-
Φαντάζομαι ότι οι χαρακτηρισμοί προσθέτουν στο επιχείρημα σου, ε;
-
Επιχειρήματα έχω δώσει ΚΑΤΑ των ηλιθιωδώς χαμηλών ορίων ταχύτητας πάμπολλες φορές και έχουν δώσει και τα περιοδικά. Από εκεί κι έπειτα, η μηρυκαστική αναμάσηση του ανόητου ισχυρισμού ότι είναι 'επικίνδυνη' η ταχύτητα εκ μέρους των πανάσχετων με την οδήγηση (καθώς ούτε δίπλωμα δεν έχουν οι περισσότεροι... Τρομάρα τους! ) υπερμάχων των ορίων ταχύτητας αποτελεί καθαρή βλακεία ή γκαιμπελισμό.
Και, εν τέλει, θα θυμίσω μια ρήση του Έντζο Φερράρι:
Δεν είναι η ταχύτητα που σκοτώνει, αλλά η βλακεία.
Με άλλα λόγια: αν είσαι βλάκας, με όσο λίγα και να πας είσαι επικίνδυνος.
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
-Απο τους οδηγούς που κορνάρουν και φωνάζουν στα διόδια για τον μοτοσυκλετιστή που καθυστερεί να πληρώσει διότι πρέπει να βγάλει τα γάντια,να ανοίξει το πορτοφόλι,να πληρώσει,να ξανακλείσει το πορτοφόλι,να ξαναβάλει τα γάντια και να φύγει; (μετά όμως στην Ε.Ο βλέπουν τη σιλουέτα του αφού τρώνε χώμα!)
Ωπ! Αυτό είναι ψιλογαϊδουριά από πλευράς μοτοσυκλετιστή.
Όταν για παράδειγμα δεν έχω τα λεφτά έτοιμα, κάνω δεξιά ΠΡΙΝ τα διόδια, ανοίγω το πορτοφόλι μου, βγάζω τα χρήματα και μετά μπαίνω στη σειρά.
Όχι ότι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν κάτι τέτοιο, αλλά δε βλάπτει να σκεφτούν και λίγο τους υπόλοιπους... Εκτός βέβαια κι αν βρέχει. -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
-Απο τους οδηγούς που κορνάρουν και φωνάζουν στα διόδια για τον μοτοσυκλετιστή που καθυστερεί να πληρώσει διότι πρέπει να βγάλει τα γάντια,να ανοίξει το πορτοφόλι,να πληρώσει,να ξανακλείσει το πορτοφόλι,να ξαναβάλει τα γάντια και να φύγει; (μετά όμως στην Ε.Ο βλέπουν τη σιλουέτα του αφού τρώνε χώμα!)
Όταν για παράδειγμα δεν έχω τα λεφτά έτοιμα, κάνω δεξιά ΠΡΙΝ τα διόδια, ανοίγω το πορτοφόλι μου, βγάζω τα χρήματα και μετά μπαίνω στη σειρά.
Όχι ότι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν κάτι τέτοιο, αλλά δε βλάπτει να σκεφτούν και λίγο τους υπόλοιπους... Εκτός βέβαια κι αν βρέχει.Μάλλον δεν έχεις οδηγήσει μοτοσυκλέτα...Να πας στην άκρη να βγάλεις τα λεφτά.Να βγάλεις και το γάντι να το βάλις στην τσέπη και να κρατάς τα λεφτά στη χούφτα και να αλλάξεις ταχύτητα με 2 δάχτυλα...Μάλιστα.Για να μην περιμένει ο κουτάκιας 2 λεπτά.Σιγά θα του κρυώσει η βραστή γίδα;
-
Όχι ότι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν κάτι τέτοιο, αλλά δε βλάπτει να σκεφτούν και λίγο τους υπόλοιπους... Εκτός βέβαια κι αν βρέχει.Μάλλον δεν έχεις οδηγήσει μοτοσυκλέτα...Να πας στην άκρη να βγάλεις τα λεφτά.Να βγάλεις και το γάντι να το βάλις στην τσέπη και να κρατάς τα λεφτά στη χούφτα και να αλλάξεις ταχύτητα με 2 δάχτυλα...Μάλιστα.Για να μην περιμένει ο κουτάκιας 2 λεπτά.Σιγά θα του κρυώσει η βραστή γίδα;
Συμφωνω.
Ποσες φορες εξαλλου θα πετυχης μοτοσυκλετιστή στα διοδια??
Και αν πετυχεις αλλαξε ταμειο, μην γινομαστε γεροντοκορες για πλακα....
-
GFON έχεις δίκαιο...Δε θα τον πετύχεις επειδή απλώς δε θα τον προλάβεις πριν
-
GFON έχεις δίκαιο...Δε θα τον πετύχεις επειδή απλώς δε θα τον προλάβεις πρινΤον τελευταίο μόνο μήνα βρέθηκα πίσω από πέντε μοτοσυκλετιστές στα διόδια. Μόνο ένας στους πέντε είχε φροντίσει από πριν και μόνο οι δύο ξεκίνησαν και πήγαν λίγο παρακάτω για να βάλουν τα γάντια. Πάντως δε με ένοιαξε ιδιαίτερα που περίμενα... Επιμένω όμως ότι θα μπορούσαν να μην πήγαιναν με το πάσο τους.
-
Μάλλον δεν έχεις οδηγήσει μοτοσυκλέτα...Να πας στην άκρη να βγάλεις τα λεφτά.Να βγάλεις και το γάντι να το βάλις στην τσέπη και να κρατάς τα λεφτά στη χούφτα και να αλλάξεις ταχύτητα με 2 δάχτυλα...Μάλιστα.Για να μην περιμένει ο κουτάκιας 2 λεπτά.Σιγά θα του κρυώσει η βραστή γίδα;
οι άλλοι είναι βάρβαροι, εμείς να κάνουμε τη δουλειά μας
-
Εγώ πάντως σταματάω,βγάζω τα γάντια μου,ανοίγω,το μπουφαν,βγάζω το πορτοφόλι,πληρώνω,πέρνω την απόδειξη,βάζω το πορτοφόλι στο μπουφάν,κλείνω το μπουφάν,βάζω τα γάντια μου,βάζω ταχύτητα και φεύγω...Δε φτάνει που πληρώνω 1,30
-
Ο κλασικός ο 'έλληνας'...
-
[quote='downhill']Εγώ πάντως σταματάω,βγάζω τα γάντια μου,ανοίγω,το μπουφαν,βγάζω το πορτοφόλι,πληρώνω,πέρνω την απόδειξη,βάζω το πορτοφόλι στο μπουφάν,κλείνω το μπουφάν,βάζω τα γάντια μου,βάζω ταχύτητα και φεύγω...Δε φτάνει που πληρώνω 1,30
-
downhill, μπας και τσακώθηκες πρόσφατα με λεωφορειατζή που σου κόρναρε;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
downhill, μπας και τσακώθηκες πρόσφατα με λεωφορειατζή που σου κόρναρε; -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Οι ηλίθιοι που παρκάρουν τα καγκουράμαξά τους μπροστά στο φανάρι και στο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ απέναντι απ'το 'Time Out' στην Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά.
Και οι ηλίθιοι τροχόμπατσοι που δεν έρχονται να κάνουν μια ωραία συλλογή από πινακιδούλες.
Ααα, τώρα **θέλουμε **οι μπάτσοι να παίρνουν πινακίδες; Μπορούμε να καταλήξουμε σε μία γνώμη ρε παιδιά, να ξέρω τι εισήγηση θα κάνω;;;
ειναι πολυ απλο.....
Παιρνουμε σαν παραδειγμα το Ribbas στην Παραλειακη.
Εχει 2 αρκετα μεγαλα παρκινγκ
Ο χωρος πισω απο τον βραχο θεωρειτε παρκινγκ και εχει ενα τεραααααααααστιο 'Ρ' στην εισοδο.ΑΠΑΙΤΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ να ξηλωνουν τις πινακιδες στα ζωα που παρατανε τα αυτοκινητα τους κατα μηκος της Παραλειακης και απο τις δυο μεριας της. κλεινοντας 2 λωριδες κυκλοφωριας.
Και σαν μην εφτανε αυτο, μετα ανα 4-5αδες περπατοντας κλεινουν και τις 2 που ειχαν ξεμινει χωρις παρκαρισμενα.
Επιδει βαριουντε να περπατισουν 2 μετρα παραπανω θα κλεισουν ολο το δρομο;;;;;Οι μπατσοι, οταν κανουν ΝΤΟΥ, ξηλωνουν ΟΛΕΣ τις πινακιδες -τελευταια φορα το δα πριν απο κατι χρονια... - ακομα και τον ανθρωπων που παρκαραν νομιμα στο παραδρομο.
-
GFON έχεις δίκαιο...Δε θα τον πετύχεις επειδή απλώς δε θα τον προλάβεις πρινναι ναι....
Αν ο δρομος ειναι μια τεραστεια ευθεια, δεν τον προλαβαινεις.Οταν εχει στροφες....
Εγω με το 14αρι Ρolo γιατι ειμαι κωλλημενος πισω απο χαγιαμπουζες και Ρω 1 και κατι τετοιες παπιες μεγαλου κυβισμου, με μια κατω και το φρενο πατημενο;;;
Με το Μερσεντες....δεν το συζητω....
ηταν παντα μια στροφη πισω....Απορρια....
Οταν αγοραζεις παπι, σου δινουν κουπονι εκπτωσης για το γραφειο τελετων;;;;;
Αν ναι.
Οσο πιο πολλα κυβικα ειναι το παπι, τοσο μεγαλυτερη και η εκπτωση;;;;Αντε...σαχλαμαρες...
πηρατε παπια και νομιζετε οτι ο δρομος ειναι δικος σας....
Σε καμια αλλη χωρα του κοσμου, τα παπια δεν περνανε αναμεσα στα μποτηλιαρισμενα αυτοκινητα για να συγκεντροθουν στα φαναρια
Σε καμια αλλη χωρα τα παπια δεν οδιγουν πανω στη διαγραμμηση του δρομου.
Σε καμια αλλη χωρα τα παπια δεν οδιγουν παραλληλα πιανωντας 3 λωριδες. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Απορρια....
Αν ναι.
Οσο πιο πολλα κυβικα ειναι το παπι, τοσο μεγαλυτερη και η εκπτωση;;;;Δεν ξέρω. Αυτό πάντως που θα πρότεινα είναι να τους γίνεται υποχρεωτική δήλωση του ονόματός τους στη λίστα δοτών οργάνων, με αντάλλαγμα ειδική έκπτωση σε νοσοκομεία, φαρμακεία.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Απορρια....
Αν ναι.
Οσο πιο πολλα κυβικα ειναι το παπι, τοσο μεγαλυτερη και η εκπτωση;;;;Δεν ξέρω. Αυτό πάντως που θα πρότεινα είναι να τους γίνεται υποχρεωτική δήλωση του ονόματός τους στη λίστα δοτών οργάνων, με αντάλλαγμα ειδική έκπτωση σε νοσοκομεία, φαρμακεία.
Βασικα....τουλαχιστον το κρανος θα πρεπε να ταν στον στανταρ εξωπλησμο.... αλλα που;;;
εδω τους βαζουν 19% ΦΠΑ.... -
Χαίρομαι που βλέπω ότι δεν είμαι η μόνη που δεν έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τα... παπιά.
-
Απορρια....
Αν ναι.
Βασικα....τουλαχιστον το κρανος θα πρεπε να ταν στον στανταρ εξωπλησμο.... αλλα που;;;
εδω τους βαζουν 19% ΦΠΑ....Ίσως γιατί ο εγκέφαλός τους δεν θα έχει ζήτηση.
-
ναι ναι....
Αν ο δρομος ειναι μια τεραστεια ευθεια, δεν τον προλαβαινεις.Στις ευθείες όχι δεν τους προλαβαίνεις.Αλλά δεν τούς βλέπεις!
Οταν εχει στροφες....
Εγω με το 14αρι Ρolo γιατι ειμαι κωλλημενος πισω απο χαγιαμπουζες και Ρω 1 και κατι τετοιες παπιες μεγαλου κυβισμου, με μια κατω και το φρενο πατημενο;;;Μάλλον τα στρώνουν!!!
Εντάξει το Hayabussa ας πούμε στις στροφές και κυρίως τις στις σφιχτές το προλαβαίνεις.Το R1 με τίποτα...Σε λίγο θα μάς πεις ότι περνάς και τα Ducati!!!!Άσε που αν μεσολαβούν 100 μέτρα ευθείας απο στροφή σε στροφή δεν τον βλέπεις αφού επιταχύνει πιο γρήγορα απο εσένα...Με το Μερσεντες....δεν το συζητω....
ηταν παντα μια στροφη πισω....Μάλλον σε άφηναν να περάσεις για να γελάνε με τα συνεχή ανάποδα που προσπαθούσες να κάνεις
Απορρια....
Αν ναι.
Οσο πιο πολλα κυβικα ειναι το παπι, τοσο μεγαλυτερη και η εκπτωση;;;;Αντε...σαχλαμαρες...
πηρατε παπια και νομιζετε οτι ο δρομος ειναι δικος σας....
Σε καμια αλλη χωρα του κοσμου, τα παπια δεν περνανε αναμεσα στα μποτηλιαρισμενα αυτοκινητα για να συγκεντροθουν στα φαναρια
Σε καμια αλλη χωρα τα παπια δεν οδιγουν πανω στη διαγραμμηση του δρομου.
Σε καμια αλλη χωρα τα παπια δεν οδιγουν παραλληλα πιανωντας 3 λωριδες.Σε καμιά χώρα τού πολιτισμένου κόσμου δεν πέρνουν τ'αμάξια για να πάνε στο περίπτερο...Σε καμιά χώρα τού πολιτισμένου κόσμου,δεν πέρνουν οι κυρίες τ'αμάξια τους για να πάνε ν'αγοράσουν καλυντικά.Σε καμιά χώρα του κόσμου οι ΙΧηδες δεν παραβιάζουν εν ψυχρώ το κόκκινο αδιαφορώντας για όλους.Επίσης δεν παρκάρουν σε ράμπες αναπήρων,δεν...δεν δεν δεν...Στο greece όμως...Με 70
Ο θρασύς μ@λακάκος...