-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Αγοραζεται η πιστη με τα λεφτα Τστστστστς!Τι να σας πω! Λυπαμαι που ακουω τετοια πραγματα απο νεους ανθρωπους!
δεν ειπα οτι αγοραζεται η πιστη με τα λεφτα..αν και αγοραζεται με αρκετα λεφτα
ειπα οτι ειναι ενδειξη σοβαροτητας και καλων μακροπροθεσμων προθεσεων απο μερους της γυναικας.
αλλο μητσος αλλο κιτσοςενδειξη σοβαροτητας και καλων μακροπροθεσμων προθεσεων απο μερους της γυναικας????Η προικα?
Ok αγοραστε τα ολα!!!! Τι να πω!
-
ναι, η προικα
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ναι, η προικατης το χεις πει???? και συμφωνει??????
σορυ μπου μπαινω σε ξενα χωραφια δηλ αλλα μου κανουν εντυπωση τετοια πραματα εν ετη 2005! -
Ο χρήστης zambia έγραψε:
ναι, η προικα
της το χεις πει???? και συμφωνει??????
σορυ μπου μπαινω σε ξενα χωραφια δηλ αλλα μου κανουν εντυπωση τετοια πραματα εν ετη 2005!Όπως συμφωνεί και ο ταλαίπωρος που δεν ξέρει που να σταθεί οικονομικά αφότου τον ερωτεύθηκε σφόδρα η δίμετρη ξανθιά κουκλάρα μόλις αντίκρυσε την επτάμετρη Μερσεντέ του...
-
ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ......
ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ:
1:ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ..
2:ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΟΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ
3:ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΙΜΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ
4:ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΧΑΤΗΡΙ
5:ΔΕΝ ΣΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ-ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑΣ-ΣΚΑΦΟΥΣ
6:ΔΕΝ ΣΕ ΖΗΛΕΥΕΙ
7:ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ...
8:ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΖΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΜΕ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ...ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΧΕΙΟ ....ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑ....
-
σωστος ο jzer40
και οπως ειπαμε... η συνταγη ειναι για τον καθενα ολιγον διαφορετικη..
βρειτε τη -
Ξεχασατε το φακιολι ! Αρε μαχαραγιαδες!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
σωστος ο jzer40και οπως ειπαμε... η συνταγη ειναι για τον καθενα ολιγον διαφορετικη..
βρειτε τηΠαιζει στα μηδενικα , τα τετραγωνικα και στα αλογα?????
-
ε εισαι σαχλη
αυτα που λες + τη λιστα του jzer -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ε εισαι σαχλη
αυτα που λες + τη λιστα του jzerτα χεις ζητησει ποτε απο καποια κοπελα ολα αυτα?στα δωσε???????
-
we are working on it...
-
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
ε εισαι σαχλη
αυτα που λες + τη λιστα του jzerτα χεις ζητησει ποτε απο καποια κοπελα ολα αυτα?στα δωσε???????
...εχεις ακομα το τηλεφωνο της;;;
-
Άμα τα 'ζητήσεις' θα πάρεις το . Αν όμως είσαι σωστός και τα έχει θα στα δώσει από μόνη της. Συμπέρασμα: πρέπει να μπορείς να αναγνωρίσεις ποια τα έχει και όχι να τα ζητάς εσύ.
-
Και σεις τι θα δωσετε?????? Δεν θα προσφερετε τιποτα ????
Πατε με τα καλα σας? Μασημενη τροφη θελετε? Δεν σας αρεσει να ειστε ανεξαρτητοι? Ποτιματε τον τιτλο του προικοθηρα??????Σορρυ που το προσωποποιησα! Totally ακυρο!
-
εννοειται zambia oτι εσυ θα παρεις τον αντρα των ονειρων σου, ή κατι πολυ κοντα σε αυτο..
αλλιως δεν εχει νοημα ολη η κουβεντα..σκεψου ολα αυτα που θες απο εναν αντρα...αυτα θα παρεις..αλλιως δεν ..καπαρωνεις και τελειωσε
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
εννοειτε zambia oτι εσυ θα παρεις τον αντρα των ονειρων σου, ή κατι πολυ κοντα σε αυτο..
αλλιως δεν εχει νοημα ολη η κουβεντα..σκεψου ολα αυτα που θες απο εναν αντρα...αυτα θα παρεις..αλλιως δεν ..καπαρωνεις και τελειωσε
καμια σχεση! θελω καιρο ακομα! ειμαι πολυ μικρη αλλωστε για τετοια πηγα μια φορα να κανω το σφαλμα!αππαπαπαπαπα!
μου κανει απλα εντυπωση...τεσπα.....ολα πια τα περιμενω! -
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Άμα τα 'ζητήσεις' θα πάρεις το . Αν όμως είσαι σωστός και τα έχει θα στα δώσει από μόνη της. Συμπέρασμα: πρέπει να μπορείς να αναγνωρίσεις ποια τα έχει και όχι να τα ζητάς εσύ.
Και σεις τι θα δωσετε?????? Δεν θα προσφερετε τιποτα ????
Πατε με τα καλα σας? Μασημενη τροφη θελετε? Δεν σας αρεσει να ειστε ανεξαρτητοι? Ποτιματε τον τιτλο του προικοθηρα??????Κατ'αρχήν θα το εκτιμούσα αν μου μίλαγες καλύτερα.
Στο θέμα, ο καθένας (πρέπει να) απλώνει το χέρι του μέχρι εκεί που φτάνει. Αν κάποιος νομίζει ότι τα αξίζει όλα αυτά ας τα αναζητήσει αλλά είναι λάθος να τα απαιτεί. Αυτό είπα και σε παρακαλώ να διαβάζεις πιο προσεκτικά το post κάποιου πριν απαντήσεις.
-
Σορυ για την προσωποποιηση! I've changed it!
-
ΟΚ.
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?