-
Κ εγω θα ειμαι εκει παντως...
Θελετε να συναντηθουμε στα διοδια???Και αν ναι πειτε τι ωρα θελετε...
Με ποιο να ερθω???Με το Clio η με το Ignis?
-
να πουμε στις 16:00 στα διοδια?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
να που με στις 16:00 στα διοδια?Εμείς (5-6 άτομα) θα είμαστε στα Μέγαρα κατά τις 6!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
να που με στις 16:00 στα διοδια?
Εμείς (5-6 άτομα) θα είμαστε εκεί κατά τις 6!
Θα περιμενετε να δροσισει πρωτα;
Εγω κατα τις 16:00 το υπολογιζω κατευθειαν στην πιστα (ερχομαι απο το αναποδο ρευμα).
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα περιμενετε να δροσισει πρωτα;
Δουλειά βρε Μπίλλυ , άσε που αύριο δεν θα δροσίζει με τίποτα!
-
Σπυρο its fine with me....
Θα ειμαι εκει ειτε με ενα κοκκινο Ignis ειτε με το wanna be v6
Κατι πηρε το αυτι μου για 41°C οποτε οποιος ερθει εκει απο την αρχη,καλο ειναι να εχει προμηθευτει με καπελακι,γυαλια και ας ελπισουμε οτι η καντινα θα ειναι ανοιχτη..
-
Εγω θα προσπαθήσω να είμαι εκει στις 17.00
-
Να πηγαίνουμε σιγά-σιγά?
-
Ωραια περασαμε!
Γνωρισαμε και αλλα μελη του φορουμ.
περμενετε να γραψουν και οι αλλοι που ειναι ακομη στα Μεγαρα....
-
Tα usernames επιτελους απεκτησαν προσωπο
spiros τωρα πρεπει να ειναι στην δευτερη πιατελα παϊδάκια
-
αμα πηγε και ο Sado μαζι, θα αργησουν να φυγουν!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αμα πηγε και ο Sado μαζι, θα αργησουν να φυγουν!Πήγε!
Tα usernames επιτελους απεκτησαν προσωπο
Γεια σου ρε Βασίλη!
-
ο koyk τσακωνεται ακομη με τον syele για το αν η TS μπαινει στη 'ζωη' στις 6999 ή 7050? .
μπαααα, θα εχουνε πεσει με τα μουτρα τωρα...
-
Φαγωθήκατε !!!
Γυρίσαμε ... μετά από τον ανεφοδιασμό , γι'αυτό αργήσαμε λίγο
Γνωρίσαμε και τον BILL33 που ήρθε από την Τρίπολη (την επόμενη φορά Βασίλη θα ακολουθήσεις )
και τον maxmara .... ο οποίος έχει κουρευτεί τελικά ... είναι αλήθεια -
Κούρεψε την καούκα?
Αγνώριστος θα έγινε....
Άντε,γράψτε πως περάσατε να ζηλεύουμε και εμείς που δεν καταφέραμε για διαφόρους λόγους να έρθουμε
-
Να ευχαριστήσω και να συγχαρώ, εκ μέρους όλων υποθέτω, τους ανθρώπους των 4Τ και ιδίως τους οδηγούς - δασκάλους για την έξοχη αυτή πρωτοβουλία, που ελπίζω να καθιερωθεί, να πυκνώσει και να τελειοποιηθεί.
Ήταν μια πολύ διδακτική και διασκεδαστική εμπειρία. Ως προοπτική βελτίωσης (όπως είπαμε και διά ζώσης με τον Ιβάν) θα μπορούσε να εξετασθεί η συνοδήγηση με τον εκάστοτε δάσκαλο στο δεξί κάθισμα, μια και απ' ότι φάνηκε ο κόσμος διψούσε για διδασκαλία και όχι τόσο για γύρους γενικώς, πράγμα που μπορεί να κάνει και μόνος του. [Χωρίς βέβαια αυτό να υποκαθιστά σε καμία περίπτωση το βασικό σεμινάριο του safetrack.]
ΥΓ: Δυστυχώς δεν είχα τη χαρά να γνωρίσω κανέναν αλλον χρήστη πλην του φροντιστού μας κ. APR (στο δημοφιλές φροντιστήριο 'Η Αναστασία του ΟΛΑ στη Μύκονο με τις φίλες της'). Thank U APR! -
coyot αμα γνωρισες τον apr, υποθετω θα σου λυθηκαν και καποιες αποριες που ειχες για το στησιμο (ή μηπως δημιουργηθηκαν κι αλλες?)
μπραβο παιδες οσοι πηγατε και τα περασατε φινα!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
coyot αμα γνωρισες τον apr, υποθετω θα σου λυθηκαν και καποιες αποριες που ειχες για το στησιμο (ή μηπως δημιουργηθηκαν κι αλλες?)μπραβο παιδες οσοι πηγατε και τα περασατε φινα!!
O APR (και ο Ivan) μου έδωσαν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες.
Φίνα μπορεί να περάσαμε εμείς, οι τουρμπίνες όμως, με θερμοκρασία 41 υπό σκιάν, καθώς και τα λάστιχα, μάλλον όχι...
Επ' ευκαιρία, η τουρμπίνα όχι μόνο δεν ξεκουραζόταν, που λες, αλλά δούλευε υπερωρίες στις εξόδους των στροφών (να ναι καλά ο Χάλντεξ..) -
αναφερεσαι στην υπογραφη μου ε?
ε, οκ..στις εξοδους ετσι πρεπει! τα'χαμε πει κιολας...
ομως δεν μπορει... θα την αφηνες ν'ανασανει λιγο πριν μπεις...
εκτος αν οι apr&ivan ειναι εντελως ...μαγοι -
Ηταν πολυ ωραια.....
Το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να ειμαστε πολυ πυροβολημενοι για να ειμαστε εκει με 40° υπο σκιαν
Χαρηκα που ειδα πολλους συνφορουμαδες,γνωρισαμε τους Bill33,Maxmara(παει το μαλλι )
Ευχαριστουμε τον Teo για το demo κ εγω προσωπικα για τις φωτογραφιες που εβγαλε
Το 350Ζ ειναι Φ Ο Β Ε Ρ Ο
Δυστυχως εφυγα κατα τις 7 γιατι ειχα μια αγγαρεια.....
1oTEST DRIVE PARTY του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ και της SAFETRACΚ