-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Για τις κρεμαγιέρες ισχύει... αλλά για τα κιβώτια δεν έχω ακούσει κάτι...ενας ιδιοκτητης ενοικιαζομενων στη Μηλο, μου πε οτι και τα 15 του βγαλαν προβλημα ή στον επιλογέα ή στο κιβωτιο αν θυμαμαι καλα...
(το ενα ετυχε σε μενα....δεν κουμπωνε καμια σχεση)
-
Ο χρήστης Harris_alfistigr έγραψε:
Για τις κρεμαγιέρες ισχύει... αλλά για τα κιβώτια δεν έχω ακούσει κάτι...
ενας ιδιοκτητης ενοικιαζομενων στη Μηλο, μου πε οτι και τα 15 του βγαλαν προβλημα ή στον επιλογέα ή στο κιβωτιο αν θυμαμαι καλα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ενας ιδιοκτητης ενοικιαζομενων στη Μηλο, μου πε οτι και τα 15 του βγαλαν προβλημα ή στον επιλογέα ή στο κιβωτιο αν θυμαμαι καλα...
-
αυτά φταίνε με το κάθε κουλάδι τουρίστας που τα οδηγά...εάν μιλάγαμε για κάτι άλλο θα πήγαινα πάσο. Αλλά το κιβώτιο είναι καθαρά θέμα χρήσης. (στην πλειοψηφία)
-
Εμενα αυτο που μαρεσε ηταν το 1000 αρακι μοτερ του...το playstation τιμονι ομως και το συμβαν με τις ταχυτητες με χαλασε....Παντως οντως τρωνε μεγαλο απο τους τουριστες
-
Οι παλιοί θα θυμούνται OPEL ASCONA 1970-1980 Η MERCEDES του φτωχού, ένα τεράστιο αμάξωμα με κινητήρα 1200 cc, η πρώτη κίνηση του ιδιοκτήτη ήταν να κρεμάσει και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ φυλακτό.
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ.
-
Παντως οντως τρωνε μεγαλοκορυφαίο emoticon!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παντως οντως τρωνε μεγαλο
κορυφαίο emoticon!
-
Ο χρήστης ATHEL έγραψε:
Οι παλιοί θα θυμούνται OPEL ASCONA 1970-1980 Η MERCEDES του φτωχού, ένα τεράστιο αμάξωμα με κινητήρα 1200 cc, η πρώτη κίνηση του ιδιοκτήτη ήταν να κρεμάσει και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ φυλακτό.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ.
Eγώ πάλι χωρίς να είμαι παλιός βλέποντας μία ascona θυμάμαι το παγκόσμιο πρωτάθλημα rally οδηγών του 1982 στα χέρια του Walter Rohrl !
-
Όλες οι σπουδαίες εταιρείες αποσύρθηκαν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σταδιακά αφήνοντας χώρο στους χλεχλέδες. Αυτά έχει η ζωή.
(γουστάρω που το 40% λατρείας κρατάει γερά! )
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
(γουστάρω που το 40% λατρείας κρατάει γερά! )Μα καλά ρε Μάνο, δεν βαρέθηκες να φτιάχνεις accounts για να ψηφίζεις? Μα 106 accounts?
-
Προφητικη η διαφημηση με το Αστρα που κανει σερφινγκ;Στην Χαλκιδικη ενα αστρα που δοκιμασε πνιγηκε γιατι δεν θα ηξερε καλο κολυμπι.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
(γουστάρω που το 40% λατρείας κρατάει γερά! )
Μα καλά ρε Μάνο, δεν βαρέθηκες να φτιάχνεις accounts για να ψηφίζεις? Μα 106 accounts?
φώναξε το Opel Club -όπως κάποιοι άλλοι-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Προφητικη η διαφημηση με το Αστρα που κανει σερφινγκ;Στην Χαλκιδικη ενα αστρα που δοκιμασε πνιγηκε γιατι δεν θα ηξερε καλο κολυμπι.Φρίκη ε; Του κουτιού ήταν.
Έπρεπε πρώτα να το βάλουν στα ρηχά για να συνηθίσει. Ποιος ξεκινάει κολύμπι σε χειμάρρους;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Προφητικη η διαφημηση με το Αστρα που κανει σερφινγκ;Στην Χαλκιδικη ενα αστρα που δοκιμασε πνιγηκε γιατι δεν θα ηξερε καλο κολυμπι.
Φρίκη ε; Του κουτιού ήταν.
Περα απο την πλακα πραγματικα ειναι φρικη να βλεπεις το αμαξι σου να το παιρνει το ρεμα .
Ακομα και αν ειναι οπελ
-
'Προνόησε η φύση' ή 'Φύσις εν σοφία εποίησεν'
'Στη θάλασσα βρήκε το φυσικό του χώρο'
'Τυχερός ο ιδιοκτήτης αν είχε κάνει ασφάλεια φυσικών φαινομένων'
'Καλά έπλεε. Οι καλύτερες βάρκες είναι Opel'Προλαβαίνω πιθανές ατάκες των εγκάθετων.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'Τυχερός ο ιδιοκτήτης αν είχε κάνει ασφάλεια φυσικών φαινομένων'Ναι, θα πάρει τα ευρώ πίσω και σίγουρα ΑΛΛΗΣ ΜΑΡΚΑΣ αυτοκίνητο
-
Γιατί ρε παιδιά πως έπεσε μέσα και θα τον καλύψει η ασφάλεια? Απο πλυμήρα?
-
Δεν συμπαθησα ποτε την Opel, αλλα ο Clarkson στο τελευταιο επεισόδιο Top Gear που εδειξε το BBC πηγε το θαψιμο σε αλλα επιπεδα για το Vectra OPC. Το αυτοκινητο ΔΕΝ εστριβε, δεν έχω ξαναδει κατι τετοιο σε σημειο που αναρωτιομουν αν ηταν στημενο, και τα επιθετα εδιναν κι έπαιρναν. Επικίνδυνο, Shit, το απολυτο θαψιμο.
-
Αυτο το αμαξι το οδηγει ο Μολινα......ποιος Clarkson και κουραφεξαλα!
Ο κυριαρχος του ... βυθου
Περι Opel [Θάψτε ελεύθερα!]