-
Κάποτε τσάγιασα μία ΕΝΤΖΟ!!!!!
αλλά εκείνος έψαχνε για παρκάρισμα
-
Εμένα ο δικός μου έψαχνε τσιγάρο στο ντουλαπάκι...
-
...και καλα!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...και καλα!!Για να συνοδεύσει το τήλιο του ντε....
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οι βελτιώσεις΄φίλε μου,ΔΕΝ σταματούνε στα φρέναβελτιώνουμε και τήν....κόρνα
Στα OPC είναι πολυφωνική ώστε να προειδοποιείς τους οδηγούς του αντίθετου ρεύματος ότι πλησιάζεις στη στροφή;
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
μη το λες, πρεπει να πλακωθουν ξανα στα φρενα!
Μήπως η ονομασία δεν είναι OPC αλλά OBPC (Opel Braking Performance Center);;; Δηλαδή απλά πετάνε ένα turbo και βελτιώνουν αισθητά τα φρένα ώστε να προλαβαίνουν να φρενάρουν στην είσοδο της στροφής;
UPC
-
Unable to Produce Cars;
-
Unable to Produce Cars;Το καλύτερο όλων!!!
-
Unable to Produce Cars; -
Unable to Produce Cars;Παίζει κι αυτό, Understeer Performance Center είχα υπόψη
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
απορω πως δεν εχουν σκεφτει στην Οπελ να βαλουν μια αεροτομη μπροστα, μπας και μειωθει η υποστροφη!
μπορουν να την πατενταρουν μαλιστα και να τη πουλησουν και σε αλλες εταιριες!
Πετάμε ειδικές άγκυρες και αλεξίπτωτα σε κάθε στροφή τα οποία μαζεύουν και διπλώνουν αυτόματα μετά τη στροφή. Τελικά μάλλον στρίβουν τα αυτοκίνητα αλλά αυξάνεται το βάρος τους.
υπερβολες!
βαζεις μια ηλεκτρονικα ρυθμιζομενη (αναλογα με τη ταχυτητα αεροτομη μπροστα) και καθαρισες!
και εσυ Οπελ εχεις? Ποτε το επαθες αυτο?
Όπελ έχω εδώ και ένα χρόνο.
Το δοκίμασα με την αεροτομή αλλά δεν δούλεψε. Όταν έμπαινα στη στροφή και έπρεπε η αεροτομή να στρίψει προς τα πάνω ή κατω , αυτή έμενε ευθεία. Μυστήριο...
-
...
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
απορω πως δεν εχουν σκεφτει στην Οπελ να βαλουν μια αεροτομη μπροστα, μπας και μειωθει η υποστροφη!
μπορουν να την πατενταρουν μαλιστα και να τη πουλησουν και σε αλλες εταιριες!
Πετάμε ειδικές άγκυρες και αλεξίπτωτα σε κάθε στροφή τα οποία μαζεύουν και διπλώνουν αυτόματα μετά τη στροφή. Τελικά μάλλον στρίβουν τα αυτοκίνητα αλλά αυξάνεται το βάρος τους.
υπερβολες!
βαζεις μια ηλεκτρονικα ρυθμιζομενη (αναλογα με τη ταχυτητα αεροτομη μπροστα) και καθαρισες!
και εσυ Οπελ εχεις? Ποτε το επαθες αυτο?
Όπελ έχω εδώ και ένα χρόνο.
Το δοκίμασα με την αεροτομή αλλά δεν δούλεψε. Όταν έμπαινα στη στροφή και έπρεπε η αεροτομή να στρίψει προς τα πάνω ή κατω , αυτή έμενε ευθεία. Μυστήριο...
δοκιμασες τα πιτσιλιστηρια που λεει ο HUNTER?
-
Σαφώς. Μάλιστα το προχώρησα και έβαλα επιπλέον βαριδάκια στις άκρες του σήματος στην μάσκα και έτσι μπορώ και παίρνω τις στροφές της ΕΟ στη Μαλακάσα με 90 χαω ! ! !
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Σαφώς. Μάλιστα το προχώρησα και έβαλα επιπλέον βαριδάκια στις άκρες του σήματος στην μάσκα και έτσι μπορώ και παίρνω τις στροφές της ΕΟ στη Μαλακάσα με 90 χαω ! ! !κοίτα μόνο μην σε σταματήσουν, απαγορεύονται τα mass dampers
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σαφώς. Μάλιστα το προχώρησα και έβαλα επιπλέον βαριδάκια στις άκρες του σήματος στην μάσκα και έτσι μπορώ και παίρνω τις στροφές της ΕΟ στη Μαλακάσα με 90 χαω ! ! !
κοίτα μόνο μην σε σταματήσουν, απαγορεύονται τα mass dampers
-
Προσέχω . . .
-
Για αυτούς που κατηγορούν την Οπελ:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=188&page_id=4102Προσέξτε ιδιαίτερα την παράγραφο που λέει ότι το Βέκτρα είναι το πρώτο σε πωλήσεις σε ιδιώτες στην κατηγορία του.
Επίσης θα πρέπει να το ομολογήσω ότι χθες έκανα 50 χλμ σε πολύ άσχημο χωματόδρωμο και το Άστρα μου δεν χρειάστηκε να πάει σήμερα στο συνεργείο.
-
Ο χρήστης pafos13 έγραψε:
Επίσης θα πρέπει να το ομολογήσω ότι χθες έκανα 50 χλμ σε πολύ άσχημο χωματόδρωμο και το Άστρα μου δεν χρειάστηκε να πάει σήμερα στο συνεργείο.
Περίμενε μέχρι αύριο...
-
Ο χρήστης pafos13 έγραψε:
Επίσης θα πρέπει να το ομολογήσω ότι χθες έκανα 50 χλμ σε πολύ άσχημο χωματόδρωμο και το Άστρα μου δεν χρειάστηκε να πάει σήμερα στο συνεργείο.Άσε να μαντέψω... Ήσουν με άλλο αυτοκίνητο?
Περι Opel [Θάψτε ελεύθερα!]