν 4-5 μήνες είχαμε δώσει όρκο ότι θα ζήσουμε μια ζωή μαζί κλπ κλπ...Προσοχή παιδιά, ο γάμος είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την πάρει κανείς αφήφιστα.
Οι περισσότεροι νέοι σήμερα παντρεύονται εντελώς βιαστικά και απερίσκεπτα για να χωρίσουν λίγο καιρό μετά. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μια γυναικα πια δεν χρειαζεται να ειναι εξαρτημενη οικονομικα!Δοξα τω Θεω μορφωνεται και μπορει να σταθει!
εξακολουθείς και λες αυτά που σου έρχονται στο μυαλό, χωρίς να διαβάσεις αυτά που γράφω. Είπα εγώ ότι δεν μορφώνεται, δεν δουλεύει και δεν μπορεί να σταθεί???
Δεν πειράζει, ας το πάμε your way: Πες μου σε παρακαλώ, τι ποσοστό των γυναικών που μορφώνονται, έχουν καλή δουλειά και μπορούν να σταθούν όπως λες, ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΤΑΝ ΕΝΑΝ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (και ίσως μορφωτικά και κοινωνικά) ΑΝΤΡΑ???
Σε ακούω!
Εσεις τα εχετε αυτα τα ταμπου! Δεν σου ειπε κανεις οτι οι ολες γυναικες ψαχνουν τη μιζερια! Εγω απλα σου ειπα οτι δεν λυσανε ολες για λεφτα!
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Μια γυναικα πια δεν χρειαζεται να ειναι εξαρτημενη οικονομικα!Δοξα τω Θεω μορφωνεται και μπορει να σταθει!
εξακολουθείς και λες αυτά που σου έρχονται στο μυαλό, χωρίς να διαβάσεις αυτά που γράφω. Είπα εγώ ότι δεν μορφώνεται, δεν δουλεύει και δεν μπορεί να σταθεί???
Σε ακούω!
Εσεις τα εχετε αυτα τα ταμπου! Δεν σου ειπε κανεις οτι οι ολες γυναικες ψαχνουν τη μιζερια! Εγω απλα σου ειπα οτι δεν λυσανε ολες για λεφτα!
Ναι, οκ, πάλι δεν απαντάς και λες τα δικά σου. Κλασική κουβέντα με γυναίκα, μου έχει ξανασυμβεί, θα αντέξω
Λοιπόν! Ακόμη περιμένω ένα νούμερο να μου δώσεις, προσεγγιστικά αυτό που πιστέυεις. ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ δύσκολο είναι?
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Λοιπόν φίλοι μου, υπάρχει μία βασική αρχή καταρχάς.Ποτέ δεν παντρευόμαστε, όταν ήμαστε ερωτευμένοι, δηλ. στους πρώτους 3 μήνες με 2-3 χρόνια, όσο περίπου διαρκεί το συναίσθημα αυτό.
Αυτό το διάστημα δεν μπορούμε να δούμε καθαρά τα πράγματα, οπότε ο γάμος θα μπορούσε να αποδειχτεί μοιραίο λάθος.Επιπρόσθετα πιστεύω ότι ο γάμος είναι δολοφονικός για το συναίσθημα του έρωτα, με βάση τη δική μου εμπειρία.
Δεν έχω παντρευτεί ακόμα αλλά έχω συμβιώσει για ένα σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Μιλάω για συμβίωση, που δεν διέφερε σε τίποτα σχεδόν από τον γάμο.
Δεν μπορούσα να πιστέψω στο ρυθμό με τον οποίο έχανα το ενδιαφέρον μου μέρα με τη μέρα, και πως ήταν δυνατόν να μη με συγκινεί μία κοπέλα, που μέχρι και πριν 4-5 μήνες είχαμε δώσει όρκο ότι θα ζήσουμε μια ζωή μαζί κλπ κλπ...Προσοχή παιδιά, ο γάμος είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την πάρει κανείς αφήφιστα.
Οι περισσότεροι νέοι σήμερα παντρεύονται εντελώς βιαστικά και απερίσκεπτα για να χωρίσουν λίγο καιρό μετά.Αν συζουσες πολυ καιρο ισως ειναι φυσιολογικο! Εννοειται πως δεν λεω να παντρευτεις απο το πρωτο εξαμηνο! Θεωρω τον ενα χρονο ομως που συζεις αρκετο για να παρεις αποφασεις! Οι αντρες γενικα βολευεστε ευκολα σε αυτο το θεμα (δεν μιλαω για τη δικη σου περιπτωση) και μετα δεν παιρνετε ευκολα αποφασεις
Τουλαχιστον το καταλαβατε και το προλαβατε!
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
δεν γράφτηκε για ΟΛΕΣ. Για την πλειοψηφία έχω γράψει τόσες φορές. Και αφού μορφώνεστε, δουλεύετε, είστε ανεξάρτητες, γιατί θέλετε τόσο πολύ να παντρευτείτε; (πάλι για την πλειοψηφία)
Εγώ τις υπολογίζω στο 90%
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σε ακούω!
Ναι, οκ, πάλι δεν απαντάς και λες τα δικά σου. Κλασική κουβέντα με γυναίκα, μου έχει ξανασυμβεί, θα αντέξω
Λοιπόν! Ακόμη περιμένω ένα νούμερο να μου δώσεις, προσεγγιστικά αυτό που πιστέυεις. ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ δύσκολο είναι?
Σου δειχνω για στατιστικολογος? Σου μιλαω σαν γυναικα για να σου πω πως σκεφτομαστε (ασε εμενα σου λεω μονο αυτα που ακουω απο τη δουλεια τις παρεες κλπ).... Δεν σου ζητησα να με πιστεψεις και να με ενστερνιστεις! Κουβεντα κανω!
PS: Και μην μου πεις οτι η παρεα μου ειναι 'η περιπτωση' γιατι απλα παιδια ειναι ολα! Και δεν θελουν και προικα ουτε οι μεν ουτε οι δε!!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
δεν γράφτηκε για ΟΛΕΣ. Για την πλειοψηφία έχω γράψει τόσες φορές. Και αφού μορφώνεστε, δουλεύετε, είστε ανεξάρτητες, γιατί θέλετε τόσο πολύ να παντρευτείτε; (πάλι για την πλειοψηφία)
Τι σχεση εχει η μορφωση η ανεξαρτησια κλπ με το αν θελιυμε να παντρευτουμε? Αυτο ειναι εντελως ασχετο! Δεν πιστευω στη θεωρια των σουφραζετων! Αλλα και 90% ειναι κομματακι υπερβολικο!
-
καλά φιλενάδα όλες έτσι λέμε, οτι εμείς είμαστε διαφορετικές απο τις άλλες και δεν λέω τα πιστεύουμε αλλά μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου...ας σου έρθει ο ένας με τα κότερα και τα φουσκωτά και τις εξόδους στα πιο ακριβά και φινετσάτα και ο άλλος με το παπί και το σουβλάκι καλαμάκι και θα σου πώ εγώ με ποιον θα ήθελες να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου... και το λέω και απο οικονομικής απόψεως αλλά απο κοινωνικής.δυστυχώς έτσι είτε το θέμε είτε όχι...
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Σου δειχνω για στατιστικολογος?
Αλλα και 90% ειναι κομματακι υπερβολικο!
Πού το ξέρεις ότι είναι υπερβολικό??? Αφού δεν είσαι στατιστικολόγος!
-
να συμπληρώσω βέβαια οτι τον τελευταίο καιρό πολλές κάνουν κρά γενικά για αρσενικό οπότε μάλλον δεν τις ενδιαφέρει και πολύ τι 'γουρούνι' στο σακί θα πάρουν
αγόρια με τα συνχωρήσεως έτσι
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?