-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Οι 'τρομοκρατες' απ την αλλη πριν τη 'δραση' των 'πολιτισμενων' δεν τους πειραξαν ουτε κεραμιδιΈτσι ακριβως.Ειχε καμια γκαυλα ο Ταλιμπαν να ερθει να σκοτώσει τον κάθε χλεμπονιάρη Άγγλο;Τσοπανάκος ήτανε,πρόβατα έβοσκε!Ο Άγγλος ομως ήρθε, τον πήδησε, και μετα έκανε και το κορόιδο.
ΟΛΑ πληρώνονται και με το ίδιο νόμισμα, το τσαμπα εχει πεθάνει.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ποιοί είναι οι δολοφόνοι ρε Μάκη?
Τα 13χρονα που πήγαιναν σχολείο?Δεν μπορείς επιτέλους να καταλάβεις ότι ότι ΑΚΡΙΒΩΣ την δική σου λογική έχουν οι ανά τον κόσμο Μπλερ και Μπους??!!!
Κακός ο Σαντάμ...άρα φταίνει ΟΛΟΙ οι Ιρακινοί που τον ανέχονται...άρα μπείτε και ισιώστε τα όλα!!!
Ελεος ρε φίλε!!!
Αν ειχαν τη δικη μου λογικη δε θα σκοτωναν ουτε εναν
Το οτι σκοτωνονται οι αμαχοι τους ειναι γιατι εχουν την 'λογικη' της κυριαρχιας (οι τρομοκρατια ειναι η προφαση )
Οι 'τρομοκρατες' απ την αλλη πριν τη 'δραση' των 'πολιτισμενων' δεν τους πειραξαν ουτε κεραμιδιΡε συ Μάκη, μην παίζεις με τις λέξεις και τα νοήματα!
Οι 'τρομοκράτες' για τους Δυτικούς είναι 'καταπιεστές' για κάποιους άλλους (π.χ. οι Ιρακινοί για τους Κούρδους)!
Το νόημα της κουβέντας μου είχε να κάνει με το τσουβάλιασμα που κάνεις σε ολόκληρους λαούς, λόγω της επιλογής ηγεσίας!
Και σου ξαναλέω!!
Με την δική σου λογική, ας σκοτωθούν όλοι οι Άγγλοι αφου επέλεξαν τον Μπλέρ!
ΑΡΑ
Ας σκοτωθούν και όλοι οι Ιρακινοί αφου είχαν τον Σαντάμ!!Ρε Νικο, με δουλευεις τωρα?Ειμαι σαφεστατος.
Ποιος τους εδωσε το δικαιωμα να μπουν σε ξενα χωραφια (διαμαχες ιρακ-κουρδισταν κλπ) και με τι αιτιολογια μπηκαν και μπαινουν?Σιγα να μην τους επιασε ο πονος και η θλιψη και δεν κοιμουνται κι ολας τα βραδυα για την ταξικη διαφορα που υπαρχει στον κοσμο!!Μαλλον αποφευγετε την ουσια της κουβεντας.Το λεω και παλι.Το αν σκοτωνωνται οι αγγλοι δε με ενδιαφερει καθολου γιατι πολυ απλα ειναι δικη τους επιλογη οπως δεν τους ενδιαφερει οι οποιοι ειναι μαλιστα [/b]και** συνενοχοι (τι συμπτωση αληθεια ) στα εγκληματα πολεμου.
Οι Ιρακινοι ηταν δικαιωμα τους που τους κυβερνουσε ο Σανταμ απ την στιγμη που ετσι ηθελαν(δε το καταλαβα,νταβατζη στο σπιτι μου θελω?).Ο Σανταμ και οι Ιρακινοι δεν πειραξαν το σπιτι κανενος αγγλοαμερικανου (δικαιωμα τους με τι καθεστως θελουν να διοικουνται, κι αυτοι κι ολοι οι λαοι), τον κακο Σανταμ το δημιουργησαν οι ιδιοι τους.
Δειτε την ουσια των γεγονοτων και μη γενικευτετε την συζητηση.**
-
Είμαι πολύ σαφής!
Με την λογική σου φταίνε όλοι οι Άγγλοι αρα καλά παθαίνουν!
Με την ίδια λογική, οι Αμερικάνοι θεώρησαν έναν ολοκληρο λαό τρομοκράτη και τον έσφαξαν!!!
Ποιός μίλησε για νταβατζήδες!?
Σου λέω ότι δεν μπορεί ένας ολόκληρος λαός να θεωρείται υπεύθυνος για κάτι που κάνει η πολιτική του ηγεσια και πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για θανάτους!!!
Αυτά από εμένα!!
-
ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ!
Τα 11 μέλη έθνη του ΟΠΕΚ:
**Africa
* Algeria Algeria * Libya Libya * Nigeria Nigeria * Gabon Gabon (has left OPEC)
Middle East
* Iran Iran (Founding Member) * Iraq Iraq (Founding Member) * Kuwait Kuwait (Founding Member) * Qatar Qatar * Saudi Arabia Saudi Arabia (Founding Member) * United Arab Emirates United Arab Emirates
South America
* Venezuela Venezuela (Founding Member) * Ecuador Ecuador (has left OPEC)
Southeast Asia
* Indonesia Indonesia
**
Σήμερα είδαμε πως οι συνομιλίες για το χρέος του 3ου κόσμου μετατρέπονται σε συνομιλίες για τις ενέργ ειες του υπόκοσμου!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ασε που τους εβραιους δεν τους θεωρω καν ανθρωπους. Παλιοτερα εγραψα ενα σοφο λογο που ειχε πει καποιος διανουμενος 'οποιος δε διαβασε το τορα και το ταλμουδ δεν μπορει να καταλαβει γιατι σφαγιαστηκαν 6εκ εβραιοι', να ψαξω να το βρω, αλλα αυτο ειναι ενα αλλο κεφαλαιο, μη ξυνετε πληγες
Καλά έχεις ξεφύγει τελείως φίλε. Από τη μια μας λες αυτά (αυτόν που είπε το 'σοφό' λόγο που λες, όποιος κι αν είναι, ΧΕΣΜΕΝΟ τον έχω αν είπε τέτοια μαλακία ), και από την άλλη μας λες ότι---------->
Δεν επικροτω κανενος ειδους φασισμο,χουντα,πολεμο και λοιπες αναρχικες λογικες.Αυτο δε σημαινει οτι αν δεν ειμαι με τους μεν ειμαι με το δε.
Πιάστο αυγό και κούρευτο...
Δεν εχω ξεφυγει καθολου.Διαβασε τα και μετα ελα πες μου τι χαρακτηρα ανθροπωειδους πρεπει να εχουν αυτοι που τα εγραψαν
οι οποιοι (παντα κατα συμπτωση!!) ειναι εβραιοι.Παρ ολα αυτα ο Χιτλερ ειναι εγκληματιας πολεμου.Για τους Χριστιανους εγκληματιες πολεμου γιατι δεν κανει αναφορα η ιστορια?
Και κατι ακομα.Απο τοτε που οι εβραιοι πηραν την εξουσια σε παγκοσμια βαση (χρημα κυριως αλλα και πολιτικη, τραπεζικο καθεστως κλπ κλπ) η ανθρωποτητα τραβα τα δεινα που βλεπουμε.Κι εσυ κι εγω ειμαστε οι συγχρονοι δουλοι της σημερινης κοινωνιας αλλα επειδη μας πετανε απο ενα ξεροκομματο αναβαλουμε το 'βηματισμο' για καθε........αυριο.Σε ολα τα 'εφυεστατα' εγκληματα (πολεμου,οικονομικα, προσπαθεια κατηργησης πολιτισμων και κουλτουρας.......) πισω κρυβετε το εβραικο λομπυ, σε παγκοσμιο επιπεδο, και κανεις δε μιλαει γιατι ακομα και στους 'ανεπτυγμενους' τα παιρνουν και βολευονται
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οι 'τρομοκρατες' απ την αλλη πριν τη 'δραση' των 'πολιτισμενων' δεν τους πειραξαν ουτε κεραμιδι
Έτσι ακριβως.Ειχε καμια γκαυλα ο Ταλιμπαν να ερθει να σκοτώσει τον κάθε χλεμπονιάρη Άγγλο;Τσοπανάκος ήτανε,πρόβατα έβοσκε!Ο Άγγλος ομως ήρθε, τον πήδησε, και μετα έκανε και το κορόιδο.
ΟΛΑ πληρώνονται και με το ίδιο νόμισμα, το τσαμπα εχει πεθάνει.
Ετσι ειναι φιλε μου,απλα η αληθεια ποναει.
Το ειπα και ποιο πανω.Οτι κανει κανεις σ αυτον τον κοσμο εχει και το αναλογα αντιτιμο.Δεν μπορει εγω να εξαπατησω 40 επαγγελματιες να μαζεψω τα μυρια να στησω δικη μου δουλεια με αιμα αλλων (και να ειναι οι ανθρωποι και σε απογνωση γιατι, ετσι γουσταρα εγω) να κυκλοφορω με μερσεντε και γκομενες και οταν ενας απ αυτους με στειλει στον αλλο κοσμο να ψαχνει η 'δημοκρατικη δικαιοσυνη' ακομα και την κ@λ@τρυπιδα του 'φονια' γιατι εφαγε εναν 'αξιοπρεπη κυριο τες κενωνιας μας ουμε'.
-
Μεχρι τωρα οι νεκροι εχουν φτασει τους 33 και προβλεπω οτι θα μεγαλωσει ο αριθμος αυτος......
[edit: 40 εως τωρα]
Φυσικα και δεν μπορει κανενας να χαιρεται με τετοια περιστατικα.
Ειναι καταδικαστεα,οσο καταδικαστεα ειναι και η τρομοκρατια των ΗΠΑ της Αγγλιας και αλλων χωρων(γιατι μη μου πει κανενας οτι προκειται περι δικαιου πολεμου απεναντι στους κακους τρομοκρατες Αραβες-τρομοκρατια ειναι και μαλιστα χειριστου ειδους)
Απο την αλλη καθομαι και σκεφτομαι τωρα οτι οι Αγγλοι και οι Αμερικανοι εκδιδουν καθε λιγο και λιγακι ταξιδιωτικες οδηγιες οτι η Ελλαδα ειναι στις χωρες με μεγαλη επικινδυνοτητα για τρομοκρατικη ενεργεια....
ΑΝΤΕ ΕΚΔΟΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΔΗΓΙΑ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ....ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ....
-
Δεν θα συμμετάσχω στην κουβέντα γιατί νομίζω ότι αυτά έχουν ξαναειπωθεί αμέτρητες φορές, ειδικά μετά την επίθεση στις ΗΠΑ.
Όμως δεν μπορώ να μην αναφέρω την ενόχλησή μου όταν βλέπω να μετράνε σαν τρελοί τα θύματα του Λονδίνου και να φωνάζουν κατά των τρομοκρατών (καλά κάνουν), ενώ την προηγούμενη βδομάδα έριξαν βόμβες από αέρος σε χωριό του Αφγανιστάν σκοτώνοντας δεκάδες άμαχους Αφγανούς 'κατά λάθος' και κανενός δεν ίδρωσε το αυτί.
-
Να μη στείλουν την ολυμπιακή μας ομάδα στο λονδίνο, φανταστείτε αν έγινε αυτό τώρα , τί θα γίνει τότε.
-
G60POWER δηλαδή αν σου πω εγω ο ΙΚΕ πως είμαι εβραίος δε με θεωρείς άνθρωπο?
-
Έχω μόνο εγώ την υποψία(έστω σε κάποιο πολύ μικρό σημείο του εγκεφάλου μου) , σε αυτό το φόρουμ , ότι πίσω από το όνομα αλ κάιντα και μπιν λάντεν ίσως κρύβονται η cia και η μοσάντ ?
-
Τώρα πάμε στη συνωμοσιολογία. Όμως είναι αλήθεια ότι ένας ζωντανός μπαμπούλας φοβίζει περισσότερο από ένα νεκρό.
-
Τα είπε όλα ο 'taurus' σε 2 γραμμούλες και έτσι ευτυχώς δε θα χρειαστεί να αραδιάζω κατεβατά...
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Βάλτε το καλά στο μυαλό σας: η άμυνα του αδύνατου είναι αυτή, γιατί πολύ απλά δεν μπορεί τίποτε άλλο να κάνει, είναι απεγνωσμένος και βρίσκεται σε αδιέξοδο..(να προσθέσω μόνο) ότι όταν κάποιον τον έχεις περιθωριοποιήσει και δεν τον λογαριάζεις για άνθρωπο , όταν έχεις καταληστέψει τη χώρα του, όταν τον ωθείς στη φτώχεια και στην απαξία, όταν ...όταν..όταν....
τότε δε σε σώζει καμια κάμερα, καμιά αστυνόμευση, κανένα def-con.Είναι αδύνατο απλά πράγματα που καταλαβαίνουμε εμείς οι άσχετοι σε ένα φόρουμ, να μην τα καταλαβαίνουν όσοι κυβερνούν το κόσμο. Τα καταλαβαίνουν και πολύ μάλιστα.
Απλούστατα αδιαφορούν για την ανθρώπινη ζωή.Ο χαρακτηρισμός 'κτήνη' μάλλον αδικεί τα κτήνη.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Είναι αδύνατο απλά πράγματα που καταλαβαίνουμε εμείς οι άσχετοι σε ένα φόρουμ, να μην τα καταλαβαίνουν όσοι κυβερνούν το κόσμο. Τα καταλαβαίνουν και πολύ μάλιστα.
Απλούστατα αδιαφορούν για την ανθρώπινη ζωή.Ο χαρακτηρισμός 'κτήνη' μάλλον αδικεί τα κτήνη.
Ετσι ακριβως ειναι, και μαλιστα το εχουν αποδειξει πολλες φορες.
-
δεκτό αυτό που λέει ο Τraveller,αλλά και πάλι η τυφλή επίθεση κατά αμάχων δικαιολογείαται?
Τα θύματα μπορεί να ήταν μεροκαματιάρηδες,φτωχοί,πλούσιοι,οικογενειάρχες με μικρά ή μεγάλα παιδια,παιδιά αθώα ή ηλικιωμένοι στη δύση μιας δύσκολης ή εύκολης ζωής...
Γιατί πρέπει να πληρώσουν τα λάθη μιας κυβέρνησης,που ποτέ δεν έθεσε σε δημοψήφισμα την αποδοχή ή μή της συμμετοχής στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής?Δεν ξεπέφτει ο επιτιθέμενος στο επίπεδο αυτού που κατηγορεί ότι τον έβλαψε,δεν γίνεται 'κτήνος' χειρότερο?
Ωστόσο,για το δίκαιο της συζήτησης,αναμένω την έκδοση ταξιδιωτικής οδηγίας του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ,περί της ασφαλείας της Γηραιάς Αλβιώνος.
Θα εκδοθεί ποτέ ή θα αυτογελιοποιηθούν?
-
Δε θυμάμαι κανένα βιετναμέζο να βάζει βόμβες στο μετρό της Νέας Υόρκης πάντως.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δε θυμάμαι κανένα βιετναμέζο να βάζει βόμβες στο μετρό της Νέας Υόρκης πάντως.Εκεί τους 'πήρανε' εντός έδρας. Αν δε σκεφτείς και το τι ψυχικά 'κατάλοιπα' τους άφησε το Βιετνάμ, τότε άστο.
Ερώτηση πρός όλους ανεξάρτητα από πια άποψη υποστηρίζει ο καθένας.
Αν αυτά τα κτυπήματα είχαν σαν θύματα τους ηγέτες των χωρών που είναι εκεί θα νοιαζόταν κανείς; -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ερώτηση πρός όλους ανεξάρτητα από πια άποψη υποστηρίζει ο καθένας.
Αν αυτά τα κτυπήματα είχαν σαν θύματα τους ηγέτες των χωρών που είναι εκεί θα νοιαζόταν κανείς;Από μέρους μου,όχι.
Ο λόγος είναι,ότι εκεί βρίσκεται ο πυρήνας τού κακού.
Ο μόνος διαχωρισμός πού βλέπω να υπάρχει αναμεταξύ τών ανθρώπων τού πλανήτη,είναι φτωχοί καί πλούσιοι.
Δέν μπορώ να δώ τόν εχθρό στό πρόσωπο τού φτωχού Τούρκου,Εβραίου,Κινέζου,Ταλιμπάν,Αλβανού,Ινδιάνου,κ.λ.π.,ενώ άνετα τόν βλέπω στό πρόσωπο του Ελληνα πλούσιου.
Καί γιά να γίνω περισσότερο σαφής,πλούσιο ΔΕΝ θεωρώ ούτε τόν μεγαλογιατρό,ούτε αυτόν πού έχει χρήμα αλλά όχι εξουσία. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δε θυμάμαι κανένα βιετναμέζο να βάζει βόμβες στο μετρό της Νέας Υόρκης πάντως.Η νοοτροπία είναι διαφορετική.
Ο μουσουλμάνος πιστεύει ότι θα γίνει 'μάρτυρας' άν κάνει επίθεση αυτοκτονίας.Δέν νομίζω νά υπάρχει άλλη θρησκεία πού να προβλέπει κάτι τέτοιο. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν αυτά τα κτυπήματα είχαν σαν θύματα τους ηγέτες των χωρών που είναι εκεί θα νοιαζόταν κανείς;Πιθανόν ο ...Ανδριανόπουλος.
Γιατί πρέπει να πληρώσουν τα λάθη μιας κυβέρνησης,που ποτέ δεν έθεσε σε δημοψήφισμα την αποδοχή ή μή της συμμετοχής στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής?
Μην περιμένεις να πάρεις απάντηση ποτέ σε αυτό το ερώτημα. Και βέβαια η 'πολιτική των βομβών' δεν πρόκειται να φέρει κανένα αποτέλεσμα.
Απλώς το βλέπουν -νομίζω- σαν ένα μέσο αντίσταστης σε αυτά που γίνονται εις βάρος τους.Σαν ένα μέσο να υπερασπιστούν την τιμή τους.
Το μόνο μέσο , μια και δε διαθέτουν Στελθ και Τόμαχοκ...
Λονδίνο - 2012 - Ασφάλεια(?)