-
Είμαι στη διαδικασία να αγοράσω αυτοκίνητο και τρέχω στις αντιπροσωπείες. Το Fiesta S μου άρεσε πολύ (και είναι σχετικά μέσα στα όρια των οικονομικών μου δυνατοτήτων).
Θα ήθελα όμως και κάποια γνώμη. Αν είναι καλό, αν παρουσιάζει προβλήματα κλπ.
Να σημειώσω ότι θα είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο... -
Είμαι στη διαδικασία να αγοράσω αυτοκίνητο και τρέχω στις αντιπροσωπείες. Το Fiesta S μου άρεσε πολύ (και είναι σχετικά μέσα στα όρια των οικονομικών μου δυνατοτήτων).
Μπες στο link διαβασε οτι εχει γραφτει και κανε την ερωτηση σου εκει και θα δεις: http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=8851
-
ωχ.........
που ειναι τα κορακια????? -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ωχ.........
που ειναι τα κορακια?????Μολις ξυπνήσουν,θα γινει χαμός
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
ωχ.........
Θα ερθουν με τα φτυαρια αγκαλια!
-
Μπα θα γραψει στο ford forum και θα τον φανε εκει !
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ωχ.........
Θα ερθουν με τα φτυαρια αγκαλια!
μονο φτυαρια???
εξκαφεα ολοκληρο θα φερουν........ -
Χθες έτυχε να οδηγήσω ένα fiesta 1.4 για περίπου 30 στριφτερά χιλιόμετρα! Χωρίς να έχω διαβάσει τι λένε τα παιδιά στο ford forum παρατήρησα τα εξής σε συγκριση με το δικό μου corsa 1.4 twinport!
- Πολύ καλύτερο σε αίσθηση τιμόνι! Όχι τόσε σε ακρίβεια αφού και το corsa είναι ακριβές αλλά σε αίσθηση! Του corsa είναι απαράδεκτα ελαφρύ στα λίγα.
2.Πολύ πιο ακριβές κιβώτιο με πιο κοντές διαδρομές από του corsa ενώ όσο αφορά την κλιμάκωση ίσως του corsa να είναι λίγο καλύτερη.
3.Κινητήρας αδύναμος δυστυχώς! Ελαστικός χαμηλά και στις μεσαίες αλλά μέχρι εκεί. Το αμάξι αυτό θέλει τον 1.6 όπωςδήποτε ή ένα κινητήρα σαν τον twinport.
3.Aπό ανάρτηση έμεινα ικανοποιημένος αλλά και από το corsa (sport) είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Αφού είναι όσο πρέπει όσο πρέπει υποστροφικό αλλά και υπερστροφικό μερικές φορές!
4.Ποιότητα υλικών στο εσωτερικό πάρα πολύ καλή στο μάτι. Τουλάχιστον το ίδιο καλή με του corsa ενώ μπορώ να πω ότι μου φάνηκε καλύτερη από του polo που επίσης έχω οδηγήσει. Τριγμοί όμως υπήρχαν στις λακούβες πολύ εκνευριστικοί (στην αρχή νόμιζα πως είχαμε ξεχάσει ανοιχτή κάποια πόρτα!!) πράγμα που στο corsa απουσιάζει παντελώς!
Συμπέρασμα?? Το fiesta το αγόραζα με χίλια αλλά μόνο 1.6 και φυσικά τρίπορτο!
- Πολύ καλύτερο σε αίσθηση τιμόνι! Όχι τόσε σε ακρίβεια αφού και το corsa είναι ακριβές αλλά σε αίσθηση! Του corsa είναι απαράδεκτα ελαφρύ στα λίγα.
-
να ενας σωστος ανθρωπος........
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
να ενας σωστος ανθρωπος........Και να φανταστείς ότι στην έχω πει πολλές φορές για την προκατάληψη σου εναντίον των Όπελ!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Και να φανταστείς ότι στην έχω πει πολλές φορές για την προκατάληψη σου εναντίον των Όπελ!
α δεν θυμαμαι.........
δεν καθομαι να συγκρατισω καταστασεις.......
και δεν ειμαι προκατηλημενος με την οπελ........απλα λεω αυτα που νιωθω..... -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Και να φανταστείς ότι στην έχω πει πολλές φορές για την προκατάληψη σου εναντίον των Όπελ!
Και δεν είναι ο μόνος που την έχει!
Νομίζω δικαίως για ορισμένα πράγματα. Το Κόρσα που έχω οδηγήσει, είναι απλά απαράδεκτο οδηγικά, και σόρι για το αμάξι σου Μιχάλη. Το Άστρα, απλώς αποδεκτό αλλά πίσω από τον ανταγωνισμό, τουλάχιστον οι απλές εκδόσεις.
-
Θα βγούμε off-topic...αλλά άλλο απαράδεκτο οδηγικά και άλλο απαράδεκτο τιμόνι. Μήπως εννοείς το 2ο?
ΥΓ. Είμαι άλλος ένας που έχει αντιπαρατεθεί με τον popolaro για τα Opel (σε άλλο forum)
-
Σπύρο έχεις οδηγήσει την τελευταία γενιά corsa? Το sport? Προϊγούμενες γενιές corsa που έχω οδηγήσει ήταν όντως απαράδεκτες αλλά από το δικό μου είμαι πολύ ικανοποιημένος. Την επόμενη φορά που θα βρεθούμε θα στο δώσω για test drive! Γμτ βγήκαμε τελείως off topic!
-
Δεν μπορω να φανταστω γιατι γινομαι κορακι κυριοι και κυριες Ισως επειδη λεω την αληθεια για ενα αυτοκινητο που κατα την γνωμη μου εχει πολυ καλα στοιχεια οδικης συμπεριφορας για μικρο αλλα απο ποιοτητα ειναι χαλια.... Στο κατω κατω εδωσα 13700ε και απαιτω να εχω ενα αυτοκινητο χωρις σκουριες στις πορτες και στα βασικα του μηχανικα μερη και να μην επισκεπτομαι το συνεργειο καθε τρεις και λιγο ,αλλωστε για αυτο το πηρα καινουργιο!!!!! Αραγε τι θα λεγατε αν σας ελεγα οτι ακομα και αυτο που υπαρχει στην εκθεση εχεις σκουριες στα ιδια σημεια και οτι εχουν βρεθει τουλαχιστον αλλα 5 με τα ιδια προβληματα (σκουριες)!!!! Αλλωστε πως να αντιμετοπισω ενα αυτοκινητο που ειναι σαν κουδουνιστρα απο την αρχη!!!! Τελος η ιδια η ford το παραδεχτηκε και μου το αντικαθιστα αρκει να πληρωσω κατι (500ε) λες και φταιω που ειναι σκουριασμενο ή που τριζει ή που δεν παιρνει τις ταχυτητες ή που εχει χαλασμενο καντραν και εχει αλλαχθει ηδη μια φορά ή που δεν παιρνει μπροστα αμα εχει υγρασια και χρειαζεται τουλ. τρεις προσπαθειες ή στην τελικη που ηρθε το ταμπλω στα ποδια του συνοδηγου και μου το σφιξανε (δυο φορες) Τελικα αμα λες την αληθεια γινεσαι κορακι ενω αμα φορας παροπιδες και δεν σεβεσαι το κοπο και τον ιδρωτα του αλλου εισαι in Προτιμω λοιπον να ειμαι κορακι και να σας διαψευδουν τα στοιχεια (φωτο και αλλα) Σας ευχομαι να μην βρεθειτε ποτε σε αυτην την θεση ΚΥΡΙΟΙ IN . Παντα φιλικα και χωρις κανενα ιχνος προσβολης στα ατομα σας ,σε αντιθεση (μαλλον ) με σας
-
φανταζομαι οι συνφορουμιτες παραπανω ανεφεραν τη λεξη κορακι σαν αστειο και μονο και φανταζομαι εχουν διαβασει τι περασες εσυ ο Νασος και αλλοι με το αυτοκινητο και συμφωνουμε με την δυσαρεσκια σου. Ηταν απλως ομως ενα αστειο . Φιλικα παντα
-
Δεν αμφισβητουμε τα λεγομενα σου , απλως η μαχη που κανετε εναντια στην ford εχει και κωμικο χαρακτηρα ( για εμας που ειμαστε απεξω και δεν τα τραβαμε αυτα).
Παντως εισαστε υπαίτιοι για το οτι το νεο focus ST βγηκε απο την λιστα μου πριν καν μπει! -
Το νέο focus ST (2,5 λίτρα, 225 άλογα) δεν έχει καμμία σχέση με το τρέχον fiesta...
Τώρα όσον αφορά το fiesta S, αυστηρά 16άρι, πολύ πιο 'οδηγήσιμο' και ροπάτο!
Ford Fiesta S: Να το πάρω?